Snart är det påsk och lite ledig tid eller...?

...men jag har fullt upp!

Många förknippar påsk med ledighet men jag jobbar massor! Sen så har jag en massa andra saker att göra såklart (jag är ju en upptagen kvinna ni vet). Men nu börjar den här kvällen lida mot sitt slut så jag ska snart krama kudden men innan det vill jag avsluta med att Anna Ankas assistent var ett roligt program och att jag älskar Christoffer.


Suck och stön

Mitt arga humör vill inte försvinna =(

Jag är irriterad på en massa saker nu. Främst SKOLAN, fan innan kurserna ens startad får man värsta stresschocken och känner sig hur efter som helst. Ska dit imorgon och verkligen ta reda på hur allt ligger till!! Har sett en föreläsning idag men jag har två kvar. Det är ju så jobbigt att alla ska vara två timmar långa liksom, man orkar ju inte lyssna på det. =(

Måste börja fundera ut en massa saker till jobbet också eftersom jag ska marknadsföra lite under nästa vecka så jag måste ha lite bra. Jag har en massa saker på agendan nu! Full är den!

Ja jag saknar älskling och är jätteskoltrött just nu. Förbannad över att mitt knä gör ont igen vilket betyder att jag måste hinna med och träna lite men hur ska jag hinna det liksom?!? Ikväll var det i alla fall fullt på teven, så jag ska ta och spela in en massa grejer på boxern. Sju program tror jag att jag räknade upp till :P Kan ju va bra att ha när dagarna är tråkiga :P

Inget toppenhumör idag inte..


Idioter

Hur fan tänker dem!!!??

Några penseldrag ifrån klar

Imorgon står denna tavla klar ^^

Jag har lite vit bakgrund att täcka med, annars så är den nog klar. Efter många röster så tycker alla att jag ska behålla en bit bakgrund och jag får inte smeta ner den med massa färg som jag ville :P Men för att det åtminstonde ska hända nått så fick beslutade jag mig för en svart ram i alla fall. Hoppas jag blir nöjd med det vita för jag tycker att det ser lite färglöst ut men alla tavlor kanske inte behöver vara fullsmetande jämt. Vi får helt enkelt se. Han ska dock få en kompanjon såklart!

 

Love struktur. Kolla ser ut som han har nitar liksom ^^

 


Jag har tydligen fortfarande födelsedag

Många som grattar mig nu i efterhand.

Fick öppna paket igår, från bror och Carina. Fick ytterligare lite mer tillskott till min karriär som jag startat upp ^^ Kul!

Färg går alltid åt =)

 

Ja ni ser nog vad det är :P

 

Eftersom jag redan har så många canvas så kan ni tro att jag tycker det är tråkigt att få flera, men då tar ni fel! :P Roligt att tänka ut vad det ska bli av dessa liksom :P

 

Påslakan-set till dubbelsäng till flytta hemifrån dax. Christoffer fick tydligen tur att få en present han med :P


Nya kurser

Sista kurserna innan sommaren.

Två nya kurser har dragit igång igen, jag tror att dessa kan bli intressanta eftersom dessa inte innehåller så mycket räknande. Som sagt nu ska jag ha ett högt tempo och inte halka efter i studierna! Jag lovade mig detta förra gången men höll det sådär, nu ska jag vara exemplarisk! Jag ska börja se föreläsningar och läsa böcker på kvällen innan jag ska sova istället för att leka med datorn. Nu ska jag va jäkla duktig för jag behöver det med eftersom jag failade i en annan kurs som jag måste ta igen. Dock har jag blivit lite fattigare i väntan på att böckerna dyker ner.

Juridik och marknadsföring.


Årsdag idag!

Hahah jag har upplevt min första årsdag tillsammans med någon :P

Vi vaknade upp med varandra på morgonen och jag stack till garderoben och grävde fram en present som jag ville ge till älsk för att han är så söt =) Tror han tyckte att det var en mysig sak så det var bra =) Vi tog oss vidare ner till stan där det inhandlades en ekonomisk grej samt en present. Fika på ett ställe där vi först träffades och vidare till snabbkrogen. Litet möte med Olle och sedan hem och käkat tårta. Min mage är full och tjock nu :P Nu sitter jag och tänker på fyra saker tror jag :P

1. Älskling
2. Måla på tavlan
3. Träna?
4. Vad jag ska se på teven ikväll

Fan jag har nog blivit helt besatt i att måla tavlor :P Det är det enda jag tänker på! Hahah. Men kul att jag har hittat en hobby som jag gillar. Har sedan ett projekt på gång eftersom jag hittade några tavlor på Gallerix som intresserade mig =)

Tack för en bra årsdag och jag har hittat en bild som kombinerar både vår dag och mitt intresse =)


Ensam dag imorgon!

Nu finns det tid att planera in precis vad man vill.

Jag är jäkligt sugen på att träna! Röra på kroppen liksom :O Konstigt nog. Jag vill gå på nått pass helt enkelt. Tråkigt att sidan ligger nere så jag inte kan kolla vad som erbjuds imorgon =( Jobbar ju där men kommer fortfarande inte ihåg schemat i huvudet. Men någon form av träning ska jag ta mig an imorgon :P

Förutom detta så ska jag ta och måla såklart =) Tänkte gå till tippen med och ösa iväg alla glas som blev kvar från min fest :P En hel del det. Men går bara ut om det är fint väder :P Hmmm svårt att komma på vad man ska göra...


 

Stjärna! :D


Söndag

Seg söndag tycker jag.

Älskling åkte hem ungefär för en timme sen och nu sitter jag och funderar ut nått skojsigt. I helgen så har jag jobbat en massa så det var skönt igår att bara få komma hem och chilla med mat och drink. Ja när jag har tråkigt så brukar det bara sluta med en sak - måla lite. Tråkigt nog så är jag nog klar med min bullterrier tavla. Så blir lite pill med den och sen på ett annat projekt. Tänkte jag skulle hitta någon film att sätta på och sen bara ha en filmkväll till kvällen =)

Love him =)


Hmm dagens inlägg?

Vad ska vi ta och berätta om idag då?

Ja det får bli dagen i vanlig ordning =) Tidigt uppe för jag hade tenta och det gick bra så att jag behöver nog inte oroa mig om det *knackar två gånger i trä. Sen kom jag hem och jag har faktiskt bara haft en lugn och skön dag! Jag har målat en massa! Kommit riktigt långt så nu ser man vad det är för nått :P Det svåra har börjat nu så kommer nog bli förbannad några gånger :P Fick ett paket på posten också ^^ Till älsklings och min månadsdag =) Så han är säkert jättenyfiken nu :P Jag har suttit första gången i år på altanen!! :D Jättevarmt och gott, somnade till och med :P Våren är påväg! =) Bror skulle komma hem idag men har blivit lite försenad så får vänta in honom.

Mina planer för helgen är att jag har jobb imorgon och slutar runt fyra. Kommer möta upp älskling och vi ska bara ha en lugn och skön kväll. Mysa i rummet med tända ljus och lite sånt. Sen blir det söndag och älskling är här då med och sen pang på måndag igen. Inte så stora planer med det räcker för mig faktiskt =)

Blev sugen på min hemmagjorda drink faktiskt konstigt nog. Kan kanske bero på att jag är törstig ^^


Under konstruktion

En liten bit på vägen...

Jag tar fram penseln någon gång under dagen så jag kommer framåt i alla fall =) Hittills ligger jag till såhär:

Morr ;)

 

Struktur ska det va! =)


Rabatt

Hemma från stöket!

Hittade lite kläder, ville köpa mer men får ju tänka på min dröm ^^ Blev 70:- i rabatt och det är ju heller inte fel. Orkar tyvärr inte posa i kläderna eftersom jag är trött och har tentan att fundera på. Den grå ser jättelustig ut om den inte sitter på kroppen det vill säga =)

Fynden ifrån rean.


Dags att åka!

Bara en halvtimme kvar innan portarna öppnas!

Se om man kan slåss och hitta allt bland alla tjejer som kommer att va där :P Kommer möta upp Olle med så det är bra att ha lite smakråd med sig. Ses sen och vi får se om jag hittade nått!

Till Gina!


Idag blir det inlägg i vilket fall

Skulle blogga igår men sen kommer folk på msn och stör :P

Imorgon är det tenta så det gäller att plugga det sista nu då, känner mig inte så värst nervös inför imorgon, känns som jag har bra koll men man ska ju inte underskatta något :P Just nu har jag gjort allt på facebook som behövs så då behöver jag inte logga in där nu på ett tag. Kommer vara pluggandet med lite pauser och då tar jag och målar emellan så det blir bra =) Längtar till kvällen då jag ska möta upp Olle och vi ska gå vip kväll på Gina och se om det kan inhandlas något billigt. Som sagt kort och gott om denna dag.

Dit ikväll.


Ibland måste man få måla nått komiskt

Nytt projekt på G igen.

Ny tavla igen och denna gång ska det bli en grym, cool och komisk tavla :P Eftersom jag älskar Bullterrier♥ måste jag ju bara måla ner en på en tavla ^^ Den kommer att få massa struktur i sig och en massaa geggig färg och det är svårt att beskriva vad jag har för bild i mitt huvud men jag ska jobba vidare på tavlan =)

Hahah inga söta hundar här inte.


Stadsbesök

Hade ett ärende på stan men slutar alltid att man impulshandlar nått :P

Jag hade i uppgift att köpa lite målarfärg efter tentan idag som jag som sagt failade, men jag kör på strategin att satsa till omtentan för att få möjlighet att läsa om kursen lite noggrannare igen. Väl nere i stan så skulle jag ha både svart och vit färg och hade tur att det fanns en ensam burk där som väntade på mig. Är lite orolig över att affären inte kommer att sälja mer färg eftersom de rensar lagret och den färgen är så bra och jag blir ledsen om de inte kommer ta in det mer i sortimentet. Råkade kliva förbi Gina och hittade såklart ett par leggings som jag suktat över länge. Var väl bra att jag handlade dem för jag upptäckte att de har vip kväll på torsdag vilket innebär 20% på hela sortimentet =) Så dit ska jag =)

Älskar tubfärgen, konsistensen så bra!

 

New leggings, sen får det vara nog, är fan beroende av sånna :P


Naw vad söta folk är

Jätteglad att jag får så mycket uppskattning ^^

Jag är otroligt glad över att jag har fått denna uppskattning och det gör ju bara så att jag blir mer motiverad att göra mitt jobb ännu bättre! Jag tycker verkligen min arbetsplats är så rolig och jag trivs jättebra. Detta har jag tyckt länge innan och inte beroende på vad som just skedde ikväll. Tack för allt =)

Rosen för att jag har funnits på plats i tre år nu och den andra blomman för att jag är en bra ungdomsledare =)

 

Man får en nål beroende på hur länge man har jobbat i verksamheten och detta är treårsnålen och jag ska samla dem alla! =)

 

Fick ett stipendium för mitt engagemang med =)=)


Pris!

Jag har fått titeln Bäste Ungdomsledare.

Ska iväg och få ett pris! =) Tacktal har jag ett i åtanke i fall att :P Känns jättekul att allt jag gör har blivit uppmärksammat! Återkommer senare när jag kommit hem =)


Varför jag inte klara mig utan dig...

Finns en person som håller hoppet uppe för mig oavsett vad det gäller.

För ett år sen var jag en tjej som faktiskt var glad, hade det kul omkring mig och om inte försökte jag att få det kul. Men alla dagar var väl inte kalas men vad jag minns så fällde jag inga tårar, sånna fall brukade jag ha en ensam stund i mitt rum och sätta på någon musik och bara ligga där och låta den dagen bara fara förbi och hoppas på att nästa skulle vara annorlunda.

Nuför tiden har jag en pojkvän vid min sida, den bästa av de bästa. Han märker direkt på mig ifall det är nått som jag tänker över och han kan till och med via sms märka om jag är nere och så konstigt nog. Tyvärr har det varit en hel del på senare tid som har gjort mig nere och lite ledsen, handlar bland annat av all press som jag ständigt känner som finns, alla krav man ska leva upp till och speciellt de krav som jag ställer på mig själv. Stressen är något annat som tyvärr finns i min omgivning och som jag tyvärr möter och får mig att gå in i väggen. Vissa av dessa moment går över men det känns tufft just då men jag har också andra saker som jag kommer att få bära med mig hela livet och något som aldrig kommer att försvinna. Det är många gånger jag tänker varför just att detta händer mig? Som om jag inte har varit med om en massa skit innan? Ett exempel kan ju vara att jag fick massa problem med mina tänder och sen har jag en enorm tandläkarskräck och hur jävla dålig otur har man inte då? Just nu känner jag en enorm stor skuld och ångest som jag tyvärr inte kommer att bli av med på några månader men jag ska jobba mig igenom det. Ni behöver inte be mig att förklara mig vad jag menar mer för tyvärr är det inget som jag kommer berätta mer än för min pojkvän. =) Han har gett mig en massa stöd under denna tid vi har varit tillsammans både ställt upp när jag haft den jobbiga lingonveckan och haft den där trygga axeln att lägga huvudet emot. Tyvärr är jag en ganska så känslig person som har lätt att få till tårar, tyvärr är det något som älskling hatar att se, att se mig ledsen skär i hans hjärta. Men det är så skönt att få släppa taget, ut med allt som känns skit och där för en stund efter att jag har lugnat ner mig känns allt som vanligt igen, att saker och ting inte är så illa som det ser ut. Älskling lyckas på nått sätt att få mig att bli glad igen. Han utstrålar någon sorts effekt som får mig att skratta igen, även fast mina kinder är täckta av saltvatten. Men det värsta som finns är att jag oftast blir nere när han inte finns däromkring mig. Då sitter jag där själv i mitt saltvatten och kan inte resa mig. Det finns ingen som pushar mig och jag känner mig så jävla ensam, värst var det i fredags då jag på nått konstigt sätt bröt ihop även fast jag hade en otroligt rolig lördag som väntade mig. Men jag är tyvärr dålig på att se positivt på saker och ting. Jag vill alltså säga det att jag är så jävla otroligt glad över att jag har dig Christoffer och jag fattar inte hur du står ut med mig egentligen. Det är fan konstigt att jag inte lyckas få dig deprimerad eftersom hur jag beter mig, det verkar inte finnas något som kan bryta ner dig och du är så otroligt stark. Önskar jag hade lite av den styrkan som du besitter. Jag älskar dig massor och jag är så glad över att jag har dig <3


Massa ideér

Just nu sprutar mitt huvud ut ideér till tavlor.

Ja som sagt en massa ideér men gäller att börja producera med :P När jag var på mässa så kom jag över dessa, kan nog va en liten mysig effekt på någon tavla i alla fall =)


De kommer komma till användning

Kanske skulle börja fundera att måla nu än att köpa på mig.

Jag älskar verkligen Lidl och Netto ibland alltså, har så billiga tavlor som de säljer så det är ju svårt att inte köpa på sig då! Blev 6 stycken som jag köpte idag (a) men alla ska ju till ett projekt som jag har tänkt ut ^^ Men nu har jag dåligt med färg så jag kunde inte börja måla idag =(

15:- styck! :O

 

Alla mina tavlor, de bruna ska målas över i brist på tavla sen i framtiden. Så jag kan massproducera konst nu då ^^




Ytterligare en till klar

Den är klar eftersom den sitter på väggen nu.

Mitt nästa konstverk klart ^^ Synd bara att den inte faller sig så bra på bild, mycket snyggare i verkligheten. Den sitter jättefint på väggen nu, matchade in bra i min omgivning =)

Wola, en 80x60 tavla =)


Fest avklarad!

Lyckad kväll, folk, alkohol, mat och presenter =)

Min 20-års fest var det äntligen dags för och det blev toppenkul. Men himmel vad mycket jag hade att göra på dagen! Först var det dags för jobbet och vid elva åkte jag in till Linköping för att gå på mässa, ett snabbesök på mcdonalds och sen hem och fixa till sig innan brudarna kom och skulle förfesta med mig. Men jag lyckades hinna med allt. Så roligt med lite ensam tid med brudarna innan folket kom, vi spelade mest bara en massa drinkspel och min personliga favorit var båten ^^ Roligt partyspel men ett helvete om man fastnar där ^^. Runt sju började resten av folket komma och sen vart det fullt hus =) Bra stämning och helt enkelt en perfekt festkväll. Tackar för det och en hel massa annat =) Ska försöka håva in alla bilder som folk tog med deras kameror eftersom jag var lite dålig på att ta kort själv =) Men kommer posta upp några bilder såfort som. Dock lägger jag upp lite bilder på vad det var för nått jag fick =)

 

 

 

 

 

 

Grymt nyfiken på den här chokladen =)

 

 

 

 

 

Smirnoff ice ♥

 

Hahah jag tyckte den här var stencool ^^

 


Inga tankar, bara släppa loss!

Ska stänga inne monstret som härjar i min hjärna och få ha kul!

Min fest imorgon. Jag har haft fullt upp med att planera allt och jag tror att allt är fixat. Som sagt för mig blir det lite stressigt imorgon beroende på att jag har jobb och linköping framför mig. Men ska skynda på allt så fort som möjligt så jag får komma hem. Snacka om att jag längtar att få umgås med det folk jag trivs bäst med! Hahah undra egentligen vilket jag längtar mest till, fixet innan med mina hjälpredor eller själva festen ;) hahah nej men är bara så glad över att så många kunde komma och jag är lyckligt lottad över att jag har så bra vänner. Ett litet citat som jag snodde som jag tycker passar så bra in om imorgon från en kär och go vän:
"Imorgon blir det dessutom inga dåliga tankar, det är kamera och alkohol, det är fulla brudar och galna karlar, det är sanning och konsekvens kortlek och det är att vara liten igen, då vi fick vara larviga!"

Imorgon har vi det jättekul!


Internet låg nere igår

Ja min dator lever sitt egna liv.

Tänkte att jag till kvällen skulle ta det lite lugnt med att surfa lite på datorn efter en lång och tuff dag. Var i skolan i hur många timmar som helst för jag kom hem vid klockan fem. Har åkt och handlat all mat och alkohol som kommer att behövas samt städade hela nedervåningen, sen var jag helt slut. Men eftersom min dator vägrar att släppa in mig på internet för att den kräver en uppdatering som tar mer än en timme! Konstigt nog fungerar msn men jag får inte surfa. Så att klockan tolv på natten när datorn var klar var jag knappast sugen på att surfa eftersom jag var så trött.

Idag så ska jag städa övervåningen och tänka lite dans och sedan åka till jobbet några timmar. Sitter kvällspasset. När jag kommer hem ska jag ta och steka två kilo köttfärs så att det bara är att värma på det imorgon. Tur att man får lite extra hjälp med maten imorgon, eller jag ska rättare sagt sätta töserna i arbete :P Finns en del i köket att ta itu med men eftersom vi är många så kommer det va fort avklarat. Så imorgon är det partydags äntligen! =)


Vi längtar alla till helgen

Då är det inte många dagar kvar!

Datumet som alla väntar på, den 20:e Mars! ;) Ska bli ytterst roligt =) Men finns en del att ta tag i när det gäller det här... Jag måste åka och handla alla saker dvs. alkohol och mat! Så imorgon kommer mycket tid att gå åt för detta. Jag har skola imorgon från tidigt morgon till sen eftermiddag och jag jobbar både på fredag och lördag. Sedan måste jag ta en helstädning på mitt hus med så att gästerna ska trivas! Massa måste ordnas!

Not my outfit dock :p


Kul...

Jo men allt känns ju toppen, verkligen.

Kändes som ett slag i magen...


Jag har fyllt 20!

Hahah ledsen att jag inte har bloggat på två dagar men har haft fullt upp på min 20-års dag! =)

Vilken kanondag! Det var en fröjd att vakna upp på morgonen och veta vad som väntade under dagen =) Jag besökte systembolaget för att köpa mig några smirnoff ice♥ som skulle drickas till kvällen =) Sedan så kom älsk väldigt tidigt med där han efter sitt löfte bakade mig en blåbärssockerkaka =) Dagen var kanoners och det känns härligt att man är 20 år nu! =)


Fräsigt

Jo en bild på tårtan som jag gjorde.

Den vart grön, men det är ju inte så konstigt när det gäller mig :P

Jag är ju bäst :P


Presenter!

Nu ska ni få kolla vad jag fick.

Detta var bara början på alla presenter som jag kommer få under veckan ;)


Vi börjar ifrån älskling, glas i så coola färger :D

 

En viss summa pengar från familjen som ska investera i aktier :D

 

Pengar ifrån farmor och Ricki.

 

Som sagt jag ska ju satsa på konstnärslivet :P Tack Peter o co. plus morfar.

 

Vas från Carina och Lasse.

 

Parfym från Carina och Lasse.

 

Från Birgitta.

 

Småtavlor, haha mm passar ju verkligen med det stora stället :P typ sju centimeter långa :P

 

Sen har jag inte tagit mer kort men fick en duk, klädesplagg och en massa kort =)

 


Helt slutkörd!

Gaah så trött jag är! Blir detta blogginlägg sen nattinatt för min del.

Jobbat till klockan fyra idag och sen hem och ha kalas för mig. Fick en massa fina presenter, dock är jag så trött så jag får visa er imorgon vad jag fick. Men jag fick en massa glasgrejer, en stor summa pengar att spendera på aktier och massa mojs :P Såg nyss melodifestivalen med och hon duger för min del. Alla var ok utom Fakir, Ola och Jessica så spelade ingen större roll om vem av de andra som gick vidare.

Nej mer blogg imorgon, nu sängen! Natti! Orkar inte ens lägga upp en bild :P

Nattinatt till er och till mig själv

Jag är redo för sängen.

Pratade nyss med älskling, härligt att få höra hans mörka härligt manliga röst =) Han mobil är död och han har ingen laddare med sig så jag har inte haft någon att sms:a med sen lunch!!! Stackars mig! Har varit jättetyst och tråkigt. Min dag har heller inte varit så händelserik, ehm målat på min tavla är väl allt. Haft några telefonsamtal med. Tavlan är redo! En liten detalj som ska limmas på plats men jag måste köpa en sak från tradera, så jag får inte glömma bort att logga in vid nio och buda! Hjälp mig att minnas :P Det är några stenar bara som kommer va pricken över I:t till min tavla. Har redan valt ut en plats vart den kommer att hänga. Lurade mamma och sa att jag skulle ha den på toan och hon blev nästan rasande :P "Du ska hänga den så folk ser den!" skrek hon :P Blir skönt att ta bort de där fula bruna tavlorna som händer på den platsen nu :P

Imorgon så har jag som sagt en hel del jobb på sporthuset, men när jag kommer hem sen så ska jag få uppmärksamhet så det känns ju kul =) Jag bakade min egna tårta som jag kommer att få skryta med inför släkten :P Men ja det finns en hel del mer jag kan berätta om men jag sparar mig tills en annan dag när sakerna är aktuella. Ja imorgon blir det nog tufft för mig att hinna blogga men jag ska göra mitt bästa.

Btw, vet ni att om två dagar fyller jag 20! :D

Inte för at jag vill bada utan jag vill att det ska bli sommar och värme då man kan strosa omkring i sin bikini och bli brun!!


Fredag igen!

Jag gillar fredagar, känns skönt att helgen har börjat nu igen =)

Då ska vi se vad jag har gjort och vad jag ska göra idag. Jag har typ hela morgonen tittat på vad mamma gör men det tröttnade jag på. Jag ska nu ta och skicka in ett arbete och är lite tjurig över att jag inte får facebook att fungera =( Har liksom blivit en rutin att starta upp och kolla vad som har hänt. Jag kommer att fundera lite inför jobbet imorgon och baka en tårta. Det är kalas för mig imorgon kväll. Släkten kommer att komma hit ett tag. Älskling kommer att med va på plats då han tittar förbi på jobbet när jag slutar. Vad som händer framåt kvällen har jag inte så stor koll på. Ja detta är kort och gott min fredag.


Pass fixat

Ja eftersom man aldrig kan förutspå framtiden.

Man kan ju ha tur och om man får följa med så går det inte för man har inte fixat nått pass :P Men det är avklarat så nu hoppas jag =) Om det inte blir nått av får jag väl planera en resa i alla fall =)


Haha räknade inte med att se det här

Det var ett annorlunda mail i brevlådan.

Jag har blivit nominerad haha. Man vet ju aldrig hur det här slutar så idag ska jag ner och fixa ett pass för säkerhetens skull :P


Nu är jag en brunett ;)

Ja jag var ju en brunett innan men har inte min riktiga färg i håret just nu.

Skönt att få färga bort det som har blivit blekt. Känner mig lite vårfin nu så våren får gärna titta fram så man får ta fram vårkläderna också. Älskling såg ingen skillnad på färg i mitt hår men får vända mig till alla tjejvänner som ser skillnad i alla fall till skillnad ifrån killar :P

En snabb bild på hur det ser ut.


Gillar att bara gå in och köpa något utan att tänka på pengarna.

Presentkort är fina grejer det.

Fick en julklapp ifrån jobbet och det var ett presentkort på Svensk handel. Tänkte att det var dags att lösa ut det igår. Men det var inte helt lätt eftersom alla affärer tog inte emot dem. Så jag skrang runt till en massa affärer och frågade om de tog emot dessa presentkort. Fick massor med nej men till slut ett ja! Lindex tog dem och det var ingen idé att springa omkring längre utan jag sa att jag tittar runt i butiken och se om jag hittar nått. Föll faktiskt för ett linne så denna inhandlades. Skönt att ha presentkorten ur världen.

Turkost och våraktigt, linnen går ju alltid åt om man så säger.


Om en vecka fyller jag år!

Bara en vecka innan jag blir systembolagsmyndig!

Shit snart är det dags =) Man har ju längtat i hur många år som helst för att fylla 20 men nu när det börjar närma sig så blir jag nervös :P Har aldrig gillat att fylla år, tycker inte om den uppmärksamheten som riktas mot en. Asså jag gillar och synas annars till vardags men just födelsedagar blir så jobbiga. Alla ska studera en när man öppnar paket och alla kollar så, helst skulle jag vilja springa undan med alla paket och låsa in mig på toan och sen öppna i min ensamhet :P Sen måste ju den där släkten också komma och fira mig :P Ja som sagt en massa bestyr med födelsedag. Särskillt jobbigt nu när man fyller denna siffra. Men jag gillar dock att få presenter men som sagt, hela detta bestyr :P

Min fest börjar ju närma sig med stormsteg :P Roligt men en hel del att tänka på nu. Klädvalet är nog avklarat och likadant sminkningen =) Jag har mina bruttor hembjudna som jag ska förfesta med lite innan hela partajet drar igång :) Tror nog att det blir bra när väl den dagen kommer =)

Som sagt gästerna är klara, nu är det bara inhandlingen till plockmaten och alkoholen som är kvar.


Detta inlägg kommer att handla om... ingenting!

Min dag är inte så mycket värd att prata om.

Har bara varit hemma och jobbat med skolan. Snipp snapp slutt så var den dagen slut. Har inte gjort en enda annan grej. Suttit här i stolen och bara jobbat. Tråkigt men sant. Ska avrunda detta och sen se teve till kvällen.

Imorgon vet jag faktiskt inte alls vad som händer. Kan bli spännande det :P Resten av veckan blir till att jobba klart med arbetet och sen både dansa och sitta i receptionen till helgen. Sen var denna vecka slut. Förhoppningsvis om mamma är hemma imorgon så får hon ta och hjälpa mig färga håret. Är så sugen! Bara genom att göra en liten förändring så mår man bra igen, är som shopping :P

Detta är färgen på håret som jag kommer att ha igen =) Glansigt och fint.



"Jag är så söt"

Helgen tyvärr slut nu då.

Men min helg har varit intressant! :D Efter jobbet så gick jag och såg Christoffer. Han hade klätt upp sig rejält :D Riiiiktigt snygg. Han sa till och med själv i en skrytsam röst "Jag är så sööööt", :P så tror han såg själv att skojorta + slips+ ruffsigt hår + skägg gav resultat. Han ska lysssna på mig lite mer, har ju sagt det tio gånger innan att han passar i det men det har nu gått upp för honom själv att inse det :P

Nu sitter jag hemma i mitt rum igen och längtar tillbaka till honom om man så säger. Tråkigt att denna helg har redan tagit slut för jag ser inte direkt fram emot denna vecka. Ett arbete att skriva klart men ska sitta med det imorgon lite och tänka igenom vad vi behöver göra får att få det perfekt. Så upp vid nio imorgon för att sätta fart ordentligt. Jag ska se till att få min tavla gjord imorgon med! :D Typ 200 stenar att limma men vill så gärna få upp den på väggen i mitt rum =) Och så måste jag bara säga herregud!, fyller 20 om en vecka!!!! Gaaaah :S:O:D har ingen aning om hur jag ska reagera på det :P Bara bra hoppas jag, eller? :P

 


Ett kvällsinlägg

Kolla ni får nått smaskigt att läsa innan ni ska till sängen.

Sitter ute hos älskling och har det kanoners. Sitter i älsklings knä just nu faktiskt (men hoppas på att få ta och lägga sig i sängen) :P Det var nog allt för tillfället skulle jag tro. Orkar faktiskt inte skriva nått mer nu. Höres.

Love love

Lördag idag! :D

Liten kort resumé från gårdagen. Kul att få komma ut och röra lite på sig men det var inget kul på Harrys faktiskt, dååålig musik. Sen lite folk med så hängde nästan mer på Sibylla haha :P

Idag hade jag ett träningspass så det gick bra och var så duktig så jag till och med gymmade innan jag bytte om =) Nu så längtar jag bara tills ett viss klockslag så man äntligen får se sin pojkvän. Han var tydligen fint uppklädd idag ^^ Det gillar vi. Jag ska upp till Svea och äta pizza där med hans familj och sen spendera kvällen ute i Fågel. Dricka och käka lite söta saker =) Det låter perfa för mig. Återkommer imorgon då så får vi se vad jag bloggar om då =)

Ja bara en random bild :P


Klar till kvällen

Såhär ser jag ut ikväll.

Allt är klart tills jag ska ta och åka =) Kika på hur jag ser ut =) Det som saknas är mina högklackade skor men annars är jag klar ^^

 


Fest till kvällen

Ikväll ska jag hitta på nått.

Oj denna gång sitter jag inte hemma :P Ska hem till Nikolina som tyvärr fyllde några dagar innan mig ;) 20 bast blir damen och det är ju inte illa det inte. Kommer se lite folk som jag inte har sett på ett tag om man så säger. Ett litet besök till Harrys blir det sen, tur att jag fick en fribiljett för någon dag sen, den måste ju då utnyttjas :P Ska kolla igenom min garderob nu för att se vad jag ska ha på mig för nått =) Vet nog vad det blir, lägger upp på bloggen innan jag drar =) Kommer bli en lugn kväll för min del eftersom jag har jobbet imorgon =) Tänkte nyss ut lite danssteg som jag ska lära ut imorgon så då har jag det fixat med =)

Längtar till Lördag för jag ska sova ute i Fågelsta!! :D Med älskling! :D Ah vad jag har saknat det :D. Tänkte jag skulle sms:a lite med honom nu men han har inte svarat på snart två timmar så undrar vad karln håller hus :P Men jag får inte verka besatt av honom så efter tre timmar om han inte hört av sig så ringer jag! :P Nej nu ska jag sätta fart med lite =)

Här har ni mig idag för tillfället :P


Fördel med att ha pojkvän..

Finns ju en massa bonusar som tillkommer om man har en pojkvän.

De tycker om att skämma bort en :P Hade fina blommor som stod när jag kom hem efter Norrköpingsresan =)

Blommorna och vasen står bredvid barney =)


Brunare brunett

Köpte två förpackningar hårfärg.

Följde med mamma på att handla lite mat så då var det lika bra att köpa på mig två förpackningar hårfärg. Kommer se ut som vanligt i princip men med lite mer glansigare hår. Något mörkare blir det också så det kommer nog bli nice. Vet inte riktigt när jag ska ta och färga bara men jag vet att jag ska göra det innan min fest i vilket fall =)

Det blir dubbelt så dyrt om man har långt hår som jag.


Vad som köptes i Norrköping.

Nu har jag fotograferat så ni ska få se vad jag handlade.

Poserar i mina nya saker.

Det var rea på dessa skor så jag nöp till.

 

Vitt linne och denna rosa tröja.

 

En till tröja som man både kan ha såhär eller...

 

... såhär.

 

Ett nytt svart långt linne eftersom mitt förra försvann spårlöst...

 

Wet-look leggings.

 

En väst =) Lite sofistikerad stil :P

 

Som har en snörning där bak som en korsett så man kan dra åt lite =)


Jag gillar att umgås

Träffat tre personer idag som jag gärna ser mera av.

Tack för att jag äntligen fick se dig idag älskling! Saknat dig så! Lyckades sno åt mig det goda krispiga på Christoffers pannkaka, "Oj titta så gott" och sen högg jag tag med gaffeln liksom :P Drog ner till stan för att ta en fika med tjejerna. Bara för att det var snö så hindrade det inte mig att ta mina högklackade skor :P Denna gång blev det fika på Med Eller Utan. vi pratar en massa bullshit men det är ju det som är meningen :P

Har dock inte haft tid att fotografera idag som jag lovade på mina inköp! Har ju lekt med alla dessa personer idag :P Blir imorgon istället. Men jag har dragit över några bilder på butiken ifall ni inte vet hur det ser ut där!


Kolla man ser ju knappt bort till andra änden :P Som mini ullared :P

 

Här kommer man ner och får hjärtklappning när man ser alla godheter :P

 

MASSA kläder! Inte undra på att det tar två timmar att gå igenom allt :P


Kiwi

Vet ni om attt jag är förtjusti i kiwi eller?

Kiwi är helt klart en av mina favoritfrukter, snacka om att jag blev grymt glad när jag såg denna duschkräm! Den är grön och så luktar den jättegott! :D Nu luktar till och med jag som en liten kiwis liksom ^^

Kiwi duschkräm


Shopping avklarat

Norrköping har vi lämnat och är åter i Motala.

En hel del resande för att komma dit men New Yorker gav mig en lika stor orgasm som förra gången jag var där. Fanns så mycket! Jag och Olle kom ut ur den butiken efter två timmar. Hahah kan ni tänka er, två timmar? :P Vi fick springa i omgångar till provhyttarna eftersom man bunkrade på sig så mycket :P Fan de borde skaffa kundvagnar som man kan lägga allt i som Ullared har :P Det är ju så stort där :P Totalt på hela denna resa så köpte jag två tröjor som jag diggar starkt, bästa köpet enligt mig =) Sen en väst som ser ut som en korsettliknande grej :P Ett par wet-look leggings =) Två basic linnen och sen var det nog ett par skor. Tror det var allt :P Orkade inte fota sakerna när jag kom hem så det läggs upp imorgon istället så får ni se allt :P

Nu är jag hur trött som helst och tänkte se nått avsnitt vampire och sen snussa faktiskt. Imorgon kommer älsk! :D Sen blir det att träffa brudarna igen. =) Och när jag kom hem idag från Norrköping så stod det en bukett blommor i en vas till mig =) Älskling hade lämnat dem, söt han är =) Bild kommer imorgon.

Trött i fossingarna efter allt spring :P


Perfekt innan läggningsdags

Kan inte avsluta den här dagen bättre än såhär :P

Har laddat upp med två avsnitt av vampire diaries som jag ska se och sen somna gott till för imorgon blir det Norrköping! :D

Nattinatt.

Får hålla om Barney istället nu när jag inte har älskling.


Måndagen slutade olyckligt

Måndagen blev inte riktig som planerat.

Jag var lite för slö imorse och hoppade över den första lektionen. Att kliva upp vid 6.00 var inte riktigt min grej :P En avancerad men tråkig lektion hade jag senare på morgonen och en koll med mina gruppmedlemmar. Mötte upp Olle i stan där vi skulle fixa våra biljetter till Norrköping♥ imorgon!! Blev dock ett fel så vi fick gå tillbaka och tjata lite på qvinnan i butiken där :P Vi tog en promenad hem och jag tog fram skottskyffeln och började skotta för den här jävla snön som har kommit nu igen då. Planerna var att jag skulle ut till Fågelsta där älskling befinner sig om dagarna men vädret gjorde så jag inte fick träffa honom =( Vägen skulle va för dålig att köra på och jag vill helst inte bli ståendes med bilen någonstans heller. =( Det var så elakt för älskling hade gjort en massa saker för mig! Han hade köpt blommor till mig och fixat till sig och rummet så det skulle se lite mys ut. Sen så kan inte jag komma dit =( Jättejobbigt. Vi fick prata med varandra i en timme i telefon istället =( Bättre än inget men det är inget som att jämföra att få hålla om honom!!! Jag är jättearg över snön nu!
Nu vet jag inte alls när jag kan få tag och se älskling eftersom jag hade ett fullt schema denna vecka =(

Jag ser i alla fall fram emot imorgon, om vi kommer iväg det vill säga för den jävla snön...

Tänkte ta och visa upp lite bilder på min tavla. Allt är bara provisoriskt utan jag har inte klistrat på något än. Ville bara tjuvkika lite hur det kommer att se ut i slutändan (a) Jag tänkte jag skulle göra en sak till med grunden. Sen blir det nog att lägga till lite vita blommor eftersom jag tyckte att det såg lite tomt ut med bara de stora blommorna.

Min tuggummitavla som jag kallar den:P

 

Detta är nog vad jag tänke blanda in.

 

 


RSS 2.0