Jobb =)

Nu har jag fått besked, till sommaren är jag i Vadstena =)

Yes säger jag, vad roligt det kommer att bli. Jag kommer att stå i en nyetablerad glassbar i Vadstena =) Det kommer bli kalas tror jag, första gången när jag var där fick jag ett så bra intryck av både stället och de jag träffade =) Och jag börjar redan nu på söndag! =)
Idag kommer det även att bli en kalasdag då jag ska träffa kompisar från gamle Platen. Till kvällen blir det mys med älsklingen, jag kommer att prata sönder hans öron tror jag eftersom jag inte har sett honom på ett par dagar. Just nu för tillfället innan detta händer så ska jag göra lite examensarbete, tar en del om dagen och det är väl en bra taktik hittills. Det kanske till och med blir så att jag tar tag i målningen idag, har nog lyckas att komma på en idé, har ju suttit fast ett tag...

Här är bilder från deras andra butiker som de har i sverige =)

 


Otur?

Igår hade jag ingen tur.

Ja började med att vi skulle åka till linköping men visade sig att bilnyckeln inte var hemma. Aja då får vi ta den andra bilen men den bilen som vi inte hade nyckel till stod parkerad framför garageporten där den andra bilen stod... Ja vi har ju dubbelgarage så det började trickas att försöka komma över med bilen till den andra porten. Tänk er, få en parkerad bil att komma över till den andra dörren för att få ut den. Ddet var inga stora marginaler. Sen var jag i linköping och på vägen hem tänkte jag att jag tar och går in på ikanohuset men då stängde de precis närä jag kom!! arg!

Storebror och lillebror.


Hittade en liknande väska

Kör ju på business stilen som ni vet.

Här om dagen tog jag en spontan tur ner till stan och råkade gå förbi en liknande konferansväska som jag har spanat efter. Det är inte riktigt min drömväska utan helst skulle jag vilja ha en i läder, men denna duger tills jag stöter på min drömväska. Den hade premiär igår och jag typ älskade mig själv :P Så jäkla cool såg jag ut ^^ Sen kostade den bara 50:- ! Fynd!

Innuti.

 

Utanpå =)


Helt otroligt

Jag är hänger inte riktigt med i den tekniska utvecklingen.

Men endå inte. Jag har nämligen upptäckt en ny grej på min ipad, eller snarare en app. Nu kan jag sköta allt från vanliga laptop via ipaden! Ser exakt på skärmen det jag har på min laptop! Hur smidigt som helst!!! Och jag lyckades få allt och funger på förstaa försöket =) Trodde det skulle vara fullt omöjligt. Så det är det nya tekniska som jag har klurat ut :P Nu kan jag äntligen använda den fullt ut i skolan för skolarbetet. Innan har jag behövt ta med mig laptopen eftersom jag inte har nått program i ipaden som jag kan skriva dokument i. Det känns ju väldigt onödigt att behöva ha med sig båda, men nu har jag ju en lösning =)

I helgen har jag haft den där välförtjänta slappahelgen som jag berättade om. Varit med älskling i det fina vårvädret =) Vi har haft jättekul och käkat en massa mat som vanligt :P Mys.
Till morgondagen ska det skrivas lite arbete och gå igenom en massa på det för inlämning närmar sig. Konstigt nog börjar det stora arbetet att kännas klart, bara skriva lite analys och slutkommentarer... Wierd. Hoppas i alla fall på soligt väder ute för då blir man lite gladare =)

Dock inte min ipad men här visar en annan hur det ser ut när man fjärrstyr sin dator!


Cuties!

Idag tror jag på att det blir en bra dag!

Har precis fixat till mig och ska skriva lite i ett dokument men sen tar jag banne mig helg! Tre dagars underbar ledighet! Solen tittar fram lite då och då så jag är nöjd för att det inte regnar i alla fall som det har gjort hela veckan. Därför körde jag på en sommaroutfit. Jag har börjat att bli lite brun nu också eftersom jag beräknar att man kommer kunna ta av sig en massa kläder ganska så snart. Man ser fett fräsch ut med lite bränna. Idag ska jag vänta in älskling sen åker jag ut på landet till honom. Isolerar mig där i helgen.

Min outfit idag.

 

Detail.

 

Ha en bra helg!

 

 


Work work

Har en del med examensarbetet!

Just nu är det skola för bunten som gäller. Idag har jag till exempel intervjuat 87 personer på stan idag :P Skriver, läser och tänker är det jag gör nu om dagarna. Har inte hållt i en pensel på jag vet inte hur länge =( Älskling tittade förbi idag och det gav mig en liten extra kick. Längtar till helgen då man kan ta och slappna av. Imorgon är det mer skola som gäller!

Två år igår

Firade den finaste dagen.

Min Christoffer har varit min i två år nu. Enbart min och fortsättningsvis också =) Jag kan inte förstå att det redan är fredag, känns som det är tisdag eller nått. Men det är ju positivt eftersom jag ska spendera helgen med älskling vilket jag ser fram emot. Vi kan väl säga att det är då vi firar ordentligt över vår dag eftersom vi inte kunde göra det på den riktiga dagen. Fick två jättefina rosor bland annat btw =).
Denna fredag hade jag tänkt att jag skulle fokusera lite på skolan men att jag kände att jag behöver ta en dag ledigt. Har endå jobbat väldigt bra varje dag nu i veckan. Ska titta förbi jobbet är nog tanken endast idag och tänka lite dans.
Igår var det rea på gina tricot så tittade förbi där, hade några grejer jag hade tittat ut. Sen tog älskling och jag en pizza som tog över en halvtimme att fixa till så jag klagade nog en del. :P

V.i.p på gina.

 

Transparent skjorta.

 

Billigt bälte för var tvungen att pimpa upp mina byxor med något som jag köpte förra veckan...

 

Look, mycket bättre än scarfen som de hade som bälte.


RSS 2.0