Packning pågår

Nu ska jag vara borta i två dagar så gäller man packar kläder för det.

Den här dagen är det packning som gäller. Har tvättat för att få med mig exakt det jag vill. Allt fixa-till-sig prylar är nedpackade men har fortfarande lite beslutsångest över vad för kläder som jag ska packa ner. Har med mig typ två alternativ av allt så jag kan bestämma imorgon istället :P Nyår är ju stora grejer liksom :P Jag tror i alla fall att det blir en kort kjol med min nya svarta spetströja med ett par leggings? Har direkt ingen klänning som jag känner passar, traderaklänningen känns inte helt rätt. Ikväll blir det tjejkväll med! Woho brudar! Pizza och grejer =) Ska sova hos älsk inatt samt imorgon. Härligt att se babe igen =)

Stora väskan, och kolla det är en äkta friis and company!


Förhandstitt

Visar bara lite hur själva tanken med min tavla i slutändan kommer att se ut. Men självklart kommer det bli mycket annat pill som ska dit med =)

Ja det kan nog bli något av det här =)


20-års festen

Kom äntligen till lokalen där tillställningen ägde rum.

Blev mottagen av födelsedagsbarnet såklart och det var redan en massa folk där. Ett enormt stort paketbord hade han. Blev tacos och efterrätt och till sist festandet :P Massa kortspel och en del spring fram och tillbaka. Vi åkte ut till Fågelsta på kvällen och tog en promenad på slätten över till Jontes granne :P Hahah ja det var intressant... hahah. Vi körde kort och jag som är så tävlingsinriktad var fullt inriktad på att besegra alla men kom inte så långt. Vi vandrade hem igen och kröp ner i sängen och somnade vid tre =)

Alla fina presenter!!

 

OMG jag frå sitta brevid 20 åringen!

 

Hahah ja vad fan ska man kommentera på den här bilden då? :P Snacka om att förstöra vodkasmaken! :P

 

Lovebirds



Fest straxt

Har fixat till mig och väntar på att klockan ska bli fem.

Fixat till mig och är redo. Ska bli kul =) Få se om familjen hinner att bli klara i tid bara :P Pappa har inte ens kommit hem från jobbet än. Vi ska åka om 45 min :P

Festklar =)


Grattis!

Idag är det en speciell dag.

Många stora pussar till älskling som idag fyller 20 år! =)=) Fest ikväll sen =)

Älskar dig

 

Han har en massa paket att öppna sen =)


Dagen i helhet

Sega söndag utvärderas nu.

Vad har jag gjort idag? En hel del faktiskt. Jag har fixat och donat med till exempel paketinslagning, tvättning, läxläsning :O och målning. Älsklings födelsedagspresenter är nu fixade och jag tror jag vet vad jag ska ha på mig imorgon. Jag blev lite tjurig eftersom jag inte kunde bestämma mig. Jobbigt när nyår kommer eftersom jag inte vill ha samma på mig både på nyår och imorgon, vilka tjejbekymmer :P Men det fixar sig nog om jag fick lite fason på den när jag tvättade den. Tunikan är så jäkla elektrisk så det förstör håret men hoppas att sköljmedlet hjälpte annars får jag ett problem imorgon. Jag har redan varit duktig och läst 40 sidor i boken så nu har jag bara 40 sidor kvar till kvällsläsningen och inte det dubbla 80. Tog och lekte konstnär också! Målade massa metalicgrönt ^^ har också kommit på vad jag ska måla här näst! =) Två tavlor ska få samma stil så jag säger bara morrr så snyggt det kommer bli =) Har en bild i huvudet men det kommer jag inte förmedla riktigt än, bäst att göra klart ett projekt i taget. Har verkligen kommit in i målandet nu, kul =) Myste med en god fruktdrink nyss =) Blodapelsin med sockerdricka åkte ner i magen, blev så törstig av allt slit =)

Smetat på all grön färg.

 

Närbild.



Tog lite sovmorgon

Hej allihopa, har äntligen satt fart med dagen.

Sov till kvart över elva idag och pratade sedan i telefon i sängen i 45 min med både Olle och Älsk. Käkade nyss frukost och tog en promenad!! :O Vet inte men fick för mig att göra det. Gick sedan ner och städade några hyllor i toan och ställde iordning sakerna :O Hahah ja jag har fått värsta energikicken :P Planerna för idag är att slå in älsks paket eftersom han fyller 20 år imorgon men observera att han bara är 19 idag =);) Jag ska också fundera ut vad jag ska ha på mig på festen imorgon!! Kommer bli svårt. Vidare så ska jag nog ta och göra nått kul resten av dagen, kanske se någon film samt måla? Är så himla pepp på det! =) Till kvällen blir det spänning också men det återkommer jag senare om =)

Målade lite i paint :P


En grej jag älskar igen! ^^

Den här produkten är så bra!

Mums vad gott den luktar och vad blankt håret blir! Tror faktiskt jag ska använda hårinpackningen som balsam istället varje gång jag ska duscha ^^ Slippa trasslet med kammen är ju skönt =) Testa denna =)


Jag ska inte shoppa mer!

Eftersom jag har köpt en del idag ska jag inte shoppa mer på ett tag... (a)

Hahaha vad jag ljuger, men tänkte faktiskt ta det lite lugnt nu, känner också inte något stort behov av något heller :P Ja fast vi kan säga att den här regeln börjar gälla imorgon kväll eftersom det finns en pytteliten grej jag ska köpa, men den är inte heller dyr =) Spännande ^^

Ja ekonomen väljer faktiskt att spendera hennes pengar, man lever bara en gång =) Men jag är faktiskt bra på att spara fast det kanske inte märks =) Fan jag tror verkligen jag har blivit ett köpfreak, känner behov av att köpa något hela tiden :P Inte bra.




Älskling ska vi rymma?

Vi får aldrig vara ifred, helt plötsligt ringer någon och du är iväg =(

Idag skulle vi vart, vi var också men älsk skulle åka vid åtta men blev tvungen att åka sju. Det var i för sig en krissituation och klart att man ska ställa upp och jag är definitivt inte arg på de som ringde men vi har haft sån otur den senaste tiden. Varje gång har det uppkommit en situation och hejdå med dig =( Nästa gång vill jag inte att det ska ske nått sånt. Jag ska slänga din och min mobil in i garderoben så får det ringa bäst som nästa gång, kommer inte bry mig och kommer säkert inte höra. Jag får knappt spendera någon tid med min pojkvän =(

Men även fast jag låter så tjurig så är jag inte det, jag är på toppenhumör och har värsta energin fast klockan är snart elva :P Vill göra en massa saker, är pigg! =)


Fynden på rean

Nu ska ni få se vad jag hittade på rean.

Jag sa att först ska jag vara och det var jag imorse med =) Stod otåligt och väntade på att gallret skulle åka upp vid gina. Det var en massa folk men till en början hittade jag inget som såg särskilt roligt ut, plockade på mig lite skraffs men trodde inget skulle sitta bra på mig. Visade sig att allt som jag hade plockat på mig passade perfekt =) Annars måste jag säga om inte Gina och Vero Moda skulle funnits i Motala så skulle jag inte ha hittat ett smack på rean. HM sög rejält.

Porrig spetstrose-liknande tröja =)

 

Behövde verkligen lite nya tröjor. En lång skön slapp modell.

 

Brun slapp tröja.

 

Vit tajt tröja som passar att ha när man har sjal på sig =) Har ju en del nu =)

 

Läcker! Blev kär ^^ Min nya lover igen ^^

 

En vit lampskärm för 18:- Hatade min gula men den vill inte sitta rakt så måste ta fram eltejp tror jag :P


Älskling fick tidig 20-års present

Gav älsk en tidig present för vill inte att 40 personer ska se och studera den :P

Som de flesta vet så har jag för en tid sedan jobbat med en tavla till Christoffer. Den har varit klar ett tag nu men har väntat på rätt tillfälle att ge honom den. Blev dock två dagar innan hans födelsedag men det beror på att jag inte vill att när han har paketöppning på festen så vill jag inte att alla ska studera det jag har gjort :P Reaktionen när han öppnade paketet och såg tavlan för första gången var mys! Han blev så glad. ^^ Härligt att han nu kan spika upp tavlan på den plats som har varit avsedd för den att hänga och jag blir då också stolt över mig själv =)

Här är resultatet som jag äntligen kan publicera och visa upp och säga att den där har jag gjort =)=)

Tråkigt ljus för tavlans färger kommer inte fram men det får duga.


Kom hem med påsar =)

Det blev lite inhandlat.

Måste säga att gina och vero moda var de enda ställena som hade något vettigt på deras rea. HM suger i vanlig ordning. Hittade fyra plagg, ett armband och en lampskärm. Bilder kommer dyka upp under dagen för snart kommer älskling =)

Yey!


Redo!

Jag är hur redo som helst!

Dags att åka ner till stan nu =D=D=D


Primadonna på väg att sova

Gör mig redo för sängen, ska blogga några rader först.

Just nu har jag bara massa shopping i skallen :P Hoppas att jag hittar lite på stan, har spanat ut massa på gina så får se om jag får tag i nått av det. Vad kul att va på stan imorgon då! =) Kommer bli ännu roligare sen för då träffar jag älsk!

Det var planerna för imorgon men just nu är det faktiskt två själar som håller mig sällskap på msn nu när älskling inte kan för han jobbar. Kommer inte kunna säga godnatt till honom heller eftersom han slutar runt tre inatt och två och en halv timme till orkar jag inte vara vaken men jag vet att han brukar kika in på min blogg innan han går och lägger sig. Men det blir den avslutande raden och imorgon visar jag upp vad som inhandlades på rean ;)


Rensat garderoben

Hade inget att göra så rev ut min klädgarderob.

Den såg förskräcklig ut! Fick mosa in de kläder som skulle ut och fick ta i med all min kraft för att kunna dra ut en låda :P Men nu är den rensad, egentligen skulle älsk ha hjälpt till eftersom han är mycket hårdare än mig och på så sätt försvinner mer kläder som ska kastas men vågade inte :P Tyckte jag var duktig i alla fall ^^ Slängde faktiskt hela nio plagg ^^ Jag vet vi sa tio men bara för det kommer älsk att ta tag i första bästa plagg och det ska med kastas tycker säkert han imorgon när han kommer på besök. Hänga hänglås på min garderob? Men ni kommer ju lite nytt in ^^ Måste ju göra plats för mellandagsrean =)

Det bästa skulle förstås vara att ha en sån här stor garderob =)


Imorgon mellandagsrean!

Mellandagsrea imorgon! Längtat som fan.

Ah jag ska vara först på stan imorgon annars hittar man ju aldrig nått... Jag ska shoppa galet på gina! De har ju 50% på ett viss sortiment! Skiter fullständigt i hur mycket folk det kommer va, jag ska pressa mig fram! Här kommer köpfreaket!!

Jag kommer att köpa allt som är glansigt och glittrigt imorgon! =)


Julklapparna!

Dags att berätta vad jag har fått.

Är självklart jätteglad för allt jag fick, mina tre bästa presenter är mitt läderarmband♥ tunikan med paljetter♥ parfymen♥ Sen vart jag jätteledsen för ett paket jag aldrig fick, älskling inlindad i paketsnöre som skulle ha gett mig en julkyss ^^

Humanityarmband! =D

 

Älskar den svarta =)

 

Lovar att den luktar exakt som min gamla Escada som inte tillverkas längre! Jag luktar frukt! =D

 

Strumpor är så tråkigt att lägga ut pengar själv på så skönt att man fick ett lager nu =)

 

Tack Carina.

 

Fy vad jag diggar glittriga och glansiga saker!

 

Tack Peter, Maria, Samuel för presentkortet på HM och jag vann 125:- på lotterna av Morfar! =D Pengarna går givetvis till shopping =)

 

Tack Richard.

 

Tack Richard - att sätta på fönstret =)

 

Massa tjejprylar :P

 

Tack daniel, i kartongen finns en julkula med lampor i.

 

BULLTERRIER =D hahah vad de ska retas att köpa en sån gullig :P

 

Slö läsning och en klurig grej som jag har löst men får nu inte ihop skiten :P


Me like julafton

Julafton mysig som vanligt =)

Släkten kom och det var inte en enda tyst minut :P Lekte med kusinen och gav mig på julbordet. Tog en siesta framför Kalle och vid fyra kom tomten. Alla paket delades ut och tog ungefär två och en halv timme innan alla hade öppnat sina paket. Fick mycket fint. Kvällen blev det gröt och lite glögg och gin o tonic. Gick och la mig mig vid ett och tyckte det var tråk att julafton var över i år =(

Cutie me on christmas eve ^^



24 december

Nu är vi äntligen på dagen Julafton! =)

Mysigt att vi har kommit i mål, inget slår julafton ;) Har fixat till mig och sitter mer eller mindre och bara väntar in släkten. Kommer knappast ha tid att blogga när jag ska öppna massa julklappar ;) God jul på er!


Det ska vara rockigt mode nuförtiden

Spana in det här.

Har spanat in modet, det är mycket glansiga plagg som gäller nu. Sen har jag funderat över en annan sak, varför finner man alla görsnygga klänningar på tradera? Varför hittar man dem inte nere i stan för? :P Men men ville bara berätta att jag tycker att glansiga saker är snygga =)


Glansig klänning ^^

Glad och kramgo

Man kan ju inte va på ett mer strålande humör än vad jag är idag.

Glad glad glad är vad jag är. Sitter och myser med datorn i knät och kollar in en massa grejer som jag vill ha ^^ Har städat mitt rum så jag kan lasta in julklapparna jag får imorgon =) Ska spela lite star wars sen för det är extremt roligt. Men ville bara kika in och dela med mig av det här =)

Kram kram


Money!

Kunde inte få en bättre julklapp än ett fullspäckat konto! =)

Massa pengar hade trillat in på kontot! Men ser fram emot januari då mitt studiebidrag kommer ligga på över 4000:- :o! Ihih så snälla de är =)

 

Spana in =) Gillar när man läser de här vackra orden =)


Julafton imorgon!

Thihi jag är spänd som ett litet barn inför detta.

Imorgon är det julafton! Tjoho! Äntligen får man öppna en massa julklappar! =)=) Så som jag har längtat =) Kommer garanterat att va glad hela den här dagen =) Snö på julafton också är ju mysigt. Var längesen vi hade en vit jul =)

Julklappar igen!

Tur man har så många som gillar mig, får ju massa julklappar ;)

Jag och Olle passade också på att öppna varandras julklappar, de publiceras också upp på bloggen självfallet =)

Klart att min flickvän ger mig något kärleksfullt ;) Coola som tusan, de blänker sexigt med =) Ska upp på min hylla. Can not be more Cissitastic ^^

 

En ny större neccessär =) Glimmar i guld och har ett tygmönster som ser ut som min spetstrosa :P Porrigt värre =)


De har bytt av varandra

Besök hela tiden, inte en enda ledig minut :P

Oj så många som vill leka mig mig, självklart, populära Cissi liksom ;) Först var älskling här men skickade hem honom vid ett (eller flydde han fältet?) Olle skulle dyka upp, kan säga att du hann försvinna precis i tid för två minuter senare kom Olle =) Vi tjattrade en hel del :P Efter det åkte Olle hem och fem minuter senare kommer älsk tillbaka igen :P Han gjorde en kort visit och hämtade lite saker och mamma fick äntligen krama honom för hon skulle ge julklappar :P Nu är jag däremot själv! Eller ja om inte Danne vill leka igen, vi gjorde julkort till paketen :P

Har fått öppna mina första julklappar!

Thihi så kul.

Älskling hade en massa STORA paket till mig!! =D Vart garanterat nyfiken och fick äntligen öppna dem! =) Ska ta min tavelkarriär på stort allvar nu när jag har fått tre dukar att måla på =)=) Åh vad jag vill sätta fart att måla, men har min megastora tavla kvar att fixa till innan jag börjar på ett nytt projekt =). Fick ju en massa mer presenter jue, en sjal♥ som är så cissitastic och en sån därn mosig mojjig ansiktsbehandling =) Åh vad jag fick slät hy igår =) Tack älskling♥ =) Åh just det, fick en jättefin ljus.... hmm hängare? eller vad kallas det? som man kan ha på väggen av familjen Jonsson. =) Ja fast älskling råkade ju braka sönder en grej till den men det får jag ta och se om det inte går att fixa en ny =)

Resten av den där fantastiska dagen spenderades mycket åt att fixa en massa julklappar. Åkte bland annat till ÖB där man finner mycket och sedan hem till min mammas verkstad där vi fixade till designen till mina klappar till familjen Jonsson. Massa chill plus att min bror var social igår så han lämnade aldrig Christoffer och mig ifred :P han ville bara hålla på och spela på älsks mobil :P

Sjal från Vila ^^ De har ju så snygga =)

 

Hela tre stycken dukar! haha nu ska det bli tillverkning.

 

Åh vad jag gillar denna, tog en förpackning redan den kvällen, så otroligt härliga.

 

Ska upp på min bruna vägg =)


Busunge

Känner mig busig idag!

Tur att älsk kommer så jag får busa av mig lite på honom :P Annars har vi ganska så späckat schema, vi ska kolla in ett hus och fixa julklappar =) Sen hela dagen prata =) (kanske lite star wars med....? ^^) Kan säga att jag längtar till jul - massa paket! =D Sen längtar jag till efter jul med, nu försvinner köpförbudet! Har ju inte kunnat shoppa eftersom familj/vänner vill ju köpa saker som jag vill ha. Men säger bara mellandagsrea här kommer jag! =) Hoppas min lön trillar in snart, då kan man shoppa lite extra. Har omkring 3.000:- som ska dyka upp. Iiih jag är så duktig ^^

Gillar inte att sitta och vänta in tiden

Ska snart börja jobba, sitter och bara väntar på att klockan ska bli sex.

Kom nyss hem ifrån mötet men ska tillbaka till bygget snart igen. Det var bra att få den nya informationen och mycket trevligt att få en julklapp - presentkort på 150:- =) Gäller inom alla Svensk handel =)

Bara att välja och vraka från vilken butik av dessa.


Nu ska ni få se vad vi åstadkommit

Dagens bestyr.

Här kommer resultatet av pepparkaksbaket och julgranspyntning. Fick ont i magen av all pepparkaksedeg i magen.

Ser ni att det är en som sticker ut?

 

Jag pimpade en, en heinekenöl ^^

 


Gran innan.

 


Gran efter.

 

Där sitter jag =)


Idag sker det mycket!

Har en hel del på planeringen.

Klivit upp ganska så skapligt :P Skulle upp vid halv nio men halv tio duger väl :P Idag är det pepparkaksbakning, klä julgranen och lägga alla paket där under ^^. Möte klockan tre sen hem en snabbis igen och dit igen klockan sex då jag ska sitta i receptionen. Saknar min älskling en massa men det kommer dämpas imorgon då vi ska träffas =)

Alla julklappar fixade!!

Nu är jag klar!

Jag tog en tur in till Linköping och fixade alla julklappar. Fattar inte hur det kunde bli så många påsar! Massa folk på stan och en masssa köer till kassorna och det var jättesvårt att få en parkering! Men känner mig stolt att jag lyckades uträtta allt det här på en dag =)

9 påsar, nu är det bara inslagningen kvar :P


Jippey åker till Linköping

Tar bilen och sticker till Linköping!

Har en del julklappar att ta tag i så det måste bli en tur till linköping. Drar om en timme, får se om jag lyckas dra med mig Daniel och Carina, annars får jag åka själv. Vill ha sällskap i bilen men inte på stan för de kan ju inte titta på när jag köper julklappar till dem :P Och åker man själv så har man ingen tidspress heller, ingen som tjatar om att de vill åka hem :P Men skickar de på bio så slipper jag tänka på dem :P

Sociala?

Jag är pratsjuk...

Jag vill ha lite umgänge nu, ingen som vill leka med mig. Alla bara leker med Daniel i familjen, det är såklart givet eftersom han inte har varit hemma på tre veckor men i alla fall. Någon som har lust att snacka lite med mig?


R.I.P.

Detta är förskräckligt.

Jag vill nästan tjuta, no more nöjeshallen!!!!!!!!!!!! De har gått i konkurs!!?? WTF. Hur kan det stämma? Vart ska man festa nu då någonstans?? Jag gillade det stället!! =(



Fartfylld dag

Bråstorpsbesök.

Följde med mamma och ricki till bråstorp för att handla. Bra att jag hänge med för fixade två julklappar, en till farmor och pappa. Oh, jag som hade lite panik med det här över julklappar, men jag har fortfarnade kvar! Hämtade sedan ut mitt paket på Svea ^^ Jo jag gillar den ^^

Ett paket till mig.

 

Wolla.


Panik

Fy jag vill inte ens tänka på det.

Hallå det är ju bara sex dagar kvar till julafton! Jag som inte har köpt till alla än och inte fått alla paket med posten som jag har beställt! :O Jag måste ta mig till linköping, dels för att fixa julklappar och älsklings 20-årspresent. Panik, panik, panik...

Jag och min pojkväns dag

Torsdagen med älsk, kommer här nu en resumé.

En kall dag ute i Fågelsta, vi var mestadels uppe på rummet men älsk ville åka pulka men som tur var så hittade vi ingen så jag slapp (a). Jag fick rosor btw =D. På kvällen myste vi till det rejält med en massa ljus (dels för att värma upp rummet) champange och frukter och bär doppade i VIT CHOKLAD =) En övernattning och sedan en tur hem till brinken igen. Tack älskling älskar dig. Men jag ville klämma på mina julklappar....

Kolla vad mums! Massa CHOKLAD!

 

Fina underbara rosor =)


Snart är jag på rull!

Packat och är redo.

Sitter dessa minutrar och bara väntar in på att man ska se sebbe saab komma, sen åker jag till Fågelsta där jag och älsk ska spendera hela torsdagen och halva fredagen =) Då vet ni nu vart jag håller hur nu ute i snöstormen :P

Torsdagen ska spenderas med älsk

En dag bara du och jag.

Imorgon kommer jag att vara ute i Fågelsta och kommer hem på fredagen. Jag och älsk ska ha det hur mysigt som helst och ta hand om varandra. Det behöver vi för jag måste säga att jag tycker det har varit så stressigt och behöver verkligen ta och lugna ner mig lite. Ser fram emot dessa dagar enormt mycket! Vi ska ha det hur romantiskt som helst eftersom det är så älsk funkar. Dricka lite champange och käka jordgrubbar =)=)

Imorgon fokuserar jag bara på dig =)=)



Man väntar ju saker ifrån posten

Vann budningen igårkväll.

Tradera, älska Tradera. Kolla vad som ska dyka ner i min brevlåda om ingen slarvar bort mitt paket på posten. Fredag ska det komma och då ska jag springa och hämta det =)

Bara för att alla vill vara lika porrig som jag är ;) Lycka till att skaffa en lika dan som jag har.


Money we like

Hej och hå.

Massa folk var på jobbet idag så var kul att få vara lite social. Man lär sig en ny sak varje dag sägs det ju och jag lärde mig två saker idag på jobbet =) Nästa gång jag jobbar blir på söndagkväll. Åkte till Östenssons och inhandlade lite saker inför imorgon. Gillar deras nya design på affären! Cool och det är verkligen en stor butik! Kom hem och har bara chillat, duschat och det jag har längtat efter hela dagen - krypa ner i sängen! =)

Jobbar jag på såhär så kommer jag snart vara en rich bitch ^^


Ny musik gillar vi

Jovars har alltid diggat deras musik lite.

Ja glömde säga att jag lyssnar på musik och det är väl det enda som jag kommer att göra innan jobbet börjar =) Och sms:a med älsk =)


Nu är allt det jobbiga över!

Äntligen kan man ta det lite lugnt med skolan!

Inga grupparbeten, inga projek, inga föreläsningar. Inget jobbigt inom skolan med andra ord. Bara hemmastudier och inget mera gå upp klockan sju! Min dag har varit ganska så intressant. Vaknade upp sent för började skolan vid ett, satt och betalade lite räkningar och plötsligt ringer det på dörren! Älskling gjorde ett spontanbesök hos mig! =) Åkte senare till seminariumet och hade föredrag. Vårt arbete var det bästa i hela länet tyckte han så bevisade att vi hade gått in djupt i ämnet och läst alla smådetaljer =) Beröm till oss =) Har nyss kommit hem och käkat lite lunch. Om en timme ska jag åka igen för ska jobba till klockan nio. Så mig ser ni lite senare ikväll då jag åter bloggar igen.

Trodde det skulle bli en toppendag

Tråkigt att folk ska komma och förstöra.

Skolan idag i vanlig ordning. Vi var jättebra och bevisade det genom att bli klar med bokföringen före alla andra =) Tog bussen hem och var precis framme vid mitt hus när älskling kom i sebbe saab =) Vi snackade i vanlig ordning som vi brukar men tyvärr så sågs vi bara tre timmar för en tråkig nyhet kom fram. Känns som vi knappt såg varandra något idag, var du ens här? Tror jag är mer upprörd över det här än älskling, men man kan ju inte spå framtiden... Så jaha liksom vad har jag då gjort? Slått in lite julklappar, gjort en powerpoint, skrivit ut massa papper och gjort julkort som är redo att postas =) Är skithungrig och tjurig så det är ju tummen uoo. Måste sitta och plugga in vad jag ska säga imorgon med, det tråkigaste kvar. Ah just det, får inte glömma bort att buda på tradera samt att jag ska ju jobba imorgon! För en gångs skull har jag sovmorgon till klockan 1!!! Men nej tolka det inte som att jag är glad och är på bra humör.

Jag rymmer snart till Norrköping, shoppingstaden ^^

Jag blir desperat över att jag inte får shoppa!


Jag hittar ju så mycket snyggt! Detta är Cissi-style men chansen är ju att jag får den i julklapp så slipper jag köpa den själv ^^


Bloggen är mitt liv och jag måste blogga

Ja jag kan ju inte strunta i bloggen utan har man skaffat en så måste man blogga varje dag.

Usch vart ska jag ta och börja? Dagen har varit så hektisk. Försov mig imorse så jag kom en timme försent till skolan. Sedan ner till stan för att införskaffa julklappar. Hade till och med gjort en inköpslista på vad alla skulle få men visade sig att jag bara fick två saker på min lista! Jag som har massa personer att köpa till! Tre par kalsonger och fyra par strumpor. Basic grejer, men jag kan ju inte rå för att de önskar sig det. Fick nästan en chock också eftersom jag kom på att jag hade ett möte på jobbet som jag garanterat  hade glömt bort ifall jobbet inte hade ringt mig. Men jag kom dit och åkte fort hem igen. Självklart såg jag Ullaredprogrammet och har seriöst blivit desperat, jag måste få shoppa!! Men håller mig för att jag ska ju faktiskt få julklappar men jag lovar er, MELLANDAGSREA HERE I COME!

Sista rycket

Ska fixa alla julklappar imorgon!

Har en massa att inhandla eftersom jag ska köpa till 6 personer :P Men har skrivit en lista så ska nog fungera att hitta allt :P Kommer komma hem sent som ni kanske förstår imorgon om jag ska hålla på med det här :P

 


Receptionisten hemma igen

Jobbet gick bra och det var roligt!

Började 18.00 och slutade 20.30. En perfekt tid om jag får säga det själv. Det rörde sig lite folk, inte så mycket så det blev stressigt och inte så lite så det blev tråkigt utan lagom =). Jobbade med bokslut så det var bra att göra nytta samtidigt. Stängde ihop och packade igen. Nu är jag hemma och chattar med brudarna om ja.. sexställningar just nu :p men kollar på diverse sidor efter julklappar =) (och lite saker som jag vill köpa) (a)

Pengar till shopping!


Hittat ny älskling =)

Jag spanar efter en massa klänningar eftersom jag inte har någon nyårsklänning än!

På nått sätt så faschineras jag av den här, tänk med ett par snygga glansiga leggings till ♥. Jag har ju börjat att köpa en massa kläder med tryck på så varför inte den här? =D Porrigt värre =)



Nehe så jäkla trist dag

Sitter och funderar vad tusan jag ska hitta på idag!

Jag har inte kommit på en enda aktivitet som jag kan hitta på idag! Finns inget som jag kan göra! Har inte lust att bara sitta framför teven tills klockan sex då jag ska sticka tilll jobbet. Kommer ha supertråkigt =( Det finns EN grej som jag kan göra men som jag verkligen inte vill spendera min dag med. Har MASSA föreläsningar som jag har missat. Men neh vill inte göra mig tjurig på dessa. Jag har jobbat konstant med skolan denna vecka och behöver verkligen en paus.

Vad blir det för lördagsmat?

Man ska ju äta gott i helgen sägs det ju...

En god middag med massa kärlek, men neh inte ikväll! Vi är slappa av oss och beställer pizza från Svea! =)

Denna gång blir det en Hero


Come home

Detta är otroligt jobbigt...


Julen närmar ju sig...

Satte igång med julstöket.

Kom hem tidigt idag eftersom älsk började jobba. Jag satte mig som lovat i soffan och såg lite serie, men sedan satte jag igång. Slog in totalt tre julklappar =) Mammas, Carinas och Älsks. Jag har även försökt pyssla ihop lite julkort som ska skickas och är nästan klar med det. Klockan bara brakar iväg så det var ju dag att käka lunch med, nu är jag åter tillbaka i soffan ich ser en film med pappa. Vad som händer senare idag vet jag inte, sakna älsk tror jag. Kanske kan tvinga mamma att baka pepparkakshus med ^^

Premiär ute i Fågelsta

Innan vi kommer till roligheterna måste vi ju ta upp tråkigheterna.

Jag har gått upp 8.00 varenda dag hela dennna vecka. Vi har haft gruppmöten varje dag och jag har suttit och skrivit cirka 5 timmar varje dag på datorn. Vi hade gjort ett jättebra 19-sidigt arbete men sen när vi kom i morse så visade sig att allt vi har skrivit kunde vi inte använda oss till uppgiften eftersom vi hade tolkat det på ett fel sätt. Men det är ju hans fel för att han har varit så otydlig eftersom alla inte har riktigt fattat uppgiften. Så vi ringde ner till skövde och talade med honom. Vårt arbete åkte rakt ner i papperskorgen och det var bara att börja om på nytt. Snacka om att alla fick panik eftersom inlämningen sker på tisdagen. Men vi satt faktiskt länge på fredagen och skrev ihop 7 sidor, på en dag! Eller det var ju jag som skrev men vi kom fram till allt det där tilsammans. Nu så vet vi att vi kommer att hinna göra klart vårt arbete så vi hade verkligen tur, men vi skulle ha ringt lite tidigare.

När jag kom hem så åkte pappa, älsk och jag till Ekön för att bogsera igång Dannes bil. Och jag måste säga GRATTIS älsk till bilköpet! =) Fin saab det där. Vi måste döpa den och jag ska ta och lägga upp en bild på bilen =) Vi tog snäckan ut till fågelsta där vi bar en massa möbler upp till hans nya rum eftersom han ska flytta hem igen. Sen så åkte skurhinken fram för att möblerna var så äckligt dammiga och tror aldrig att datan har varit så blank någon gång tidigare ;) Vi käkade friterade räkor ♥, ostbågar ♥ och drack god glögg ♥ =) Stannade där över natt i hans dubbelsäng =) Fick ett eget täcke också men älsk snodde åt sig det i alla fall. Du ska få stryk för det ;) Puss!

Kom och va med mig

Hej älskling =)

Ja jag har lust att skriva lite, men du kan ju inte svara på din mobil för att du jobbar så då blir du istället glad när du kommer hem och ser det här. =)
Jag saknar dig för att jag är sitter ensam här och kommer ligga ensam i min säng sen ikväll. Tråkigt att vi nuförtiden inte inte ligger så nära varandra så ofta längre eftersom både du och jag har ett pressat schema. Det bästa som finns är att känna kroppsvärmen från dig och en arm runt omkring mig. Men vet du vad? Jag kom på nått bättre. Det är ju precis innan man ska somna som är bäst^^ Kudden på magen du vet.
Hmm jag hoppas vi hinner att träffa varandra imorgon, det är den enda dagen denna vecka som verkar passa annars så får vi ses nästa vecka istället, vilket jag inte har lust att vänta så länge men man får ju ta smällen.
Just nu ska jag laga mat, jag vill att du ska stå i köket och hjälpa till. Jag vill ta ett bad där du ligger och väntar på mig. Kommer ta och se en film till kvällen, vill att du ska sitta bredvid mig med en arm över mina axlar och jag vill ha min hand flätad i din. Jag vill inte göra allt själv. Vill ha sällskap. Det är så tråkigt när du inte är hos mig. Jag har i alla fall hittat en ersättare som i alla fall kan ta din plats som sällskapet vid filmtittandet. Herr Nalle ska jag faktiskt gå och hämta och vi ska tillsammans se film och då hoppas att tomrummet ska försvinna och sen så får du ta tillbaka din roll som sällskapkamrat när du är med mig.

♥Älskar dig♥


This Is HOT!

Jag har hittat massa saker som jag bara avgudar just nu!

 

Jag har blivit helt tokig i armband just nu, särskillt sånna här dösnygg läderarmband som man vevar flera varv runt armen! Jag har ju alltid nått på armen (brukar inkludera toffsar) men jag vill gärna ha nått sånt härnt. Alla finns att finna på Cocoo♥ som är min favoritsida just nu ^^ Shoppingsugen. Men min favorti som jag har försökt önska mig i julklapp är ett liknande armband fast det heter Humanity♥ typ mer status att ha ett sånt men dessa är grymt mycket snygg och ligger i samma nivå. Lugnt att jag kommer köpa några av dessa efter jul sen ^^ Det är skapligt billigt med =)=)

 

 

 

 


"Nej nu lägger vi ner det här"

Grupparbetet gick inget bra idag. Vi la ner det.

Var hemma igen vid tio för att vi kom ingen vart med vårt grupparbete. Vi kom överens om att det nog skulle vara lättare att sitta hemma och skriva om artiklarna enskillt och jag kan hålla med om att det fungerade bättre. Jag var såååååå duktig hörreni. Jag kom hem vid halv elva och satte mig direkt och läste igenom allt material. Det tog två timmar och sen fram med datan. Kan ni tänka er att jag lät bli att surfa samtidigt som jag skrev! :O Helt ofattbart. Jag brukar ju alltid börja med att kolla runt alla mina sidor INNAN jag börjar med något som kallas skolarbete, men inte idag. Vet inte vad det var med mig :P Men det är ju bra. Kom väldigt långt så vi får vidareutveckla det här imorgon istället.

Ytterligare en julklapp klar och ett konstverk.

Tredje tavlan som jag nu har gjort.

Ja mycket pyssel med den här tavlan men den blev ganska så bra. Carina gillar lustiga saker och jag tycker att den här är tillräckligt lustig. Hon gillar allt som är hemmagjort och detta är hennes favoritfärger så jag tror att detta kommer passa henne. Hoppas hon kommer bli glad men det återstår att se på julafton. =)

Mer ingående så är det färg blandad med sant för att få struktur och en massa blommor påklistrade.

 

Vad tycks?

 

Jobbigt att måla dessa pyttesmå blommor! But cute ^^


Min megalånga måste-göra-lista

Nu kommer den!

Planerigen för denna vecka, kan ju säga att det finns en hel del att göra.


Intriger på skolan?

Skolan, hjälp vad alla ska ha bestyr.

Upp tidigt för att som vanligt stressa ihjäl sig för allt som måste göras när det gäller alla skoluppgifter. Det går bra och min grupp är jätteeffektiv och det tackar jag för. Fast jag tycker allt att bokföringen är det som är roligast och går bäst. Jag måste ju ta och säga att jag köpte mat idag för det var fisk med remuladsås! :D Och jag har kommit på värsta grejen!! Maten kostar bara 45:- om man tar en matlåda för istället äter där som kostar 55:-! Skiljer ju hela tio spänn så nu kommer jag absolut bara köra på matlådor hädan efter! Ja sen så kan jag ju säga att det händer grejer i skolan, vad folk har massa problem, trist. Man kan säga att skvaller har börjat att vandra omkring. Men skvaller är ju kul (a)

Me and love

Matmonster ;)

Ah så nice jag och älskling had det, käkade massa mojs :P Vit choklad och massa popcorn till kvällen =) Magen mådde inte riktigt bra men strunt samma :P Skönt att han stanna över natten för annars hade det bara blivit ett snabb besök eftersom jag kom hem från skolan ganska så sent. Så det är jag glad för. =) Då får man ta och vänta till fredag förmodlingen tills man ska träffa honom igen. Men jag har ju endå fullt upp med annat tråkigt =( Ska lägga upp schemat snart så får ni också se. Nu ska jag blogga om rätt dag så avslutar detta inlägg ^^

Han som käkade upp all min choklad ;)


Ingenting blev som planerat

Vem var det som hade planerat hela dagen idag men höll mig inte till planen alls.

Var i skolan idag och blev lite småtjurig. Bland annat över att jag blir så förbannad på (vad han nu heter) att han inte är riktigt frisk i huvudet. En fucking "veckoläxa" och den ska vara ett 10 sidigt arbete!!!!! Fan den är ju nästan större än vårt praktikfall som vi har 2 månader på oss att göra och han ger oss bara en vecka! Skjut honom någon tack. Kom inte ifrån det bygget förns klockan fyra men då var det bara hem och vända och sen åka till jobbet vid fem istället. Där gick det heller inget vidare bra och blev så sur på mig själv för saker och ting inte fungerade. Trodde jag kunde kassans alla funktioner men självklart så ska helvetet strula för mig. Nu kommer någon annan att få korrigera mina fel och känner mig usel för jag klantade mig =( Så jag gjorde allt som jag skulle passa mig för idag och inte göra utan bara göra saker som fick mig på gott humör. Känns inget vidare att gå och lägga mig nu men typ måste. Upp tidigt imorgon för en intervju och kommer nog bli så att jag måste cykla. Cykelhelvete. Woho och nu checkar jag ut för kvällen.

Buhu

Jo humöret går upp och ner just nu och jag ska försöka ta reda på problemet.

Usch jag vet inte vad som hände idag. Helt plötsligt när älsk och jag satt i soffan så kändes allt skit. Inte mellan oss alltså utan allmänt. När älsk skulle åka i samma veva så blev jag ännu mer ledsnare. Vilket sen innebar att det smittar av sig på älsk så han blir orolig. Men du ska inte va det utan va bara dig själv som jag sa så löser jag det här om några dagar. Så varför mår jag såhär då? Det kan bero på många saker tror jag. 1. Älsk och jag kommer nog garanterat inte att ses en enda dag den här veckan. 2. Jag har pms vilket som vi alla vet ställer till det en massa. 3. Skolan, så mycket med skolan. Sen ligger det i bakhuvudet något om att jag borde plugga mer men tar inte tag i det. 4. Julstress? Alla julklappar, allt man ska hinna med, tänka ut. Ja det är väl det som jag för tillfället tror att det påverkar hur jag känner mig. Men det enda sättet att som jag tror kan bota detta är att hålla mig sysselsatt med saker som jag tycker är kul. Ingen idé att plugga även fast jag skulle behöva det för det kommer dra ner mitt humör en massa. Neh min tanke är att vara kreativ. Har en massa grejer jag håller på med, tavlor, kollage och börja göra julkort. Så detta är min strategi. Pyssel. Ska testa detta imorgon och se om det fungerar eller om jag får hitta på någon annan lösning.


Romantisk middag i vanlig ordning

Nu ska ni få höra vår meny.

Förrätt var en svampsoppa med vitlöksbröd, vidare till huvudrätten som var potatiskgratäng med smördegsinlindad fläskfilé med vitlöksost!!!!!!!!!!! Gott. Sist hade vi det mest underbaraste man kan äta på jorden.... VIT CHOKLAD! Det tillsammans med massa frukter in i ugnen med glass till =) Älskade vitlöksosten och chokladen såklart. Vi var bara hemma och myste och vi såg några filmer, jag ville ju sova. Låg ju så skönt i hans knä men han väckte mig hela tiden. Får man inte sova när klockan är över ett på natten? =( Men vid halv två lät han mig gå och sova. Min sköna säng! somnade på mindre än två minuter medan älskling var vaken till tre eller vad han sa =( Men tack för sällskapet denna kväll.

Slips på sig! hett.

 

Massa frukter påväg in i ugnen.

 

Jag vet inte riktigt vilka det här är? :O

 

Mumma! SMÖRDEG MED VITLÖKSOST! =D


Sammarfattar helgen

Nu får ni höra min helg - så spännande eller hur?

Äntligen en helg med älsk! Började med att det var sista gången på jobbet, vi hade en liten uppvisning för föräldrarna och måste erkänna att jag var en skitbra talare =) Fick massa beröm och fick igång pubilken väldigt bra. Jag är ju bara för bäst! Plockade upp älsk efter jobbet och vi följde med min familj ut till Medevi på julmarknaden som var piss och äntligen hem där vi hade det mys. Massa god mat och....och....och.... smirnoff ice ^^. Ska lägga upp bilder från kvällen efter jag har duschat och smörjt in mig med brun utan sol ;) sexy bitch.
Måste ta och berätta lite tråkiga saker senare, nej men inget allvarligt men det är tråkiga saker helt enkelt. Den här veckan som startar imorgon kommer att vara skapligt jobbigt och det beror dels på en massa saker. Men på nått sätt så måste jag ta och klara av det och försöka att fokusera på något annat.


Asså kan det verkligen vara sant? Har jag sån tur?

Kan detta var första gången jag vinner en tävling? =)=)


Voddler for Christmas?

I'll try to charm you as much as possible in order that you might give a cute girl that I am an invite ;) please take a look at my picture how happy I would be if you gave it to me =) of course you want to make me happy for Christmas

Visit this site but my dear friends, do not post a comment and try to steal my invite ;):P=)


http://www.voddlerinvite.com/we-got-invites-to-voddler-win-your-now/comment-page-1#comment-2305


Mysiga planer inför helgen!

Åh vad jag vill att det ska bli lördag =)

Nu är det såhär att jag och älsk ska ha en trevlig kväll för oss själva. Vi ska självklart laga en trerätters och bara ha det slappt. Har ju dock en överraskning åt honom =) Nej men det känns bra att hitta på nått fast något som inte är så ansträngande. Då tänker jag dock på att gå ut och festa eller nått sånt :P Men innan det sker så ska jag jobba i vanlig ordning, men detta är sista gången för det här året =) Sista passet nämligen. Får inte glömma bort att lämna in ersättningspappren :P


Fredag!

Känns skönt att veckans bestyr nu är över.

Jag ska ta mig tusan ha en alldeles perfekt helg! Inget jobbigt pluggande utan bara va och ta det lugnt. Idag så var det skolan och ett jobbigt seminarium, gillar inte hans eftersom det är så allvarliga :P Måste presentera en massa arbeten men det gick bra. Tyckte det var roligt att Värnamo fick en massa skäll :P Men satt kvar till klockan ett och gjorde grupparbete. Det gick bra och det var väldigt kul. Tog den såklart fulla bussen till stan och sedan gjorde ett ärende där och sedan gick till Donkeln där jag käkade min lunch :P Sedan var det bara att bestiga berget för att komma hem :P

Vart är kärleken?

Hmf vad det är tråkigt. Saknar älskling för mycket.

Jag saknar dig! Jag vill känna närhet just nu det är så tråkigt här hemma... Har inget roligt att skriva, jag slog in massa paket så jag är klar med det men resten orkar jag inte ta tag i. Får väl bara sitta och stirra i taket eller nått nu =(

Jag vill också =(


Nu ska jag inte behöva vara uttråkad mer!

Plugg sen klockan tolv, men nu ska jag göra annat!

Fy det var tvungen att göras men det var inget vidare roligt. Vill inte tänka på det mer nu utan nu ska jag fokusera på allt det roliga jag har planerat att göra! Känner mig kreativ så jag ska slå in paket, fixa till ett kollage och måla plastblommor guldiga ^^ Ska också ut och leta efter en tomtedräkt :P Eller behöver ha en tomtemössa :P Så jag lägger ut bilder på allt jag har tillverkat ikväll sen senare =)

En bloggerska måste ju kunna blogga på natten

Nu har jag äntligen plockat fram den!

Vad säger ni om min väldigt heta datalampa? :P Den lyser både vitt och RÖTT, vilket dock inte framgår på bilden men den är cool. Nu ser jag äntligen vad jag skriver på kvällarna eftersom jag inte har ett tangentbord som lyser. Och nej, föreslå inte att jag ska tända lampan istället :P

Het

Skönt för den står upp av sig själv så man behöver inte klistra dit den :P




Hmm inget roligt just nu

Jag som ville bli klar ikväll =(

Har suttit och pluggat sen jag kom hem. Har gjort två av tre saker. Den jobbigast kvar såklart =( Visste inte hur jag skulle börja riktigt så jag slog upp litteraturen och läste de 52 sidor som handlade om det jag skulle skriva. Men nu orkar jag inte börja på det just ikväll utan jag får skriva hela dagen imorgon istället =( Har lite svårt att välja vilka modeller på ledarskap och management som jag ska ha med. Hmm inte så pepp just nu. Bra att det kommer ett avbrott med arga snickaren på teven om en kvart ;):P

Tänkte ta och pyssla lite sen istället, ingen mer skola för idag =) Jag ska ta och slå in julklappar tror jag =) Har ju en del ;) *host Olle och Christofferklappar* ;) Betala en räkning måste jag ju också göra! Ja och sen se ett avsnitt på supernatural =) Längesen jag gjorde det. Och nu kan jag inte sms:a längre med älsk för mobilen dog och jag orkar inte hämta kabeln, han kommer bli arg på mig :P Jag ska, om 45 min ^^ (a)

Hunnit med mycket

Idag var ju det som sagt den dagen då jag skulle ha lite att göra.

Jo jag jobbar på bra, har äntligen kommit hem så har varit i skolan och åkt omkring i Motala efter julklappar. Det blev fem paket som köptes. Tyvärr har jag dock många kvar att köpa men skönt att bli av med några. Nu så ska jag göra igång med Powerpointen så att den blir klar, efter det blir det en liten paus och kör sedan vidare med NIP:en. Usch vad jag vill göra massa annat än just det där :p

Det jag har hunnit med än så länge idag.


Onsdagsplanering!

Jag gillar ju att strukturera upp min dag lite så jag vet vad jag ska ta tag i.

Woho vad jag ska hinna med en massa saker imorgon :P Mycket med skolan, oj vad jag ligger efter. Måste verkligen till posten med för är rädd att de skickar tillbaka mitt paket eftersom jag inte har hämtat ut den på flera veckor :P Julklappsinköp ska hinnas med också plus en del saker som ska göras hemma med! Ingen vila här inte!

Onsdagens måsten.



1 December

Det är ju den första december idag =) julstämning!

Då har vi kommit in i december månaden =) Oj snart julafton, jag ska verkligen sätta fart med julköpet och kanske skulle försöka att skriva en önskelista :P  Imorgon ska jag faktiskt åka omkring och fixa julklapparna, jag kan faktiskt ta en bil sa mamma nu så jag kommer lösa det mesta =) Jag längtar faktiskt efter att få ha en hel hög med julklappar att slå in =)

Ah världens gulligaste kille!

Sötnos! Sluta va så romantisk!

Ja vi firade ju våran månadsdag igår och tror ni inte att älsk hade ett paket till mig då? :P Och vet ni vad det var? :D En skitsöt nalle! Du är underbar! Du charmar mig allt för mycket, Älskar Dig!

NAAWWW KOLLA! :D

 

Hmm båda är ju lika söta, svårt att övgöra vem som är sötast ;);)


RSS 2.0