Klockan går så sakta...

En timme kvar!

Blir lite tokig, jag kan inte ta tag i något annat än att stirra på klockan, älskling kommer och har saknat han så. Min dag blir räddad när han nu kommer. Jag har kommit in i en liten "svacka" kan bero på att jag har just denna vecka och jag har upptäckt att det är bäst att gömma undan allt som har med målning och göra för den mindre katastrofen som hände över en tavla, eller snarare vredesutbrottet därför det blev inte så som jag ville. Peppar mig själv att jag målar bra så jag får självförtroendet tillbaka. Ger det ett nytt försök på måndag.


Nått kul som jag fick i julklapp, men som inte får användas förns måndag.

Dålig dag

Varit lite småsur idag.

I min studio

Bloggar med ena handen och håller penseln i den andra!

Dagsprojekt var att komma igång med tavlan, det har jag gjort också men det är massa pyssel kvar! Ska lägga ner lite mer energi på bakgrunden just nu eftersom det är den som jag inte känner mig klockren på. Så åter till skapandet!


Motivet har växt fram.

Yey ytterligare en "helgdag" imorgon!

Lördagen var förträfflig.

Vaknade upp bredvid min älskling så bättre start än denna finns nog inte. Tog en jättelång promenad så höll på att frysa bort men ja har man lovat nya vanor så får man ta och uppfylla dem med. Sen blev det nått som jag har döpt till ja launcha :p Ja konstigt uttryck men det är helt enkelt när man sätter sig tillbaka med datorn i knät och tar och kör lite sims :P Men jag har alltid varit lite konstig också :P Sen en mer massa smått och gott som hände under dagen. Kvällen avslutades med några goda drinkar och sen ett långt samtal med vännen Sara för att snattra av sig lite.
Morgondagen har jag lite bestyr men inte så mycket :P Dags att kliva in i studion för att börja producera en tavla, lite mer "launch" samt bara ha det skönt!


Längesen det var en bild på mig, dock inte dagens eftersom jag glömde sminklådan hemma!! Nackdelen med att förflytta sig mellan pojkvännen och mitt hem, man glömmer alltid ta med sig nått! :P

En härlig fredag!

Idag är det mycket planerat! =)

För en gångs skull tog jag inte sovmorgon. Jag har satt fart med dagen, började med att dra några penseldrag i min "studio" har ett nytt projekt på gång, tema Wild Spirit. Sen har jag möjligtvis två beställningar att ta tag i. Skicka första skissen och se hur det artar sig, inte för att den är något vidare bra på papper eftersom det är penslar och inte blyerts som jag är bra på.
Planeringen för dagen är som följer: Älskling kommer! Då ska vi gå ner till ankorna och mata dem med en stor påse bröd! Sen får ni gissa på bilden här nedan vad för aktivitet som följer. Packa och sedan åka ut till honom, jag ska leka frisör bland annat och sen sova i stor dubbelsäng! Återkommer lördag då det är dags för mer målning!


Hmm det vankas...?

Nya krafter

Ska börja ta tag i detta.

Nytt år nu så kanske skulle ta tag i bloggen igen... Har ju haft lite "semester" från den nu :P Jag plockade bort julpyntet idag och det blev så tomt i rummet =( Jag tycker inte att jag har någon snygg "vardagsinredning"... Så rummet ser fult ut just nu. Idag har jag en slappardag med tanke på att det var jobb fram till kvällen igår. Kroppen ska ta det lite lugnt eftersom jag körde step igår. Har även ställt bort min bräda här hemma så jag inte får för mig att köra en kombination. Jag har äntligen publicerat tavlor som är klara. Det finns ytterligare en till tavla som ska publiceras efter jag har lagt in den i datorn.
Jag har ett litet mål att försöka göra denna blogg rolig igen och få tillbaka mina läsare. Men för att få det så måste jag börja ta en massa kort och det har liksom aldrig varit något stort intresse hos mig att fota, men en blogg utan bilder är väl inget kul, right?


Två olika brudar blev mitt senaste konstverk.


Closeup.

RSS 2.0