Slängde bara ihop nått sådär vet ni

Trerätters igår!

Vet inte varför det blev av men jag var så jäkla sugen på att laga nått riktigt gott och avancerat. Det blev kanongott och jag ska göra en egen receptbok där jag samlar ihop alla mina bästa recept. Börjar bli en hög nu =) Kvällen spenderades med Christoffer som gärna ställde upp med att käka =) Sen ska jag ta ett kort på min nya monstermaskin som jag älskar! Får ta mig tusan lägga upp en video så ni ser hur effektiv den är!


Nej det är ingen drink utan en soppa! Champagnesoppa med rom och creme fraiche =)


Huvudrätt, medelhavskyckling med saffran och ostsås!


Cookie dream with ice cream

Some new stuff

Lite saker som jag har hittat.

I brist på annat så har jag fyndat en hel del på sistone, fick faktiskt tag i det jag har letat efter ett tag. Ett par annorlunda färgglada shorts samt ett par Champell skor, eller nja inte den riktiga varan men den modellen =) Snart dags för mig att åka men ser fram emot kvällen. Jag tänkte leka lite kock då =) Tänkte laga trerätters. Dyker väl upp imorgon hur det gick. Ska se älskling och inte sett honom på en hel vecka för jag har varit sjuk!


Shortsen


Champellen ;)

Moodboard för ett kommande konstprojekt

Kvidevitt!

Dags att ta tag i bloggen och försöka att uppdatera i alla fall någon gång i veckan, kanske ett bra mål att börja med. Kan tala om att jag börjar få hundra projekt i huvudet som jag vill göra och kul att kreativiteten har kommit tillbaka. Har varit lite stilla på den fronten. Känner mig fri som tusan eftersom arbetsproverna har blivit klara och inskickade. I två och en halv månad har jag slitit med dem och inte funnits så mycket tid till annan kreativitet. Lägger upp en moodboard för ett kommande projekt som får ställa sig i kö eller jobba parallellt under tiden. Men bara så jag inte glömmer bort känslan och idéen på tavlan skapade jag en moodboard hur jag vill känslan på tavlan ska vara. Chick, tuff, tjejjig med detaljer!


RSS 2.0