Åtta månader

Åh vilken mysig dag.

Jag och bästaste har varit ihop i åtta månader nu =) Underbart och hur sjukt fort har inte tiden gått då?

När du kommer ska du få en saftig kyss av mig ;)


HELGEN! =D

Woooohoo så kul!

Fan vilken fest! Göttans att få partaja av sig lite!! Ah började med en otroligt bra förfest hemma hos Linneá där det innehöll massa skavaller, kroppsövningar ;) och drickande! Woho vilket ös med musik och vi vart riktigt taggade! Tog bussen ner till stan där ganska så snart fick se en snygg person komma in genom dörren. Det var älsk med sällskap av annat folk. Självklart blev det porrigt dansande (hallå jag är ju Cissi liksom). En förbannat rolig kväll och det var ju bättre än bäst.

Massa bilder dyker nu upp!

The chicas

Porrigt gillar vi =)

We like to party

Love alkohol

Älskling :P


Det börjar närma sig till lördag

Helgen har påbörjats, men det roliga sker imorgon.

Olle ville ha mig som smakråd för att försöka hitta nått att ha på sig imorgon till festen så hjälpte gärna till. Blev att jag köpte groggvirke som jag skulle plus ett par leggings som jag ska ha imorgon =) Kommer se vrålhet ut ;) Jag tycker att jag har jobbat på bra nu ikväll också med tanke på jobbet, har bara lite till som jag ska lägga till men det löser sig. Kommer bli att plocka fram lite saker som jag ska ha till imorgonkväll för kommer bli stressigt när jag är hemma vid halv fem och ska bort sju. Jag ska hinna fixa till mig och äta på den korta tiden!! :O Lite idoltittande blir det säkert ikväll samt lite flashforward.

Såhär blir det typ imorgon, ett par andra läckra svartlackiga leggings plus plattat hår och en annan tröja :P


Julsaker framplockat

Nu är det jul igen.

Hade skolan i vanlig ordning idag, men blev faktiskt att jag och älsk käkade lunch på stan idag. När jag kom hem var det lika bra att starta, allt måste ju upp så kan lika gärna få det gjort. Det blev riktigt mysigt, har typ bara glittriga saker överallt och bara älskar min julstjärna =)

Imorgon händer det saker! :P Ska se primadonnan på stan för att hjälpa henne köpa nått som hon kan ha på sig på lördag =) Själv måste jag köpa groggvirke, har ju redan bestämt vad jag ska ha på mig =)

Kolla va jag har mys i mitt rum nu!

Det här har jag pyntat själv och det är så Cissitastic!

MIN JULSTJÄRNA =)

Annat pynt i fönstret.

Min porriga julgran, har lite fler saker att ställa fram men det gör jag imorgon =)



Laddar inför helgen.

Längesen jag festade så är lite uppe i varv :P

Ser fram emot helgen! En sån därn tjejfest i början för att komma i stämning som sedan avslutas med utgång till krogen där annat folk dyker upp =) Har redan fixat och tänkt ut allt som behövs inför lördag!


Yes Cash!

Skulle betala en räkning idag och såg något roligt!

Fått pengar ifrån CSN =) Woho de ska gå till festande och julklappar ^^ RIK! Tre tusen känns bra att ha dimpt ner :P Har ju ytterligare tre tusen som dyker upp eftersom jag har jobbat ^^


Äntligen färdig!

Klar med detta projekt!

Jo jag började ju för några månader sen med en tavla till älsk och den har varit bökig att få ihop :P Ville ju att det skulle se bra ut så jag finjusterade det sista ikväll. Nu anser jag att den är officiellt klar, en signatur och en text där bak är det som fattas men det är ju a piece of cake ^^ Skönt att den är klar. Frågan är bara när jag ska ge den till honom...?

Tyvärr kan jag ju inte lägga upp en så tydlig bild på tavlan eftersom älsk ständigt kollar in min blogg ^^


Heldag med älsk

Tidigt tidigt på morgonen så tittade en snygging förbi.

Äntligen en dag som passade oss båda att träffas på. Bara att chilla liksom. Dagen började med en suprise som jag tror jag fortfarande inte kommer berätta. Ja vi lagade mos och ja vi snackade väl mestadels, klippte håret också kom jag på. Grejade med datorer som vanligt krånglar hemma hos Perssons så att blev att inkalla extra resurser så Jonne kom hem till oss och hjälpte till lite och nu så har allt löst sig. =) Hahah känner nästan jag måste bjuda på en öl för allt som han har hjälpt till med :P Älskling sov över och sedan så upp tidigt idag där jag skulle till skolan. Ett seminarium som jag redan kunde allt om eftersom jag är så underbart bra på bokslutstablåer, så kändes onödigt att komma dit. Men är det obligatoriskt så är det. Idag gjorde jag och Johanna ett besök på Östenssons huvudkontor för att ställa lite frågor angående vårt grupparbete. Var en sväng borta på M-blommor med mamma och nu sitter och suckar över att dessa föreläsningar är så tråkiga på datan... Hmm så roligt att allt handlar om skolan =(

Längesen man fick se denna grabb :P


Får snart besök =)

Älskling kommer straxt. Har inte träffat honom på evigheter!

Vi kommer ha en dag då vi bara tar hand om varandra. Jag har nämligen en suprise åt honom =)

Jag såg en blomma i gräset
En vacker vårdag
Jag såg en blomma
Blomman var du
Du var underbar
Du var vacker
Jag plockade dig
Och nu vattnar jag dig
Så du inte vissnar
För vissnar du
Gör jag

Fin dikt från älsk till mig =)


Filmen är nu slut

Äntligen har man sett new moon!

Träffade som avtalat lilli där nere och vi satt i två timmar och kollade på filmen. Tyckte den var bra men som jag alltid har tyckt så tycker jag alltid att ettorna är något bättre än tvåorna :P Men det planerades roligheter till helgen! Förfesta hos Linneá =) Det såg ut som att det bara skulle bli hon och jag för trodde att Olle skulle vara bortrest denna helg, men visade sig att jag inte alls hade lyssnat så väl på henne när vi möttes på bussen :P Partaj nu då tjejer!! =D=D Längtar till helgen!!!!

Vilken bra start på veckan =)


New moon

Bio imorgon! =)=)

Äntligen ska man få se uppföljaren, är riktigt taggad inför den och ska bli kul att få träffa Linneá som man inte har sett på ett tag nu. Bra film + bra sällskap = bra kväll! =)

Persikan och hallonet ^^


Söta jag hemma igen

Back from work.

Usch vilken jobbig tid, gillar inte att börja så sent på dagen eftersom jag får ingenting gjort. Går bara och väntar på att klockan ska bli fem så man kan åka och jobba. Men det gick bra idag med och jag har självfallet blivit lite rikare igen. Pengarna ner till grisen!

I'm a rich bitch.


22/11 = namnsdag!

Kolla kalendern pojkar och flickor.

Det är typ det bästa namnet i världen som har namnsdag idag ^^ Cecilia. Woho.


Hur ska man hinna med?

Aah kollade över vad jag ska ha gjort tills imorgon.

Har seminarium i externredovisning imorgon, och undrar hur i helvete jag ska hinna göra alla de uträkningar som de kräver att man ska ha hunnit. Jag har jobbat på bra, mycket bra till och med under denna vecka. Så idag kommer det bli att typ panikplugga :P Ska starta upp en föreläsning nu som jag tydligen också ska ha hunnit se. Jag ska jobba senare idag också så hoppas jag kan få nått gjort där borta med, fast det är nog ganska så mycket folk där borta idag.

Jag pluggar ju redan bra men måste tydligen plugga ännu mer.


Ljuva röst

Fick nyss ett mysigt kvällssamtal.

Älskling! Kändes skönt att få höra din röst. ^^ Funderar snart på att gå och lägga mig nu eftersom jag inte längre har någon Christoffer att sms:a med så det blir lite tråkigt :P Han sover.

 


Bra lördagsfilm!

Nu blir det grejer! =)

Lördag innebär ju att man måste ha en bra film att se.

TRANSFORMERS!


Extra pengar i kassan

Mitt nya liv består av jobb.

Jag har ägnat denna dagen åt att jobba. Det var lugnare än lugnt kan man väl ta och säga :P Jobbade lite med skolböckerna men man tröttnar fort. Men bra att jag jobbar in lite extra cash. Ska jobba imorgon igen mellan 17.00-20.30.

Han blir större och större ;)


Besök i Linköping

Var i fredags på shoppingrunda i Linköping på span efter julklappar.

Efter jag hade varit i skolan på seminariumet så åkte jag och mamma in till Linköping. Vi började i stan och kollade runt. De hade öppnat en massa nya affärer i Gyllen så blev lite nytt att kolla på. Men mitt stor mål var att försöka köpa lite julklappar. Det gick väl inte jättebra, men jag blev inte tomhänt. Köpte två julklappar. Vem kan det va till tro? Gissa. Tror det blir jäkligt bra, valde med kärlek och vill verkligen se resultatet ^^ Vi åkte sedan vidare ut till Ikano men du var jag så trött och hade typ tappat humöret så det blev inget handlat där ute. Vi kom hem undefär åtta och vet ni vad eller? Jag somnade 22.51! Hade i för sig varit vaken 16 och en halv timme den dagen så behövde verkligen sova :P

Julklappsbestyret har börjat.


Förvånade ha?

Nu blir ni paffa över att det finns ett nytt inlägg ha?

Oj vad längesen det var sen ett nytt inlägg publicerades. Men jag har haft skapligt mycket att fokusera på. Kommer nog bli några inlägg för att få med allt som skett.

Btw, jag gillar att ha fullt upp för det verkar som jag är en viktig person då. ;)


Decemberklänningen?

Nyårsklänning, julklänning och 20-årsklänningen?

Man måste ju hitta någon sorts klänning som kommer representera denna decembermånad men alla dess händelser som kommer att uppkomma. Fast har nog inte råd just med tre olika klänningar utan får hitta en som kan funka till alla tillfällen. Vill ha något glittrigt =) Får ta och spana runt lite =)

På jakt efter klänningar.


Shoppingdags!

Åh vad jag ska handla saker imorgon (inte så mycket till mig dock, om jag klarar av det)

Jag har kommit på en massa vad i alla fall älsk ska få av mig i julklapp! =) Kommer vara svårt att välja ut eftersoom jag har nog inte möjlighet att köpa alla dessa saker :P Det bästa är att jag har ÄNTLIGEN en bra idé över vad jag ska köpa till älsk på hans 20-årsdag. Men på nått sätt vill jag kunna rådfråga honom vad han tycker, vilken design som är snyggast och så men jag vill ju inte att han ska ana vad det är för nått som han kommer få. Ska vara en megastor överraskning... Vet inte riktigt hur jag ska göra :P Imorgon så åker jag till Linköping! Hade typ tänkt köpa det där imorgon så får typ prata med honom ikväll lite över sms :P Idag var jag inte i Norrköping utan det blir inte av men imorgon så blir det shopping i alla fall så det känns bra. Härligt att vi fick en massa reklam idag för på så sätt så kom jag på en massa julklappar ^^ ÅÅhh vet ni vad jag såg i reklamen?! En Bullterier-mjukdjur! =)=)=) Om den är jättestor så ska jag faktiskt önska mig den av mami ^^ Status att ha den på sängen =)

Fast idag var jag på stan fast här hemma. Gick omkring med älsk och spanade samt fikade. Sen idag har jag bara suttit framför datan och spanat julklappar. Kanske skulle ta tag i skolarbetet nu. Har ju massa viktiga saker som jag ska kunna tills imorgon.




Min vardag

Mitt liv har gått från att ta mycket fritid till knappt någon :P

Ja kanske överdriver något men vad mycket som sker om dagarna. Det som jag inte har nämt är att jag först och främst hade två dagar med älsk bara för mig själv =) Han sov över hos mig två nätter i rad =) Men idag fick vi båda kliva upp tidigt för att jag hade skolan klockan åtta. Vi gjorde klart en jobbig uppgift så att känns skönt det. Såg till sist ett seminarium vid ett så var hemma vid två. Tycker externredovisningen är mycket lätt eftersom jag har jobbat med det förut så blev mestadels att jag drömde mig bort :P
När jag kom hem ringde jag babe. Hon hade varit hos käkkirurgen och tagit ut sin tand hon med, fast det gick inte till på samma sätt. Mitt ingrepp var tydligen mer avancerat så hon fick inte ens bli drogad så hon låg nervös under hela ingreppet :P Men skönt att du och jag har det gjort och räknar med att få ett litet mms så man ser hur stor din hockeypuck ser ut ;)
Jag måste faktiskt få en massa beröm, har varit i skolan idag i 6 timmar och när jag kom hem satt jag ytterligare 2 och en halv timma med skolan. Måste till kvällen läsa några kapitel i böcker ^^ Men har nyss vaknat upp från min siesta och sedan ätit köttbullar. Andra planer är att jag ska se arga snickaren på teven eftersom det är underhållande, tänkte egentligen sätta på en film men kommer nog inte hinna det, ska ta mig en dusch också.

 


Person med status har mycket att göra ;)

Planering kan jag lova att jag har denna vecka.

Mycket med skolan som jag måste göra, uppgifter som ska vara inlämnade osv. Sen så ska jag ta och kombinera detta med en massa jobbande. Det är jag som kommer sitta hela helgen i receptionen. Som gräddet på moset så kanske jag ska till Norrköping =)=)=)=) Peter skulle dit så kanske hakar på =) NEW YORKER =D ska ta ett litet besök där bara (a) bra läge att spana efter julklappar också =)

Idag har jag varit i skolan och haft gruppmöte, kommit hem och såg mr brooks som jag tyckte var dålig, sett tre föreläsningar och väntar på att älsk ska sluta jobbet för han ska sova hos mig =)


Startar upp på en ny vecka

Planer för måndag.

Finns lite att ta tag i. Jag har bland annat gruppmöte i skolan och vi kommer nog sitta ett x antal timmar med den här uppgiften... Men innan jag åker till jobbet så ska jag ta och svänga förbi Korpen för tror att jag glömde en sak där och jag måste vara säker. Sen hem och plugga, har en massa föreläsningar att ta igen. Jag är jätteduktig för jag läser en massa i böckerna men jag struntar istället i föreläsningarna så det är ju inte så bra.


En perfekt dag

Efter jobbet har jag träffat älsk.

När jag slutade så åkte vi ner till älsklings nya jobb för att äta buffén. Älsk måste ju veta vad det är för nått han ska laga så var att provsmaka lite. Det var väldigt mysigt samt gott och tackar så mycket för maten som var gratis =) Vi har sedan spenderat hela dagen i min säng och bara pratat. Hahah ja visst låter det tråkigt tycker ni nu men det var en perfekt dag för mig. Det behöver inte alltid hända en massa saker. Nu så ska jag antagligen gå ner till mitt rum nu och lägga ner mig i sängen för är ganska så slutkörd.


Min duktiga pojkvän


Arbetslivet

Skötte placet på egen hand idag.

Första dagen som officiell receptionist. Det gick bra, var lite nervös att datan skulle strula och sådär med det gick bra. Det var väldigt lugnt, typ 10 personer som kom och tränade och inte så mycket med kassan att göra. Massa telefonsamtal dock men satt och gjorde skolarbete så hann att kontera allt på hela kapitel två, så när jag var helt klar hade jag två timmar kvar på mitt pass så att det var att sitta och hoppas på att telefonen ska ringa konstant :P Men det gjorde den inte :P
Känns skönt att ha tjänat pengar idag =) Mer ska det bli, ska ta och boka upp mig några pass framöver =)

Blivit rikare =)


Det här med julklappar...

Fy vad jobbigt det är att både komma på vad jag själv önskar mig och vad jag ska ge bort.

Ja vad ska jag önska mig i julklapp? Har funderat och funderat. Har några saker som jag skulle tycka vara kul att få i för sig men förslaget är att jag får en summa pengar för att underlätta allt shoppande av julklappar för familjen. Kan ju i för sig köpa dessa saker senare då. Jag har faktiskt skickat efter en julklapp just idag, nu kommer du allt bli nyfiken eller hur Olle? Jag har kommit på vad du ska få. ^^

Ska köpa ett sånt armband en vacker dag men vore ju roligt med en ny kamera, fast i för sig är det ju inget fel på den gamla :P


Vad ska jag göra nu?

Min mys lördagskväll börjar jag bli trött på.

Hmmm jag har legat på soffan, käkat kvällsmat, käkat glass, målat naglarna, sett två johan falk filmer och klockan är bara halv tio. Känner att jag har gjort allt som hör till en lördagskväll att göra och är inte så speciellt sugen på att se en till film precis. Just nu vill jag höra hur det har gått för älsk, sitter bara och funderar över det hela tiden....

Fjärde filmen var inget bra för frank var ju inte med i den =(


Film!

Så sugen på att se en dunderbra film.

Har nyss kommit hem ifrån jobbet och nu ska jag bara chilla resten av denna lördag. Tänkte se en massa filmer men jag bara längtar tills den 23:e då jag ska få se New moon =)=)=)=) Ska bli så kul, längtar en massa!

Absolut att man ska se denna! =)


Haha bra att grannarna bjuder till lite

Snälla grannar man har.

Sitter som jag alltid brukar göra på fredagar, tänker febrillt ut danssteg men det går trögt. Jobbar imorgon så måste ju ha något nytt på planeringen. Har kommit på lite men stopp har det blivit. Jobbigt att det aldrig kan gå fort någon gång, men det beror ju på att jag vill att allt ska vara perfekt och om det inte är det så blir jag inte nöjd och stolt över mig själv. Det är lite strul med mammas dator så jag har inte tillgång till internet men jag har snälla grannar =) Det är någon osmart som sitter och surfar på ett oskyddat nätverk så att jag bockar och bugar för att jag också kan ta del av det =) Imorgon är det inget intressant som kommer se, jag har jobbet i en och en halv timme typ och sen bara vara hemma. En lördagskväll helt ensam utan pojkvän och så. Händer inte så ofta :P Så det stora frågan är vad jag ska ta och hitta på :P Jag vet en sak. Föreläsningar! Notera! Har typ hoppat över några så dags att ta igen, sen det vanliga att läsa ett kapitel. Men har en annan sak som jag FÖR EN GÅNGS SKULL SKA försöka bli klar med - Tavlan! Att det ska vara så svår att få den att se bra ut! Hatar att jag måste vara så petig! Har dumpat en massa ideér som jag inte tyckt har passat, men denna idé jag har måste för nu orkar jag inte hålla på med den något mer!

Bara för att jag har den snyggaste tavlan som sitter på min vägg.


Karriär

Oj snacka om att det har hänt roliga grejer =)

Igår så var ju min dag väldigt stressig som sagt. Men i skolan gick det skitbra! Jag ägde, ingen fattar nått om redovisning i min klass så jag har ett övertag i den kursen =) Jag kan ju redan bokföra så jag var lärarens favorit eftersom jag kunde alla hans frågor =) Jag åkte sen till sporthuset för att ha min sista praktikantdag där, kände mig 90% säker på vissa grejer men jag vill ju känna mig 100% säker på alla delar så därför jag tog en till dag där. Men nu på söndag så är jag redo att sköta stället själv. Börjar på morgonen så det blir jag som öpppnar upp stället =) Sist igår kväll så gick jag till älsk och det var underbart att få träffa honom igen. Vi hade det bara lite chill och sen så försvann älsk på morgonen för en jobbintervju medan jag låg kvar i hans säng och sov ^^ Han kom med de glada nyheterna att han ska provjobba nu på lördag och om han sköter sig bra så kommer det bli så att han får jobba där extra =) Jag är jätteglad för din skull och nu ska vi ta en dag i taget och se hur det utvecklar sig men jag tycker att det är jättekul att du nu får visa vad du går för. Efter all väntan så är det jättehärligt att se dig så glad och positiv och det är du definitivt värd =) Love you

Så kort och gått så har vi två tagit i alla fall ett litet kliv ut i arbetslivet =)

Glad för älsklingen min.

 


Ett inlägg idag.

Blir bara ett inlägg idag, kommer inte hinna med att blogga mer än så.

Har ganska så mycket på planeringen, ska till skolan väldigt snart och måste hitta på nått som jag kan ta som lunch. Efter det är jag ungefär hemma vid halv fyra, då ska jag packa och hinna äta då med för klockan fem så ska jag till jobbet. Vet inte riktigt när jag kommer sluta men kommer nog inte stanna hela kvällen eftersom jag redan har varit med om hur man stänger så känner att jag kan det. Sitter ett tag och sen så ska jag lägga fram lite frågor som jag har. När jag väl har slutat så ska jag gå några få ynka steg där älskling bor för jag ska äntligen se honom och till och med sova där =) Ni anar inte hur längesen det var vi såg varandra! Senast jag såg honom var förra veckan!! snacka om att jag saknar honom, men nu måste jag upp och skala potatis! stressigt!

Pojkvän är för het

Min pojkvän försökte byta ut sin visningsbild.

Han skulle ladda upp en ny bild men blev nekad, ansågs vara av pornografisk natur :P Hahah tycker det är kul. Men genom att studera den här bilden så kan man lugnt säga att de ville inte ladda upp den för att denna killen på bilden ser för HET ut såklart. =)

Min läckerhäck.

 


Girl-talk

Underbart att se bruttan igen.

Klockan fyra begav oss bruttan och jag ner till charlottenborg för jag ville ha sällskap så jag kunde hämta ut mina skolböcker =) Är ju inte så långt ifrån pinglans hus så blev ingen omväg direkt. Satt uppe på hennes rum och bara öste ut en massa skvaller om det senaste. Fick även kolla in alla hennes fynd ifrån Ullared. En jäkligt kul dag!
Nu här hemma så vart det lite tevetittande samt fixa nått att käka, samtidigt som jag gjorde lite rolig bokföring. Jag har faktiskt gjort fyra stora uppgifter idag så tror jag ligger först i min klass :P Alla har nog jätteproblem med det här eftersom vi inte haft någon genomgång men inte lilla Cissi inte, hon är född som ekonom ;) Sitter nu och msn:ar med älsk och ska snart ta tag i dagens uppgift som är att läsa två kapitel i vardera bok =)

Frukostflingorna =)


För alla som vill ha koll

Ny grej på sidan =)

Jag vet att min sida är fulländad (tycker ni ja men inte jag). La till så man kan se hur länge jag och älsk har varit tillsammans (so far). Mys =) Se om ni hittar den!

Love you.


Nu är det klart!

Alltid strul med det tekniska.

Ja jag fick ju en internetdosa för en vecka sen, men tror ni att det fungerade som det ska? Nej då. När jag väl hade loggat in så kunde jag inte göra ett dugg mer än innan. Man skaffar ju en dosa för att kunna betala fakturor inte sant? Men nu så har problemet blivit löst så nu ska jag beställa hem massa grejer från nätet =)=)


Klart jag gjorde det jag sa

Gick upp tidigt och såg föreläsningar.

9.00 slog jag på datan och såg två föreläsningar. Så jag är duktig. Men egentligen skulle jag ju ta och anteckna föreläsningarna men vart tog det vägen? Den ena kan jag tyvärr inte skriva ner eftersom jag har glömt att skriva ut vissa papper men det får jag fixa till imorgon. Den andra får jag ta och skriva av när jag kommer hem. Väntar på bruden att titta förbi så att vi kan dra hem till henne och spendera den här dagen =)

En liten skrytsam bild på mig själv för jag är så duktig.


Crazy and wild going pluggis?

Ingen mer fritid ;)

Jag har insett att dessa två nya kurser kommer att vara väldigt krävande, så därför har jag beslutat att:

  • Läsa ett kapitel ur varje bok (extern + organisation) varje kväll med undantag helger.

Jag måste hänga med från början och inte göra misstaget som jag gjorde med den andra kursen, att bestiga mount everst 5 dagar innan tentan :P Nu ska det bli ordning och reda!

Inget chillande här inte, någon del varje dag.


Dags att se över planerna för imorgon

Måste kolla vad som finns på planeringen tills imorgon.

Såg nyss en film, andra delen i Johan Falk. Dessa filmer är ju bra =) Ska gå på den tredje någon dag när jag har listat ut vilken film det är :P
Har gått igenom om vad som sker imorgon, kom fram till detta:

Ja jag imorgon har jag bestämt att mina böcker ska komma så ska åka och hämta dem ^^ Gäller att kliva upp tidigt imorgon för jag ska banne mig se två föreläsningar med start klockan nio (i min säng i för sig). Sedan fixa till mig och efter det ta fram penna och papper för att anteckna det de säger på föreläsningarna för jag ser dem dubbla gånger så att det ska fastna i huvudet. De är inte så värst långa så det ska nog gå bra. Räknar inte med att jag kommer hinna med så mycket mer än så för jag kommer åka till Olle för att spana in allt som hon shoppade i Ullared =)


Min kvällssyssla

Har lite att strukturera upp.

Alla papper som jag skrev ut på skolan. Finns lite att anteckna och läsa igenom.

Mitt arbete för denna veckans föreläsningar.

 

84 sidors kompendium i externredovisning =)



Hi my lovely ones

Mörkret faller och ska berätta om min dag.

Släkten tittade förbi i morse så blev att man satt med vid fikat hela tiden tills det var dags för mig att åka till skolan vid tre. Hade en introduktion på externredovisningskursen. Cool kille men jag säger det att nu är det verkligen dags att ta tag i pluggandet. Det tog ungefär en timme men stannade kvar på skolan för att skriva ut en massa papper.... Skrev ut åt fem till andra också så typ 700 sidor skrev vi ut :P Men nu ska jag klara mig tills nästa vecka i alla fall =)

Snyggingen såg ut såhär idag =)


Nattinattdags för mig

Ska göra mig i ordning för kvällen.

Borsta tänderna och göra ett ombyte, krypa ner i sängen och se klart filmen som jag spelade in. Några söta mess till älsk ska skickas och sedan släcka lampan och sova. Mer bloggande imorgon!

Filmtime =)


Oh oh oh oh

Ullaredsbögen har gjort en egen låt.

Ja nu har amir på gaybloggen fått en konkurrent - Mattiaz. Han blev känd genom att va med i programmet Ullared och nu så har han gjort en låt på köpet :P

Hahaha jag tycker den är klatchig ;)


Strul varje gång

Att det aldrig kan få vara lite enkelt.

Skulle byta min header och ta bort den fula rubriken, står en enkel förklaring hur man ska göra och jag följer den precis och självklart så funkar det inte i alla fall. Får tricksa och fixa på egen hand tills jag till slut inte vet vad jag gör men det funkar. Så mycket slit för en liten sak. Se så fint resultatet blev i alla fall =)

Min tjusiga blogg =)


Kände för lite tryck

Ville ha någon slags t-shirt med massa tryck på.

Detta var vad jag bland annat sprang på. Ville tuffa till mig och ha nått med en massa tryck på. Den var inte grymt dyr heller så det var ju bra det.

Den är fin men på den här skyltdockan hänger den ju så jäkla fult och det stör jag mig på :P Den sitter verkligen snyggt på min läckra kropp ;)


Måndag igen

Dagen har gått fort.

Idag blev det faktiskt bussen till skolan, hade ingen bil och moppen struntade jag i. Såg en introduktionsföreläsning och har nu kommit underfund med att nu kommer jag ha fullt upp med en massa uppgifter att göra. Får ägna mig mycket tid åt skolan nu. Kom också på att jag måste läsa ut fem böcker fram till jul och bara det innehåller väl tvåtusen sidor :P Kul.
Efter skolan tog jag faktiskt en sväng ner på stan (äntligen, har saknat det). Blev lite småinköp som jag anser var kap. =) Ska nu sätta på en föreläsning och sedan se den en gång till för att ta anteckningar. Jag hade hoppats på att mina böcker hade kommit så att jag kan läsa in mig lite på kapitlen men verkar komma imorgon om man har tur. Kommer komma i lite mer i min planering efter skolan imorgon när jag vet alla detaljer mer om hur vi ska gå vidare med gruppuppgiften. Gruppen som jag har denna gång är girl-power! Alla är vi tjejer och alla har jag pratat med sen tidigare så det ska bli kul =)

Kommer uppdateras mera.


Detta ska jag göra

Såg över min planering för denna vecka.

Egentligen är det ganska så mycket fast det ser så lite ut i kalendern. Har inte hittat någon bra dag då jag kan gå på stan och inte heller har jag ett säkert datum när jag får ta och se min älskling igen =( Men just nu ikväll så ser planeringen ut såhär, men det kommer nog fyllas på =)

Min kalender.



Jag är något fattigare

Jag har shoppat, roligt men tyvärr tycker jag inte det. Jag har shoppat skolböcker.

Det var på tiden att jag skickade efter dessa, men eftersom jag var lite sen så innebar det att det var slut i lagret på en bok som jag behövde såklart =( Får göra en efterbeställning om ett tag =( Jobbigt. Inte roligt heller att alla mina pengar som skulle gå till vettiga saker (kläder kläder kläder!) gick nu till skolböcker, trist.

Vilken rolig läsning ;)


Musiken jag diggar just nu

Hittat godheter på spotify.

Detta är två album som jag konstant lyssnar på, bra musik. En lite mer party och sen en mer seriös. ^^


Myshelgen

Härlig helg det har varit.

Ja en perfekt helg, lagom med aktiviteter men också lagom chill. Jag ska få detta överstökat nu; älskling slog mig i pingisen =( Första gången han gjorde det, men jag har ju ett handikapp med min svullna kind så jag tycker den gången inte ska räknas :P Vi bakade också =) Blåbärspaj, har en bit kvar så blir det till kvällen med. Men helgen riktigt underbar så tack för att du gav mig en sån bra helg älsk.

Puss.


Tjoflöjt

Kom inte på nått bättre att göra när pojkvänen sover än att blogga.

Ligger i soffan och hör snarkningar i mitt öra. Älsk ligger och sover. Vi spenderar vår långhelg tillsammans (ja inte just nu då kanske eftersom bara jag leker med mig själv). Igår så fick jag present när han kom, får lägga upp det när jag har tagit kort på dem. Vi spelade en massa pingis och jag vann såklart alla gångerna =) Vi slingade älsks hår men det kunde ha blivit mer tydligare än detta så det var lite tråkigt. Massa teve på kvällen och sen lite mat med min familj. Idag så klev vi upp tidigt eftersom jag hade jobbet. Var inte så sugen men man måste ju åka dit. Just nu har vi just sett ett supernaturalavsnitt (eller jag såg eftersom en viss person somnade) och nu så ska jag låta honom sova några minuter till sen så ska jag kittla honom ;) Planer för resten av lördagen är inga speciella. Teve och lugn och ro helt enkelt.

Och vem är det som har fått gratis inträde till harrys då? ;) Självklart brunetten själv som är så bäst.


Kvidvitt igen

Hallå där.

Jag har nu kommit tillbaka från en skön dusch och nu väntas lite teve innan läggdags. Tänkte ta och berätta en rolig grej. Jag och älsk ska spendera en långhelg tillsammans =) Inte sova över bara en natt utan två i rad =) Inte att det är en nyhet för oss båda utan mer ville dela med mig om den mysiga helgen som jag har framför mig. Förutom att umgås med älsk så måste jag springa till jobbet. Undra om jag kommer skrämma barnen tro? :O

Jag = läskig?


Gullgull

Titta vad jag fann i Hubert Hårddisk.

Fick en bild av älskling för ett tag sen, blir så glad när jag ser dessa. KOSSOR! =D=D

Brun-vita kossor är så gulliga! =) Jag vill ha en sån :P


Hej på er

Vad gulligt av er att ni vill kolla hur jag mår.

Vaknade upp i morse och undrade om jag skulle få en chock när jag såg mig själv i spegeln eller inte. Fick väl ingen chock men jag är ju inte så snygg precis :P Idag har jag befinnt mig i soffan och glott på teve. Nyss ätit lunch och sedan haft det smärtsamt. Jag är riktigt öm och har svårt att ligga på den sidan eller ens röra med ett finger på kinden. Såg nyss att det var lite mörkare vid ett område på kinden så hoppas det inte blir blåare utan att det lägger sig. Jag har tillverkat lite på mina tavlor idag, men blev inget nöjd så får hitta på en annan idé. Tavlan måste ju vara perfekt eftersom Christoffer är perfekt.

Det snöade i Motala idag.


Det glamorösa livet

Hur ligger det till med sjuklingen?

Ont, ont, ont, ont, fattar ni att jag har ont eller? Ja jag har börjat att svullna upp lite i kinden, men så fort jag typ öppnar munnen för mycket eller äter nått så kommer en massa blod så det blir till handfatet att börja spotta. =( Men nu så ska jag bara försöka somna in till en film nu =)

Vad roligt det här är eller hur? Skulle försöka borsta tänderna men gav upp.

 

Vänster sida är lite större än den andra. Ser ut som jag fått en hockeypuck där :P


Så gick det hos käkkirurgin

Har opererat mig idag.

Hela morgonen var jag ett nervrak men det blev inte bättre när jag väl satt där. Blev uppropad och gick in i operationskorridoren och där så fick jag mitt vilorum. Fick först ta en tablett, sen vätskan och sen skölja munnen med bakteriedödande. Vila i 20 minuter innnan det var dags. Kände faktiskt mig som normalt, kroppen var lite halvt seg bara, fick hjälp in till operationssalen. De hade en jätteskön stol där och när jag satt där klädde dem in mig i en massa plast på kroppen och över ögonen, jag fick inte se nått. Hade en ful mössa på mig också. Den enda kroppsdelen som syntes var min mun. Fick tre bedövningssprutor och sen så gissar jag bara vad han gjorde eftersom jag inte såg ett smack. Tog fram skapellen och skar upp några snitt. Fram med slipmaskinen och delade tanden i flera delar, tog fram en massa tänger och började ta bort en efter en. Sedan så hörde jag att de var osäkra på att de hade fått med allt så de funderade på att ta röntgeln men det visade sig inte behövas. De började sy igen, gjorde lite ont här för bedövningen börjat sluta men ville verkligen inte få en till spruta för att de gjorde ont. Var klar och jag fick se igen. Med lite bärhjälp så kom jag tillbaka till mitt vilorum där älsk satt och väntade, jag var nog ganska så trött och skönt att få ligga och vila i mörkret och under filten ^^ Jag fick gå därifrån efter en timme typ och då direkt till apoteket för att få smärtstillande.

Nu så har jag nyss varit vid handfatet för att har spottat en massa blod. Gick inte så bra att äta potatismos :P men står mig i några timmar. Och det gör för jäkla ont i munnen! Att svälja är jättejobbigt och kan inte öppna munnen mer än 4 centimeter. Har fått en liten uppsvullnad knöl vid kinden och kommer säkerligen vara större i morgonbitti. Men på det hela så var operationen inte så obehaglig och det hade aldrig funkat så bra om inte älsk hade följt med så tack för att du är så snäll =) Älskar dig.

Glad på nått konstigs sätt minutrarna innan operationen, kan bero på den fula operationsmössan.


Precis kommit ut och får vila i vilorummet där min älskling höll mig sällskap.


Jaha imorgon så blir det inte jättekul

Ja tjoho =( Käkkirurgi.

Imorgon så finns det ingen återvändo, det kommer bli av. Fy jag kommer att vara nervös. Fast jag vet jag är i trygga händer men inget roligt för det. Tror inte at det kommer att gå dåligt men jag vill bara inte vara med om det. Hoppas man verkligen känner av det som jag blir drogad med så man inte kommer ihåg nått. Men det slog mig för en stund sen att jag kommer ha göront sen, värsta värken =( kommer inte kännas så underbart precis.

Kan ju ta och säga att imorgon kommer det nog inte bli några inlägg eftersom jag kommer vara där borta i många timmar och sen är det soffliggandes som gäller.


Tentamen

Idag har jag gjort min första tentamen.

Marknadsföringsprov idag har jag avklarat. Det gick väl okej. Hoppas på det bästa. Det är så jobbigt när det bara är 5 frågor för om det är ett område som man inte kan så försvinner ju chanserna nått enormt. Var något ställe här och där som jag inte kommer få full poäng kan jag ju säga er. Men vi får se om det blir omprov eller ej.

Skrivning idag.


Shoppingsugen!

Inte bra att se program eller prata med Olle som gör så att man provocerar fram panik shoppingbenägenhet.

Jag är köpsugen! =)
Åh vad massa grejer jag kan tänka mig att köpa just nu. Såg programmet Ullared på teven och då fick jag god lust att shoppa. Men ja det kanske får ta och vänta eftersom jag måste köpa kurslitteratur för en stor summa pengar =(

Jag vill komma hem med en massa påsar! Kanske inte kan bli så här dyra saker men skulle bara säga att jag gillar friis and company :P


Som ett slag i magen

Visst, det är skönt att gå på högskola...

...men man får betala böckerna själv! Och denna gång måste jag beställa fem böcker vilket innebär en kostnad på 2000:-!!!!! Ja det känns kan jag tala om för er. Men jag har en idé fast vågar inte skriva den just nu ifall några av mina klasskamrater läser min blogg så att ni snor åt er den innan mig :P

Mina kära vänner som jag måste köpa.


Jag har blivit vuxen

Ja jag har i alla fall kommit ett snäpp närmare vuxenlivet.

Har skaffat mig en internetdosa så jag kan betala mina räkningar. (Fast nu kan jag börja handla på tradera utan att föräldrarna tjatar över att jag köper för mycket, beställa från en massa andra roliga affärer också!!) Ja hmmm det är min riktiga tanke det :P Men som sagt största delen till min mobilräkning som nuförtiden ligger på 25:- i månaden. =) 3000 fria sms och 3000 fria mms till folket.

En dröm för en ekonom! (och en shopper)


Självklart ska det vara så







Har hört från folk att de tycker jag dansar porrigt på dansgolvet. Men hallå? Det är ju så man ska dansa när man är ute på krogen! =) Men det är lugnt nu behöver inte börja dansa så ni med för gillar inte konkurrens på dansgolvet, fast i för sig, ni skulle aldrig ha en chans för jag äger. Hahah känner för att va jävligt bitchig idag ^^

Du är ju bäst

Vad skulle jag göra utan älsk?

Ja nu får ursäkta hur jag har varit dessa dagar, känner mig lite i obalans men det är ju inte så konstigt. Tenta och sen en operation på G så klart man blir lite deprimerad. Men det lyckades att vända, älsk kom hem till mig igårkväll och bara genom att han fanns hos mig så känner jag mig nu mycket bättre. Tur att han står ut med jobbiga mig :P

Idag är det sista ruschet på pluggandet. Allt ska sitta i mitt huvud nu för imorgon har jag fem timmars prov. Det måste gå bra, har ju ingen vidare lust att göra ett omprov i december. Så inget mer bloggande nu för kan inte slösa bort tiden på sånna roligheter!

Älskar dig och tack för att du är min.


Nyss vaknat

Öppnade upp ögonen nyss.

Ja dagen igår var ju kanon kan man ju säga =( Visst jag har fått in en del i huvudet men har fortfarande massor kvar. Älsk frågade om jag ville komma ner till hallen så jag övervägde det och bestämde mig för att okej då, men  blev ändrade planer till kvällen så stannade kvar hemma. Såg väl mest teve då och la ner pluggandet. Somnade framför teven och missade då det absolut viktigaste godnatt messet =(
Nu så ska jag ta och käka frukost, ser ett avsnitt till det och sen börja läsa igen. Tjoho. Men hoppas den här dagen blir bättre än katastrofdagen igår.



RSS 2.0