Ruggigt

Det är ju röd dag idag.

Jag jobbar inte idag =) Skönt med lite ledighet och kunde sova länge imorse. Jag har inte hunnit komma igång med dagen riktigt idag. Sitter och funderar om jag verkligen orkar ta upp anteckningsboken med handen och börja läsa lite :P Vet inte riktigt vad jag ska hitta på annars. Är inte sugen på ett dugg. Bara sugen på att träffa Christoffer. Men han ligger nog fortfarande och sover. Det är ju typ Halloween nu så hoppas det inte kommer några jobbiga barn som ringer på och tigger om godis för vi har verkligen inget sånt hemma. I sånna fall öppnar jag inte dörren :P Ja nej jag har inte så mycket mer att dela med mig så återkommer senare idag.

Den bjuder jag på :P Tudiluhu.


Jo då!

Det var riktigt bra!

Flashforward är helt klart värt att fortsätta följa =) Nu är ju frågan vad jag ska ta och göra nu. Antingen sitta och halvsofa i soffan, gå ner och lägga mig i sängen, ligga i sängen och se en film, eller vänta en timme till på att se en extra bra film =) Väljer nog bort alternativet sova utan satsar på teven :P

Månadsdag!

30:e idag = 7 månader.

Måste ju säga att det har blivit många pussar idag eftersom vi firade att vi har varit ihop i 7 månader nu. =) Jätteglad för det. Älskar dig.


Kan detta vara intressant?

Ny serie som kommer att börja.

På tv4 ikväll efter Idol börjar det något som jag tycker ser intressant ut. Ska spana in det ^^


En lång dag

Känns inte bra att jag har fått vara en lantbrud idag.

Det var ett litet kalas ute i stugan för att fira av både mamma och pappa. Det bjöds på både mat, tårta och tungt arbete. Båt och brygga skulle upp ur vattnet i det kalla vädret. Men tur att man har räven på huvudet ;) Vid fem sen så åkte vi hem till Christoffer där vi lagade lite mat och såg något konstigt teveprogram på MTV där tjejen skulle välja kille beroende på hur de masserade henne, hur bra de liknade hennes stön vid en orgasm och en annan massa sjuka grejer :O Det var bara allmänt lustigt. Nu är älskling på jobbet och han kommer komma hem runt halv tre ikväll och då kommer jag antagligen att sova :P Han har heller inte mobilen med sig utan jag får klara mig helt själv ikväll. =(

Tur att jag hade räven på huvudet som värmde mig ;)

Folk var på shoppinghumör

Himmel, det är lite rea nere i gallerian till 22.00 och folk springer ner dit :P (jag var absolut inte där nere ^^). Tyvärr kände jag inte för shoppinghumör så blev inget handlat. Var nere med Daniel och han köpte skor.
Vet ni va? Imorgon är det den 30:e. Om ni inte vet vad detta innebär så får ni se imorgon ^^ Tänkte ta mig lite dricka ute i köket och sen se nått kul på teven. Detta blir allt jag har att säga för idag. Bye bye

Ja detta är i princip vad jag har för mig dessa kommande dagar.




Bara för man pluggar blir man sugen på annat

Typiskt, varför kan man aldrig tycka plugg är det roligaste?

Nu har jag kommit igång jättebra men nu så börjar min kropp att gå emot mig, den vill göra nått annat nu. Den vill se en massa teve! Får tvinga kvar den i soffan för det. Men jobbar på duktigt men ska bli ännu duktigare. Jag har hittills läst 193+174 sidor och gått igenom saker. Har kommit till kap. 5 men mitt mål var ju sju idag så bara att anteckna vidare. Tudiluhu.

Åh vad jag vill sätta på nått av detta på teven.


Då ska vi se vad som händer idag

Vad finns att hitta på idag då?

Ja inte var det så värst roliga saker inte. Måste seriöst plugga. Har ju tentan nästa vecka och har inte kommit igång kan man ju ta och säga :P Sju kapitels anteckningar ska jag få in i mitt huvud idag är tanken. Jo det ska visst gå bra. Därför kanske man ska passa på att göra det om man ändå är själv hemma nu.

Planeringen.




Uppdatering om livet

Onsdag i allmänhet.

Onsdag var det ju igår som alla såklart hänger med på. Spenderades med Christoffer så då kan ni förstå den dåliga uppdateringen på bloggen :P Vi var faktiskt hela dagen och natten =) Vi tog en promenad, spelade Risk med Daniel och Carina, käkade nygräddade BULLAR (jag käkade sju stycken). En helt perfekt dag tror jag nog att det var. Sitter nu och försöker tänka ut vad jag ska göra resten av den här dagen.

Bara för jag vill visa alla vilken snygg pojkvän jag har =)


Behöver få upp humöret lite

Ja man kan bli uppmuntrad om man får skratta lite.

Detta är faktiskt väldigt kul att se på.

Smärta.


Den försvunna gubben tillbaka!

Jag har hittat den!

Min favoritgubbe som jag använder mig av på msn försvann för mig pga av datorstrul och frågade desperat alla vänner ifall de hade den men ta mig fan ingen hade den!!! Blev jätteledsen, men nu så finns den i mina ägor igen! =)=)=) Tjoho!

Där har vi den!!!!!


En dag, men inte vilken dag som helst

Tisdag? Vad kan hända på en tisdag?

Tusan så tidigt man var tvungen att gå upp idag då. 06.30 men försov mig så att det blev att skynda på lite för jag hade seminarium på skolan klockan åtta. Där så gick det bra men vi fick inte såga den andra gruppen så mycket som vi ville för att Hanne avbröt oss. :P
Åkte hem och plockade upp mamma och vi åkte ner till stan. Fick en mössa och strumpor av mamma =) Men sen så tittade min pingla förbi och kändes bra att få skvallra av sig lite. Tog en promenad hem till mig och var ensam hemma tills jag skulle till jobbet. Första dagen på jobbet som praktikant :P Var ju meningen att jag skulle gå med en tjej men nej blev sätt dig på stolen och sen fick jag sköta mig själv :P Hade inte koll på nått i början men efter ett tag så hängde jag med. Men jo det var kul och gick bra och gjorde inte bort mig nått så :P Känner mig nog redo för att inta bygget helt själv ^^
Nu så har jag kommit hem (21.00) och har duschat och nu bara mys inför datan som gäller.


Ni ska få skvallret!

Festade i Lördags.

Ska tigga bilder från min pojkvän eftersom han var fotografen så får ni se vad som hände den kvällen och en utförlig resumé.


Vaccinerat mig

Lika bra om jag ändå följde med brorsan.

Tanken var inte att jag skulle vaccinerat mig idag eftersom jag har några viktiga dagar som jag har framför mig som jag inte får missa. Man blir ju nämligen sjuk av att man tar sprutan. Eller ja ja många blir sjuka. De får hög feber osv. Vore ju inte bra att missa tentan min :P Men aj min arm, den är om och typ stel. Kommer ta ett tag innan det släpper.

Ett stick med nålen.


Även fast jag sviker er så sviker ni inte mig.

Har ju inte bloggat.

Umgåtts MASSOR med min pojkvän så har ju inte haft tid att blogga som i vanlig ordning. Men shit när jag loggade in! Hade ju en massa kommentarer fast jag inte hade skrivit nått :P Nice =D

Tjoho!


Fest imorgon!

Damn it's going to be wild.

Yeah snacka om att det blir fest imorgon då. Fick ett litet trevligt mess om en inbjudan. Sedan måste ja personligen tacka dig Petric för att jag fick ta med mig älsk. Kram till dig! Kommer nog bli trevlig eftersom jag har ett enormt bra partyhumör plus att GRATIS inträde gillar vi! Kommer ju inte behöva slösa så mycket pengar. =) Hjälp vad väskan kommer att bli enormt stor :P Måste ha träningsgrejer, ombyte på dagen, ombyte till kvällen, ombyte till dagen efter. Sminket, plattången, locktången, alkoholen och högklackade skor =) Oj så tjock den blir. Men jag har faktiskt kommit på vad jag ska ha på mig! blir något simpelt med bekvämt. Skorna gör ju allt ändå ;) Sminket blir nog någon mörk toning och sen så tror jag att jag kanske ska platta håret helt rakt :O jag vet inte än, får sova på saken tror jag :P Oh så mycket det är att fixa. Måste kliva upp 07.30 imorgon :P

Fest! Damn girl!


Snacka om vilken orgasm!

Vilken bedårande syn.

Sprack nästan när jag fick se det här.

Detta är ju en fröjd för ögat. Som sagt, orgasmfaktor på dessa.


Bloggen är normal igen

Vilket bestyr för att ändra några småsaker.

Jag tror det tog mig tre timmar att få ordning på bloggen. Skulle ändra till en lite snyggare design i menyn. Men det visade sig att ett jobbigt svart sträck aldrig ville försvinna och jag som är så pedantisk klarar inte av att inte det ser perfekt ut så jag gav aldrig upp. Men visade sig vara en lätt lösning på problemet som jag upptäckte efter de där tre timmarna senare och så wips så försvann det =) Nu har jag fixat till lite snyggare och har bara en annan liten sak kvar som jag stör mig på med min blogg. Det är nämligen huvudrubriken som ser så ful ut. När jag har kommit på en bra lösning för den så kommer jag ta tag i den med.

Tre timmars projektet :P


Litet meddelande

Nu så kommer det se konstigt ut.

Håller på att justera min blogg så den kommer att vara lustig nu men tror jag kommer komma tillrätta med problemet sen. Återkommer med resultatet.

Varför gillar ni min blogg?

Får massor kommentarer att min blogg är fin.

Vad är det som gör min blogg så märkvärdig? Designen, inläggen, bilderna osv. Skulle vara kul att få reda på vad som är toppen eller saker man kan förbättra. Skriv en rad och berätta nu! =)

Ta och svara nu =)


Ett kvällsinlägg

Du ska ni få en resumé av min dag.

Klev upp väldigt sent idag, vid 11. Var i princip påklädd och sminkad vid 12. Sket i frukosten och gick direkt på pankakorna (pannkakorna?) vid halv ett. Klev ut till cykeln vid tio över och cyklade ner till Korpen. Fick bli visad allt som gäller när man är receptionist och en massa mer :P Tror jag har allt i huvudet om det han sa men kommer får sitta massor att bara läsa in mig på vad som finns i alla pärmar :P Men tror det kommer att bli kul. På tisdag så ska jag få bli testad och se hur det fungerar över en riktig dag =) Och sen så är jag klar för att sitta själv på helger =)=) När jag var klar så cyklade jag hem till mig igen med sällskap av älsk. Vi lagade mat och sedan åkte till Vadstena där jag skulle supporta pappa lite på jobbet. Vi fick se två föreläsningar som faktiskt var ganska så roliga av Paulo Roberto och Rune Larsson. Men kände i alla fall av att man fick träsmak i baken och att jag blev äcklad när en gubbe pillade på alla frukter på fruktbordet så jag ville inte äta och få en bassa baciller. Nu sitter jag i sängen och ska ta mig ann optimal marknadskommunikationsboken, bara 100 sidor kvar nu =)

Detta har gjorts idag.


Lite besviken

Hatar när dem gör så.

Har sett klart på hela terminator säsongen. Tyckte inte om slutet, man vill ju veta om det är maskinerna som utrotar alla eller om det är människorna som vinner. Man vill ju inte veta att kampen fortsätter i framtiden och sen så är det slut där. Dåligt. Och så vitt som jag vet så verkar det inte bli någon säsong 3 så ja jag blev bara besviken. Suttit och kollat jättemycket på det idag och sen så gör dem såhär emot mig =(

Morrr


Ett inlägg på G

Dags för bloggning!

Er favorit tillbaka igen och bloggar om nått nytt ;)

Jag är förändrad, hur ska ni känna igen mig? Jag har ju blivit en mörkare brunett! Tror det blev bra, har inte orkat fixa till håret nått idag men när jag får leka imorgon med plattången och locktången så kommer nog de se bra ut och då ska jag lägga upp en bild på resultatet.
Jag har sett en föreläsning idag som nu vidare har blivit dagens beting men inte längre! Har sett alla tio. Men gäller nu att få in allt i huvdet som jag har antecknat istället. Det som består av dagen är att se lite teve och läsa bok. Ska nog försöka se klart Terminator serien idag, vet att jag inte kommer att lyckas men ville ta och ljuga lite för er ;)
Imorgon är det dags att göra entre som receptionist. Ja eller ska få en intruduktionskurs :P Jag är ju inte färdigutbildad precis. På kvällen sen har jag blivit tvingad att se på Paoulo Roberto eftersom det är order från pappa :P Här lever jag i den hårda tiden då herrn i huset bestämmer.

Detta var kort och gott det som sker inom 24 timmar.

Fast måste säga att det passar mig =)


Förstår ni mitt budskap?

Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you, Love you,



Jag och älsk

Finns inget bättre än att spendera en dag med älskling.

Oj så mysigt man har det varje gång man får besök. Vi har gjort allt till att varit kreativa och käkat på restaurang. Kinesisk mat var det som gällde och jag fick friterade räkor! :D:D oj så glad jag var över det! Fick lite på stan med och sen kom den jobbiga stunden när man skulle skiljas ifrån varandra. =( Saknar han massor nu.

Älskar att käka sånna.


Börja tjäna mer pengar?

Ett samtal kan förändra ditt nuvarande liv :P

Jo fick ett samtal förut idag. Jag ska börja utöka mina arbetsuppgifter förmodlingen. Eftersom jag är så omtyckt så kom frågan upp till mig. Ska bli receptionist. Ja pengar är ju pengar liksom. Sen underbart bra om man har lite referenser sen när man ska satsa på jobb ordentligt sen =)

Just nu pratar jag med den bästa personen på jorden så ska fortsätta med det nu. Kvidevitt!


Mörkt ute så stannar gärna inne nu

Inget mer fläng hit och dit idag.

Nu ska jag bara vara hemma. Gjorde allt på stan som jag sa fast bröt en regel - den att inte köpa nått :P Men det var nödvändigt så det så! Underkläder =) Ska ta och jobba lite så jag kommer någon vart med studierna :P Hörs av lite senare istället.


Maxi och Willys klara, nu väntar stan här next.

Shoppingrundan går vidare.

Var borta i Bråstorp, där köpte jag hårfärg på både Maxi och Willys. Maxi hade bara en förpackning kvar av den färgen jag ville ha och jag måste helt seriöst ha två förpackningar för mitt tjocka hår. Då var det bara att springa bort till konkurrenten Willys och ta en förpackning där också. Men nu så sitter jag med två förpackningar så det så =) Kommer ta en runda på stan också för har ju som sagt klipptid men är jäkligt köpsugen, men ska försöka att inte köpa nått, men lite fönstershopping kan jag ju allt ta och unna mig. =)

Allt detta ska i mitt hår imorgon =)


Klippa mig

Ska äntligen klippa mig!

Woh så skönt att fräscha upp det igen.


Raden innan läggdags

Några kvällsfunderingar denna sista dagen på den här veckan.

Ja denna helg var som sagt perfekt, rolig och uppskattande. Sitter bara nu och tänker på hur glad jag är. En annan sak som jag funderar över är vad som händer denna vecka. Inte mycket med andra ord. Ska se vad jag hittills har kommit fram till:

♥ Måndag - Göra massa ärrenden, klipptid och köpa hårfärg & massa andra prylar till mig.
♥ Tisdag - Föreläsning på datan
♥ Onsdag -
♥ Torsdag -
♥ Fredag -
♥ Lördag -
Jobb
♥ Söndag -

Hahah ja wow vilken jobbig vecka jag har framför mig :P Får se vad som kommer att dyka upp. Jag ska i alla fall plugga järnet denna vecka så det måste jag ta och räkna in.

Men nu har jag inte så mycket mer att dela med mig om. Ska se ett avsnitt av terminator var tanken och sen drömma sött om min pojkvän i vanlig ordning. God natt med er alla då!

Nattinatt på er!


Snygg kommer jag att bli

Ska köpa denna tror jag.

Fin färg, gillar märket också. Haft det förut så tyckte reslutatet då blev bra. Blir att åka och köpa två förpackningar eftersom det inte räcker med ett till mig :P

Ja så snygg kommer jag att bli =)


Ägna mig tid åt mitt hår

Dags att få håret i bra skick.

Måste seriöst ta och toppa mig, håller på att bli galen. Vill få bort det slitna och sen så vill jag helst få en ny lyster på håret, dvs färga det kanske. Lite mer mörkchokladbrun kanske? Jag känner för att förändra mig lite! Det värsta är att jag blir av med mitt långa hår =( Längden är ju så otroligt underbar. Men fyra centimeter kan jag väl leva utan?

Kolla mitt hår! Långt och fint =D men inte snart längre =(



Bara för att jag har världens bästa pojkvän

Detta kommer bli ett långt inlägg.

Vilken underbar mysig kväll vi hade. Allt var perfekt. Ja var ska jag börja? Får ta det steg för steg tror jag. Började med att jag plingade på dörren. I kockkläder stod älsk och hälsade mig välkommen. Kommer ut i köket och där är det dukat med rosor och ljus. Vi började hugga in på förrätten och jag fick äntligen känna den goda smaken på mina läppar av en kall smirnoff ice =D Gosh vad jag älskar den drycken. Till förrät var det ett bröd som jag fortfarande inte kommer ihåg vad det hette men det var med massa soltorkade tomater och oliver. Jättegott. Tillsammans så stod vi och rörde i grytorna för att fixa till huvudrätten. Älsk gick in verkligen på att göra drinkar där han doppade kanten på glaset i socker och allt. Huvudrätten var jättegod, kinesiskt inspirerat med kyckling, wook och ris. Tog en liten vilopaus med supernatural i bakgrunden. Senare på kvällen så blev det efterrätt med massa frukt och G-Force. Fan vad tröga folk verkar vara att de tror att de är hamstrar. De är ju marsvin! Så det så. På nått konstigt höger föll vi ur sängen (hahah tolka inte detta fel nu) men älsk slog ut min smirnoff så allt kom på golvet istället. Snyft. Nej men herregud jag har ju glömt en jätteviktig sak!!!!! Efter maten hade älsk en överraskning! Ett bad med rosblad i och en massa massa tända ljus! Åh det var så mysigt. Vi låg där och hade det varmt och skönt. Sen så tror jag det var allt som hände eftersom jag somnade och förhoppningsvis älsk också, men jag somnade först :P Tack för den mest perfekta kvällen jag haft på länge! Puss!

Idag så vaknade vi upp och har inte gjort något märkvärdigt. Lite lunch och sen så cyklade jag hem där jag nu bara har hunnit med att kolla min dator lite. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Sugen på att se lite serie. Typ terminator som är så spännande. Ha lite söndagsmys ni vet. En dusch är inplanerad med samt ett kapitel i marknadsföring är givet. Borde se en föreläsning med fast orkar jag? Finns lite annat skoj på teven ikväll bland annat hål i väggen och parlamentet som man kan chilla med. Massa sms med älsk får man ju hoppas på också.

Det blev denna sen i alla fall =)

 

Christoffers flickvän =)

 

Mys =)

 

Brödet och vår förrätt.

 

Älskling i skjorta och slips =)

 

Den kinesiska huvudrätten.

 

Drinkar =)

 

Kan ju inte bli mer romantiskt. Bevis på att vi badade med rosenblad.

 

Det var ljus överallt.


Middag

Ska snart iväg till älsk.

Oj så mycket jag har hunnit med idag! Först ut var det jobbet, dubbla pass. Skapligt slutkörd men roligaste biten var när vi skulle breaka tycker jag personligen eftersom jag hör här nu; kan stå med händerna och sedan benen i luften och sen göra en freeze som det heter. Så coolt. Lärde mig det igår kväll samtidigt som jag kollade på idol :P Det var svårt men sen så fattade jag tekniken. Det är inte lätt eftersom 2 av 20 personer klarade det på lektionen idag :P
En skön dusch väntade och sen for jag ner till stan där Ella, Nikolina och Anna satt och fikade så jag gjorde sällskap. Blev inte så värst länge för måste liksom rusa vidare. Men roligt värre att ses. Blir ju inte mycket träffar nuförtiden.

Har haft två timmar på mig att fixa till mig så ska snart till älsk. Middag och andra trevligheter inplanerade =) Längtar. Med andra ord en väldigt bra dag än så länge!

Ikväll då.


Jag är helt lyrisk!

FY HELVETE SÅ BRA!

Bara älskar dessa människor! Fan så coola!

:D:D:D:D


Ja man måste ju göra nått annat samtidigt som man har gruppmöte

Frågor för hela slanten.


Vad heter du: Cissi


Hur gammal är du: 19 år

Hur många har du kramat: En massa olika personer

Hur många har du pussat: 5 personer


Hur många har du kysst:  4 personer


Har du haft sex: Jo det blir ju så att man har det till slut.

Hur många gånger har du haft sex: hahah jo visst, jag räknar ju alla gånger.


Hur gammal var du första gången: 18 år

Hur många har du haft sex med: 2 personer

Ålder på de du har haft sex med: 19 och 24 år.

Senast du hade sex: Kvidevitt*


Med vem: gissa =)

Senast du krama någon: två dagar sen.

Vem: Älsk

Senast du pussa någon: Älsk.

Vem: Älsk.

Senast du kysste nån: Älsk.

Vem: älskling

Vem fick du senast en komplimang av: Oj ja måste nogha varit Älsk på den punkten med.

Vad sa personen i fråga: Minns tyvärr inte....


Vart köper du dina kläder? I den affären jag ser nått snyggt i men älskar New Yorker :P

Schysst film du sett nyligen? Hmm senaste jag såg var Knowing men den var lustig i slutet.


Hur bor du just nu? Hemma på Brinken


Trivs du med hur du bor? Jo fast bättre om man kan få bo själv.

Övrigt att tillägga? Hahah ja inte vet jag.


Vad köpte du senast? Foundation, rakhyvlar och saker på apoteket.

Hur länge sov du inatt: 9 timmar.

När ska du gå o lägga dig ikväll: Tidigt faktiskt, jobbar och har massa att göra imorgon.


Vad åt du senast: Mandarin.

Vad gjorde du för tre timmar sen: Sov i min säng.


Vem skrattade du åt senast: Åt? Jag skrattar med.


Är du kär: oerhört <3


Hur gammal är du om fem år? 24 år

Vem var den sista du träffade? Mamma.

Hur lång är du? 159 cm

Vilken var den senaste film du sett? Knowing.

Vem ringde du senast? Älsk.

Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Älsk. Älskar dig till 100% älskling.


Vad är dagens planer? Tänka. Jobbet, lördagen, packa, studera, måla osv.

Föredrar du att ringa eller skicka sms? hmmm sms tror jag.


Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.


När såg du senast din mamma? Igår kväll.


Vilken ögonfärg har du? Bruna.


När vaknade du idag? Nio, gruppmöte på datan.


Har du någon gång hittat en katt? Nej men sett.


Vilken är din favoritplats? Alla platser där älsk finns.


Vilken plats föredrar du minst? Tandläkarstolen.


Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte allt långt ifråån Motala. Egen lägenhet som jag forhoppningsvis delar med någon och en dotter =)

Vad skrämde dig som barn? Mardrömmarna.


Vem fick dig att skratta senast? Älsk.


Är du för ung för att äga vinylskivor? hahah ja.


Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar! Love it! Finns inget bättre än att ligga i sängen nu och svara på det här.

Sover du med eller utan kläder på dig? Typ naken, kläder jobbigt och ivägen.


Hur många kuddar har du i sängen? 1 som jag sover på.


Hur många landskap har du bott i? Dalarna, Östergötland


Har du någon gång spytt på fyllan? Nej nej.


Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.


Är du social? Ja =)


Vilken är din favoritglass? Carté dor, Colaglassen.


Vad skulle du göra om du vann en miljon? Oh bygga mig en lägenhet med en stor walk in garderob.


Tycker du om kinamat? Friterade tigerräkor! :D:D


Tycker du om kaffe? fy fan.

 

Vad dricker du till frukost? Mjölk.


Sover du på någon särskild sida? upp och ner, höger vänster, mage rygg.


Kan du spela poker? jo någolunda.


Tycker du om att mysa? hihih ja =)


Är du en beroendemänniska? neh inte längre tror jag, ramlösa var jag beroende i ett tag.


Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.


Vill du ha barn? Dotter =)


Kan du några andra språk än svenska? Engelska, spanska, (tyska) teckenkommunikation.


Har du någonsin åkt ambulans? Nej.


Föredrar du havet eller en pool? Pool.


Vad spenderar du helst pengar på? Kläder (a)


Äger du dyra smycken? Neh.


Har du någon gång testat narkotika? Nej tack.


Vad var det senaste du stoppade i munnen? Tandborsten.


Vem är den roligaste människan du känner? Hahah ja gud så jag känner många roliga =)


Välj ett ärr på din kropp? Pannan, slog huvudet i ett glasbord.


Vad har du för ringsignal? Biltuta.


Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja mamma har tydligen sparat lite.


Flirtar du mycket? Haha har redan flirtat in mig hos älsk.


Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma hos Linnea.


Kan du byta olja på bilen? Ja.


Har du fått fortkörningsböter? Nej.


Vilken var den senaste bok du läste? Optimal marknadskommunikation.


Läser du dagstidningen? Ett måste.


Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.


Dansar du i bilen? Får inte plats för det.


Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix megapol - den jagade!! :D:D


Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Marknadsföring.


När var du i kyrkan senast? Avslutningen i nian :P


Vad skulle du vilja göra nu: Sitta på middag hos älskling på Lör.


Ja det måste ju vara perfekt

Har stött på ett litet problem, och det handlar om middagen på lördagen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig! Jo det är visst ett stort problem eftersom jag vill vara söt =). Har en massa kläningar men kan inte riktigt bestämma mig för vilken. Ja som sagt - stort problem.



Helgen är fullspäckad

Denna helg händer det i alla fall en massa!

Måste ju säga att Lördagen är helt full, tror inte jag hinner med att ta någon siesta :P Först är det jobbet som gäller. Ska ha dubbla pass så att kommer inte därifrån förns klockan ett. Efter det hem och sedan fixa till mig. Antagligen se mina vänner någonstans som jag fortfarande inte har fått någon information om. Till sist väntar en underbar middag hos älsk =) Massa god mat och dricka. Kommer bli så mysigt =) Blir en övernattning där så att denna helg kan ju knappast bli mer perfekt =)

Åh vad kul =)




Mer besökare?

Jag rekomenderar verkligen det här.

Få mer besökare till din blogg och bli medlem här:http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Hyosungen Det funkar verkligen!

Tummen upp.


Hihi så jag är barnsligt glad

Oj oj oj. Kommer jag kunna sova inatt?

Är helt pirrig i magen, jag ska träffa älskling igen som jag har gjort så många gånger men vi har haft ett långt uppehålla kan man väl säga :P Typ 3 dagar. Blev lite nere när jag pratade med älsk och han sa att han inte skulle kunna se mig imorgon, men sen senare på kvällen så hade han tydligen tid över till mig =) Tjoho vad jag nu längtar. Bara för jag är kär och lycklig =D


Jag gillar underhållning på teve

Ser lite roliga teveprogram. Ett av dem är American's got talent.

Vad lustigt men roligt folk det finns. Hur kommer man på vissa ideér frågar jag mig själv. Men kul att det finns folk som ställer upp med att göra mina kvällar roliga. Ska se det ikväll igen men här är mina två favoriter från gårdagen =)

Fanns dock inte i någon bra kvalitet =( Men därför jag gillar fiol och därför jag började ;)

 

hahah sexig dans =)


Vill du ha mer besökare till din blogg?

Hittat ett bra sätt som gör så att mer besökare tittar in på din blogg.

Gillar verkligen det där, på bara en halv dag har det ökat rejält och mer kommer det att fortsätta! Vill du också skaffa mer besökare så gå in på den här länken http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Hyosungen
Bara att bli medlem och så börjar allt rulla på av sig självt =)

Titta, rakt upp ska vi =)


Ska den ner i soptunnan eller fortsätta?

Behöver hjälp av er.

Började på en tavla men kan inte bestämma mig om jag tycker om den eller inte. Ska jag fortsätta vidare på den eller ska jag skrota den och börja om? Det ska klistras på en massa saker här näst. Detta är bakgrunden och stommen liksom. Vad tycker ni?

Potentional i denna tavla eller inte?


I de kreativa svängarna

Hit och dit med bilen, in i affärer och mer affärer.

Ja gjorde av med lite pengar, typ 200:- tror jag det blev. Men det är ju en julklappskostnad så lika bra att ta den nu istället för att ta den senare. Började redan att tillverka julklappar när jag kom hem, lägger in vad jag gjorde senare.

En jättestor tavla på 70x50 cm och massa fin färg =)


Dagen började bra men slutar dåligt

Snacka om att vad snabbt humöret kan gå från topp till bott.

Åkte till skolan och hade ett jättelyckat gruppmöte. Fick sedan skjuts hem av Stefan, upp för brinkenbacken, mat i magen och sen ner till stan. Åkte först ut till Lidl där jag köpte min megaram. In till leksaksaffären och köpte på mig fyra flaskor färg. Började sedan att kladda men massa sand och allt, men kan inte säga om jag blev nöjd. Antingen får jag börja om igen från början eller så accepterar jag tavlan som den är. Kanske kommer att bli bra när jag väl får klistra på alla blommor. Det var nog här som mitt humör började sjunka. Sjönk ännu mer när jag hörde att jag knappt kanske inte kommer få se älsk i veckan eller i alla fall på ett par dagar. =( Vill tjuta nästan.
Trodde inte jag skulle hitta på något imorgon, att det skulle bli en lång och tråkig dag men visade sig att min musliflinga kommer till mig på besök. Så vi har ju lite att diskutera om vilket är ju bra.

Planerna som är resten av kvällen är att va lite nere fortfarande. Kolla på teven lite samt fundera över min tavla och läsa ett kapitel av mina studier.



Ner på stan senare idag

Först skolan som börjar straxt men efter det köpa lite saker på stan.

Läste reklamen imorse och hittade faktiskt ett såkallat fynd! Tavlor att måla på för 49:- SKitbilligt. Hahah men kan ni gissa vart någonstans? Lidl :P Komiskt, men måste ju ta mig dit senare idag.

Ska köpa mig en jättestor tavla! =)


Min orkide!

Kolla på min vackra blomma!

Mamma trodde att min blomma var död (eftersom jag har svårt att hålla mina bllommor levande eftersom de verkar aldrig få vatten) det är därför jag bara har kaktusar. Men den har bara haft några grenar men inga blommor på. Men så nu en dag var det visst en blomma på! Snackade om att jag chockade mamma rejält ;)

Jag är verkligen stolt, mitt rum är jättehemtrevligt nu med =)


Två timmars tråkighet

Plugga måste man ju göra, men att det innebär två timmar, 6 A4 blad på en söndag visste jag inte.

Kollade på en föreläsning, och tiden gick och mer och mer ord skrevs ner. Fy så tråkigt och jobbigt det var, så nu är jag jättetrött. Ser lite på hål i väggen, smsar med älsk och bloggar såklart.

Kolla min lärare Hanne tittade fram i min dator.


My darling

Halva dagen har spenderats med att älskling var hos mig.

Runt klockan 1 var det en liten söting som kom in genom dörren. Vi har faktiskt inte gjort så mycket fast vi hade förslag på ett schema. Vi åt och typ vilade, fick aldrig somna vilket jag fortfarande är lite tjurig över. Sova älskar ju jag att göra. Tog bilen hem till älsklings hus så han slapp att gå hem, nu sitter jag här och måste börja plugga. Ska se två föreläsningar idag, det är ett måste! Fy fan vad jag känner att tentan kommer fort. Bara tre veckor kvar!

Imorgon har jag en liten föreläsning samt en gruppträff. Se älsk igen och se vad vi gör denna dag istället. Och vet ni vad? Det är allt som jag måste göra denna vecka, jag har inga mer lektioner alls! =D kanske åka till skolan igen om vi bestämmer att vi ska göra grupparbete, men det är ju bara kul så det spelar ingen större roll, jag kan offra mig på det =)

Imponerad.


Mässa i Kistad

Hela dagen där, från 06.30-20-30.

Klev upp tidigt och klev på bussen. Massa folk när man kom dit och fanns massa att titta på, dock inte för mig så intressant att titta på tyger men scrapbooking. Blev en del inhandlat också så nu kan jag tillverka en massa tavlor! Har sånna bra ideér. Som vanligt så hann mamma inte med att gå på hela mässan men det hann jag och parkerade till och med vid en bänk och chillade lite.

Detta handlades; färg, pärlor, läderarmband, massa blommor som ni kan se och blad. =)

 

Stora glitterblommor.

 

Blommor som jag ska använda mig av till julklappar.

 

Laddade upp armbandet igår, så ska försöka göra typ en kopia fast på Cissis sätt.

 

Massa blad som jag ska ha i en tavla såklart =)

 

Jag parkerade och vilade lite, upptäckte att mina skor ser helt nya ut ;)

 

Mässan.

 

Mässan.

 


 


Kääääääääääääääär!!

Åh vad jag typ har blivit kär i (en pryl hihih) ehm i Christoffer såklart.

Hahah älsk vet att jag brukar bli kär, dock inte andra personer utan i saker! Jag är ju lite av en shopaholic. Nu råkade jag nämligen bli kär i den här. Åh vad jag vill ha men åh är jag redo att betala priset? =(

Typ ett litet armband jag har fallit tycke för (a)


Det är ju Fredag

Innebär ju fredagsmys!

Sitter och kollar på idol, inte för att jag gillar programmet så värst, bästa underhållningen av allt som erbjöds i teveteblån för idag. Nu ska jag plocka fram fruktsalladen =D

Smums!


Jag är absolut morgonpigg (a)

Hahahahah vilket skämt.

Imorgon åker jag till Kisa med bussen och ja så roligt att kliva upp så tidigt. Bussen går som sagt:


Förlåt allihopa

Jag hinner ju inte blogga nått när jag är med älsk.

Ja det är ju mening att jag ska blogga en massa inlägg varje dag, men när jag är med älsk så är ju tanken att jag ska spendera tid med honom. Inte ska jag då sitta och blogga, det blir ju liksom förbjudet att ens tänka tanken. Men ja straffet för det här är ju att alla mina läsare har försvunnit raskt. Har knappt fått några klick idag =(

Efter grupparbetet så åkte jag hem till älsk där vi hade det mysugt och gjorde en massa måste jag allt ta och säga. Spelade en massa spel, gjorde budget osv. Alltid mysigt att få träffa älsk. Idag då så var vi nere på stan för fanns lite ärenden som skulle göras. Älsk skulle få sina linser och jag fick äntligen min foundation och mina rakblad. =)

Nu sitter jag hemma hos mig och älsk finns ute i buschen ^^



Liten titt på min anslagstavla

Såhär ser resten ut av min vecka lite kort och gott.

Här ser ni de stora händelserna som sker till slutet av denna vecka. Det som jag mest ser fram emot är övernattningen och mässan såklart =)

Min seriösa planering.


Behöver inhandla saker

Det finns lite saker som jag måste införskaffa.

Börjar typ bli panik, min foundation är slut om kanske två dagar och nu orkar jag inte vara förbannad på min rakhyvel längre, den är ju så slö. Måste ta och fixa det här.

Rakhyvlar och foundation är ett måste nu!


Jag har undertecknat ett bindande kontrakt

Det var dags, nu finns det på papper.

Insåg att vissa saker inte fungerade så det var tvungen att ordnas så det framöver blir lite struktur. Har då accepterat detta kontrakt.

Kontraktet

Du ska se att allt löser sig

Tillägnad älskling.

Tycker det är tråkigt när jag vet att du är nere. Jag ska göra allt som står i min makt för att göra det bra igen för dig. Det kommer inte vara några problem, det kommer lösa sig. Om du låter mig arbeta så ska jag komma fram till en bra lösning. Kommer dock nog inte klara av det idag för klockan är ju snart elva och då blir ju jag trögtänkt :P

Du har mig och jag hjälper dig med allt.


Thihi

Oj kolla pengar!

Jag blev rik såhär på tisdagskvällen, 500:- Fick dem för att jag hjälpte pappa med en tjänst, tack =)

Daddy's girl ;)


Ny uppdatering!

Slutbeskedet.

Fick besked om hur det ligger till med offret, dvs glasögonen.



Jag har fått lite gjort idag

Ja ni, hårda bud idag.

Gick upp tidigt för åkte till Ljungsbro efter att ha pussat älsk hej då. Vi skulle ju ha den där pysseldagen och jag skulle ju måla min tavla. Nu börjar det likna nått, men råkade förstöra den lite. Det var en sak som jag inte tänkte på när jag började som visade sig inte bli så bra i slutet. Men hoppades att jag rättade till detta. Jag stör mig dock fortfarande på det men det är för mycket jobb att göra om det igen. Men ja tavlan börjar att få liv. Blir verkligen en maskulin tavla. Nu finns det bara en sak att fundera på, hur jag ska gå vidare med detta projekt. Har inte riktigt någon bra ide för hur det ska se ut med nästa steg i fasen.

När jag kom hem satte jag direkt igång med gruppuppgiften som nu är klar så jag har lite ledig tid nu i kvällen. Imorgon fortsätter jag med stilen hårda bud eftersom har ett seminarium imorgon på skolan och ännu mer grupparbete med min grupp. Sen är klockan sju när jag är klar och kommer hem från skolan =( Tjoho så kul.


Aldrig garvat så mycket

Haha gud igårkväll alltså.

Usch så vi garvade älsk och jag. Det gick inte att sluta! Men egentligen är ju detta inget att skratta åt, detta skedde:
Älsks glasögon låg på golvet fast under en kudde. När älsk skulle resa sig klev han på kudden, ovetande att glasögonen låg där. Jag sa att du vet att dina glasögon ligger på golvet va och du klev inte på dem? Han lyfte lite på kudden och tog upp dem, men ja dem var mos. Jag säger "Älskling, dom ser ju helt fuckade ut jue!" Han tog på sig dem och ja det såg sjukt fult ut, helt böjda och allt. Sedan skulle älsk rätta till bågarna genom att böja på dem och då går de sönder och glaset trillar ur. Cissi och älsk garvar ännu mer. Hahah jag garvar fan nu när jag skriver det här :P Men det var ju inget kul för det kommer ju att kosta pengar =( och har skuldkänslor eftersom jag visste att de låg på golvet, skulle ju flyttat dem såklart... =(

Are them broken or can we bring the to life again? =(


Vi är bratz - behöver inte lyfta ett finger







Många verkar inte ha fattat. Det är inte min mamma som jag pratar om när jag säger städerska utan vår städerska. Haha ja vi har faktiskt anlitat en som kommer och städar vårt hus, inklusive mitt rum så jag behöver inte lyfta en fena. Det kallar jag lyx. Slå det om ni kan ;) Muahah :P

Kan ju lika gärna berätta vad jag ska göra imorgon med

Ja dumt att inte berätta om den dagen när jag ändå är igång.

Skolan som gäller. Massa arbete som väntar. Först en seg föreläsning och sen träffa gruppen för att seriöst gasa på ordentligt med vårt arbete. Förra gången så sa vi att vi sitter till kvällen för att komma så långt som möjligt men det tycker inte jag :P För då tar det ju flera extra timmar innan jag får se älsk. Det vill vi ju inte. Sen så har jag ett gruppmöte på datan med så ja kan jag säga nått mer av att dagen består av gruppmöten eller?

När jag nu äntligen kommer att få träffa älsk så kommer det var underbart. Jag har dessa lustiga pirr i kroppen, man kan ju tro att det är första gången som vi träffas. Varför känner jag mig lite nervös och upprymd på samma gång då? Blivit nykär på nytt igen? Vi kanske inte kommer att göra så mycket imorgon men det spelar absolut ingen roll för min del. Ligga i sängen snacka med hans armarna runtom mig duger lika fint det =) Nu till guldklimpen då - jag får sova med hans armar runtomkring mig under natten också =D Ah det behövs efter hela fyra nätter utan honom.

Mitt charmtroll!


Början av veckan

Kommer en liten planering inför vad jag ska göra på tisdag i alla fall.

Om det inte dyker upp nått annat så ska jag åka till min släkt. Vi ska plocka med oss en massa grejer för det blir pyssel pågång. Hahah ja jag har en väldigt pysslig släkt plus mamma :P De brukar ha små träffar där de gör ett kort (för det är vad som hinns med) för resten av tiden går åt att de dricker kaffe och pratar en massa strunt. Men jag ska i alla fall jobba, för om jag verkligen koncentrerar mig på en sak, plus att det inte finns så mycket mer att göra där så kommer jag nog hinna bli klar. Kan inte hålla på med den i evigheter, har redan suttit i två månader med den. Måste börja på andra tavlor nu eftersom det ska ges bort en massa i julklapp.



Jag unnade mig en eftermiddagsfilm

Har inte sett en film på flera månader!

Sjukt jag har hur mycket filmer som helst att se men tiden bara försvinner, jag hinner aldrig med det. Men vad passar inte bättre på en söndag mer än en eftermiddagsfilm? Så det bjöds på Prison break - the final break. Jo det är ju filmen som de har gjort med hjälp av serien. Skönt att ha en början och ett avslut på ca 2 timmar. Men jag grät massor och det vill man ju inte göra. Men tyckte filmen var väldigt bra!

Scofield


Såhär var dagen igår

Hann aldrig skriva nått igår så här kommer nu en sumering om vad som egentligen skedde.

Åkte ju till jobbet ganska så skapligt, jag förväntade ju mig att se CHristoffer där men ingen Christoffer var där. Tiden gick och ingen Christoffer syntes till. Cissi visste precis då att han i vanlig ordning har försovit sig. Om jag har tur så hinner han komma innan jag skulle åka hem. Tror någongång vid 11 att han klev in, bättre än aldrig säg. Passet var jobbigt att ha eftersom det var så jobbigt när man är förskyld, plus att det var så många som vart ledsna så jag fick ta tag i min mammaroll. Chillade med älsk i en halvtimme innan vi skiljdes åt. Jag kom sedan hem och sprang in i duschen och så äntligen la mig i min säng. Kunde tyvärr inte ta min siesta, somnade helt enkelt inte =( låg i två timmar och kunde aldrig falla i sömn.
Det var dags för mig att fixa till mig för utgång stod på planeringen. Olle och jag käkade på Texas, se bild nedan vad jag åt. Mumsigt värre. Vi gick sedan till Hallen där det till sist kom folk så att det vart lite roligare. Fy så kul det är att iakkta folk ibland, fanns lustigt folk där kan jag tala om :P Sen så är det morrrrr till en kille. Vart arg, ville inte att han skulle röra mig precis. Såg som vanligt en hel del folk som jag kände igen men blev att jag språkade lite med David mestadels. Kvällen slutade med att jag kom tillbaka hem till min säng :D Blev några rader till Christoffer innan jag somnade - sittandes! Hahah ja vaknade vid halv fem av att jag satt upp och att jag hade 3 missade meddelanden på telefonen. Men bra att älsk fattar att om jag inte svarar på ett tag så har jag somnat :P Kort och gott så var det min lördag!


Kvällen till ära - Jag =D


Mitt sällskap.

 

Goda maten.

 

Bara för att jag kände för att va VIP ikväll och tog nummer 1 såklart.

 


Jobbet

Snart ska jag åka till jobbet.

Usch vad det var segt att kliva upp vid åtta imorse. Vill bara tillbaka ner till sängen igen. Men om 40 minuter ska jag åka... Är inte så jättesugen på att dansa idag eftersom jag känner mig så seg i huvudet. Kommer vara svårt att inte ta ut sig eftersom dans handlar ju om att röra kroppen.

Såhär peppad ser jag inte ut idag för detta var förra veckans pass som jag skulle till.


Imorgon får jag besök på jobbet

Kommer få ett litet snabbt besök på min arbetsplats.

Är alltid minst en kvart där på jobbet innan jag börjar, och vet ni vad? Jag kommer få besök på den lilla kvarten! :D Älsk kommer att titta förbi. Ge mig en kram och några pussar och så. ^^ Men en kvart kommer gå jättefort och så vips så är han försvunnen igen. Sedan får man gå och längta tills den där måndagen... Undra om jag kommer få se en sliten Christoffer imorgon? Fast kan han se mer sliten ut än mig är ju frågan. :P Att sitta uppe med polare och spela dator hela helgen måste ju sätta sina spår... Men vad jag längtar tills imorgon! :D

På eftermiddagen när jag har piggnat till så ska jag ta kontakt med Olle och se vart hon befinner sig i livet. Ska göra mig väldigt fin för att träffa henne :P Platta håret =) hahah nevars gör det inte för hennes skull utan duschar efter jobbet och då måste jag fixa till håret så det torkar fort och då blir det att platta för att hårtorken bara förstör mitt hår :P

Pratade nyss med älsk och han kommer att stanna hela passet samt lite efter sa han :D:D:D Det hade jag inte räknat med! :D


Tårta i magen

Kom nyss hem ifrån kalaset.

Tårta och bullar ligger nu i magen. Lite kul var det allt att träffa släkten, jag gick i alla fall leka av mig lite med Samuel. Men jag var mestadels trött och det känns verkligen att jag är förskyld. Mina kära halsmandlar har svullnat upp som de brukar göra och gud så kul det är. Nu är det film och somna-på-soffan läge som är det på planeringen, för att samla alla krafter imorgon till jobbet.

Jag vill också ha en motivtårta när jag fyller år :P


Btw

Ja såhär ser jag ut idag.

Trött, sliten, uttråkad, förskyld. Wow vilken rolig bild.

Tummen upp för mig.



Såhär ligger det till

"Fredag är dagen som jag gillar mest".

Kanske inte riktigt stämmer in just idag. Är förskyld så denna dag förstörs av att man inte orkar göra någonting. Har läst i marknadsföringsboken, flyttat mig från rum till rum beroende på att jag är ivägen för städerskan, tittat ut genom fönstret men inget fanns där att se. Tjoho så roligt. Men ska snart till släkten så blir en liten resa. Tänker på älsk mycket och måndag är den dagen då jag ska få träffa honom igen, långt dit. Får skicka en puss via vinden istället.

 



Måste ju presentera min raggkompis

Hittade ju mitt lördagsragg som jag ska spendera dagen med.

Måste ju vara snäll och presentera vem det är för er. Kul att vi hade tid att ses för det var ett tag sen vi sågs kan man lugnt säga. Måste ju få en ny uppdatering av vad som har hänt. Men frågan är ju vad vi ska ta och hitta på för nått på lördag eftersom jag är jäkligt sugen på att aktivera mig.

Får jag lov att presentera Olle!


Helt dåsig

Trodde badet skulle göra mig pigg men blev trött istället, men fräsch blev jag i alla fall.

Ja men det var väl skönt, men är jättehungrig, trött och seg i huvudet så allt är inte på topp precis. Jag tycker jag ska få skämma bort mig med en film ♥

Mitt badkar då som väntar på mig.

 

Skönt.


Behöver nu få enerig

Väldigt seg eftersom jag känner mig inte riktigt frisk.

Jag har åkt på en lite mindre förskyldning tydligen. Ingen större fara mer än att man känner sig seg så därför ska jag fylla upp mitt badkar och sedan bara ligga där och samla tillbaka all energi. Kommer behövas om jag ska läsa klart mina läxor idag.

Yeah nice, will be back soon.


Marknadsföring på kul nivå

Tycker det är kul att läsa ekonomi, särskilt om man får skratta lite.

Nuförtiden så försöker ju företagare att väcka så mycket uppmärksamhet som möjligt för att vi ska lägga märke till dem. Ett stort försök till det är att marknadsföra på ett så roligt sätt som möjligt så att budskapet når ut till målgruppen. Här är några roliga förslag på detta:

Behövs nog ingen beskrivning för den här. Alla fattar nog.

 

Denna med.

 

The nail biter.

 

Dags att sluta röka.

 

Mor och dotter.

 

Kamera.



Hur vi spenderade dagen tillsammans

Som sagt så var hela den här dagen tillägnad att spendera tid med älsk.

Vi sågs vid bowlinghallen där sedan en duell tog start. Var ju inget tvivel om att jag fick en underbar start och vann. ^^ Det hade inte älskling räknat med, men som jag hade förvarnat, jag är jättebra i början men skit i slutet så det sjönk rejält där. Men lyckades vinna hela ronden och mitt pris var en fanta exotic! :D Men tyckte det var väldigt kul och vi fick båda strikes men älskling fick mer än mig, plus tre stycken på raken med!


Woho så duktig.


The score.

Kvällen spenderades med att vi körde lite familjespel, cluedo bland annat. Jättekul för jag är så smart på det. Vinner jämt, mamma gör bort sig varje gång och Christoffer kan vi inte säga nått om för det var hans första gång, men han kom tvåa. =) Lite teve, våfflor och sen var det nog inget mer den dagen. Tack för att vi hade en underbar årsdag och tack för kaktusen =D

RSS 2.0