Vi firar

Idag har jag och Christoffer varit ihop i 6 månader.

Vilken underbart tid det har varit. Den bästa. Ska snart kliva på cykeln och cykla ner till bowlinghallen där jag ska se min snygging. Grattis till oss!

Älskar dig!


Roliga påståenden

Haha ja måste ju säga att det var lite roligt.

Roliga frågor med mina ärliga svar.



Vem skulle du helst hångla med: Gudrun Schyman, Brad Pitt eller Chewbacca i Sjärnornas Krig?
Kärringen, breda pitten eller den håriga besten? hmmmm är rädd för alla :P

Vad skulle du göra om du var Ernst Kirchteiger för en dag?
TA PÅ MIG SKORNA! HATAR HONOM, SNACKA OM ÄCKLIGT AV ATT FÅ VARA I HANS KROPP.... :S

Vad skulle du göra om du var Kishti Tomita för en dag?
Göra henne en tjänst och färga om håret.

Du måste välja: springa naken genom stan i högklackat eller sommarjobba som kloakrensare?
Var det någon som sa högklackat?! :D Självklart! Jag har ju en sååå sexig kropp liksom :P

Du måste välja: ha röd hockeyfrilla i ett år eller tatuera in en sol på röven?
Åh jag gillar sol så tar det ^^ Den kan man ju gömma under trosorna, svårt med håret.

Vad skulle du göra om du var osynlig för en dag?

Åh vad jag skulle vilja smyga på folk i deras hem plus att gå in i en massa affärer och bara vandra ut med en massa kläder och skor, ingen kan ju se vem tjuven är ;)

Ytterligare en lustig grej med mig.

En rolig grej som hände när jag gick på gymnasiet. Vissa kan bli förvirrade när det kommer till mitt utseende, jag ser faktiskt inte så speciellt svensk ut med mina mörka ögon, mörkt hår och min gyllenbruna hud. Men i alla fall, den dagen var det några gästföreläsare som förespråkade om att vi ska ta och tänka på hur vi reser mellan olika destinationer. Jag fick då en fråga. "Du där, hur gör du när du åker tillbaka till ditt hemland? Åker du flyg eller?" Alla i den gruppen föll i garv eftersom de visste att jag var helt och hållet svensk. "Öhhh vad menar du?" "Ja hur gör du för att åka hem?" "HAHAHA jag är redan i mitt hemland," "Neh lägg av, du är ju inte svensk!" och så typ vägrade han lyssna på mig och jag blev bara irriterad. Hahah detta vara bara ett exempel på folk som har gjort samma tabbe :P

6 månaders dagen.

Imorgon är det en stor och händelserik dag som äger plats...

Imorgon är det faktiskt 6 månader sen som jag var singel. Jag minns så väl den där första kyssen mellan dig och som ägde rum den dagen mitt på din sängen när du satt bakom mig och sträckte dig fram <3. Minns alla de monster i magen min som blev helt vimmelkantiga de också. Som jag säger en stor dag i min värld i alla fall. Imorgon så skulle det ju helst vara underbart med något stort och papigt, såsom champange och liknande och massa sånt mys men vi kör på stilen att vi går och bowlar istället. Sparar det till de andra månadsdagarna eftersom vi faktiskt firar en onsdag så man får ju tänka på det med :P Men jag som är så bra på bowling kommer ju att vinna så jag hoppas du inte blir ledsen för det älsk. ^^

Bowlingduell äger rum i morgon. Om ni ska tippa så är ni verkligen kokosnötter om ni inte tippar på mig, det här vinner jag görlätt ;)



Jag lyckades till slut ragga upp någon!

Min helg såg ut att bli den tråkigaste helgen ever.

Anser mig mer eller mindre portad från min pojkväns boende eftersom han och en massa grabbar ska lana tors-sön. Får gärna komma säger han men hur roligt är det att ligga söt i hans säng och sedan inte får någon uppmärksamhet eftersom han bara kommer att titta på dataskärmen? Tack men nej tack. Så det innebär ju att jag hade en förskräckligt tråkig helg framför mig. Så igår jagade jag runt på folk som jag skulle kunna tänka mig att hitta på nått med, men svaren blev nej nej nej och en massa nej. Hoppet hade försvunnit nu. Men i morse fick jag höra att Olle var ledig på lördag så givetvis att jag bokade in henne! Nu kommer helgen kännas mycket bättre!


Väntar...

Naw vad glad jag är! Det är tisdag!

Jag visste att det skulle bli såhär, jag bara går omkring och väntar in Christoffer... Kan inte ta tag i nått. Bara LÄNGTAR! :D


Bara för att du kommer göra mig glad imorgon

Jag hade det som sagt var tråkigt ikväll, men imorgon är det du som gör min dag till den bästa.

Åh så jag känner av en massa pirr i magen. Det är ju för att du kommer att komma imorgon. Känns som det inte kan bli mer perfektare. Imorgon ska jag upp tidigt så det kommer vara jobbiga timmar där jag bara går och tänker på dig, får se till att aktivera mig lite, kanske sminka till mig lite extra samt pyssla med håret mitt ^^ hihhih som jag bara tänker på hur glad jag kommer vara imorgon!

Jag blir så glad när du vill spendera dagen med mig.


Jaha vad ska man göra nu då?

Sitter här, står där, går dit, går tillbaka.

Jag har så tråkigt =( Inget att göra. Det känns jättetråkigt. Lika bra att gå och lägga sig nu om det endå inte kommer att ske nått mer ikväll. Inget roligt folk inloggade på datan, inget att se på teve fast jag är endå inte sugen på att se nått, tror bara jag är allmänt pratsugen. Men ja det kan vi ju ta och strunta i för som sagt det var ju ingen rolig inloggad på datan och jag har heller inga pengar på min mobil. Tredje gången gillt - jag har tråkigt.


Mina dagar denna vecka

Kollade över min kalender lite.

Det såg mer ut än vad slutressultatet på planeringen såg ut men det beror nog på alla mina samtal jag måste ringa under veckan. Kom lätt och smidigt fram till denna planering:


Woho!

Åh vad jag har god självdiciplin!

Jag lyckades ta mig igenom ett helt kapitel utan att:

√ Somna
√ Ta en paus

hahaha jag är så stolt. Ska ytterligare läsa ett till kapitel senare ikväll, dock på svenska denna gången ^^

Aha you made it! Many kisses to Cissi.


Ja nu måste jag allt få skäll

Fy så taskig jag var igår då. Bloggade inget knappt!

Ja förlåt för att jag inte uppdaterade nått igår, vet inte vad det var med mig. Tappade lusten totalt! :O Inte bra det inte, men idag känner jag mig normal så då blir det massa blogg. Kan väl bara säga lite kort vad som hände efter Linköping; var jätteduktig och såg på två föreläsningar. Ja jag ligger hur mycket efter som helst. Idag ska jag fokusera på att läsa ikapp alla kapitel. Har fyra att ta igen så det ligger på ca 200 sidor engelsk text, jippey. Men jag ska klara det! Ska inte somna på soffan som jag alltid brukar göra efter fem sidor ^^.

Planeringen för kvällen är den att bara vara hemma, läsa som sagt var, prata med älskling med och bara gå omkring i huset.

Ja nu är det slut på att vara en softpotatis!

 



Blir snart upp-plockad för ska till Linköping.

Sitter bara och väntar in älsk.

Är redo för färd. Söt och gullig sitter jag här nu på min stol. Väskan laddad och fruktpåsen full ^^



Me today.


Varamon

Var nere i varamon idag för att kolla på bror.

Vem är dum att åka ner till varamon där det är halv storm? Jo min bror! Han håller på med kitesurfing och han har blivit riktigt duktig, om ni inte har en aning om vad det är jag pratar om så lägger jag här upp en video.


Tyvärr så missade jag alla hans hopp. =(


Ju fler destå bättre, eller hur?

Msn konversationer brukar ju mestadels bestå av att man skickar en massa smileisar till varandra.

Jag kna nog hålla med om att det påståendet är sant :P




Ikväll blir det god mat!

Åh vad jag ser fram emot kvällsmaten.

Det här har jag längtat efter sedan jag och Olle var hemma hos Linneá på tjejkvällen. Vi ska nämligen beställa pizza! :D Gratis hemkörning och vesuvion med kebabsåsen är ju bara för underbar!


Hemma

Varit på mässa och en tur nere på stan men nu så, nu är jag hemma.

Ja mässan var inte så mycket att ha. Mamma ville också ta en liten mindre tur på stan när vi var där. Det enda som blev handlat var en lottorad. Japp ikväll så är det jag som vinner alla de där miljonerna! På stan ringde också telefonen och det var älsk som frågade vad jag skulle göra imorgon, "eh inget, men nu så ska jag tydligen göra nått" sa jag. Imorgon blir det en tur in till linköping. Vi ska till IKEA för att köpa lite möbler som älsk behöver i skrubbet.


Ikväll så kommer jag att bli lycklig! :D


Då åker jag snart igen

Har precis kommit hem men ska åka igen.

Kom hem från jobbet, det gick bra och det var kul. Jag ska nu äta, ringa ett samtal och sen ner till Harrys. Ska se om man kan sno åt sig lite gratisprover :P


Vill ni veta en rolig sak?

Hmm finns en liten rolig sak som snart kommer att äga rum och jag längtar!

Den 30:e september så kan jag stolt säga att jag har nu varit tillsammans med den mest underbaraste pojkvänen i ett halvår nu! Kan ni tänka er 6 månader har det nu gått! Det är otroligt och känns skönt att jag för längelängesen har slått mitt rekord när det kommer till förhållanden. Tack Christoffer för att du har sånna starka känslor för mig för du är verkligen det bästa i mitt liv! Många pussar samt en slick i örat till dig!


Gosh så tiden har gått! Hittade ett "gammalt" foto på dig, så längesen det var! ;)


Mina stövlar

Fick ett inlägg om vart mina stövlar kom ifrån.

Hoppas du spanar in min blogg igen så att du får svar på din fråga :P




Stövlarna kommer ifrån Skopunkten, kostade 499:- om jag inte minns fel och kommer i två utföranden, svarta och bruna.


Bror har kommit hem!

Klockan 20.11 kom bror in genom dörren!

Jag har saknat min bror! Det första han gjorde va att komma in genom dörren och springa upp till sofforna där vi satt och han bara slängde sig över oss! hahaha. Mysigt. Nu har vi käkat och munnen har fan inte vart tyst en sekund på honom men vad gör det? ;) Ska upp igen och prata vidare nu.

 


Min helg då

Oj vad mycket saker jag har för mig i helgen!

Hahahah ja men ta en titt på mitt schema, det är ju fullproppat!



Hahah pinsamt nästan, inget roligt typ.


Klart man vistas nere på stan när det är löning!

Var riktigt höstklädd idag för jag var bara tvungen att pröva mina nya höststövlar!

Skulle ju ner på stan för att få intervjun med företaget, men självklart så var hon hemma på grund av vård av barn. Typiskt! Nu får jag försöka att jaga henne imorgon eller så blir det helt enkelt att vi byter företag! Börjar bli arg på det här stället. Snacka om att det var en massa folk på stan idag! Löningsdax och klart jag med har fått pengar, hittade en sak på rean också så blev ett sånt därnt dumt impulsköp. Snacka om att jag har blivit helt galen i svarta tunna strumpbyxor!!! Har drömt om sånna inatt så var ju bara tvungen att ha sånna idag, sen så gjorde jag premiär i mina nya höstskor! Nu anser jag ta mig fan att det är höst eftersom det blåser som attans ute. Riktigt nice ^^ Kom hem och då rullade jag äntligen ner min moppe till macken. Fanns ju ingen luft i däcken så fyllde på och körde hem där den fick sig en liten tvättning. Den kommer nog sova gott i natt av all kärlek den har fått.



Skor och tunna strumpbyxor! Jag = GLAD!



Impulsköpet.


Japp det stämmer









- Jag målar och sedan dekorerar tavlor med diverse grejer. Eftersom jag inte är så bra på just att måla så har ju jag kommit på att man kan klistra på en massa grejer på så syns ju inte det som jag har målat :D










Ja såhär ser en av mina tavlor ut.


Pengar igen

Imorgon den 25:e, vilket innebär lite klirr i kassan.

Härligt att se att man får pengar från csn imorgon för att jag är en så duktig studerande högskoleelev. =D Undra vad vi ska spendera det på hihi. Jo underkläder är jag jäkligt sugen på att införskaffa lite snyggt.


Jippey för att kunna shoppa! =D


Min dag idag

Då ska ni få höra vad jag har haft för mig denna torsdag.

Vaknade upp med min älskling bredvid mig i sängen. Satte fart med dagen genom att hoppa över frukosten och gå direkt på lunchen. Jag har lagat min allra första brunsås själv! Det är nått som jag aldrig har kunnat förut. ^^ Lite tevetittande och lite annat mojs och tillverkning av en kossa! hahah klura ut vad det kan va för nått. ;)
Hämtade posten förut och vad fanns inte där om ett kuvert till mig? Tele2 abonnemanget hade dykt upp, hahah skickade ju in det igår, snacka om att det gick fort. Men kul att de inte skrev när teleporteringen skulle äga rum.

Känner mig lite hungrig och sen så ska jag ta och blogga lite mer när min fantasi har kommit tillbaka igen :P


Blev ett köp på stan också

Svängde ner på min cykel till stan, hände tre saker som kommer att nämnas.

När jag går där påväg till ett ärende som skulle göras ser man någon lustig typ kolla skitkonstigt på mig från busshållsplatsen. Det var ju Olle och Elin som satt där! Blev att jag fastnade hos dom i 30 minuter innan jag fortsatte gå mot mitt mål. Efter jag hade gjort det så gick jag av en slump in i sportaffären. Mamma hade tjatat på mig om att jag skulle behöva ett par gympadojjor. Men tror ni inte att jag hittade ett par? De var skitsnygga och nu blir mamma glad när hon kommer hem ifrån jobbet ikväll =) Sitter och väntar in älsk som ska komma om ca 10 minuter. Skönt med sällskap, känner mig inte så pepp idag precis så hoppas han kan muntra upp mig.


Mina nya pjucks - Reebok 499:- Team sportia.


Vilken affär!

Gjorde idag faktiskt en ganska så bra deal idag, spana in!

Kolla så billigt jag kommer undan om månaden! 19:- är ju ingenting! Jag rekomenderar starkt att kolla in detta erbjudande!

 


Woho för det här!


Vilka glada nyheter, not!

Kom precis hem ifrån Linköping käkkirurgi, inga roliga nyheter precis.

Hjälp vad jag kommer att vara nervös, är redan nervös inför det här. Den 4 november (dagen efter min första tentamen) kommer jag att få åka tillbaka dit. Tur att jag har stort förtroende till den där läkaren, han var jättebra och väldigt lugn men endå lite rolig och förstående.

Innan ingreppet:
- Lugnande medel som får mig att tappa tidsuppfattningen och får minnesluckor.


Under ingreppet:
- Bedövning.
- De gör ett snitt.
- De slipar.
- De sågar tanden i delar.
- De börjar dra ut.
- De syr igen.

Efter ingreppet:
- Jag får vila i en timme så de ser att jag kan stå på mina ben.
- Jag får hämta ut medicin som jag ska käka under ca en vecka.
- Jag kommer se ut som en hamster, kommer svullna upp så mycket.
- Jag blir gul och blå från kinden och troligtvis ner till halsen så ser ut som jag har blivit misshandlad.
- Får käka lätt rinnande äcklig mat.


Jag är inte glad idag =( ska på ytterligare ett jobbigt ärende senare idag.


Innan jag går och lägger mig

Det sista inlägget innan jag ska sova.

Ja det blir mina sista ord för kvällen. Måste försöka sova tidigt så jag får någon sömn över huvud taget. Längtar inte tills imorgon precis. Vad blir mina sista meningar för ikväll då? Jo, ostdippen var sådär. Man får inte äta för mycket för man får ont i magen då. Håller mig nog till creme fraichen. Kollade på bilder som min vän Ella hade lagt upp, bilder från stugan när vi hade så kul. Längtar tills jag får se the bruds igen. Vill umgås! Imorgon så får ni höra hur det gick i Linköping. God natt!




Knäpp jag är

 

 

 

 

 

 

 

- Jag klarar inte av att slicka av det sista på en glasspinne. Liksom att slicka eller att hålla i trä gör så jag får gåshud över hela kroppen!


Tacos

Längtar till kvällsmaten för det blir nämligen tacos!

Ja efter att älsk hade åkt har jag spenderat tid med att måla på tavlan han kommer få. Den är jättesnygg! Synd bara att jag inte kan lägga upp den för att visa er. Läst fem sidor i skolboken innan jag somna och tog en siesta istället. Väldigt farligt att lägga sig i soffan och läsa, brukar inte sluta väl. Just nu längtar jag till kvällsmaten för det blir tacos! =D Ska testa en nyhet som jag är intresserad av nämligen ostdipp! Älskar ju ost så hoppas att detta kan va en liten goding. Kvällen som återstår blir att se teve för finns en massa roliga program som går ikväll. Kommer sova så oroligt inatt eftersom jag ska göra ett besök på käkkirurgin imorgon bitti... Help me.


Kommer jag digga eller dissa den här?


Tjoflöjt

Klart det är dags att ta och blogga nu igen! =)

Fick inget samtal igår så ringde upp själv för jag tappade tålamodet. Direkt efter det så åkte jag ner till stan och jag och Clara steg in i affären, snacka om att behöva marknadsföra sig själva för att ens lyckas övertala dem att ställa upp på en intervju. Men på fredag blir det jag som åker dit och ställer frågor.
Äntligen fick jag sedan träffa Christoffer, men hur kan man komma först hem till mig om han cyklar och jag har bilen?! Men det vart en mysig kväll, matlagning med hemmagjord bearniese sås, fick dock göra om den eftersom jag sabbade den =( vaddå hälde för fort? Men det gick till slut och älskade kycklingen fylld med ost och örtkryddor lindad med bacon omkring =) Till det blev det kort men gott potatismos i ugnen, vill inte ge mig på att stava vad det egentligen kallas :P

Vaknade upp i älsklingens famn runt tio men vi klev upp vid elva. Han åkte hem vid tolv och nu sitter jag bara själv i ett ensamt hus och inte gör ett dugg. Kanske ett perfekt tillfälle att plugga? Får se att göra några uppgifter i alla fall.



Bara för att du är så jävla perfekt! Älskar dig! Thanks för alla bilder btw ;)


Men kom igen nu.

Ring telefon ring!

Sitter och typ stirrar på mobilen, väntar ett samtal om att få åka ner till stan och intervjua ett företag. Men nu har klockan dratt över för mycket tycker jag. Skulle ju få se älsk vid tre men det har ju nu blivit framflyttat, nu vet jag inte när jag får se honom! Vill ju se han nu...

Satt igår kväll och läste lite, man kan finna väldigt klocka ord i marknadskommunikationsboken. På nått sätt så känner jag igen mig (a). Gillar min skolbok faktiskt, mycket intressant läsning!

"Det kan ligga både personliga och sociala motiv bakom shoppingbenägenhet. Konsumenter tycker om att handla eller att  vara i butiker som ren förströelse eller nöje, för att belöna sig själva och för att studera nyheter och trender."


Såhär vill jag att det ska va, jag och mobilen tryckt mot örat.


Djungeldjur

Liten video!

Häftigt att man kan jobba så bra i grupp och att det ser så trovärdigt ut.


Hittade en liten söt men faschinerande video!

Små saker dyker upp hela tiden

Det måste vara roligt för er att se att det efter varje dag har växt fram någonting mer på min blogg.

Woho det växer fram mer och mer på min blogg. Den börjar bli så avancerad liksom ^^. Om ni inte har märkt så finns nu en signatur i slutet på varje inlägg. Kanske skulle förklar mig för dem som inte fattar varför jag skriver Mos. På nått vänster i mitt liv så höll jag och Olle på med lite ordsspråk, liksom mos är ju som potatismos :P Men i alla fall så blev det så att vi började skriva Mos istället för hejdå. Så kort och gott menar jag hejdå, så då har alla fattat det bra bra. Det går nu inte heller att kompiera nått från min sida, bilder och text så glöm det. Men det finns ju smarta ass som självklart kan komma runt spärren men kul att reta er med en liten jobbig vägg så kanske ni håller er borta ;)

Tillägnad älsk: Våra läppar möts och vi går lös.


Kolla nu in signaturen! ^^

Kalas

Kalas ute i Fågelstad och sen en skön siesta på två timmar hemma.

Dagen inleddes med att gå upp såklart och nästan direkt åka ut till stugan för att släppa av Ricki. Passade på att äta en massa björnbär och sedan bege mig hem igen. Hann precis käka upp maten och så då kom älskling direkt! Fick bara fram ett "åh" när han stod där vid dörren för att han såg så läcker ut. Alltid mysigt när du har fixat håret ^^. Tog bilen ut till Fågelsta för att Christoffers syster fyllde 13 år. Där var det en massa släkt och en massa kakor, bullar och tårtor. Det var väldigt trevligt där ute men förlite tid själv med min Christoffer. Blev avskjutsad hit igen och vad gör jag? Jo dumt nog lägge mig där i sängen och däckar och nu så har jag precis vaknat. Det var min dag det. Blir att ta det sakta och försiktigt ikväll, med andra ord - chilla.

Imorgon är det en föreläsning på skolan och efter det försöka åka ner till en affär för att intervjua dem. Få se om de tycker vi är mer seriösa nu. Vi har vart det hela tiden med de vägrar ju ge oss en chans! Någongång sedan på kvällen kommer älsk att komma till mitt hus och hör på det här: han stannar över natt!! :D

Föresten så regnar det ute, det innebär att det kanske kommer bli lite mer dåligt väder så att man äntligen kan få börja med sina höstskor! Vad jag har längtat! =)


Snart dags att börja använda! :D



Mina slampskor! :D


Skärp er nu!

Hallå? Den är jättedöd. Lever ens min mobil?

Bara så ni vet så skulle jag tycka att det skulle vara jätteroligt att få lite sms. Typiskt när man har comviq och sen så har kompis gått ut så då skickar man inte ett enda mess tills man har fyllt på igen :P Hmm undrar vem jag hackar på nu? :P Men för alla andra så är det fritt fram att skriva en liten rad ^^

 


Gosh

Sluta sluta sluta, tänk på något annat.

Jag saknar älsk! Inte lite utan jättemycketmassor! Kan helt enkelt inte sluta tänka på honom. Imorgon så ska vi träffas, men det är ju så långt dit. Har en jättejobbig natt som väntar ensam i min säng. Men jag får helt enkelt sluta tänka så och försöka se det positiva. Jag har ju liksom haft turen att hitta en sån här bra kille som jag nu har gjort, kunde ju liksom vara singel fortfarande. Jag har turen att ha upplevt dessa underbara stunder tillsammans med honom och fler lär det bli. Vi har vår månadsdag att se fram emot eftersom vi har då varit ihop i ett halvår! Kan ju rabbla upp lätt hundra saker men lite ska vi väl ha för oss själva hemligt, eller hur Christoffer? ;)



Ingen fara längre

Hoppsan, vet inte varför det var nödvändigt egentligen.

Fick ett mindre utbrott förut, ledsen för det men har lugnat ner mig nu. Var inte Cissi just då i det ögonblicket. Kanske inte hade varit så fel med sällskap i alla fall för att nu har jag jättetråkigt. Jahapp får väl bara vänta tills maten blir klar istället...

Christoffer = World's finest.






Nu vill jag bara ha en lugn lördag.

Hit och hit hela dagen, nu ska jag inte röra mig en meter.

Brakade loss på jobbet på förmiddagen, shit så många! Blev fullt där inne, 21 pers plus en massa mammor också :P Men ja det gick skapligt bra och jag tror nog mitt pass uppskattades. Efter det var det ut till stugan för att leverera bröd till föräldrarna samt jag krävde en lunch haha. Var där ute och satt i solen mestadels och nu så drog jag och Ricki in till stan där jag nu kommer befinna mig hela lördagskvällen. Hör min planering; en dusch, lite mat, tevetittande, bloggande, hmmm ja denna del är inte så rolig kanske men en swotanalys måste göras. Kommer nog ta en Magnum med!


Nej jag vill inte åka till nån och ingen ska komma hit, vill vara ensam och så är det. Sluta fråga om jag vill hitta på nått för jag är för trött ikväll, tack för att ni är snälla men just nu - nej tack.


Kvällsfunderingar

Kommit tillbaka från min härliga dusch och krypit ner under täcket.

Nice att få känna sig fresh så att säga. Känns ännu freshare att ha smörjt in sig i en brun glitterfärg. Japp jag vill va brunare längre eftersom jag tyckte inte denna sommaren räknas som en sommar på grund av det roliga vädret. Men som sagt, ligger nu under täcket mitt (vet nog en som vill ligga med mig här under också) och funderar så som jag brukar göra innan jag ska sova. För det är straxt dags att släcka fast klockan inte är mer än 00.08. Tänker på massa saker som morgondagen, den förskräckliga onsdagen som kommer att komma, att jag kanske måste ta tag lite mer seriöst med mitt studerande - läsa mer varje dag. Shopping är nått som flyger förbi i mitt huvud också ;) Men varför är det jämt så att jag tänker mest på Christoffer?! Kan det va så att jag tänker på honom för han är den mest perfekta underbaraste kille jag någonsin har träffat? KOM TILL MIN SÄNG NU!

Nattinatt på er, ni hör mer ifrån mig imorgon såklart!



Ja nu får man hitta andra medel för att fortsätta vara brun.


Now we talking

Upp tidigt, iväg tidigt, åkt långt, jobbat hårt men resultatet kanon.

Stort projekt pågång under denna dag. Cykeltur ut till Bråstorp för att fixa färg och penslar och sedan hem till skrubbet som inte längre är skrubbet! :O

Målningen tog en hel dag såklart men att resultatet kunde bli så bra visste jag inte, men allt breodde på mubleringen. När Cissi kommer och bossar så blir ju resultatet bra måste jag ju erkänna. Vilken rymd det blev i rummet! Men bara för att målningen är över så innebär det ju inte att det är klart för det, lite inredningsgrejer ska köpas. Det finns en hel vägg som man kan jobba med! Där kommer det komma upp nått inressant om några veckor.
Jag kom hem runt halv åtta och direkt upp till köket för jag var hungrig! Satte mig vid datan där jag har fått lite musik att lyssna på och nyss så har jag gjort klart allt jag behöver inför jobbet imorgon. Man jobbar ju bäst när man har press. Nu så ska jag ta mig en lite skön dusch, massa målafärg på kroppen.

Planering inför helgen:

Lördag
>Jobbet.
>Hämta Ricki.
>Göra Swot-analysen.
>hemmakväll?

Söndag
>Kalas.

Jag kan berätta att jag har skapligt ont i knät nu, aj. Kul imorgon när jag ska jobba.







Mmm lägger upp denna bilden på skrubbet för måste ta med mig en bättre kamera så jag kan fota fina bilder på skrubber i bättre kvalitet så det inte ser så skrubbigt ut liksom ;) Men porrlampan är ju för vacker!


Klart du vill höra om min dag

Då ska vi se vad som har pågått under denna torsdag då...

Ja som ni har upptäckt förhoppningsvis och att alla har hittat till min nya blogg. Dagen har bestått också av pajlagning, läsning i min marknadsföringsbok - ett helt kapitel! Det var faktiskt intressant så det var därför det gick så bra och så fort. Haha sedan har jag inte gjort ett smack mer :P Men ibland får man väl ta och ha en liten lugn och skön dag?

Imorgon däremot händer det grejer!
Cykla till Byggmax för att köpa en massa målargrejer för imorgon åker målarbrallorna på för skrubbet ska bli no more! Muahaha känns kul att tortera skrubbet! När jag kommer hem sen så kommer det bli full fart med att fixa det sista inför jobbet, jo jag brukar vara ute i sista minuten. ^^


Fru marknadsföringsbok - min kära vän på 859 sidor engelsk text


Till sist en liten skriven rad som jag kom på inatt som tillägnas min Christoffer.

Stranden... den vackra stranden.
Där ligger det miljontals små små sandkorn,
alla där en i mängden,
jag jämförde mig själv som en av dem och
ingen brydde sig om mig.
En dag när solen var påväg upp så lyste den
extra starkt på ett sandkorn -
det var på mig.
Solen såg mig, hade lagt märke till mig,
verkade bry sig, förstod mig.
Sandkornet kände sig nu speciell och älskad.
Solen ger så mycket kärlek och jag vet att han
aldrig skulle sluta skina för mig. <3



Jobbigt.

Gah att det alltid ska vara lika förjävligt...



Min nya designade blogg!

Välkommen till min nya blogg!

Kolla vilket jobb jag har gjort! Tyckte inte alls om min förra blogg, den var så tråkig på nått sätt. Jag tog mig då i uppgift att försöka koda en ny blogg som är precis Cissi-anpassad. Det var bökigt i början men såfort jag hittade min huvudbild så var det lätt att göra ett tema efter det. Men jag är i alla fall jättenöjd!

Idag så har jag tills nu suttit och pillat med bloggen, hahah jag måste ju påpeka att det bara tog mig två dagar och fixa till den ;). Ska sätta på en föreläsning nu och läsa i min marknadsföringsbok något halvt kapitel eller så långt jag orkar. Vore bra om jag plockade ihop mina saker i mitt rum för imorgon kommer städerskan. När pappa kommer hem så ska han få lite paket för det är födelsedagsdax idag.

Imorgon ska jag få träffa älsklingen igen, vi verkar ha ett projekt pågång - kul! Jag vill också förnya lite ^^

Mos!


RSS 2.0