Det här var inte bra

Ibland händer det.

Idag har jag målat, nästan för mycket. Jag blev "klar" för att känner att jag måste lägga tavlan på hyllan ett tag, det är nått som jag inte är nöjd med och något som fattas. Ibland måste tiden ha sin gilla gång så därför kommer jsg låta tavlan vila tills jag har kommit på vad som fattas. Jag ska måla om en sak i en annan kulör kan jag i alla fall säga. Har börjat på ett nytt projekt så länge. Även om jag målar så mycket alla dagar så känner jag mig väldigt rastlös. Måste försöka komma på några aktiviteter som tar mig utanför huset för jag tror det är det som är mitt problem. Imorgon blir en ganska så lagom och lugn dag det också, liten del skola stor del måla. Det är allt jag har att rapportera!

Dåligt fokus, bikinidelen ska få en annan kulör!


Working girl

Koncentration.

Har suttit och målat nu på kvällskvisten, har kladdat ner hela mig på köpet också. Mitt mål är att denna ska bli klar imorgon eftersom det nu är så lite kvar! Känner att jag har hög motivation till allt och hur toppen är inte det? Imorgon har jag inget annat planerat så får se vad som kommer att falla mig in. Ingen som vet. Nu blir det lite sms:ande med pojken och till sist en åtta timmars sömn på beställning =)

Me painting =)

 

Kolla in färgen på mitt nagellack =) Me love!

 

Helheten so far.


Sommarläsning?

Bokrean har ju ägt rum.

Hinner inte läsa böcker nu utan perioden får bli till sommaren sen. Dessa böcker kanske kan vara värda att läsa, återstår att se.

Läsning.


Hittade min style idag

Har kommit tillbaka från Linköping.

Litet stadsbesök denna lördag, var väldigt inställd till att hitta mycket men hade förväntat mig mer vårkläder men det var det dåligt av. Det var ju tur det för min plånboks skull. Hittade en jättesnygg oversize kavaj som jag trodde inte direkt skulle vara min stil men testade för att jag såg något hopp med plagget. Det var riktigt coolt, jag blev businesswoman och det diggar jag =) Fyndade ett linne och leggings. Besökte konstnärshandeln och blev imponerad av utbudet, köpte knallrosa färg som ska användas för mitt nya projekt. Nu funderar jag vad denna lördagen härnäst ska ta vägen.

Mitt nya heta plagg.

 

Knallrosa färg.

 

Mintgrönt och grått.


Usch vilken helg!

Fick ännu mer ledig tid!

Föreställningarna blev inställda i helgen, jag som var så sugen på att köra igen =( Vi är alla fortfarande sjuka, men jag börjar bli frisk eller ja jag är väl frisk. Men nu fick jag helt plötsligt två dagars helg med saker som jag inte har planerat vad jag ska göra! Men jag har kanske en ide om vad jag ska dra iväg imorgon. Jag lämnar nog antagligen denna stad. Testade nysss den nya cidern, vart inte så imponerad faktistk, den slår fortfarande inte min smirnoff ice.

Nej inte min nya favorit...


Friday!

Hej fredagen ser lite annorlunda ut nu!

Ja dagen började inte så kul eftersom älskling hade 39 i feber =( Smittat honom... fy på mig. Så jag fick skjutsa hem honom och vi som skulle ha lekt idag... till och med gått på fest =( Så fredagen blev inte direkt som planerat så nu gäller det att komma på nått som är lika kul som det jag skulle gjort. Ska försöka att kanske måla klart min tavla idag då, så jag får chansen att börja på mina nya! Den som är över en meter =) Den kommer att heta H*L*O*S*U*K, ja som sagt vill jag fortfarande inte berätta allt eftersom detta mer eller mindre kommer att vara nått av mitt signum =) Sneaky Sneaky :P
Ja jag ska ner och se till det hela så att säga och se till så inte vovven där nere har gjort något hyss!

Saknar min busiga pojk! Tycker synd om dig som nu är sjuk, men jag kommer förbi snart igen! =)



Nu börjar det likna nått

Jag mår bättre, feberfri!

Nu börjar jag komma tillbaka till min riktiga form :P Idag har jag inte haft någon feber, har orkat lite mer idag. Plockat ihop lite saker från mitt rum och målat lite. Ska leta upp någon film att titta på nu är tanken, man kanske inte ska överanstränga sig? ;)
Jag är så trött på det här huset! Jag vill ut och göra saker! Imorgon tänker jag göra massor bara för att! Ska möta upp min älskling på stan imorgon och ja man kanske råkar gå på stan då vad vet jag (a) har ju faktiskt ett presentkort som kan utnyttjas på vilket ställe som helst... Imorgon ska jag få göra mig snygg med! (hahah fåfänga) men undviker att gå förbi en spegel nu när jag ser så blek och vissen ut :P Jag lägger heller inte upp några bilder på bloggen på mig nu :P Därför visar jag en WIP bild istället =) Vill bli klar med den här för har så många andra ideér! Jag har två fantastiska ideér pågång! =) Men inget jag vill berätta för ni kanske snor mina ideér =) Ni får hållas till tåls!

Jag jobbar på lite då o då.


Står knappt på fötterna

Sjuk och trälig.

Teve teve teve är min sysselsättning plus en jäkla massa sovande! Vill inte va sjuk. Konstant hungrig men får inte ner nått i magen för det smakar inget. Jag har nog i alla fall kommit på vilken mobil som jag är sugen på. Lutar visst mot touch...


Varmt/kallt

Jag har också blivit drabbad av febern, jäklar.

Jag har inte tid att vara sjuk. Men bättre att jag är sjuk nu när jag är ganska så mycket ledig än senare. Plus att jag hinner bli frisk till helgens föreställningar då. Det är tråkigt att vara sjuk och därför har jag haft en del grejer för mig :P Jag har varvat mellan att se teve och måla :P Var ju liksom så sugen på att måla och ville komma framåt i processen. Jag har nämligen bestämt mig för en sak, jag ska deltaga i årets konstrunda som kommer äga rum i september, så jag måste börja producera tavlor nu! :P Jag vill bara ha med stora tavlor! :P Plus mina klassiska Dutt som är mitt signum ^^

Jag har hade sån beslutsångest över denna kvinna så att körde på svart i alla fall sen, får liva upp henne på nått sätt istället...


Färgerna har kommit!

Öppnade ett paket nyss.

Sprayfärgerna har äntligen kommit. Det var på tiden. Blir att testa kulörerna imorgon men det ser lovande ut redan nu =)

Mycket vårkänsla över färgvalet tycker jag!


Backstage

Idag var det full rulle.

Musikalföreställning ikväll. Publiken skrattade frekvent =) Nu är jag trött och har ont i huvudet i vanlig ordning. Imorgon har jag dans och jippie, jag har inte tänkt ut någon koreografi.... Suck. Tänke visa lite hur det ser ut på teatern!

Scenen! Vi har tio pelare som står på en rad som sedan öppnar sig och snurras runt under hela föreställningen.

 

Såhär ser jag er.

 

Entren, full med glitter.

 

Niiice.

 

Sladdhärva :P bakom scen.

 

Organiserade körscheman backstage så vi vet vad vi ska flytta.


Svårt val

Usch vad jobbigt.

Min mobil är knäpp, personer klagar över att de inte hör mig i luren när de ringer mig. Jag låter jättelågt =( Så ja nu måste jag fundera över hur jag ska lösa problemet. Jag är inte direkt sugen på att köpa mig någon ny precis. Dock fyller jag ju år om en månad så vore smart att kanske önska mig en men jag tycker inte det är någon kul grej att få :P Vill faktiskt nog inte i sånna fall ha en touch eftersom jag tycker man går emot saker hela tiden för knapparna är så små. Men ja jag får undersöka saken. Blir att spana runt i butikerna.

Ja vad vill jag ha i födelsadagspresent?



Nu håvar vi in fiskarna

Location, location location.

Idag har det varit en del på planeten. Skola och musikal. Idag gjorde vi en bra föreställning. Fick 800:- rätt i handen idag också för jag sålde en tavla. =) Har inga kvar nu nästan! :P Men den lilla utställningen som jag har så har det gått jättebra, vilket har fått mig att inse att jag ska satsa på konstrundan i sommar. Så allt som jag målar ska sparas till utställningen senare, en utställning som jag kommer att vara förberedd på denna gång :p

Imorgon har vi ytterligare en föreställning och det blir att peppa inför den. Jag ska hinna med en skoluppgift imorgon så upp tidigt.

Nu kan jag sumera att jag är trött sliten och har ont i huvudet, blir att snussa!

Såld!


Pigg idag.

Jag är pigg och alert idag.

Känner mig på aktivt humör, anledningen till dett vilket jag tror beror på en konstig sak. Jag känner vårstämning! :P Ja jag vet det låter lustigt nu med all denna snö men den kommer att försvinna snart! Jag går och dagdrömmer om gräs, vårkläder och solstrålar. Vill bara måla en massa blommor och färgglada tavlor :P Idag är det föreställning på gång. Den fjärde eller femte tror jag :P Dålig koll, vet i alla fall att vi spelar fyra föreställningar nu dessa sista dagar i veckan.

Var inte nöjd med bilden som jag la upp på tavlan igår, färgerna kom inte fram. Den såg ju bara ut som den var blå i den belysningen så nu har jag en bättre bild hur de rosa kulörerna också kommer fram!

Stor skillnad på att ha en bra kamera och bra belysning! Tavlan är inte bara blå!


Köket artar sig

Köket tar form!

Tänkte lägga upp en bild så ni får se hur köket börjar att växa fram.

Nu är det bara tapeten vid disken som saknas!


Hoppsan vad hände där?

Fram med sju färger tub.

Skvätte ner en tavla bara sådär, jag vågade göra nått utan att egentligen tänka efter, får se om jag kommer bli nöjd med tavlan för att jag brukar alltid ha en väl genomtänk plan för varje tavla som jag gör. Denna är inte genomtänkt :P Men jag kände för nått färgglatt och det blev det även om bilden ser tråkig ut.

Här ska jag nog komma på något att dekorera med.


Kommer ta ett tag innan jag får lunch...

Snickaren har fortfarande inte gått hem!

han håller på att sätta upp en fläkt över spisen vilket innebär att han tjockar sig över den så att jag inte kan använda den =( Han komme säkert stanna fulldag o gå hem vid fyra =( Men ja jag får måla vidare eller nått annat kul i mitt rum. Har skrivit klart arbetet så kan slappa hur mycket som helst =) Kanske skulle försöka börja på ett nytt projekt eftersom jag inte kommer så långt pga av att jag inte fått mina färger än... Tänka tänka!

Hon har fått ögon på plats, I think she's cooler than me?


Då tar vi tag i dagen

Har klarat av frukost och allt fixa till sig, dags att ta tag i dagens måsten.

Har bara ett stycke kvar att skriva på examensarbetet, vilket innebär att jag jobbade väldigt bra igår med det. Denna dag ser ut att bli rolig, jag ska vara sjukt effektiv så att jag vid lunch har gjort allt med skolan =) Till eftermiddagen ska jag måla och se någon bra film och ha det pysmysigt bara =)

Eftersom jag har tagit tag i min konst igen har jag lite saker inom det området som måste fixas.


Tavla såld.

Jag sålde en till tavla idag! =)

Fick ett telefonsamtal på förmiddagen, var en person som hade sett teatern igår som vi spelade och hade lagt märke till mina tavlor =) Slog bud direkt på min yellow attention och jag mycket rikare =) Det var faktiskt lite oväntat, de tavlorna trodde jag inte att jag skulle sälja konstigt nog. Tror mestadels att det berodde på priset men nej tydligen inte. Kul för mig och jag ska verkligen satsa mer på detta! Denna vecka har jag sålt tre tavlor, de kommer att hitta till sina ägare i början av mars =)

Kvällen kommer att bestå av att skriva en del på skolarbetet. Vill helst känna mig väldigt klar med detta så jag slipper med det de andra dagarna i veckan. Kanske råkar smyga emellan med att måla lite kanske (a).

Alla dessa sålda.


ååh äntligen!

Min konst, jag skissar och målar! =)

Gud vad jag har saknat detta! Jag mår ju för tusan bra av det här =) Dock har jag inte kunnat bestämma mig i vilka kulörer tavlan ska gå i men jag har i alla fall skissat. Blir att bestämma sig sen när färgerna kommer så får man utgå ifrån det. Ska i alla fall grunda lite basic till kvällen. Kan glatt berätta att en tavla kommer att säljas som är ute på utsällningen =) Roligt! Annars är det fredag och det ska ätas lite gott och se lite film. Me love this night.

The wild girl har fått ett ansikte!

 

En avbild av mig? ;)



Det var på tiden!

Nu lyckades jag bestämma mig.

Har beställt sprayfärgen. Paket kommer nästa vecka då det förhoppningsvis blir att ta tag i målningen igen. Ska faktiskt ta och lägga mig tidigt, dags nu faktiskt!

Spännande, hoppas jag blir nöjd vilket vi såklart hoppas på.


Day off!

Ledig!! Får va hemma idag!

Ska inte röra mig ur fläcken idag. Jag har hunnit med att ha tre föreställningar och tretton kvar. Vaknade upp på ett toppenhumör men det sjönk ganska så fort när jag kom och tänka på skolan, tenta imorgon, examensarbete som ska skrivas och andra tråkiga skolgrejer... Har städat mitt rum som verkligen behövdes, inte städat på tre veckor... usch fy vad äckligt. Har dödat tre blommor i mitt rum, så fullt upp har jag haft det.
Dagen ska spenderas med ja en liten del skolarbete =( sen så blir det någon film för att försöka koppla av lite. Skönt att repen har tagit slut så jag härmed har haft tid att träffa älskling och vi har käkat så som vi brukar göra gott. Dags att organisera sig lite, måste nog skriva upp ett schema för att tänka till vad det är jag måste göra, har inte så stor koll på nått längre så måste uppdatera mig lite.

En sak är säker: JAG VILL MÅLA! Lovade att jag skulle måla denna vecka men jag har ju inte hunnit skicka efter de saker jag skulle så får bli nästa vecka.

Ja lägger bara upp 60-tals bilder eftersom ja detta är i princip alla dagars outfit, går ju klädd såhär nästan hela tiden...

Premiär - check!

Då var dagen här!

Igår var det premiär på "Hur man lyckas i affärer utan att egentligen anstränga sig". Vilken stressad dag det var! :O Herregud, var där vid halv ett första gången och gjorde lite förberedelser. Sedan skulle vi och ett gäng lite fort käka och vi var klara vid två för maten tog ett tag... Kommer tillbaka en aning stressade. Men vi lyckades bli klara till minglet. Vid sex började föeställningen. Stod i kulisserna och grejade och gick ut och in från secenen =) Vi bjöd på en bra föreställning och mycket skratt från publiken =) Efterråt gick vi till en restaurang och bjöd på massa god mat =) En bättre start kunde man knappast få =) Det var en del personer som tittade på mina tavlor med och det var en del människor som kom fram och pratade med mig så har en del intressenter =) Kul, idag ska jag även räkna och se hur många visitkort som gick åt för vi har nämligen föreställning nummer två idag så jag åker om två timmar. Skönt att det är igång nu faktiskt för jag kommer kunna spendera mer tid med älskling! =) Älskling var självklart och såg mig igår, var skönt att känna hans stöd från scenen =)

En tidig bild från repet, jag i gult =)


Oj oj oj!

Fulla muggar!

Ja bloggningen denna vecka är inte godkänd men jag har ju varnat er för att jag har det fullt upp nu. Vi repar och repar för att sätta det sista innan premiären om TVÅ dagar! Idag gick repet bra generellt sätt måste jag nog allt ta och erkänna. Imorgon blir det förutom det sista repet lite plugg, kände mig smart idag då jag läste 116 sidor i skolboken :P Blir att försöka få ner det jag läste på papper imorgon. Ja jag är skapligt trött men ville bara ge er en update. Kom hem vid elva ikväll och har nu käkat och duschat så inte konstig att klockan är ett :P Orkar heller inte leta reda på någon bild men tror ni har förståelse för detta =)

I princip en ledig dag idag

Har bara rep till kvällen så snart åker jag till älskling.

Vi kommer bara att ta det lugnt, umgås är det som är huvudsaken. Klev dock upp lite sent idag så har inte fått så mycket gjort... Såfort den här veckan har gått förbi ska jag ta tag i målningen igen. Ingen idé att måla nu när jag känner mig så stressad hela tiden, då skulle det säkerligen inte bli så bra heller. Det är en så intensiv period nu. Innan jag åker till älsk ska jag hämta upp ett paket med böcker som jag inte får glömma bort. Paketet har legat där nu ett ganska så bra tag. Dags att beställa min färg också så jag verkligen kan komma igång nästa vecka så jag inte kan starta för att jag inte har grejerna.

Dagens look.


RSS 2.0