Ett litet fjöttigt inlägg

Idag har det blivit jobb och tjänat lite pengar och teater för att det närmar sig premiär. Idag blev det endast två timmar som jag såg älskling men vi ska ses på tisdag igen och hoppas då att det blir många fler timmar :) Men tyvärr är det två dagar dit och under dessa dagar ska jag fortsätta repa musikal och samtidigt starta upp en ny kurs på skolan. Känns läskigt att jag snart tar examen ur detta program. Ikväll ska jag försöka ta en dusch och sedan se lite serier om huvudet orkar med det, har huvudvärk dock. På måndag kommer Daniel hem så ska bli kul att skryta lite med min ipad ;) Han har ringa mamma flera gånger och försökt säga åt henne att hon ska sluta ljuga :p Det blir ett tråkigt inlägg utan bild för skriver från min leksak men ska en dag upptäcka hur man gör. Ja då får jag ta och säga godnatt då!

Pics på min älskling!

Då ska ni äntligen få se den!

Blev lite snabba kvällsfoton på skönheten. Tog inte den braiga kameran men de får duga. Har skyddsplasten kvar på den så det sänker ett poäng på dess utseende :P Måste köpa riktiga skydd =)

Såhär stor är den! =)

 

Själva "huvudmenyn"

 

En hel sida av mina egna apps =) Har ännu fler än dessa :P

 

Internet =)

 

Bilder =)

 


Vilken otrolig känsla!

Konstigt nog så sitter jag nu i sängen med min ipad och skriver kvällsinlägget. Jag har min efterlängtade ipad och det känns bara allmänt lustigt, men jag älskar den, vilken pryl! Tror ni inte förstår hur fantastisk denna pryl är, den fungerar likadant som en iphone bara att den typ är se gånger så mycket större! Det känns ganska så skönt att kunna säga att jag ligger överst på coolhetslistan här bland mitt umgänge ;) Mms:de över en bild till min bror och han trodde inte att jag både köpt en! Han tror mig fortfarande inte, eller så vill han inte inse detta för han är avis. Men han kommer komma hem på höstlovet och då kommer han bli värse om något :p Tur att han faktiskt bor i örebro för annars hade jag aldrig fått ha min ipad ifred :p blir inga bilder ikväll för vet inte hur man för det på denna nya manick :p Imorgon kan jag aägna mig nästan hela dagen åt att upptäcka nya saker :)

Jag tror jag kommer gilla den här dagen väldigt mycket

...väldigt VÄLDIGT mycket =)

Ja tentan imorse var kanske inte riktigt vad jag hade hoppats på. Läraren tyckte inte de delarna som jag mest hade pluggat in var viktigast :P Men det hoppas vi löste sig i alla fall. Men nu struntar jag faktiskt i det för jag har roligare saker att se fram emot! Mitt paket har kommit så jag kommer ta en fin härlig cykeltur på glatt humör bort till mataffären =) Sen ska ni få se skönheten! Återkommer senare idag ^^


Nu niiiiii! :D

Efter tentorna belönar jag mig!

Tisdagens tenta tyckte jag gick bra, har en imorgon också och jag började plugga till den idag. Det kallar jag panikpluggning men det är så jag brukar göra :P Har lyckats alla andra gånger utom en gång ^^ Varför ska man sitta i veckor och plugga om det endast räcker med en heldag för att få godkänt? ;) hahah ja jag vet att det inte är så smart men jag har haft fullt upp, har inte haft tid till att plugga. Har varit mycket med teatern och sådär. Men men kommer sitta uppe senare ikväll för att dunka in det sista i mitt huvud. Sen får vi hoppas att det löser sig =) Aja det är heller inte lätt att plugga när min ipad beräknas komma fram till mig imorgon!! Ja det är äntligen dags! =) Kommer sova oroligt inatt och sen numera dessa dagar kommer jag vara upptagen så räkna inte med att få tag i mig :P Haft den här drömmen i tre fyra månader nu =) Igår var älskling och jag på Östenssons och handlade, vad fick jag syn på där? :O En hel tidning om bara ipad!! Den har jag i principt lusläst nu så jag är redo för min baby imorgon! :D Måste döpa ett namn till den också. Alla mina tekniska prylar (förutom min nalle barney) har ett smeknamn. T.ex. min externa hårddisk heter Hubert Hårddisk =) Ja ni fattar principen. Hjälpa mig att komma på ett bra namn? =)

Nu ska jag straxt till musikalen och öva!

Mumsigheter att läsa =) Dock var jag redan så påläst om det mesta :P


Ledig dag!

Tjoho idag så myser jag hemma!

Ja helgen har varit i princip toppen, fullt upp som vanligt men jag fick parta och träffa bland annat Olle! Ja festen var rolig även fast det typ bara var jag och min vän som var tjejer där :P Pöjkarna flockades kring oss ;) jo dock slutade det med att jag fick en spya på benet men fick min hämnas lite på de klängiga killarna genom att jag sa att de skulle slicka på mitt ben. Dock visste de inte att det hade landat en spya där ;) Hahah deras miner när jag berättade var roliga ^^ Muahah elak bitch :P Dagen efter var jag lite seg men inte stanna hemma för musikalträning var inplanerad =) Det var helgen bland annat!
Idag är det måndag och jag är helt fri! =) Stanna hemma och plugga lite endast, har hur mycket som helst som jag vill se på teve med. Nått ska jag få belöna mig med?

Här är en liten sneakpeak på en skiss på vad mitt nästa konstprojekt kommer att vara. Ej mycket kvar nu på min nuvarande tavla som är de nersmetade hjärtanen om ni minns? Nästa kommer bli så mycket coolare! Vill inte ge er för mycket info utan ni ska få vara lite nyfikna =)


Vi låtsas att detta är lördagsinlägget

Imorgon finns det absolut ingen chans att jag kommer hinna blogga nått!

Ja upp vid åtta för att fixa till sig, sen bär det av till jobbet där det ska dansas och hålla på med gyminstruktioner. Därefter hem och slänga nått i magen sen klockan ett blir det teater till klockan sju. Kommer hem, byter om och sminkar till mig lite extra, sen ta mitt pick och pack och festar natten lång =) Kommer träffa en massa roliga personer! Tjoho för denna lördag! =)

Därför ska jag gå och sova tidigt!


Nattinatt! Älskar min Christoffer =)


Till slut så...

Klart att jag fixade det, jag kan ju inte vara sämre än min bror...

Under dagen har jag haft jätteproblem! Har försökt skapa ett I-tunes konto fast utan att behöva ange kortnummer. Jag ska ju endå bara ladda ner de gratis apparna, så varför ska jag då behöva ge ut en massa info om mitt konto?? Idiotiskt. Men såg att Daniel hade fixat ett sånt konto fast inte behövt angett detta, och hur smart är han på en skala? ;) Så klart jag med fixar det, men det tog en och en halv timme innan jag fick fram den rutan som det skulle stå none på!! Men skönt att jag inte behövde ringa honom för pinsamt att han kan nått som inte jag kan :P Nu håller jag på att rusta upp med en massa appar för nästa vecka så kommer det att titta ner någonting i min brevlåda! =) Vad kan det vara?

Lite appar som jag har börjat bunkra upp =)


Haha jag måste visa nått kul!

Dagen i sin helhet:

Vaknade upp med älskling bredvid mig =) Dock kommer jag inte hinna se honom så mycket mer eftersom jag har massa tentaplugg att satsa lite mer på! Idag var det musikalträning i vanlig ordning och jag fick se en av mina peruker! :P Hahah den var störtskön! Stort fluffigt och ser ut som en söt flicka :P Fast ni alla vet att jag är ganska så wild av mig :P Imorgon har jag en egen dag för mig själv, jag har nämligen ingen träning imorgon =) Tror att jag kommer att gå osminkad och i mysbrallor hela dagen för jag ska inte ens kliva utanför dörren. Ha en egen höstmysardag för mig själv där jag inte behöver tänka så mycket, jo ja kanske lite på plugget då :P På lördag är det fortfarande fest som gäller och är så pepp!! =)

Hahah japp, nu är den inte fastsatt med nålar men ni får ju ett helhetsintryck :P


Filurar för mig själv

Jag har en hel del att få in i hjärnan.

Ska sätta fart med dagen genom att börja plugga! Har några mål för dagen, jag ska sammanfatta en bok, lära mig två föreläsningar samt se på en digital föreläsning. Blir det mer än detta så gör ju det inget :P Tror jag har kommit på helgens outfit till festen! Skönt det. Sen gäller det bara att ta sig ner till stan för ska inhandlas på systemet. Bara vänta in lördagen till sist =) Ikväll sover min loverboy tillsammans med mig! tjoho. Nu plugga!


FEST!

Det blir fest till helgen!

Jaaaaa, jag klämmer in ett tillfälle till. Klassfesten blir av! =) Kan ju inte bli bättre, festen håller till 100 meter ifrån mitt hus :P Dock slutar jag musikalen klockan 19.00 så blir ett fort byte sen ta min påse och gå! Men fint folk kommer ju sent ;)

Ja nu har vi kommit in i rätta takter igen.


Jag har festat!

Fan två månader sen det hände nått tror jag...

Har inte haft tid att hitta på nått socialt på helgerna men jag ska rapportera att jag faktiskt klämde in det i alla fall fast jag hade jobb och teater dagen efter, dock blev det en lugn kväll för min del med hade gärna öst på mer :P Det var massa folk och fick klämma in mig i bastun med =)
Det har varit planerat nu ett tag att det ska vara klassfest på lördag, håller på att kontakta ansvariga för att se om det blir av vilket det måste bli enligt mig! Denna gång har jag chans till att ösa på ordentligt och att min Olle kommer att festa med mig vilket jag hoppas hon inte glömt! :P Återkommer om detta mer imorgon.

Redo, party.

 

Let's party.

 

Här sitter en liten bunt av the gang. Födelsedagsbarnet sitter på golvet och tror tämligen han blev glad över vårt presentkort på McDonalds för 200:- som han fick :P Mer bilder finns på FB.


En helt vanlig repdag...

Mindre än en månad till premiär, såhär ser det ut.

Handlingen är grymt rolig och helheten ser väldigt bra ut! Här får ni se lite bilder på hur det hela går till.



Redo för att dansa.

 

Läsning av manus, jag och alla andra ser ut att vara väldigt glada.

 

Koreografen Daniel.

 

Jag bland folket.

 

Hahah ja här ligger vi som köttbullar, som tur är så ligger jag längst ut tillvänster så jag slipper trängas och bli mosad :P

 

Kaffe koreografin.

 

Ja ibland är inte allt solklart vad man ska göra :P


Tittar in och säger hej!

Kväll som vanligt och inlägg blir det!

Oj vad mycket på planeringen idag. Skolan prick klockan åtta och då sågs det två föreläsningar. Älskling gjorde besök på min skola och vi drog direkt ner till stan där det tänktes mycket på en födelsedagspresent men vi kom på en rolig sak till slut. Tog ut mitt tillgodo på Guldfynd också men ingen bild just nu så det kommer någon dag. God stämning på teatern idag, blev piratdans :P En hel del rullande på golvet men en kul grej i pjäsen. Det börjar dra ihop sig! Har tänkt på hur mycket det är kvar att träna in och hur lite tid vi har på oss...

Ja typ i denna stilen kan vi kansek säga att vi kommer att se ut :P Ja sen undrar ni säkert varför kommer det in pirater i Hur man lyckas i affärer utan att egentligen anstränga sig :P


Då ligger jag i sängen redan igen!

Dagarna går så fort, när jag ligger i sängen och bloggar så är det efter detta dags att sova.

Ja ytterligare en kämpig dag med bestyr. Skolan och idag vart det endast grupparbete men det är nu klart så magkänslan känns bra. Kom hem och telefonterroriserade Älsk för jag hade tråkigt, men jag tog faktiskt ingen siesta! =) Stolt. Teater på kvällen och så var det med det. Imorgon skolan åter igen men också se älskling! Vi ska ta en runda på stan och sen när jag kommer hem så ska jag vara valpvakt. Ragge är min! :P Har inte sett han på jättelänge så han har nog tjockat till sig lite. Ja teater på kvällen igen men då är det dansdags så känns lite mer roligare. Det är ju endast en månad kvar till premiär!! Ska tills dess lära mig koreografin, repliker (de få repliker), sångtexter samt att bygga upp min karaktär. Sen så är det ju massor med outfit som jag inte har en aning om, tycker det är lättare att bygga upp en karaktär om man vet hur man ska se ut :P Nästa vecka så ska vi få ta en titt på scenen och hur lokalen ser ut. Måste ju se hur min loge ser ut ;)


Ragge för en månad sen skulle jag nog gissa på.



Målade, svart...

Ja det som blev gjort idag var att jag sprayade tavlan.

Jo tog slut på sprayfärgen och sen så sprang jag och gjorde annat så det blev inte så mycket målning idag. Men ja såhår ser helhetsuttrycket ut sålänge. Det ska komma till massa saker innan den kan klassas som klar.


Dålig kamera därför den ser grymt tråkig ut, men detaljerna kommer ju inte fram! =(

 


Status: Färgning

Ikväll har jag färgat håret.

Tvekade länge innan jag valde att testa att färga. När jag hade blandat klart färgen så var den röd! Vill ju inte precis få rött hår men det visade sig att det blev brunt sen som tur. Nu så har mitt egna hår samt löshåret som hänger på tork förhoppningsvis fått samma färg :P Det ser vi imorgon

Är på spaning

Försöker hitta ett fodral...

Har lagt ner många timmar på att försöka hitta ett fodral till min ipad som snart snart kommer vara i mina ägor! Jag har haft många krav, ville ha dragkedja och allt och äntligen har jag hittat en som matchar mina behov! Me like this. Då får jag både chans till att pimpa den maximalt om jag har ett fodral för då måste jag även köpa något sorts silikonfodral sen när jag tar ut och leker med den. Inte en enda repa ska uppstå =)


 

Den här blir nog prima.


Some new news

Hello I'm back!

Idag har jag varit ledig från allt! Skönt att kunna koppla bort allt och hitta på roliga saker. Det slutade med igår att jag åkte ut till älskling för där sov jag! Numera sitter jag hemma i lugnan ro och har varit ute i garaget och sprayat. Flaskan höll på att ta slut! :O Tur att jag klarade mig. Straxt ska jag gå på och göra lite struktur på den så ni kan få se en pågående bild sen till kvällen. =) Jo jag har också tänkt att kanske äntligen färga håret! Jo ja jag vet inte riktigt om jag orkar med den proceduren ikväll men ja när ska jag annars ta och orka med det? Dags att färga löshåret med! =) Kanske passar bra då jag kan bli en partypingla till helgen?



Inte så trött och ganska så pepp!

Ja dagen bestyr var då över.

Teater och idag var det endast dans på planeringen, lite stel i kroppen nu med att ha dansat hela helgen. Nu skriver jag på ett skolarbete, var faktiskt väldigt pepp på det :P Ville ta och måla lite sen men ja klockan börjar dra iväg. Kommer säkert bli lite wii och teve till kvällen. Ledsen att jag inte har så mycket skoj att skriva om numera, men jag är så upptagen. Det är typ mitt stressiga liv och min konst som rabblas upp numera :p

Ska skissa på min nya tavelidé som ni kommer att få se snart! =)


Gullig bild på oss för många månader sen :P


Så illa var det inte

Klarade av dagen ganska så galant faktiskt.

Ja fullt upp idag som ni läste, men det gick faktiskt bra. Ja dock så kan jag säga att det inte blev så mycket tid mer än att jag hann med ta en siesta idag :P Nu är det snart natti natti för mig, ja hmm kanske lite wii-spelande innan ^^ Imorgon har jag också en krävande dag men belöningen blir att älskling kommer =) Då vill jag ha en mysig slappar och tevekväll ^^

Ett ord, ett avslutande ord för kvällen: PÖSMUNK!


Lägger upp denna bild för att jag längtar drömmer och vill måla! Har så mycket kreativitet i fingrarna!


Vill inte ens tänka på morgondagen

Får panik, ångest och stressanfall. Jag kommer vara död på kvällen sen.

Imorgon har jag för mycket planerat!! Upp till skolan och se ett föredrag, 7.30!!!! Usssch varför plågar jag mig själv att gå upp så tidigt? Det var frivilligt också... Sen till Skänninge för att göra en intervju med ett företag. Jag börjar jobbet kl.16.00. Direkt när jag har slutat åkta fort som attans till replokalen för ska öva. Kommer hem typ vid nio. Lägger mig då död i sängen. Sen Lördagen upp tidigt som tusan igen för att jobba och ha massa pass! Likaså här åker jag direkt till repet för att spendera tiden där med att träna tills jag kommer hem vid sex då älskling ska ge mig en välbehövlig massage =) Jo det har jag bestämt :p


Kämpa! Jag ska ju klara av det, alla mina veckor är ju lika fullproppade och jag klarar ju av dessa..



Tonårspojksfasoner

Ja vad ska man göra?

Ja han fick mitt godkännande, men är inte lätt att handskas med en 20-åring som får för sig vissa tonårspojksfasoner. Trodde han hade växt upp men han finns fortfarande kvar i det stadiet... Men nu ska ni veta att nu har jag håvat in kopplet igen, nu sitter det stramt. Detta var det sista med hans påhitt, numera är det jag som ser till att han inte får för sig några idéer. Som tur var blir det ingen mer tatuering för hans del eftersom han tyckte det gjorde väldigt ont ^^ JAAA!

Pojkvän som har förstört sin rygg. Men han höll sig inom ramarna, jag hade vissa krav, det är jag glad över att han höll. Sen så kommer jag vänta ett tag innan jag erkänner att det ser bra ut.


Snabbt inlägg

Har lite ont i huvudet så orkar inte skriva långt.

Dagen har varit helt okej även fast jag var lite lat och tog aldrig tag i målningen. Men det hinner jag göra imorgon istället. Nu vill jag bara krypa ner under täcket och sakta men säkert somna. Imorgon blir det massa tid att leka med älskling eftersom det inte blev någon teater. Mer timmar med babe är inte fel det inte =)

Natti!


Imorgon kommer min solstråle!


Sent lunchinlägg

Skulle publicerats vid lunch men kommer nu istället!

Vad skönt att ha hunnit med både skolan och städa ett akvarium innan ens klockan är tolv! Dock är jag väldigt hungrig eftersom jag klev upp så tidigt imorse så det är straxt dags för mat. Ja bra att min bror kommer på att fiskarna inte har fått mat på veckor... Konstigt nog så levde alla, bra fettreserver de där fiskarna har =) Så nu badar de i ett fräscht akvarium med massa mat, de fick lite extra om jag så säger så. Beundrar min tavla också, den blev bättre när den hade torkat så jag ska ta och smeta på lite mer färg samt reparera det mamma orsakade igår. Vill ju bli klar med denna tavla så fort som möjligt för har ju en ny häftig idé som jag vill påbörja!


Not the look of the day tyvärr.


Mer färg

Kladdade massor med färg och vad för mamma? Tappade en kudde på tavlan!

Öppnade sju flaskor färg och skvätte ner hela tavlan, den låg på golvet för att torka och mamma släpper ner en kudde på golvet! Den blev lite förstörd men den går att reparera, TUR att hon inte tappade den på något av hjärtat, hade varit jobbigt att göra om. Bilderna är tagna innan olyckan dock men de ser ungefär lika dana ut.
Sitter och är lite småsur kanske men går väl mot det bättre. Imorgon blir det upp tidigt till skolan, ska ta med mig en termos så jag överlever dagen :P Teater på kvällen ska vi gå på med.

Btw, jag har två bra idéer till nya tavlor! En till med kärlekstema och en med en brud!

Ja då ska jag förklara lite, det är ett hjärta i gips där under all färg.

 

Faktum är att det är två hjärtan.


Flaskor, det ska såklart fortsättas pilla vidare med tavlan.


Lyssna på det här!

Idag har jag tid till min hobby!

Jag har faktiskt tid till att måla idag! Var säkert en halv månad sen jag tog ett penseldrag :P Såfort jag har bloggat klart så ska jag sätta igång! Min hjärttavla på G =)
Jag har lugnat ner mig lite och problemen verkar väl vara lösta, alla på glatt humör.
Känns faktiskt skönt att ha en dag ledig för mig själv, bara mysa med målning, film och lite wii-spelande ^^ Skolarbetet tar vi till kvällen :P

Något lite gladare tjej idag.


Nu ska vi inte peka ut någon

Arg och irriterad, tänker inte blogga mer.

Så det så.

Kör på utseendet

Då var ytterligare denna dag i princip slut snart.

Ska upp och ta en nattmacka, dusch och sedan se två avsnitt av två fantastiska serier! Känna mig lite ensam kanske för älskling är inte hos mig ikväll =( Imorgon hade jag helst kanske varit hemma men har dans, gym, jobb, rep på schemat så glöm det. Nu känner alla igen mig igen, alla säger numera upptagna Cissi och det stämmer ju verkligen...

Körde på den här stilen idag efter mycket velande.

 

Jag har blivit duktig på det här =) Ser nästan inte alls fejk ut ^^ (a)


Trying to stand out?

Olle det var ditt fel! :P

Fikade med bästaste bruden idag, men eftersom hon shoppade slutade det med att jag shoppade :P Inte bra inte bra :P Men den var ju lite speciell.

Look here =)

 

Detaljer.

 

Jodå den var sjyst.

 

Jodå, min stil.


RSS 2.0