Bloggen blir lidande

Nu tänkte jag blogga, jag har ju ändå hur mycket ledig tid som helst. Jag är sjuk.

Sorry att tiden har gått, bloggen blir alltid lidande för att jag ska ha kul. Men ja nu har jag så jäkla tråkigt rent ut sagt för jag är sjuk och det händer inget! Vill bara bli frisk så att jag kan ta tag i saker. Dagens planering, ja boring, film och dator? Vill ha sällskap men ja ingen vill väl va med mig när jag är sjuk? Känner mig lite småtjurig också men det kanske inte är så konstigt.
Jag har i alla fall tid att läsa vilket jag också gör, kör på Ibras bok fast i digital form =) Yey jag är cool.

Kör på Paddy.

Blivit träningsfreak

Måste vila lite ibland men det vill jag inte!

Igår körde jag mitt step pass igen, roligt men nya steg alltid en ny utmaning. Eftersom jag körde igår så blir det vila idag =( Kanske ett pass imorgon? ^^ Idag har jag vandrat runt på stan utan att egentligen ha någon anledning att vara där. Hela resterande dagen ska ägnas åt för en gångs skull BRA film!


Det som behövs är bra musik och tillräckligt med vätska.


Love min ljudanläggning =) Hög musik ett måste.


Mina nya träningsbrallor.

Hemma igen!

Yey anlänt till min hemort.

Tre dagar i Örebro med två nätters övernattning. Mycket har hänt, lite för mycket. Det som jag kan dra slutsats av detta är att det var tämligen en intressant resa. Jag har bland annat upplevt en annan kultur, bärsebackkulturen, oboj, hahah grymt annorlunda mot hemmaplan men roligt att uppleva. Summa kardemumma av hela slutsatsen av resan så kan jag säga att jag inte på något sätt är avundsjuk på vad som finns i Örebro, jag har det faktiskt lika bra här i Motala, om inte till och med bättre. Dock så kunde Sara bo i min stad men eftersom vi inte ses så ofta så blir det dubbelt så mycket roligare när vi väl ses så tror att det är bra som det är nu faktiskt. Saknar jag studentlivet? Nej inte alls. Det var absolut inget fel på Bärseback, kommer gärna på återbesök, men nej helt enkelt inget jag saknar och trånar efter här i min stad. Det är absolut en annan kultur som släppte in mig med öppna armar och riktigt kul att se hur roligt alla hade det och jag är glad för deras skull men jag är nöjd precis så som jag har det med mitt liv. Det är inget som saknas (ljuger?). Det är absolut inget fel på Örebro men man behöver kanske inte försköna hur fantastiskt Örebro är, kom ihåg vart du egentligen kommer ifrån, jo just det Motala, vågar du inte stå för vart du egentligen kommer ifrån är du feg. Jag älskar fortfarande Leksand så det så.

Imorgon ska jag träna, hjälp en hel vecka har faktiskt gått utan att jag har tränat nu så känner mig typ tjock fet och är rädd att konditionen ska ha försvunnit! (not). Inviga mina nya träningsbrallor =) Det viktigaste av allt är att jag ska se Älskling! Åååh saknat saknat saknat!


Nästa gång jag ska dit så har jag i alla fall lärt mig att man ska ha med sig en penna plus en öppnare. Livet blir så mycket lättare då.

Kör på roadtrip imorgon

Imorgon besöker jag mitt andra hem, Örebro.

Umgås festa och har kul är planeringen på schemat där. Men känns ganska så jobbigt just nu för att den där jäkla resväskan ska vara så jobbig att packa. Men tror jag har hittat de outfiter som jag ska ha på mig, men jag kan ju aldrig bli nöjd. Får sova på saken. Just nu så gäller det att sätta alla saker på laddning så att alla mina tekniska saker ska hålla sig i två dagar, kamera, mobil, paddy...

Ses om några dagar!


Nu sker det grejer

Nu har jag en stor planering för resten av veckan.

Reser till Örebro så det gäller att fixa biljetter samt fixa en packning. Blir att se Olle en sväng som kommer hjälpa mig med det. Kommer hem åter på lördag så räkna med dålig uppdatering. Har ju jobb med imorgon! =) Det var på tiden :P Idag har jag umgåtts med älsk och vi drog in till linköping. Köpte ett par träningsbyxor eftersom jag kör på hårt med träningen och behövde se lite fresh ut. Nej nu ska jag leka lite med Paddy och sen snussa. Blir en åter kontakt igen imorgon!

Blir en gammal pics då jag inte uppdaterat med bildbanken med nått nytt.


RSS 2.0