Vi fortsätter med planeringen

Det tog tre timmar på stan och jag skulle bara göra några små ärenden.

Jag mötte personer som jag kände igen hela tiden så stannade och pratade massor och tiden bara gick iväg. Plus att mobilen ringde hela tiden så att det blev en del minutrar åt samtal. Sen upptäckte jag att det blev en del summor spenderade... tråkigt såhär i efterhand, typ 800 spänn men ja jag köpte lite mat, lite blomster, teknik och ja alkohol så att jag får väl inte klaga för allt jag fick. Nu håller jag på med hushållssysslorna. Övervåningen är väl princip klart, det var en baggis men ja det värsta är ju mitt rum, kommer ta två timmar bara det att få allt iordning =( Jag ska som sagt förnya mitt rum men ja känns onödigt att göra det nu, leveranstid på gardinerna om fyra veckor... Jag vill liksom förvandla mitt rum på en dag och inte liksom fixa lite i taget, då känns det inte som det blir en sån därn extreme makeover om ni förstår mig. Men jag tänkte i alla fall göra så att allt är klart när det väl kommer att ske. Jag har ett litet miniprojekt till mitt rum vilket inkluderar sprayfärg. Så jag ska ut och spraya en del grejer idag tänkte jag. Temat för rummet är rosa, vitt och svart, därför passar inte plastblommorna in i mitt rum som är gröna om ni förstår mig... därför kommer jag spraya dem rosa! =)


Paddy har fått ett skal istället, det inbygda fodralet tog bort lite av den tunna känslan för den blev så klumpig men nu är den knappt en centimeter tjock =)



Då har vi fyllt på igen inför girl's night =)



Krukor och blommor som ska sprayas!

Dags att dela med sig

Nu har jag fullt upp som vanligt!

Jag kan säga att jag jobbar en del och slutar nu denna vecka sent så att jag kommer enbart hem och lagar lite mat sen så somnar jag, inget roligt att dela med sig om. Förra veckan var helt underbar, den kommer att återkomma igen om tre veckor :P Slappt var det då och jag hann med en massa saker, sen fick det även bli en fest så man fick gå in i dimman lite ;) Veckans planering är ganska så oklar, imorgon blir det älskling!, sen känner jag ett shoppingbehov och ska även hålla span på när onoff kommer att ha deras konkursutförsäljning för har en del grejer jag vill ha. Paddy ska få sig en ny dress =) Annars så har jag inte så mycket mer att delge, är grymt sugen på att göra om rummet vilket är på gång, men behöver bestämma gardiner. Sen har det även blivit dags att ta ett till penseldrag :P



Old pic, bara för att jag blev cidersugen =)

Summer days

Har haft en riktigt bra vecka.

Har underbara tider på jobbet, slutar vid tre på dagen så jag hinner få en del gjort! Skönt och imorgon är det sista dagen sen har jag två dagar ledigt. Ska då passa på och festa lite, är pepp =) Dessa dagar då jag har varit ledig tycker jag mestadels har spenderats i mataffärer :P Men idag tog jag mig tid och glassa lite på altanen i solen, var så trött så jag somnade (a). Telefonsamtal i mängder har jag också lagt ner tid på, bakat lite efterrätter, köpt aktier, varit på stan och utfört ärenden, ja ni hör jag hinner med saker numera! Sen har jag fått någon sorts "förnya rummet feeling", ja jag har bestämt att jag ska göra det lite mer hemtrevligt, jag ska äntligen sätta upp en tavla som jag har målat på väggen och därför kommer temat att gå i dess färger, nya gardiner och kuddar ska till, ska även inhandlas plasstblommor - ja jag är inget vidare på att få blommor att leva... Har en väldigt bra vision över hur jag vill att det ska se ut =)


Nysolad =)



Dessa var det som jag pysslade ihop en kväll.

Har haft en sån "där" dag idag

Ja ibland känns dagarna lite tunga. Igår, himmel säger jag bara, vilken dag det var på jobbet. Kö i tre timmar och fullt ös! Idag lite lugnare dag men värmen tar stryk på en, känner nu att huvudvärken har börjat komma, beror på vätskebrist. I övrigt har jag en del tankar i huvudet, börjar bli svårt att hålla saker hemligt. Sen ser man fram emot saker som visar sig inte bli av, sen att det ska kännas så tungt att städa. Just nu så behöver jag bekräftelse angående visa saker, hoppas kunna få det i helgen. Jag har även just nu två tjockisar som fläskar i mitt rum, ja jag slipper ju vara ensam i alla fall. =)

RSS 2.0