Puh work work

Helgen har bestått med långa dagar jobb.

Därför uppdateringen blivit som den blivit, imorgon kommer det även att jobbas på för fullt så att kan bli lite dålig status då med. Imorgon lär jag bli trött också då jag ska ha mitt andra step up pass =) Är ganska så krävande ja :P

Me on friday

Fredag!

Sov dåligt inatt och humöret sådär, men blir bättre för älskling kommer. Idag ser vi ut såhär:










Nu har jag varvat ner lite

Nu när jag har gjort alla måsten för dagen känns det bättre.

Tog ett bad för att försöka släppa taget om allt och det känns mycket bättre nu, lugn och sansad =) Inte för att det var så tufft på jobbet idag utan helgen kommer bli mera men klart att det känns skönt att jag har gjort dagen och nu kan se lite teve och läsa min bok som för övrigt började grymt spännande! ^^ Mer än detta blir det inte idag med tanke på blogginlägg, tänkte pysmysa och fortsätta slappa lite.


Hoppade ner i badet, vart en gnutta för varmt med tanke på att linsen blev helt suddig och jag rödflammig :P

Ett knep för att varva ner?

Nu ska jag göra nått som jag inte gjort på år, typ.

Ska faktiskt krypa ner och lägga mig under täcket och börja på en bok! Minns den gamla goda tiden då jag jämt läste böcker, tror på den här boken också. Ett virus som tar över New York, ja kan låta lovande...


Natti nu får jag denna som sällskap.

As promised

Här kommer bild!

Tavlan som jag igår lovade, det var en gåva till en nyfärsk 15-åring så presenter måste hållas hemligt. Men nu får ni se den. Check out below.
Jag är på något konstigt sätt typ lite orolig eller nervös, vet inte hur det kommer sig men behöver försöka varva ner. I have a feeling typ att det är nått som jag borde vara nervös för, nått som kommer att hända men jag har ingen aning om vad det kan vara för nått... Wierd.


Tavla made by me.


Blogginlägg hos pojkvännen

Har lite tid över.

Är hos vännen min som just nu inte ger mig så mycket uppmärksamhet så jag skriver nått kort =) Vi har firat hans syster så att tavlan som jag ska lägga upp till kvällen var till henne så att det var därför jag inte har kunnat visa bild på den tidigare men ikväll så kommer den. Vid fem så drar jag till min bror och ska ta och käka lite mat med honom. Vad kvällen har att erbjuda är nog inte så mycket mer än så. Blir en bild från pojkvännens dator och hittade en bild från El Corazón där vi käkade mat i Göteborg, ca 300:- men det var det värt =) Får härliga rysningar bara att titta på bilden! =)

Mumma


Kvällsinlägg

Tankar flödar som mest på kvällen? I alla fall hos mig.

Ja då var denna lediga dag över då, tänkte jag skulle hinna med en massa, tror jag fick godkänt. Började dagen med färgning av mitt hår, kommer dyka upp bild. Sen så blev jag typ fast på paddy ett tag för hittade en beroendeframkallande app. Jag tänkte att jag skulle göra klart dansen till mina grupper som startar men ja jag har i alla fall en början så får klura lite mer på det imorgon. Hmm ja sen så tog den här dagen slut... =( Hann inte med så mycket. Nu mår jag typ lustigt efter jag har käkat och har sjukt ont i kroppen då jag hade mitt första step på bräda pass och inte kanske riktigt i form än :P Men riktigt roligt var det att skrika och pusha folket ^^
Jo jag har plåtat lite bilder på min senaste tavla, den har varit klar i över en månad :P men det dyker upp i morgon för har inte lagt in bilderna på datorn, så då har ni nått att se fram emot. ;)


Kär och hänger med i trenden

Köpte för ett tag sen fjädrar, nu är jag fast.

Har hittat en sak som jag har fastnat för rejält, fjädrar i håret. Har typ upptäckt att det ska vara någon sorts trend, det är väl kanske inte så kul för snart kommer väl alla gå runt i fjädrar? =( Men har spanat runt lite och hittat några som jag vill fylla upp till min samling =) Älskling har lovat att köpa till mig =)



Ja nu kör vi på bloggning helt enkelt

Då är det officiellt dags att återuppta bloggningen.

Ni får ursäkta att den ser ut som den gör, designen inte alls klar och det finns saker som är där fast de inte ska vara det. Men behöver min blogg för jag har mycket att dela med mig nu. Jag har för i tusan gjort en roadtrip till Göteborg! Jag och älskling, ensamna och levt lyxliv. Tog in på hotell i två dagar, bra fukost och så centralt! Det behövde vi båda. Just nu så har jag faktiskt färgat håret, väntar på att det ska torka så man kan ta och se färgen, blir nog bra, mörkare än vad tanken var kanske.


Där i 314 bodde vi =)



Älskling redo för roadtrip.



Skönt att ta igen sig lite.



Vi gjorde verkligen stan, här besökte vi universeum bland annat.



Kanske inte så smart att bada näck i poolen på taket där uppe.



Blev shopping också.



Lite udda grejer.



Perfekta partytröjan.



Ooops råkade komma hem med skor ^^



Två par också ^^

Förklaringen

Bloggen ska göras om.

Därför har jag inte skrivit på ett tag, känner mig inte motiverad att skriva då jag ändå ska ta och göra om designen på min blogg, den jag har nu hatar jag. Så tills dess så blir det ingen bloggning, även om jag saknar det extremt... Men jag ska ta och börja pilla på designen i veckan, har så mycket jag vill berätta...

RSS 2.0