Halloweenfest

Igår var det dags att spöka.

Japp igår kväll var det dags att halloweena, alla hade satsat järnet så det var kul att se. För de närmsta så se fler bilder på min FB men för er andra kommer ett litet tittut över hur det såg ut.

Här ser nu mig =)

 

 


Att känna sig nöjd

Torsdag och har utfört alla "måsten" och går vidare till den roliga biten.

Städat rummet så att det är i toppskick nu, toan fick sig en omgång också. Dags för pyssel-biten, ska sy fast en liten detalj på halloweenoutfiten, ni kommer att få se allt på mig till helgen såklart, om jag vågar visa mig :P Har kommit in i en bra era för att det jag skapar blir faktiskt bra, som den senaste tavlan som jag håller på att pyssla med. Resterande av dagen så hoppas jag på att min bror kommer på besök men man vet aldrig med honom, har ett instruktörspass till kvällen sen också!


Här är projektet som jag målar för stunden.



Onsdagen ser fortsättnignsvis bra ut

Ja rundan på stan gjorde gott men har en del grejer att se fram emot till idag.

Spontanköpet canvas är något som jag tänker pilla med idag, har en bra idé. Sen finns det en väntande hallonpaj där uppe... Sen är jag väldigt social idag så får se vem jag ringer och tjattrar med.


This is me today, love earcuffsen ♥

Drog en shoppingrunda

Hade en del saker som jag skulle inhandla.

Fick med allt på listan plus två spontanköp! Inte bra.


Förrådet med alkohol är fullt igen, gloria och blod till halloween, strumpor (behövligt) rakhyvlar och sen spontanköpen trosor och canvas.

Pysslar inför Halloween

Bjuden på Halloweenfest så jag har sytt min egna outfit!

Ja min tanke är att jag ska vara en hämnande ängel så min outfit känns oskyldigt sött ut men kommer att smeta ner mig själv i massor med blod så att det kommer nog att göra sitt. Dock eftersom jag inte hittade några slags vingar i de affärer som vi har här så var det bara att ta tag i saken själv. Kolla så snygga de faktiskt blev!


Tog många timmar att framställa men blev nöjd över resultatet, EGEN DESIGNADE!



Testade blodet och ja det kommer nog att funka men svårt som tusan att tvätta bort, lite orolig för att det ska synas till jobbet...

Den har anlänt!

Har fått min grej på posten nu =)

Väntan var lång men nu har jag den och love it, har blivit typ tokig i allt med fjädrar och denna var minsann annorlunda så ett måste för mig. Beskåda nedan =)
Just nu har jag redan varit på jobbet för mitt pass men ska dit igen om någon timme för då är det receptionsdags =) Söndag innebär en hel del bestyr. Ikväll blir det bara snussa sen ladda inför imorgon då jag har step och massa bokade!


Grymt nöjd och återfall att jag ska köpa någon mer sort någon gång är risken stor för =)

Helgens bestyr

Ska berätta lite om fredagen och lördagen!

God mat och mys med vännen min på fredagen vilket resulterade med en tur in till linköpings innerstad för en shoppingrunda på lördagen. Fann lite saker men kände att jag var lite kräsen över vad jag ville ha. Haha blev en kort skriven rad men ja det var helgen det!

Fick tag i en päls som jag matchade mina krav.

 

Mascara samt en slapp kavaj.


Ska ha kvalitetstid med Älskling idag

Ja jag börjar att plocka ihop för att förbereda mig att besöka älskling.

Idag blir en väldigt bra dag, spenderas enbart med älskling. Bättre tisdag får man inte.


Helgen som varit.

Hade en chans att få fixa till mig.

Ja det var inte till då är jag jobbade, nästan så folk kollar konstigt på en bara för att man har en gnutta smink på sig på ett gym. Det var bröllopsfest hos min pojkväns föräldrar så bjyssade på en frisyr. Idag är det måndag, känslor för denna dag känns skapligt bra. Har jobb ikväll, dock ser det inte så lovande ut för att ett pass ska bli av tyvärr. Vilket gör att självförtroendet kommer sjunka en gnutta fast det beror på en annan faktor, hade många bokningar men fått återbud så beror egentligen inget på mig. Så kan det va. Veckan som kommer ser ovanligt tom ut. Så tyckte jag förra veckan också me det ploppade in några jobbtillfällen så hoppas ju på det. Annars kanske man kan få lite kvalitetstid med de personer som jag tycker om. Har två som jag tänker på då i denna stad där jag befinner mig i. Hoppas att fredagen blir av då det kommer delas en vinare mellan mig och en till ;)
Men denna lediga tid tänkte jag få fart i konstnären i mig, har gått på en tavla idag med en massa verktyg för att få den struktur som jag önskar. Inspirationen har kommit tillbaka.


Platt och lite flätor här och där.


Closeup.

Nytt tillskott

Till slut gjorde jag klart den!

Gud vad jag har gått och retat mig på denna tavla. Och hur många gånger har jag inte målat över och börjat på nytt? Men visade sig att det inte behövs kladdas på något mer, den duger faktiskt som den är. Ibland kan en överarbetad tavla bara bli för mycket. Den är till salu bara så ni vet. Den är ungefär en meter lång och sextio centimeter bred skulle jag tro, har inte mätt den än. Nästa projekt kommer nog bli att finslipa klart en annan tavla samt en smet och splash tavla.

Det är helg och har invigt detta med fredagsmys, imorgon blir det bröllopsfest och söndag jobb. Fullt på schemat som vanligt.


Ny!

Har en mindre bra dag idag

Ont ont och inget hjälper.

Ont överrallt och känns lite sådär att ha ett pass ikväll, kommer antagligen att mer eller mindre vara död till kvällen. Samt att jag blir tokig över att jag inte hittar nått att ha på mig till lördag. Jag har i för sig inte kollat min egna garderob än men jag vet ju ungefär vad jag har i den. Gick på stan idag för att önska hitta något så jag slapp ta mig ann garderoben men ja var inget direkt som jag blev kär i precis. Hittade snygga plagg fast i svart, vitt och rött och just dem färgerna får man ju inte ha, typsikt. Fick heller inte hem något i brevlådan, typiskt det med. Har bara en positiv sak att säga med denna dag och det är att en tavla har blivit klar. Återkommer med bild när jag har fotat.


Pass ikväll, jag, brädan & headsetet.

Inlägg!

Offline en vecka, online nu!

Jag kan säga att mycket jobb nuförtiden samt har åkt på en roadtrip. Ja Örebro för att se lite folk =) Men nu är jag hemma tryggt? :P Men det har varit och nu fokuserar vi på dagen istället, jag har jobb idag och pass så det är kul för jag får min motion. Har verkligen kommit igång med träningen =) Blir ungefär tre gånger i veckan som jag kör pass. Längtar tills imorgon då det är dags för besök av pojken och resten av denna dag blir det inte så mycket mer. Eftersom jag städade idag hittade jag mitt löshår, som dock i nuläget är i fel kulör, men nice hade det varit för det blev långt.

 


RSS 2.0