Tjockisar

Min passion - mat! Bland annat :p

Älskat den här dagen! Jag har fått lekt med baby idag! =) riktigt glad för det och många mysiga timmar. Skämde bort min älskling för bjöd han på mat på stan med ^^ Ja vad har vi gjort mer? Jo jag kladdade ner hans axel, han ska tydligen göra en tatuering så målade upp det han har tänkt sig så han skulle få känna på lite hur det skulle kännas. Blev klar med skolarbetet samt repade idag så yes! Imorgon blir det fokus på annat. Ska få se Olle en liten stund samt hem och tänka koreografi och styrkeövningar. Rep på kvällen igen såklart. Lördag och söndag jobb och rep vilket betyder ingen tid över till annat. Men ska försöka klämma in lite målning.


Det var inte lite mat liksom..

 

Boyfriend =)


Ja jag hann med att städa!

Haha har varit aktiv idag!

Ja upp tidigt, ner till stan för att se gruppen, hem igen för städning, skrivning av arbetet och repa på kvällen! Det enda som fattades var att få tid att måla med. Alltså hur sjuk är inte pjäsen? :P Hahah humor!! =) Ja det jag har spelat idag är en sekreterare och sen tog kaffet slut, PANIK!!! :P Snacka om abstinens och aj min hals, vad man har skrikigt :P Men jättekul!

Imorgon säger jag bara jaaaa! Älskling kommer och han kommer tidigt med! =) Massa tid att leka med honom! Speciell dag för oss, känns lite mer speciell då vi har månadsdag. Puss till dig.
Ja veckan kommer att flyta på såhär nu som jag redan har berättat de resterande dagar som finns kvar. Så kan inte tillägga att något mer intressant kommer att ske.

Bara för att piffa upp det lite.

 


Detta har hänt...

Dagen har minst sagt varit intressant...

Skola såklart och sen har jag suttit med den individuella uppgiften, snacka om att man kan snöa in sig på en sak! Har en grej i huvudet i för sig men svårt att få ut den på papper... Men jag har en nödlösning.. Jag hann dock inte städa mitt rum idag. Det som behövdes så väl. =( Träffade min nya ensambel idag och vi var tyå bara 25 personer!! :O Verkligen skillnad från alla 90 som vi var förra gången.. Men gruppen är lika bra för det och vilket roligt manus. Dock kändes det som det var lika tjockt som en Harry Potter bok men på fyra timmar så hade vi läst igenom varenda replik. =) Ska bli riktigt intressant imorgon när vi startar upp och inleder vår första scen som kommer innehålla dans bland annat! Nu är vi på´t igen! Premiär den 12 november!!! Repa, repa, repa. Spana in www.arbis.se för att få lite mer sneakpeak om showen.

Ja mer imorgon, då blir det skola, rep, individuell uppgift - precis som idag bara att jag ska försöka hinna med att städa mitt rum med! :P


Rubrik vaddå?

Jag går rakt på sak vad jag har gjort idag.

Lekt med älskling då vi åkte till Mantorp för att göra ett fynd på en vinterjacka till älskling. Funderade att hitta på något impulsaktigt så som att åka till norrköping eller nått men lite mer framförhållning hade behövts krävde jag :P Tiden med älskling går fort så när jag kom hem så blev det skolarbete som väntade. Usch vad slö jag är men kom i alla fall ett halvt A4 längre på min analys i alla fall. Saknas bara en röd tråd samt att kanske skulle läsa vad uppgiften handlar om innan jag börjar skriva vidare kom jag på :P Men det tar vi imorgon. Ja usch för denna vecka!! Nu kommer det att hända grejer... Först och främst skolarbeten. Ska faktiskt försöka att bli helt klar med min analys! (vet att jag inte kommer att hålla det löftet) sen så är det seriöst en städning som behövs. Till kvällen ska jag på kollationering! :) Nya teaterprojektet drar igång igen! Spännande att få se manus i alla fall :P Ja sen blir det antagligen rep på kvällen och rep hela veckan ut! Ja för att inte tala på nästa vecka, veckan efter det samt veckanveckan efter det osv. Massa jobb till helgen också, shit måste fortsätta komma på en fortsättning till min koreografi och lägga upp ett nytt gympass på vilka maskiner vi ska jobba med nästa gång! :O Shiiit hur ska jag hinna med allt? Effektvitet är lösningen! Tycker det är grymt tråkigt att målningen får ligga lite på hyllan nu! =( Vill vill vill... När ska jag hinna färga håret?? :O

Körde på lite höstmysoutfit idag ^^ Skjorta och svarta ögon.

 

Myspystjej!

 


Kommer inte undan längre...

...skolarbete =(=(

Vad tråkigt jag vill inte! Inte alls pepp för att skriva ett arbet men vore ju skönt att få det klart i för sig... Idag kommer min pojkvän! Och det är snart med! =) Sätt fart nu Cissi!

Alltså jag är jävligt pepp för fest! Ja söndag inte precis festdag men vadfan jag är ju ledig imorgon så varför inte? ;) Haha nej nu dags att ta tag i sysslorna.

Pepp som fan för att va social!


Lördag och jag är hemma och myser

Tuff dag idag med en massa jobb!

Japp då drog terminen igång igen, dans och styrketränings instruktioner. Det var kul men aj vad min kropp tog stryk! Satt också i receptionen så har skramlat ihop lite pengar idag i alla fall. Jag var så trött så jag tog en siesta när jag kom hem :P Just nu är det bara några minuter kvar på maten så väntar in den. Annars så sitter jag med en liten drink och myser. Simplare ä vodka, apelsinjuice och lite bols behöver det inte bli. Skitgod plus en grön nice drink =) Fler sånna tack! Imorgon blir det skolarbete som gäller eftersom jag var för slö idag :P

Laddar om lite efter en tuff arbetsdag.


Massa bestyr

Då rullar dagarna på igen med en massa saker som ska utföras!

Tog en liten tur in till bland annat Linköping där jag strosade runt lite i affärerna. Det som hittades visas nedan. Jag har jobbat extremt mycket med att komma på koreografi idag! Har upptäckt att det är svårt att koreografera en långsam låt än en fort! Vilka problem jag haft, men får nöja mig med det som jag kom fram till. Imorgon blir det massa jobb hela dagen och sen när jag kommer hem måste jag skriva ett arbete. Lyxa till det lite med vampire diaries och supernatural om jag är duktig =) Det var allt för idag, nu natti!


Fyndade loss lite på Gina idag.

 

Nytt hett.

 

Blivit sååå galen i skjortor :P

 

Lim =)


Skrev in en hel del saker i kalendern.

Nu har jag fått mer info!

Pjäsen jag kommer medverka i heter "Hur man lyckas i affärer utan att egentligen anstränga sig!" Ja dags för kollationering nästa vecka sen så är det rep varje dag i några veckor framöver vad jag kan se :P Då är vi på det igen! Dock har jag mitt egna schema satt så att jag får se hur allt kommer lösa sig med rep och så. Men det tar vi då så får jag se vad allt handlar om :P vet ju inte mer än detta om pjäsen, men spännande! Dags att börja boka biljetter då folk ;)



Confused

Usch allt går som en berg och dalbana.

Stress stress stress men bara om jag tar det lugnt och försöker beta av en sak efter den andra. Massa tankar, miljontals tankar, inte bra. Hmm varför får man panik när man ser att det faktiskt är hela fyra veckor kvar till tentorna? Sen också mer än en vecka kvar tills inlämning? Men hör på detta! Jag började faktiskt att skriva på uppgiften! Och det är liksom inte i närheten av deadline! :P

Imorgon blir det skola igen, få lite saker avklarade kan väl vara skönt. Fredag ledig!! =) Då blir det en tur in till Linköping och försök att inte shoppa så mycket. Är mest inne på att köpa nått plagg kanske och sedan någon present till en söting. Lördag, puh lördag sätter allt jobb fart. Pass och grejer. Det var ett tag sen :P Men har en del koreografi att tänka ut! :S Söndag tid över till att ta ett beslut....? Eller beslutet är redan gjort men dags att utföra det med :P Men när har jag tid att färga håret? :P

Jag har ju en väst jue!! Den blir det imorgon =)




Status

Befinner mig hos pojkvännen.

Jag sover inte i enkelsäng inatt utan blir dubbelsängen. Lite filmtittande och sen snussa så det blir inte mer aktivitet hos mig idag och vilket jag inte har så mycket att säga. Blir en liten tur in till Linköping på fredag, onödig shopping vilket inte är bra :P Men kanske kommer hem med nått dyrt om jag har tur (a) vi får se om den saken.

Love U


Något har hänt

Är det Cissi? Jo ja nej?

Gäller ju att testa nått nytt, klippte lite annurlunda än vad jag är van vid. Men ja en färgning återstår sen får ni se!
Dagens bestyr kan jag inte sätta fingret på riktigt, vet inte vad jag ska ta tag i. Men ska läsa studier har jag kommit underfund med. Sen längta efter det som kommer ske ikväll.... ÄLSKLING!


Hmm ser väldigt uppklippt ut och sen lugg?


Saknad

Panik snart, jag vill se Christoffer!

Saknar saknar saknar, men nej det blir inte av något idag. Jag har varit och marknadsfört lite med jobbet idag och tur det var solsken! Hade varit kallt och jobbigt att stå under ett paraply. Dock är jag riktigt hungrig eftersom jag ännu inte käkat någon lunch än. När det blir vet jag inte riktigt eftersom jag har andra bestyr nu. Kommer nog inte blir mer bloggning idag utan vi tar allt imorgon istället. Men jag ska bara notera att nu har min blogg fyllt 1 år !!! Så den har utvecklas lite.

Det har var precis i början så ja designen var ju inte riktig klar om man så säger.


Girls night at Brinken

Jag fick umgås! Med en tjej!

Ja som ni alla vet så har ju alla tjejkompisar i princip flyttat ur denna stad som jag råkar bo i. Men idag så kom en förbi! Så jag har fått massa tjejsnack! =) Linneá och jag beställde hem en pizza och tittade på 10,000BC vilket råkar vara en riktigt bra film. Men nu har hon dragit hem så då sitter jag och fortsätter spana efter lite bra musik. Börjar dra ihop sig till dansperioden igen. Sen så ska jag straxt ut och köra bil med. Men ja jag vet inte varför jag känner mig partysugen... kan det bero på musiken jag nu lyssnar på? Att jag vill ut på krogen? Dansa? Fixa mig lite extra fin? Ja vem vet :P Eller nej nu kom jag på, det beror ju såklart på att jag vet att jag har smirnoff ice som ligger gömd där nere! =) Ja sen så vill jag bara säga att jag inte fått nått mess från älskling sen klockan tio imorse så vilket innebär att han fortfarande jobbar! :O Han kommer vara jättetrött när han kommer hem vilket betyder att han kommer att somna fort som i sin tur leder till att vi knappt kommer snacka nått. Jag som är jättepigg, typiskt :P


Jag spacklar lite...

...men inte på en vägg!

Ja nu är det dags att måla nått igen, just nu håller jag på med grunden men det är så tråkigt att det tar sån tid för det att torka :p Ska gå på med lite sand också sen kan jag börja smeta färg. =) Tänkte bara köra på och sen får vi se vad det kan tänkas bli =)

Spackel och hjärtan i gips.


Paket till mig

Dimpte ner i brevlådan - efterlängtade.

Detta var det jag budade på mitt i natten =) Idag kom de ner i brevlådan =) Super! Har nästan mått psykiskt dåligt för jag inte haft några hemma :P Men nu bör de räcka ett bra tag =)

 

 

 

 

40 par ögonfransar i 4 olika utföranden =)


Suprise from love

Ihi.

Liten uppskattning ifrån älskling. En liten kärleksfull dvd =).

 


Stadsbesök

Mami och jag tog en runda på stan.

Det blev inget roligt inhandlat om man så säger så, varför vet jag inte riktigt men hade inte behov av någonting speciellt. Har ju handlat så mycket på tradera så att jag liksom känner mig mättad. Dock så blev det ett presentkort på H&M, lite smått från apoteket samt några canvas för det är dags att starta med julklappar...

Planer för dagen är att lägga upp en ny tavla på bloggsidan, rensa i mitt badrumsskåp kanske vore en bra idé. Bara släppa lös alla färger på en tavla och se vad det kan bli av det, lite film och tevespel kanske vore slapp och skönt. Ja lite vad som tycks falla mig in i vilket fall =)

Ja tråkig shopping enligt mig :P


Hair

Snart en ny Cissi :P

Kommer att genomgå en liten förändring utseendemässigt i alla fall :P The new fake Cissi... hmm ja lät ju kanske inte bra men ja jag kan väl få piffa upp mig lite när jag ska på fest i alla fall. Då ser ju folk inte i alla fall i mörkret vad som är riktigt eller ej :P

Sådär ser håret ut.

 

Dock måste både mitt hår och det andra få en färgbehandling, kanske skulle passa på att bli blond? ;)


Tittut

Hej alla glada, jag tar helg nu!

Känns faktiskt väldigt skönt att nu ha fyra dagars ledigt ifrån skolan i alla fall. Lite självstudier såklart men skönt att slippa åka dit. Är lite halvkraslig så stannar gärna hemma i mina tofflor om man så säger ^^ Känner mig i alla fall på nått kreativt humör så ska nog plocka fram nått så får vi se vad det blir av det. Eller så slutar det med att jag kör lite Mario galaxy :P Ikväll kommer älskling och han ska tydligen ha någon liten suprise, iiih ^^

Hade önskat att jag såg ut såhär, men det gör jag inte. Sjuk och blek :P


Nja har en del att göra och då har man inte tid att må dåligt!

Ja nu har det drabbat mig med, förskyld.

Trött och seg i huvudet så sätter punkt för dagen här. Nattinatt, upp tidigt imorgon för att ha en lång dag i skolan vilket jag inte ser fram emot så mycket... Planerna för veckan om jag inte blir helt utslagen ser ut såhär:


Angående nattshoppningen

Ny chans och denna gång gick det tillsammans med min nya strategi bra.

Ja fast det hade funkat utan min strategi eftersom det var ingen vaken och budade så jag vann lätt som en plätt =) Vad det är håller jag fortfarande hemligt så får ni se när det väl kommer till min brevlåda. Fick massa rolig post idag, en katalog som jag väntat på såååå länge, se så kom mitt löshår också. Det ska färgas om plus att jag ska färga och klippa håret så det tar ett tag innan ni får se det. Dock var det inte så långt som jag trodde, eller jo jag visste hur långt det var men jag trodde inte mitt egna hår skulle typ va lika långt :P Men jag ska gå och toppa mig så att det löser sig på det sättet istället.


Problemet löst

Bloggstrul men allt som vanligt igen.

Jag har suttit med min konstnärsblogg för att fixa att ni ska kunna kommentera. Som det ser ut nu så ska allt vara löst. Fick återställa allt så om det är nått som ni tycker ser kostigt ut så behöver ni inte tänka på det. Jag har nämligen inte fixat alla detaljer än så det kommer när jag har tid. Men sidan är i alla fall fungerbar =) Har två foton till som kommer att läggas upp senare i veckan men mer om det då.


Ny vecka nya bestyr...

Nu är det dags att ta tag i saker och ting nu när man har kunnat vila upp sig i helgen (eller inte).

Ja för det första vill jag bara säga att hoppas ni inte missat att kolla in min konstnärsblogg! Dock har jag upptäckt ett litet problem... det går inte att kommentera, men jag är medveten om detta och ska se över det så fort jag får tid.

Tänkte säga vad jag har hittat på nu i helgen. Jobb, jobb, jobb. Har inte haft någon vidare helg. Men tog denna måndag som helg istället =) Älskling har varit hos mig!! Äntligen!!! Vi har gjort världens jobbigaste och helt onödigaste grej - tonat hans bilrutor.... jo det var ju jättekul men om det ska bli bra gjort så måste det ju faktiskt kräva en kvinna som gör detta... Sen så har jag äntligen klarat hela spelet på Mario galaxy!!! Hade en enda bana kvar att klara år 2008, den banan skulle ingen i hela världen kunna fixa så jag gav då upp. Men efter sisådär 20 gånger idag så klarade jag den! =) Snacka om att jag hade hög puls när jag såg hur nära jag var målet och var nära på att tabba mig :P Nog om detta. Imorgon blir det lite skola och sen kommer söt igen till mig framåt kvällen =) Sen så imorgon natt får jag inte glömma bort att buda! 01.00 är det dags igen =) Men jag köpte faktiskt en sak igår billigt som tusan bara för att jag vill testa =) Löshår! Hahah japp, många tycker nog jag är korkad som har köpt sånt eftersom jag har ganska så mycket på skallen men det är ju typ de flesta tjejers dröm att ha långt hår? ;) 55:- för äkta hår så tänkte vafan, är det inget för mig så har jag ju knappast slösat bort en större summa pengar liksom :P

Köpte en liten hårförlängning bara för tror inte jag behöver så mycket volym, vill bara få känna längden =)


Nu öppnar vi portarna!

Välkommen att ta en titt på min nya konstblogg!

Den är duglig att visa för allmänheten nu :P Dock har jag fem tavlor som jag inte har fotograferat och lagt upp än, men det kommer att komma in under tiden. Som sagt ta gärna en titt och njut! Nu ska jag ha premiärfest för jag lanserat sidan och skålar med ett glass smirnoff ice! :P

Detta är addressen: www.artwithlove.blogg.se

Såhär ser designen ut, men gå dit för att se mer!




Färdig

Btw, lägger upp bilden på min färdiga brutta!

Här har ni den!

Done!


Hej

Litet snabbt inlägg så ni vet mina planer för lördagen.

Om en timme sticker jag till jobbet så när jag kommer hem blir det fixande med min blogg. Har äntligen tagit alla bilder, nu gäller det bara att fixa inlägg. Kommer bli lite budande på Tradera på kvällen också. Kan pusta ut lite också, det är ju så mycket debatt om manipulerade kortläsare och många motalabor har blivit drabbade, känns som det typ är jag härnäst som står på tur :P Men jag har nu placerat om mina tillgångar till ett nyöppnat sparkonto så nu kan de inte råna mig! =)

Hörs till kvällen!

I ♥ Me


Kvalitét

Snabb leverans!

Fick min mascara som jag betalade igår redan idag i brevlådan. Den var nice!

New stuff!

 


För er som var slöa...

Lägger upp lite videos från Teaterbåten.

Börjar dyka upp en del på youtube nu så här har ni lite smakprov på det ni gick miste om, tack alla ni som gick och kollade! ♥ Kan berätta en lite hemlis, ni kommer få gå på ytterligare en ny produktion med mig i...

 

 


Utställning till helgen

Ska åka och titta på andra konstnärer!

Ja många som inte har det intresset som jag har tycker säkert detta är långtråkigt och skulle inte få för sig nått sånt, men jag ska på konstrunda! Massa utställare kommer till Vadstena i det stora årliga evangemanget och denna gång åker jag och kollar =) Om det visar sig vara seriöst och mycket folk som rör sig så har jag planer på att vara med på det tåget nästa gång det rullar. Kanske vore en lagom nivå att introducera mig själv på marknaden!

Nu ska jag sova, det har jag längtat till hela dagen att få göra. En liten klantig grej också... fotograferade alla mina tavlor, sen när jag är klar insåg jag att jag hade haft fel kamerainställning så färgerna framhävdes inte lika tydligt. Blir att fotografera om allt igen =(

Btw, my dirty little secret.. jag har nog stora planer för min frisyr.... ^^


Ny chans!

Ja det där med nattshoppingen kommer ske snart igen!

Ny chans som jag förväntade mig så denna gång kommer tiden vara klockan 01.00. Denna gång har jag en ny taktik så att jag kommer att vinna! =)


Helgen proppad

Vad mycket saker jag ska göra...

Försök inte hitta på nått med mig, jag kommer garanterat vara upptagen :P Knappt så jag hinner planera in att se Olle när hon är på besök igen. =( Men känns kul med massa jobb! Sparar ju till en viss sak... Sen så ser ju lördagen dock ganska så ledig ut men för mig kommer den vara upptagen med att försöka fixa det sista till min blogg, så lördagen en "fixa/myspys-kväll".


Såhär brukar det inte gå till...

...nått står inte rätt till :P

Jag har nu köpt en mascara på Tradera, men vart var alla desperata tjejer som budar som galningar inom denna kategori?? Behövde inte slåss med någon och fick den för en billig penning, 40:- Dimper ner i brevlådan om någon dag då =)

Denna gång blev det en Mac graphic garden mascara =)

 

Får bedömma om den var bra eller inte senare när jag fått den.


Mycket som jag inte hann med idag

Jag trodde jag skulle hinna med allt som jag planerat idag men det gjorde jag inte.

Dock har jag varit väldigt aktiv och det har varit fart och fläng hela tiden. Målade samtidigt som jag såg idol liksom :P Vad är det som jag har kvar då? Jo när klockan blir 23.00 så ska jag ta upp studieböckerna lite och läsa till klockan 00.00. Hade tänkt fotografera alla mina tavlor till bloggen men jag hann bara ladda kamerabatteriet :P Plus massa annat skruffs. Det blir att ta tag i detta imorgon istället. Btw så blev jag klar med tavlan så det kommer upp en bild någongång... Då ska vi se vad jag ska starta upp för nått nytt projekt! Ses imorgon!

Saknar dig massor, vi båda är så upptagna så vi inte kan ses förns måndag härnäst... =( Samt så är du ju sjuk och krasslig =(


Snart dags för lansering!

Konstnärsbloggen straxt klar...

Jag har varit grymt produktiv idag =) Allt har gått smidigt och bra med bloggen, kanske beror på att jag designat bloggar ganska så mycket och börjar bli van med allt :P Jag har fixat en ny header och menyer, det som saknas är en liten pres av mig samt kontaktuppgifter =) När jag har gjort allt det blir det att fotografera alla mina verk som jag gjort med mammas systemkamera så jag får lite bra kvalitét =) Men kom ju på att det finns några personer runtom i Sverige som har massa verk av mig. De kan jag ju inte direkt fotografera nu :P Men då får jag inte glömma ta med mig en systemkamera nästa gång jag besöker dem, jag menar speciellt dig Linneá så du får påminna mig lite :P Namnet som jag har kommit på är väl inte direkt klockrent men får duga tills jag kommit på nått bättre.

Sneakpeak på designen.


Sovtime och längtar till morgondagen?

Inget speciellt händer imorgon men tror det blir en bra dag i alla fall.

Fick en liten minneslucka, visste inte var det var för dag imorgon men det är ju onsdag ^^ Har gått igenom min planering och nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med imorgon! Studier, måla, förhoppningsvis hämta ut skolböcker samt göra en header (konstnärsblogg) För ett tag sen så lovade jag mig själv att lägga upp en speciell blogg där all min konst finns samlad, dags att fullfölja det löftet. Lägger upp en lite mindmap över hur jag vill att det ska se ut. Nattinatt på er alla!


Så motiverad!

Jag är grymt motiverad och vill satsa!

Jag har en del konstbloggar som jag följer och alla säljer sina konstverk, de får massa pengar för det! Klart att jag också vill tillhöra den kategorin ^^ Men det är på nått sätt lite svårt, för det första så kan jag inte skiljas ifrån mina tavlor ^^ men jag har faktiskt en tavla jag inte vill ha =) Det är den som jag håller på med nu. Men vad ska jag sälja den för?? Har ingen aning i vilken prisklass jag ska lägga mig. Visst jag måste kolla igenom vad materialet och arbetstimmarna har tagit men hur mycket ska jag ta ut i vinst? Vad kan Cissis konst vara värd egentligen?? Lite klass har jag ju allt ;)

Japp, jag ska börja göra mig lite mer bekanta med sånna hära ^^



Varför sover inte folk?

Det var inte bara jag som var uppe inatt...

Hmf blev lite sur, hade liksom tänkt mig att detta skulle vara helt chill inatt, men det var tydligen en till uppe... morr. Så det blev budkrig och den jäkeln vann, men han fuska! :P (yeah right som om det skulle fungera) men står att det är två minuter kvar på auktionen och sen helt plötsligt var den avslutad. Tradera kan inte räkna :P jag hade kunnat hinna lägga in ett bud men men :P Det kommer andra chanser, dock får jag vänta några extra dagar innan vi är på det igen =)


Varför inte shoppa på natten?

Jag ska shoppa inatt ^^

Men dock stannar jag hemma i pyjamasen och internetshoppar ^^ Jag ska nämligen buda på tradera, jag vet att man kan lägga in maxbud så allt sköter sig själv men jag vill hänga med i budgivningen. Men tror inte jag behöver oroa mig, vem stannar uppe och orkar buda så sent när det är arbetsdag imorgon? =) Vad jag ska buda på förbli en hemlis ^^ Men om jag vinner så blir det ett fynd! =)

Shoppar på natt-tid istället =)


Dags för ny mascara igen...

De två som jag har börjar att ta slut, ni vet väl vad detta innebär?

Jag ska hitta en billig mascara igen på Tradera! Jag tycker det är värsta rånet när man går ner till affären och vill ha en mascara, billigaste man typ kan hitta som är bra ligger på 130:- De tar ju slut ganska så fort så aldrig i livet att jag längre tänker betala så mycket för nått som innehåller så lite. Därför vänder jag mig nu till Tradera. Dock så är det värsta budkriget bland alla kvinnor som slåss om att få en billig mascara. Men jag brukar få en runt 40-50 kronor och då är det faktiskt kvalitét mascaror! Så nu i veckan så kommer jag att buda som tusan. Vi får se vad jag kammar hem sen =)


En mysarpysslardag =)

Tagit en del penseldrag idag.

Suttit ja i princip hela dagen framför tavlan. Känner att det får räcka för idag. Nu kanske jag har lust att se någon film eller sådär. Fick en av mina skolböcker idag så att det blir att läsa ett kapitel i den till kvällen. Annars så ska jag fixa lite i min blogg och kolla runt lite på tradera. Klockan halv två inatt ska jag sitta uppe och buda ^^ Behöver ha lite smink så passar ju på att få det riktigt billigt.

Lite working-in-progress.

 

close up.

 

More pics.

 

Mos.


Jag vet att det är höst...

...men ska man inte vara ute i god tid?

Jag vet inte varför men jag har börjat att tänka på julklappar... Vad kan jag önska mig? Vad ska jag ge till mina nära och kära? Så jag har börjat att fylla på min julklappslista såfort jag kommer på nått som jag kan tänka mig få samt vad jag ska ge andra. Brukar ju alltid bli så att man är ute i sista minuten och får mer eller mindre panik för man inte kommer på nått. Har ingen lust att vara den 22:e december inne i Linköping och stå i parkeringshuset 45 minuter innan jag hittade en parkering... Den visan gör vi inte om igen. Känner mig i alla fall lite duktig att jag klurat ut vad jag ska ge hela min släkt samt min bästa vän =)

Lika bra att starta =)


Bloggtime

Sitter och myspyser i rummet med tända ljus.

En helg har åter flytit förbi igen, tillbringat denna ute hos älsk. Men varit duktig och jobbat fre-lör så att det var nice =) Härligt igen att man nu får jobba en hel del i hös =) Det har varit faktiskt väldigt mysig att spendera denna helg i älsklings dubbelsäng ^^ Sover mycket skönare när man har plats! Ja så kort och gott så var detta min helg. Jag kan ta och berätta att min garderob är proppfull... men inte av kläder! Har en stor Ullaredspåse och i den ligger det massa pant! Pengarna kommer gå till min pantgris =)

Fucking awesome!


Fredagskväll

Jahapp då var det helg igen.

Men alla dagar känns på något sätt lika dana, det blir inte mer fredagsmys för att det liksom är fredag. Snarare tvärt om :P Jag har en grej jag stör mig på. Fattar inte hur man kan vara så jävla oförskämd och göra på det viset!! Morr liksom.
Idag har jag kombinerat jobb och skola. Dock hade jag ingen aning om att jag skulle bli tekniker också. Men ja löste en grej bra men det andra kunde jag inte göra nått åt. Kom sedan hem och där var lille Ragnar ^^. Kanske blir att jag tar ett litet kvällspenseldrag också ^^ Har suttit och tittat på tavlan hela dagen så dags att få kladda lite :p Vet ni vad? Jag tror att jag kommer lägga upp den där tavlan till försäljning sen. Tror inte att jag skulle vilja ha den på min vägg eftersom det inte direkt är nått som faller mig i smaken. Men jag kan ju såklart hinna bli kär i den ju mer jag jobbar med den :P Jag var mest ute efter att få måla en människa och testa på det =)

Imorgon har jag en del på agendan. Jag har jobb åter igen, måste hitta ytterligare någon rolig tidning att ta med mig och bläddra i. Efter det ut till älskling för att sova där över natt samt försättas i jobb :P Söndagen blir en slappardag eller varför inte en målardag? =)

Lagom glad idag =)


Datahaveri, men nu back again!

Legat nere i en dag men nu tillbaka!

Antingen var det jag som var klantig och ändrade någon internetinställning eller så skyller vi på nått annat. Men älskling fixade allt åt mig ^^

Startade upp enligt mig ett annourlunda projekt som jag aldrig har gjort innan! Jag målar människor :P Lite bökigare har jag märkt men tror att det går bra än så länge. Det ska bli en tavla som på nått sätt är lite mystisk/sorglig och säkert nått annat mer :P Men ni kan få se hur det ser ut än så länge. Jag ska bara notera att jag satt hela dagen igår för att komma på nått att måla! Sen nu imorse så plingade det till i hjärnverksamheten och nu känns det härligt att vara lite upptagen och insjunken i de kreativa tankarna =)

Ful och enkel skiss men behövs ju :P

 

Någonstans måste man ju börja.

 

Målar vidare och fixar till ^^

 


I de kreativa svängarna

Målardags!

Kliar i fingrarna! Vill starta upp ett nytt projekt! Tankarna har gått från fågelbon, fjädrar, krokodiler och cupcakes ^^ Vet fortfarande inte vad jag ska ta tag i. Får kolla lite i min skaparlåda och se vad jag kan tänkas hitta på.

Såhär ser min skaparlåda ut =) Sen har jag en kartong under sängen med: P


RSS 2.0