Bäst för dig Älskling att du påminner mig imorgon...

Imorgon ska jag ta mig ***** vinna en mascara under 40:-!!

Eftersom jag är lite orolig över att jag ska missa hela auktionen för att jag kommer spendera dagen med älsk så måste jag på nått sätt göra så jag ska komma ihåg. Kommer nog bli ganska så tjurig om jag råkar missa auktionen, mitt humör är inte på det bästa denna vecka så gäller att inte göra mig upprörd :P Jag måste va bänkad framför datan vid halv åtta! Kan inte vänta längre utan mascaran som jag har är knappt användbar längre och jag vägrar köpa en i affären så. Men är övertygad om att jag kommer att vinna en, liksom kolla hur många som finns ute....


Primadonna

Godmorgon på er alla!

Jag är tidigt uppe!! 9.00!! Fast det har i för sig sin orsak (a) ehm klev upp för traderas skull ^^ Och jag vann, ingen som orkar kliva upp och buda såhär tidigt så det gick så bra så. Under 100:- för ett par leggings är inte farligt alls =) Jag har börjat att handla där istället för att handla saker på stan varje månad. Imorgon ska jag ha en mascara som inte får kosta mer än 40:- och sedan har jag ju den där väskan som ligger under 100:- som jag med ska slåss om. Så ni kanske tycker att jag handlar mycket på tradera men hur mycket pengar spenderar jag då? Knappt inget är svaret.

Oh yeah ;) Porrigt snygga eller vad?


Märkte att min väska förfaller...

Oj, finns knappt några handtag kvar.

Ja vad kan man förvänta sig av en väska köpt på en marknad sommaren 2009 för 100:-? Inte mycket är svaret. Den är i princip helt paj, eller det blir typ snart skämsigt att använda den. Därför är jag på jakt efter en ny stor pösig väska =) Självklart vill jag att det ska vara en Friis =) Jag kan nog heller inte använda mig av en gammal väska därför att de är nog för små för allt som jag bär omkring om dagarna. Tradera kollar jag självklart på =) Dock vill jag inte lägga ut mer än 250:- Helst en hundring om jag ska vara ärlig :p har köpt lite för mycket därifrån på sistone, men jag måste ju säga att man gör ekonomiska fynd där än om man skulle gå till en affär.

Än så länge under hundralappen!


Älsklingens och min dag

10 månader just precis idag.

Fast egentligen firade vi varandra igår eftersom vi inte ser varandra någor idag. Igår så hade vi fredagsmys, beställde skitgod pizza från mitt nya favoritställe =) Gott som bara den =) Dock blev det sova själv på kvällen och idag är det då lördag. Klev upp tidigt och åkte till jobbet för att dansa lite vilket gick bra och jag har fått lite motion. Käkat lite lunch och myser i soffan framför brasan. Har lite tråkigt men annars är allt som det brukar va. Har betalat lite saker smat hållit på med lite pappersarbete. Vad som väntas till kvällen har jag ingen aning om... Hoppas att det inte blir en långtråkig dag bara.

10 månader gullplutt!



Jag är så stolt över mig själv

Jäklar vad jag är imponerad av mig själv!

Tog tag i den tråkiga och jobbiga individuella uppgiften som jag kände inte skulle gå så bra. Fick inte ihop den första gången och då var det bara att leta fel, hittade några men stämde inte då heller. Då fick man analysera på djupet så då löste jag den! Skönt att den är klar och kan skickas in! Konstigt att jag redan är klar med den fast den ska skickas in den 5:e februari. Inte likt mig, jag gör ju saker alltid i sista minuten :P Ska ta tag lite till med pluggandet när jag fick en så bra start. Har nyss käkat potatismos och har egentligen inget att pyssla med förns älskling kommer hem till mig. Är ensam hemma ikväll så klart man inte vill sitta själv utan lite sällskap skadar ju inte. Men härligt med en ganska så lugn fredag =)

Så snygga uppställningar =) Här har ni facit kära klasskamrater ;)


Film som måste ses!

Igår hade älsk och jag en dejt =)

Tog en klassisk dejt igår, åkte och käkade lite innan och sen var det dags för bio. Vi såg Avatar♥, ibörjan undrade jag vad i tusan det är för nått som jag ser egentligen men när man väl kom in i det så blev man helt fast. Gillade den filmen starkt och säger till er alla att gå och se den! Har lust att se den idag igen =)

Nja idag så var älskling och jag nere på stan där älsk fick shoppa massor men jag köpte inget! :O Jag sitter mer på tradera (a) har en del saker som jag ska ha där men måste införskaffa mig lite nya tröjor och sådär, sedan måste jag ju säga att jag diggar alla skjortor som finns ute att köpa överallt =) Till kvällen nu blir det att fortsätta spana omkring på tradera (a) samt se någon film möjligtvis =)

Avatar var jättebra!! =)


Jag har hittat nått nice

Jag har fastnat för den här stilen känner jag. Hur jäkla snyggt är det inte med en korsett över en vanlig blus eller t-shirt? :D Mumma så porrigt =)


Jo jag lever...

Jag lever fast jag inte har uppdaterat bloggen på länge...

Det beror dels på en massa saker, fester, varit med älskling, skolan och har unnat mig en massa mysiga hemmadagar där jag inte gjort ett smack. Massa av min tid har jag spenderat på tradera med så jaaa jag känner att jag måste ta hand om mig själv i första hand och bloggen har då därför kommit i andra hand. Ni vet ju om ni saknar mig så skicka då ett litet sms♥


Jag har ju glömt bort!!!

Herregud vad jag måste visa er vad Christoffer fick för tavla i julklapp av mig!

Jag hade ju hållt på i flera månader med den här tavlan och så är jag så taskig och inte visar upp den!! Men nu kommer mitt konstverk som nu sitter uppe i Älsklingens rum!

Detta var en liten skiss som älskling gjorde för att jag skulle se vad för tavla han skulle kunna tänka sig ha och gilla.

 

Mitt konstverk. Tråkigt att färgerna blev så dålig på bild men en stark röd färg =) Tycker att jag återskapade älsklings idé väldigt bra genom att sätta min egna prägel på den =)


Alltid lika svårt

Klädval.......

Ja jag räknar lördag mer eller mindre som en festkväll även fast det inte direkt är någon utgång vad jag vet än så länge. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag vill verkligen ha leggings (liksom leggings och högklackat är ju självfallet på en festkväll) men jag tror jag kommer frysa ihjäl :P eller halka ihjäl :P Men det kan jag bestämma mig för sen, nu är det hur jag ska se ut på överkroppen...

Glittrigt?

 

Rockigt?

 

eller porrigt?


Detta är mina planer för helgen!

Planeringen ser ut såhär:

Fredag kommer älskling till mig =) Kommer nog bara bli en mysig filmkväll. Lördag sticker jag först och dansar och sedan placerar jag mig i receptionen där jag kommer stänga vid fyra =) Efter det är det en liten förfest här hos mig, love alkohol♥. Älsk och jag går sedan ner till citybowl där det är två timmars bowling med 18 pers som väntar. Jonte är födelsedagsbarnet denna dag och har ett litet jippo så att säga. Vad som händer utöver det har jag ingen bra koll över men det kommer nog bli trevligt. Söndag är en stanna hemma dag som det inte kommer ske så mycket skulle jag tro :P


Det börjar närma sig helg

Bara en dag ifrån fredag!

Klev upp tidigt och tog en tur till skolan. Jag hade lovat mig själv att läsa när jag kom hem men vad är klockan nu? Jo 22.00 och jag har fortfarande inte pluggat nått :P blir till att läsa lite nu då. Då undrar ni säkert, vad har jag gjort idag istället då? Jag har spanat massa på tradera (a) men jag har gjort en bra sak med, mina dansgrupper börjar ju nu igen på lördag så att jag har börjat hitta på en dans :P Jäklar vad mina elever kommer bli chockade när de ser början som jag har hittat på :P Gäller ju att man visar från början att det här är en häftig dans så det får upp motivationen lite =)

Nu så ska jag visa er mina senaste fynd på tradera =)

I den här skålen finns det fina grejer.

 

40 stycken mineralögonskuggor =)

 

Några av dem, kolla vad de skimmrar =)


Många dagar och en massa timmar

Nu kommer en liten uppdatering =)

Älskling och jag har spenderat tid tillsammans. Åter till måndag, jag skrev min tenta och var helt inställd på att den skulle va svår och att jag omöjligtvis skulle klara den, men det gick bra :O jag kan kanske till och med få ihop poäng till ett godkänt! Hoppas på det, skulle ju underlätta. Jag tog en promenad hem till Carinas lägenhet eftersom jag skulle mata fiskarna, trodde seriöst att alla skulle va döda när jag kom dit men de var så söta så =) Ska dit imorgon med =) Gick sedan till Östenssons där och köpte tre paket räkor :P Gick in till stan men sen så orkade jag inte gå hem, liksom jag bor ju vid mcdonalds och från stan är det ju inte långt men tog bussen hem :P Älskling landade vid mig runt två och ut till Fågelsta där dessa inköpta räkor friterades och spenderade tid med varandra =)

Tisdag vaknade vi upp och jag begav mig in till skolan, hade en föreläsning som jag hade fått för mig slutade vid tolv men den tog slut tio :P Jag har lovat mig själv att satsa rejält på skolan nu och jag har fått en skapligt bra start :P Måste ta igen en massa imorgon dock (a) Det blir en till tur till skolan imorgon, och vad jag känner om det vet jag inte riktigt.... känner att jag har en hård period framför mig då jag kommer va den som ska kämpa ihjäl mig. Jag och älsklingen har röjt i min garderob och käkade fiskbullar =) Slötittande framför datorn och en massa babbel =)

Nu när klockan är efter tolv så ska jag ta och se en liten serie och sedan lägga mig. Imorgon är det skolan, läsning och hitta på en dans som gäller!! Plus leka med mitt nya smink som jag beställde från tradera som nu har kommit =) Kommer dyka upp en till grej imorgon i brevlådan men ni får se bilder på det imorgon =) Nattinatt på er!

 


Till kvällen

Håll ut till kvällen!

Ikväll blir det blogginlägg!

Tentamendax nu!

Klockan är väldigt mycket, åker om tio minuter.

Jaa önska mig lycka till nu då, vet ju redan svaret på hur det kommer att gå men tack för er omtanke! =)

Love min tavla =)


När det finns tid över blir det ny design!

Har ganska så fullt på mitt schema men jag ska uppdatera designen lite.

När det finns luckor över så ska jag pilla med designen igen. Dags för lite nya bilder på mig och en ny presentation. Bra att man har en systemkamera i familjen för då kan man ta schysta profilbilder ;) Men neh, en uppdatering ska ske!

Vad kommer det att bli?


Söndag är det idag =)

Fixat till mig, ska snart börja med lunchen och snart åka.

Idag är det ingen händelserik dag precis. Sitter och väntar in tiden. Jag ska med bussen vid halv två eftersom jag börjar jobba klockan två idag. Slutar vid sex och för första gången så stänger inte jag ikväll =) Bara att braka hem =) Jag har dock lite dåligt samvete. På nått sätt har jag liksom gått in i väggen, beror på att jag hårdpluggade i en hel vecka till externtentan så jag inte hade några krafter kvar att plugga till ledarskapstentan som är imorgon =( Jag vet att jag inte kommer lyckas klara den, känner att jag inte har så stor koll på alla delar. Känner att jag läste fel bok med. Vi har två böcker i den kursen och jag valde en men visade sig inte va en bok med så mycket teorier, de pratade mest om olika företag och varför de hade gått i konkurs och allt. Hade jag läst den andra boken så hade jag nog haft alla teorier lite bättre på minnet. Men då vet jag vad jag ska fokusera på nu. Men jag kommer gå dit och göra så mycket som jag kan, kolla in vad det är för frågor som kommer och sen hem och plugga och ge det ett nytt försök i mars istället. Men det är inte likt mig att faila på prov, brukar ju ge allt. Men nu till de nästa kurserna så har jag lovat mig själv att verkligen hänga med i tempot och inte halka efter som jag gjorde med de senaste kurserna och slippa behöva panikläsa veckan innan tentan. Så ja jag är sur på mig själv för att jag inte har skött mig bättre. Fan.

Ja skäms på mig, såhär svårt och jobbigt tycker jag det är. Har liksom fastnat och slått i väggen.


Nej upptäckte något jobbigt!

Nej vad jobbigt... måste snart fixa en ny.

Såhär kan jag ju inte ha det... efter den 15 mars måste jag fixa ihop en ny sånhärn.


Dags att betala =)

Köper man saker måste man betala med =)

Köpt massa från tradera nu =) Behövde inte buda, gick in och köpte det direkt, blir smidigare så. Det skulle i alla fall kommit upp i en sån hög siffra så jag skulle inte fått det för tredje gången heller. Kom billigt undan =) Jag är jättesugen på att börja leka med dessa saker, sett massa videos på youtube =) Nu ni, jag kommer att börja bli vrålsnygg ;)

Jag kommer få 40 st mineralögonskuggor i olika färger =)

 

Vit eyeliner, ujabuja vad jag vill få hem alla saker =)


Go brorsan!

Födelsedagsbarn igår.

Bror min fyllde år så kommer upp ett foto plus en gratulation på det. =)

Mos på dig skitunge!


Smart tänkt av mig!

Om man är en student kanske man skulle börja fundera på att vara ekonomisk och inte slösa som den rich bitch jag är. ^^

Jo men det måste ju finnas mer folk än mig som stör sig på att betala mer än 150:- om man ska få en bra mascara? Känns så surt att lägga pengar på det tycker jag. Men att jag då inte har kommit på detta tidigare, tradera♥ har ju allt! Mascaror men utropspris 1:- och det kan man lugnt på för en tjuga, högre än så blir det knappast för det existerar ju 1000 mascaror och alla bjudar väl inte på samma liksom. Finns ju mer flaschigare märken som dior liksom ^^ Neh nu ska jag göra fynd!

Detta är nått som man lugnt kan kalla Cissitastic ^^


Kämpa veckan ut!

Hur kan jag va hungrig?

Gaah magen bara gör uppror! Har käkat massor idag, kan ju inte käka mer annars riskerar man ju att bli tjock ;) Två smörgåsar till frukost, lunch, kiwi, bullar, kvällsmat, dricka.....
Kan ju garantera att jag har läst som en galning. Men nu måste jag ju få unna mig med att försöka handla nått på tradera (a). Idag blir det spänning igen men jag ska fixa hem poletten med =)
Det finns så mycket som jag vill göra nu men inte har tid!! Jag vill typ shoppa galet och åka till någon storstad. Jag vill hitta på en massa men älskling. Jag vill spendera mycket mer tid med älskling. Jag vill få klart min tavla. Jag vill se en massa filmer. Jag vill hinna tänka ut nått som jag vill ha i 20-års present. Jag vill göra en massa snygga frisyrer på mig själv som tar ungefär 40 minuter. Jag vill släppa loss med make up:en (som jag förhoppningsvis vinner idag). Men såfort måndag är över så hoppas jag på att jag har tid att börja göra något av det här.

 


Klar!

Klockan stannade på tjugo i tre.

Har sett alla sju föreläsningar nu :P Helt seg i huvudet. Gäller att börja repetera in allt nu då.

Hahah är det meningen att man ska förstå nått av det här eller? :P


Nu ska jag påbörja helvetet

Dags att starta igång dagens projekt.

Jag har sju föreläsningar som jag måste se. Ska se alla i sträck är min tanke, borde ta ungefär fyra fem timmar. Så jag ska nog sätta fart med det nu så borde jag va klar vid fyra ungefär ^^ Hörs av mer då!


Jag vann inte

Tradera är inte bra för hjärtat :P

Vann inte det jag ville ha men ny chans imorgon igen =)

 


Nytt inlägg i bloggen!

Fått köpbehovet någorlunda stillsamt...

Gjorde tentan i onsdags.... vaknade med världens huvudvärk och inget vidare kul att sitta med den i fyra timmar så att säga. Men den var lätt och räknar med att jag kommer klara mig. Var tvungen att sedan ta en tur till jobbet och den glada överraskningen av att älskling kom förbi och stannade över natten =)

Idag har jag absolut umgåtts med älskling. Vi var nere en tur på stan, hans humör blev inte den bästa sen och då var det bara att trycka i lite mat så släppte både det och huvudvärken för honom =) Då kunde jag passa på att fortsätta med mitt shoppingbegär :P Kolla bilderna vad som blev inhandlat. Slösade ändå ca 1400:- men det var för jag var tvungen att hämta ut mina skolböcker :P Nu sitter jag helt spänd. Ska jag få fynda på tradera?? Eller kommer jag inte? Kampen börjar om 27 minuter =)=)

Ja en ny eyeliner för jag hade ett presentkort och lite duktig måste man bli, vill ju knappast gå till tandläkaren :P

 

Skolböcker som kostade 1309:- En bok är bäbislätt. Kommer läsa ut den på en dag :P De andra såg så komplicerade ut :P

 

Eftersom älskling slog sönder en sån härn ljuslykta gick jag in och flirtade lite med han inne på mique och fick en ny utan problem =)

 

Ja nu kommer något som inte har med den här dagen att göra men vill bara visa upp min nya badrumsmatta =)


Sugen på att införskaffa lite nytt

Jag känner av köpbehovet igen!

Jag har inte varit nere på stan på två veckor!! Tyck synd om mig!! Jag har verkligen inte haft tid! Har varit skolan och jobb och allt möjligt. Jag är så köpsugen... massa klädsugen (a). Fast jag har blivit sugen på andra grejer med. Skulle faktiskt behöva lite nytt smink, vill börja leka lite mer make-up artist ^^ Nej men skulle va kul med något nytt så att säga. Plus att tradera är ju en väldigt bra och billig sida (a)

Massa glittrande mineralskuggor! :D

 

Behöver verkligen penslar, jag har bara två liksom. Varför slösa pengar på en pensel om 35:- när tradera erbjuder så fina kit? ^^


=(

Nja är inte på toppenhumör.

Ja jag blev helt plötsligt jättenere, jag ligger på slutspurten eftersom det är tenta imorgon så är det sista dagen att plugga men jag känner helt enkelt inget för det. Har verkligen ingen motivation för att plugga hela den här dagen med. Ringde jobbigt samtal nyss med och det kommer göra ont några dagar nu med, va helt öm och allt =( Känns som jag kommer få hålla på med det här hela livet ut.... Hade seminarium idag 8.15 men det gick bra men känner nu att jag är trött som tusan. Vill bara ringa till älskling och prata med honom =(


neh aldrig att jag tänker betala det priset

Tradera är en fin sida det.

Gjorde min dagliga koll på alla saker på tradera, av en ren händelse så slog jag in ordet leggings. Hur kan det finnas 756 st??! Sjukt mycket, liksom leggings. Men hittade en massa coola och speciella som ingen annan har, men aldrig att jag skulle betala det priset för dem.

298:- !!!!!!!!!!!! men dem där skulle jag kunna tänka mig ha

 


Dagens klokaste

Smartaste idag.

Jag har pluggat skapligt bra, bara en dag ifrån tentan nu! Men jag förstår inte hur folk har upptäckt att jag har fullt upp? :P


Rolig lördagskväll!

Prima lördag säger jag bara.

Åkte iväg till jobbet och skötte mig galant. Kommer ut till bilen och ser att den är totalt nerbajsad med något skit som inte gick bort för det hade frysit fast, inte direkt nice att köra runt i en prickig bil i stan när alla tittar :P Kul att jag har ytterligare en grej som jag måste städa sen då :P Precis när jag gör upp för backen hem så ser jag älsklings bil ^^ Snacka om bra timeing =) Jag fixade till mig ytterligare och vi lagade mat och sen stack hem till Lilli. Det var roligt i vanlig ordning, chilla i köket liksom ;) blev lite snack, spel, drickande och youtubeklipp =) Älskling skjutsade hem mig sen men vägrade att sova med mig =( Vilken dum pojkvän jag har eller hur? :P Gick och la mig halv tre och somnade på två minuter tror jag :P Nu sitter jag och ska se en föreläsning, möjligtvis två :P Börjar jobbet vid fyra och jag stänger ikväll så jag blir lite senare hem. När jag väl kommer hem hoppas jag att jag har läst ut min bok så jag istället kan börja att lära in mig sakerna istället.

Tjejerna gillar vi och älskling =)


Jag vet jag skämms..

Det har varit tråkiga blogginslag på sistone.

Just nu har jag en massa att stå i. Jag hinner verkligen inte lägga tid på saker som jag tycker om eller som jag har som rutiner att göra varje dag. Därav omfattar att träffa vänner, träffa älsklingen, blogga, måla, städa rummet :P (det ser förjävligt ut i mitt rum). Hann i alla fall ta bort julsakerna i mitt rum, eller ja har bara julstjärnan kvar. När tentorna är över så ska jag ta ett grabbatag med mitt rum. Ska göra det så hemtrevligt =)

Efter tentorna kommer jag bli normal igen :P



Det här är mitt liv just nu

Fredagskväll! Sitter och funderar på en massa.

Är inte facebook beroende eller vad? Akvariumspelet är väääldigt beroende kan jag lova er. Klockan är straxt åtta så tänkte ta paus i två timmar med läsningen. Vid klockan tio igen så börjar jag läsa (ut min bok?) för slutar inte läsa förns klockan halv ett inatt =) Imorgon ska jag jobba vid stängningsdax så efter det blir det hem och fixa till sig lite för ska till linnea där vi ska bara ha en skön kväll =) Söndag jobbar jag åter igen, fast kommer inte ihåg när jag började, har planeringen där nere men tror runt fyra :P I helgen ska jag bara plugga som en idiot och inte ha något liv =)

Jag låter min vän dator få vila nu.

Låter datorn stå kvar här uppe, bär inte med mig den ner.

Inget tv-tittande för min del, jag ska plugga. Somna med boken i fejan var tanken ;) Så god natt på er och ha så roligt!

Har jag varit duktig?

Hahah nja den frågan kan diskuteras.

Hade och har fortfarande en pluggdag. Jag kan börja berätta det som jag har gjort istället. Jag har sett två föreläsningar, läst ut en bok samt jobbat med några räkneuppgifter. Låter inte mycket för en hel dag så jag kunde nog jobbat effektivare, men nu resten av kvällen blir det att räkna uppgifter, se en föreläsning till och läsa ett kap till kvällen. Då kan jag känna mig nöjd över dagens insats.

Imorgon bär det av till skolan och sen en streamad föreläsning i två timmar att se hemma. Planerna för helgen är att jag jobbar både lör samt sön, men på lördag kväll åker jag hem till Linnea för att hon ska nu flytta =( En till som sticker ifrån Motala =( Mån, tis är bara pluggdagar eftersom tentan är på onsdag. Tors, fre, lör, sön blir ytterligare pluggdagar för att har en till tenta som kommer på mån! Frågan är då.... när ska jag kunna se älsk??!!


Jag ska skapa ett rosa imperium ^^

Rolig grej detta på facebook ^^

Akvariumspelet är beroendeframkallande :P Jag ska samla massa poäng och sen bygga mig ett rosa imperium, muahhaha. :P Men har ett tag kvar innan jag kommer upp till level 30 :P

Lite rosa inslag men inget att skryta om hittills :P


Kramgoa killen

Två dagar har spenderats med älsk.

Det har varit alldeles för kul att ha spenderat tid med min Älskling. Igår käkade vi upp de där rosa sakerna som vi tillverkade i köket och såg en skitbra film =) Det var jag som valde och jag valde rätt kort så att säga =) Idag har jag lärt mig litegrann om insidan på en såndärn plåtburk :P Jävla datorer, allt ska vara så bökigt. Men vi lyckades inte få det vi ville fungera så två timmars slit i onödan :P Imorgon slänger jag nog ut den där datorn :P Men måste säga att Älskling har varit väldigt kelig och gullig mot mig idag eftersom jag har en jobbig vecka =)

Morgondagens bestyr kommer bara innefatta skolarbete, plugg och plugg. Ska upp åtta och plugga till klockan sex på kvällen kan jag lova er =) Tentamendax snart =) Har en massa andra saker inplanerade denna vecka med det återkommer jag till när jag inte ska göra andra grejer som jag gör nu =)

Blue

and brown.


Rosa sak i kylskåpet! =)

Har man en kock på besök så får man ta och passa på att äta gott =)

Vi tog sebbe saab ut till maxi och köpte hem lite saker för att kunna tillverka en cheesecake. Två burgare på donken råkade hamna nere imagen också (a). Så kvällen är räddad, hör här: Två filmer som CISSI hade valt ut, cheesecaken, popcorn, dricka och älsklingens dr pepper som han tjatar här bredvid att jag ska skriva. =) Så nu vet ni vad jag spenderar min kväll med att göra =)

 


Bra dag bra dag bra dag!

Tisdag imorgon :D

Vad jag har väntat! Äntligen blivit dags att se Älskling igen =) Jag har bestämt lite saker som vi ska göra imorgon =) För det första ska jag ha en massage så det så :P Sen vill jag ha en filmkväll =) Eftersom man har fått Voddler så måste man ju inviga några filmer ;) Imorgon är det upp åtta som gäller!! Tänker plugga lite innan älsk kommer.

Älskar dig med =)



Rörde på kroppen idag

Åkte med pappa och tränade.

Har man gratis gymkort så borde man passa på eller hur? Gjorde massa maskiner och har redan nu ont i kroppen :P Men detta var ju mitt nyårslöfte så... att träna upp knäna så lika bra att gå på hårt =)


Voddler!

Ja ja ja ja ja !!!

Jag har fått Voddler!! :D:D Ahh så massa bra film!! Jag tycker det var skitbra, utbudet är ju helt ok och massa gratis jue! Så glad!


Gullgull

Hahah ja sött men vem pallar med det?

Ja sånt här fixar du inte i Sverige utan finns mobil stylister som fixar din mobil efter önskemål i utlandet. Ni kan ju gissa vart... :P Lite söt och speciell är den allt men jobbigt i längden. Men Foki har en sån nu. Rolig blogg det är.

Orka klistra :P


Noll koll

Haha allt som jag skrev i det förra inlägget stämde knappast :P

Ja jag hade inte så bra koll upptäckte jag :P Vi stängde tydligen vid sex idag så det blev jag som fick stänga i alla fall :P När jag kom hem svullade jag som tusan! En mcfeast, pommes och cola till det. Men det blev också en ostburgare som slank ner med (a) Magen full kan jag lova er ^^

Mammas nya kamera är ganska så rolig, fina kort blir det. Lekte bara lite med kameran men hittade dock inga roliga motiv att ta kort på :P

 

 

 

 

 


En timme kvar

Sitter och väntar in tiden.

Fy vad seg jag var i morse, om inte Älskling hade messat hade jag garanterat sovit till elva! Har börjat ändra om mina frukostvanor med :P Käkar bara flingor på morgonen, men bara för att vi inte har något gott bröd hemma!! Fy vad jag är liksom trött på rostmackor nu... Jag såg en föreläsning idag med ^^ Woho! Har bara 13 kvar, men ett stort steg framåt =) Nu är det bara en timme kvar innan jag sticker till jobbet. Slutar vid sex idag så det är inte jag som låster stället idag så att jag kommer att komma hem tidigt =) Faktiskt första gången som jag har ett skift. Jag har alltid suttit kvällspassen så skönt med lite förändring. När jag kommer hem så ska jag se en föreläsning, jag kommer inte läsa nått mer för tror fyra timmar på jobbet räcker :P Tror jag hinner läsa många kapitel då faktiskt.

Betalade räkningar förut och såg att jag hade fått pengar för jag sparar pengar så bra på kontot =) hahah wow hela 1,57 ;)


Lördagsmys i soffan.

Hej på er alla, sitter i soffan med datorn och slappar framför teven.

Jag har inte varit fullt för duktig som jag hade lovat att jag skulle. Har inte sett några föreläsningar idag =( ska försöka läsa ett kapitel till innan jag släcker lampan. Har suttit och spelat både star wars och guitar hero med Danne i en och en halv timma och jag spöa skiten ur honom på bägge spelen =) Varit nu på övervåningen där jag har slöat framför teven, men finns inget vettigt. Just nu ser jag en film som handlar om en måne som kolliderar med jorden :P Töntig. Planerna för imorgon är att kliva upp lite tidigt för en gång skull. Åker till jobbet vid två och kommer hem vid sex så jag har en del att hinna ta tag i innan. På måndag är det skolan igen =( Nu drar mina veckor igång igen =( Jag har en massa jobb som väntar och en massa pluggande som jag måste ta tag i. Jag har min tenta om en och en halv vecka! :S Plugga plugga plugga denna vecka kan jag lova er.


Det finns en säsong 2!

Woho spana in detta!

En skitbra serie har nu kommit ut med nya avsnitt =) Har redan sett det första och lika bra som alltid. Min dag är nog räddad idag =) Kommer se en massa avsnitt, men ska försöka att inte glömma bort att plugga =)

Oboj oboj oboj =)


Blir det en tråkig dag idag?

Ja är ganska så säker på att det kommer bli en seg dag idag.

För det första är jag inte med Älskling vilket innebär att det redan här drar ner rolighetsfaktorn rejält. Sedan har jag en massa med skolan som jag måste gå igenom - sjunker ännu mer här. När jag sedan har blivit klar så kan jag belöna mig med något som jag tycker är kul, men tror att jag då är så trött så jag inte kommer orka ta tag i nått kul.

Dagen har redan börjat tråkig, få se om det vänder. =)


Vad har varit bäst?

Det bästa under detta år har absolut varit att jag har först fått känna denna underbart goa och snälla person. Detta utvecklades sedan till något mer betydelsefullt och vi har nu firat nio månader tillsammans. Jag är så otroligt lycklig över att du ger mig den kärlek du besitter till just mig... Jag är så otroligt glad över att jag har någon som jag alltid kan vända mig till ifall det skulle vara något. Jag är djupt förundrad över hur man kan va så romantisk som du faktiskt är och att du accepterar mig så som jag är. Jag hoppas innerligt att du och jag kommer vara ett par för alltid för att finna någon som är bättre än dig är ett hopplöst fall - det existerar ingen bättre. Älskar dig.

Gott nytt år!

Gott nytt på er alla!

Ja 2010 nu då. Första gången som jag och Älskling spenderade nyårskvällen tillsammans =) Det var väldigt trevligt borta i Fågelsta där vi blev bortbjudna hem till Helena och Stefan. Vi festade på glatt och åt god mat. Spelade poker och sjöng singstar. Jag kom faktiskt tvåa i pokern av fem spelare så det var bra ^^ Vi skålade in det nya året och vandrade sedan hemmåt. En väldigt mysig nyårsafton =)

Så söta vi är =)

 

Min kavaljer vid bordet.


Jaja Älskling vann på poker då.....

 

Gott nytt år alla hetingar!


Miss populär

Har inte varit hemma på två dagar.

Först och främst vill jag ta och börja med att tjejkvällen med de gamla södravännerna var extremt kul! Jättelänge sen att bara vi umgicks och pratade minnen. Underbart rolig kväll och god mat! PIZZA♥ Blev hämtad av Älskling som skjutsade ut mig till Fågelsta där vi spenderade natten. Vi vaknade upp tillsammans på nyårsafton =)


RSS 2.0