Premiär snart!

Rep varje dag men idag har jag hunnit med en massa annat.

Idag har jag hunnit med lite av alla mina måsten som jag hade på agendan. Mycket handlade om utställningen. Jag har nu tryckt upp alla mina visitkort och kapat dem i en lagom storlek. Ser sjukt proffsigt ut måste jag ta och säga =) Tror jag är klar med prissättningen av alla mina tavlor, och har börjat på en skylt som kommer att sitta i lokalen. Alla mina tavlor som jag ska sälla ut finns redan på plats i lokalen och på torsdag ska sakerna åka upp på väggarna preliminärt. Det var det. Puh. Börjar ligga efter med skolan lite, har massa föreläsningar att ta igen men just text och arbeten ligger vi ganska så bra till och det är väl tur. Repet idag gick bättre än det igår i alla fall :p Mestadels soundcheck idag. Premiär lördag som ni vet!

Jag är sjuuuukt sugen på att måla!! Jag dör om jag inte får ta och göra det snart! Men seriöst så kan jag inte klämma in det någonstans! Har inte målat på flera veckor nu... Vill ha tillbaka min fritid..

Bara för att jag inte hade några bättre roliga bilder.


Kämpa kämpa

Jaaa mycket för mig!

Rep rep, premiär nästa vecka. Idag vart det långrep. Åtta timmar. Trött, och har ont. Körde med kostym och mask idag och det var ju i för sig kul förutom skorna som plågade mina tår. Teaterlokalen har förändrats massor dessa dagar, nu ser man hur kontor växer sig fram. GLÖM INTE BOKA BILJETTER! Annars blir jag arg. Imorgon rep igen men hoppas jag får ha mina egna skor :p I lördags vilket var igår var vi faktiskt lediga, kändes skönt att få bli lite avkopplad och älskling och jag firade månadsdag. Perfekt. Jag lagade tacopaj såg två dåliga filmer, körde spel och jag förlorade. Jag känner mig sjukt stressad, skola, rep, målning, jobb och alla andra måsten... denna vecka kommer bli påfestande för allt ska klaffa. Så hör av er till mig istället nästa vecka så kommer nog jag kunna svara ^^

Jag i gult när vi repade idag. Har outfiten och konkar bord i scenförflyttning.


Ögongodis!

Kolla in detta!

Helt lyrisk, har nog hittat en guldgruva. Jag har kommit in i någon sorts sprayfärgsfas. Har hittat denna sida www.streetcorner.se där de har 92 kulörer och kostar 30:- flaskan! :D Blir att köpa där =)

Time to going wild with this! =)


Det gick ju bra

Ruskade till mig själv, Cissi nu måste du ta tag i allt.

Idag gjorde jag massor med "måsten" som jag själv kallar det. Skrev klart det personliga brevet och det blev så jäkla bra och är så stolt över mig. Dessa är nu utprintade och klara för att delas ut. Läste igenom ett stort häfte till skolan och har nu fått bättre insikt över vad det egentligen är jag håller på med. Bra musik fann jag också men inget som jag kan koreografera nått ännu... Har testat massa outfit till teatern, ja det var tämligen intressant om man så säger så... :P Snart bara en vecka kvar till premiär och det är sjukt mycket som ska göras! Panik panik måste fixa en massa...

Morgondagen består av del två av listan "måsten". Jag hoppas innerligt att jag kan slappna av på lördag då jag är ledig för det är min och älsklings månadsdag. Vill hitta på något mysigt, tanken är en middag som jag ska hålla i, men ja det krävs ju en planering för det med... Som ni förhoppningsvis har förstått - jag har fullt upp. Inte hann jag med att starta upp min tavla heller... Nedrans.

Måste fortsätta på denna idé också. Visitkorten klara men jag måste även ha presentationsfolders och en massa gejer...


Längtar tills imorgon!

Bara denna natt, jag ska klara av den, om jag försöker somna fort blir det onsdag.

Har älsklingsabstinens, vi ska leka imorgon =)
Idag har jag varit i skolan, fast känns som jag inte har varit där på nått sätt, aja. Tog en runda på stan men hittade inget särskillt. Hade det lite chill hemma, såg en serie under lunchen och betade av en föreläsning. Tog en lååång siesta som var behövligt och åkte på rep. Nu har jag börjat att plocka med mig mina tavlor till teatern, tog med mig fyra idag. Kul att få massa komplimanger som gjorde mig så glad =) Imorgon blir det att ta med mig en dos till, ska ta ner de som hänger på väggarna... Mitt rum kommer bli alldeles tomt =( Sen har älskling lovat att ta med sig hans tavlor som han har fått av mig för som sagt jag var inte beredd på att ha en utställning så det måste kompleteras upp med en massa. Ska även försöka måla en till tavla men jag måste ju sätta fart nu! :O Dock har jag faktiskt fått min idé =) Ska göra en grej med rosor tror jag men gäller att sätta fart! En och en halv vecka till premiär!

Nått liknande detta som nästa projekt.


Tack och lov för att måndag har passerat

Är måndagar kul någon gång?

Ja bara massa "måsten" idag så det har inte varit direkt kul, tog mig i kragen idag och faktiskt sammanställde mitt CV klart, förvånad över att jag faktiskt var så duktig idag... Jag måste försöka starta upp en ny målning men just nu har jag ingen vidare idé så det är lite svårt. Vet bara att jag har en stor 50x60 duk som jag ska fylla med något. Saknar älskling enormt och känner att det är han som just nu gör så att jag håller ut i min pressade omgivning. Du betyder mycket.

Den gamla affischen i musikalen jag är med i, nu sitter det uppe en ny. Arbis äger i marknadsföring =)




Bättre bild på yellow attention

Nu har jag fotat samt uppdaterat hemsidan som nu går att titta in på.

Dock måste jag uppdatera er att jag bytt domännamn, www.wix.com/ceciliapersson/art Nu till utställningen tyckte jag själv inte att det passade så bra med hyosungen så det blev mitt namn istället. Har printat upp en kvalitétsbild på tavlorna så lägger upp lite mer detaljerade bilder nu här på bloggen.

Yellow attention, drar (förhoppningsvis) uppmärksamhet.

 

Close up.

 

Från första början hade jag egentligen tänkt rött men ändrade mig i sista stund, tror det blev bättre såhär.


Kan stryka ett "måste" från måste-listan

Har gjort prototypen till visitkorten.

Ja jag lyckades nog få ihop nått. Det som har stor betydelse för mig är att det i alla fall följer ett tema, kortet och hemsidan kör med samma layout och det känns proffisgt. Nu gäller det bara att trycka upp några hundra kort :P

Litet simpelt visitkort =)


Projekt nog klart

Har gjort min serie klar.

Ser bra ut i verkligheten måste jag först ta och säga. På bild är jag inte nöjd men när jag väl ser dem här framför mig ser det bra ut. Har ett till projekt som jag ska ta och måla, men vad vet jag inte än. Denna tavla drog jag i princip bara ihop lite hipp som happ.

FUL på bild, BRA i verkligheten.

 

Close up.


Partyoutfiten igår

Måste ju ta och säga att jag gillade min heta outfit som jag hade igår!

Besökte en fest igår och den var tämligen intressant =) Hade klädproblem som vanligt så slutade i denna outfit till sist.

Äre fest så äre.


Just det jag har ju en blogg...

Tiden har bara flugit förbi, har umgåtts tre dagar med älskling och har nästan glömt bort omgivningen :p Känner att dessa tre dagar har både varit bra och dåliga... Jag har haft en del "måsten", fara hit och dit i hela stan för att jag har åttagit mig en så massa projekt. Har fått skickat iväg min pojkvän och sen bett han komma hit igen... Men det bästa är att jag har haft sällskap hela tiden :)I torsdags så käkade vi gott, en krämig pastagratäng och en saftig blåbärssockerkaka så det var den bästa dagen :) Imorgon är del helg men jag har ingenting som heter ledigt... Kan väl säga att jag inte är så bra, är sjukt stressad över att jag har så mycket saker och känns som jag inte kommer hinna med det... Just nu är jag mest orolig över skolan och det där förbannade examensarbetet, blir hällre tilldelad en uppgift än att hitta på nått själv... Så om bloggen ligger nere har jag bara sjukt mycket att göra... Kvidevitt!

Orken försvann?

Måndag och starten på den nya veckan.

Känns att jag börjar bli upptagen om dagarna, hela tiden "jag måste bara ta och kolla vad jag har planerat den dagen". Då har man en del. Har inte riktigt än kommit in i panik men gå in i väggen kommer nog inte ligga allt för långt borta, ge det en vecka eller två. Idag åkte jag i princip i onödan till skolan, dåliga på att informera. Är inte heller riktigt sugen på att sätta igång med studierna igen. Beställa böcker nu igen då... suck. Dagen planering består av sprayning, beställning av böcker som sagt, börja med visitkorten, läsa samt nått mer säkert :P Har redan gjort det jobbiga, skrivit in lite i cv:t. Upptäckte att jag jobbat på fler ställen än vad jag visste om :P

Humöret är kanske inte på topp idag, finns en person som man aldrig kan bli förbannad på och det är på en själv har jag kommit på. Känner man ingen har man ingen som gör en sur, dock att leva så skulle bli deprimerande i längden och ingen som på något sätt lyckas att få dig glad. Kanske har det bra som jag har det då.

Tror det är dags att synkronisera paddy också så allt som jag har köpt inte råkar försvinna på nått sätt... Fast vissa saker vill jag ska försvinna men som jag inte fattar hur man gör för allt man drar över till plattan går tydligen bara att radera om man kopplar in den i datorn igen, vilket enligt mig är sjukt.

Nej nu ska jag inte skälla på Paddy, han är toppen och en pärla =)


Vad som hinns med om dagarna

Är en del saker men borde få plats med lite till!

Ja idag kan man kanske inte räkna att så mycket skulle få plats, teater mellan 11-18. Men jag har gjort del två i mitt konstprojekt och det är att jag håller på ute i garaget och sprayar :P Har kanterna kvar så dagens "måste" uppfyllt =) Känner att jag inte har direkt jobbiga saker som jag måste göra denna vecka, men det är så extremt många saker som måste hinnas med så det är snarare det som är jobbigt! Stress över det, men ja jag måste prioritera det viktigaste i alla fall och det skulle jag säga är att jag ska ha cv:t skrivet och klart innan söndag! Som sagt veckans jobbiga fanns det nog inget direkt men veckans höjdpunkt kommer bli älskling samt att jag ska hämta ut mitt konstmaterial =)

Jag var gosig idag och hade min goströja!

 

Gos!


Utställningsprojekt

Om det blir som jag har tänkt mig ska denna vara med på utställningen.

Igår tillsammans med älskling köpte jag canvas och sedan beställde hem lite målarmaterial. Har påbörjat mitt andra konstprojekt och visar upp en liten bild.

Det är en serie i tre delar 50x60 cm, ska grundas med vitt svart och gult.


Hur livet står till med mig

Jag har inte tillgång till internet lika ofta eftersom jag sover hos olika personer.

Bloggningen kommer då i andra hand. Inatt till exempel har jag sovit hos min bror. Första gången på en hel vecka som jag har fått käka kött! Ja riktigt kött om ni förstår hur jag menar. Det lagades fläskfile med potatisgratäng och jag käka så att jag ska kunna klara mig i tre dagar =) Idag kommer det att bli en tur in till linköping för att hälsa på lite släkt, tänker måla när jag kommer hem.. ni vet väl min utställning? =) Om jag inte är allt för trött när jag kommer hem, fick nämligen inte sova en blund knappt, låg vaken och var orolig =( Hjärtat klappade i fullt tempo och mobilen på magen så jag slulle känna om den gav nått ljud ifrån sig. Men allt står bra till nu och Cissi normal igen =)

Idag kör vi på denna outfiten, mys men ser ut att vara viktig i alla fall =)

 

Mina senaste leggings, svårt att hitta matchande outfit tyvärr.

 

Ja ansiktet som vanligt =)


Thihi!

Jag har roliga nyheter!



Fick en kanondag igår tisdag. Har aldrig sovit så gott som jag gjorde borta hos älsk, vaknade knappt nått på natten och det är inte vanligt det! Nu till det roliga, jag har blivit tillfrågad att ställa ut mina tavlor =) Tillfrågad! Det är så att det behövs utsmyckning på väggarna i teaterlokalen där vi ska ha våra föreställningar till "Hur man lyckas i affärer utan att egentligen anstränga sig". Tur att man då har marknadsfört sig skapligt bra på facebook och hemsidan för folk har tydligen uppmärksammat mig =) Men en nackdel är att jag inte är ett dugg förberedd! Tre veckor kvar, självklart känner jag mig inte fullt nöjd med de tavlor jag har så ska försöka producera några nya =) Nu ni imorgon blir det ner till stan och beställa det material jag kommer behöva för att måla dessa tavlor jag ska. Ska måla en serie, med tre stora tavlor, vill såklart synas och att ingen gäst råkar missa och gå förbi mina tavlor...
Sen måste jag nog säga att jag tror jag har fått svullnad i några muskler omkring axlarna, det gör jätteont och är som ett litet berg där. =( Svårt att sova och röra mig. En annan tråkig sak är att jag har tenta imorgon, är jag förberedd? Hahah nej som vanligt inte :P Så jag är jätteglad för det andra i alla fall, nu gäller det att ta tag i saker bara!


Känner mig halvt döende..

Usch, seg trött och ont i huvudet.

Det beror nog på en hel del grejer. Gick upp tidigt och har haft rep i många timmar som tog på krafterna. Somnade runt nio på kvällen och har nyss varit uppe i köket och tagit en nattmacka. Man skulle kunna tro att jag inte kommer kunna somna inatt men jag känner mig faktiskt jättetrött igen =( Imorgon blir det en ledig dag men till kvällen kommer jag nog få se min älskling. Jag har ett måste imorgon, ska fotografera min tavla så det blir avklarat. Tog ner alla julgrejer idag, vad sorgligt =( Känns som jag inte hann njuta nått alls av denna jul...

Skönt att snön börjar att smälta bort i alla fall...


Undermedvetet nyårslöfte?

Jag sa inga nyårslöften...

...men kan tyckas att jag har ett i alla fall! Vet inte vad som har hänt men jag målar och målar och målar! Detta ska tydligen bli mitt bästa konstnärsår har nog kroppen ställt in sig på :P Jag ska tydligen måla fler tavlor än vad jag gjorde förra året och verkligen producera! Jo och med detta så kan jag ju ge en sneakpeak över vad för projekt som jag har för mig nu.

Liten skiss på min brutta, och jag har suddat en hel del innan jag fick till det någorlunda :P


På plats i huset igen

Bott lite här och där.

Sovit hos älskling en dag och sovit på landet, nu sover jag i huset utan kök. Har nämligen en hel del måsten imorgon så behövde va i stan. Om inte jag hade haft med mig min bok, paddy eller min konst hade jag nog dött av uttråkning. En tavla gjorde jag faktiskt klar! Har sedan skissat upp lite till min nya idé, måste börja fundera på en beställning som jag har fått med... Den tavla som jag har gjort nu ska jag bara ta några sjysta bilder med systemkameran (lite trött för att böka fram den nu) för att den måste presenteras på ett proffsigt sätt =) Ska försöka att sälja den men startskotten har inte börjat än. Men lägger upp den bilden jag har så kommer detaljerade bilder senare.

Dålig kamera jag vet, måste komma på vad jag ska kalla den med! Det får vi sova på saken.


Tittin och tittut

Jag är ute och far :p Som jag sa så gör vi om i vårt kök så jag rymde ifrån allt oväsen, just nu har jag varit någon dag ute hos älskling men blir att åka vidare sen till kvällen. Blir att bege sig ut till stugan, dock ska jag förbi huset för att plocka med mig lite sysselsättning, finns nämligen inget internet där så mig hör ni från om en dag skulle jag tro :) Kommer ta med mig måleriet och en bok :) Vi hörs av på fredagkväll!

Bank bank

Usch två dagar i rad som bankandet har dragit igång vid sju..

Ja vi håller på att förnya köket, detta innebär: 1. Massa ljud!!! 2. Ingen spis. Detta resulterar i att jag ej får sova och får ingen mat. Klarar snart inte av att bo här, måste fly...
Idag har jag varit aktiv, eller ja sitta i sängen stilla och titta på föreläsningar kanske inte låter så aktivt, men öronen har fått jobba =) Tror jag ska dra till med en tredje beroende på hur lång den är eller inte. Resten av dagen ser ut som följer att jag ska väl måla lite. Till kvällen blir det teater, japp repen har dragit igång och det är premiär om en månad och en dag!

Sweet =) Miss you.


Mini-mini!

Avslutat projekt innebär nytt projekt!

Kände för att göra en liten mindre tavla, då kanske det inte tar så lång tid för mig att bli klar med den :P Den är 40 x 10 cm stor, alltså en mini-mini. Ja tanken är att det ska bli nått som liknar en tavla som jag gjorde för ett tag sen eftersom jag hade en massa blommor kvar fast i den röda nyansen. Den är grundmålad och ska gå på med lite nya lager. Materialet som jag kommer använda mig av syns på bild, ni får fantisera ihop resultatet själva!

Materialet och en brun grundad tavla.

 

Mmm nått sånt härt med en massa lager under  =)


Done!

Det var på tiden, inget jobbigt som skulle göras men att hitta på en textrad är svårt :P

Usch vad länge denna tavla i princip varit klar, men har inte kommit på någon text som skulle fylla ut där det såg så tomt ut. Resultatet blev såhär och det står mashed hearts. Varför? Ja lite svårt att skriva nått positivt om hjärtana liksom "blöder". Hemsidan uppdaterad med tavlan btw! Där går det att läsa vad för material som har används. www.wix.com/hyosungen/art

Bara att det gick inget bra att ta kort! Spelade ingen roll vilka inställningar jag hade, det blev som det blev =(

 

70 x 50 cm tavla!

 

Details.

 

På långt håll blev det bra, men då syns ju inga detaljer, men ja den är verkligen helsvart och det är det som jag vill visa. Ser så konstig ut på nära håll...

 

Mos.


What a day

Härlig skön vinterdag.

Idag känner jag mig väldigt pepp och glad. Jag har ett fullt schema men det är än så länge bara roliga saker inplanerade. Jag har en tavla som ska bli klar idag och börjat upp på ett nytt projekt som jag kommer att pilla med. Detta innebär att hemsidan måste uppdateras så nya foton ska läggas upp. Gud vilken underbar kreativ dag =) Igår gjorde jag något som jag inte gjort på evigheter, jag tog fram och började läsa en bok. Har saknat det, förr i tiden låg jag jämt varje kväll innan jag skulle somna i sängen och läste några kapitel. Det har man inte tid med numera =( Dock så blev jag lite besviken, har börjat på vampire diaries eftersom jag gillar den serien så mycket men det skiljer sig jättemycket från teveserien! Så väsentligt så man stör sig på det! Men ja det kanske kan bli kul att läsa om något som jag inte har någon aning om hur det kan arta sig. Hahah jaha nu kom det oväntat besök, min dag kanske inte blir som planerat i alla fall :P

Min bok, läser denna för jag saknar teveserien, nya avsnitt släpps den 27:e januari =(


Förlåt!

Vad tänker jag med?!

Jag har ju för tusan lanserat min nya konsnärshemsida och glömt att säga nått! :O Vet inte hur jag kunnat missa att berätta för er! Här har ni länken: www.wix.com/hyosungen/art

Min nya konstnärshemsida, nu i bättre layout och översikt!


Bara att gå vidare

Nytt år och ja det har väl alla lagt mätke till?

Nyår har firats och skönt att jag har hunnit med en del saker. Idag har jag lekt med mina konstnärsprylar :) startat upp ett nytt konstprojekt och sedan straxt klar med mitt gamla projekt. Den nya dock väldigt lilla tavla ska ut till försäljning är nog tanken :) Kommer bli små detaljer med blommor. Ja det blir som det blir, men bra kommer det garanterat att bli! Har inte målat på ett tag så det är kul att man har kommit tillbaka i matchen :) Imorgon blir det min sista slappardag eftersom sen kommer allt att dra igång igen, teater, skola och en ny arbetsplats. Upptagna Cissi, here she comes!


Jag och älskling, sötare än någonsin.


RSS 2.0