Fit & Fun

Idag är jag träningspepp!

Idag jobbar jag och har ytterligare ett pass, gårdagens pass var jag inte så nöjd över men ikväll blir det att ge gärnet. Har planerat lite ny uppvärmning och bara det känns skönt att förnya nått. Nästa vecka kickar jag igång de nya blocken (som jag ej har kommit på än) men jag har ju en hel vecka på mig :P Kan också tycka att jag ser förändring på min kropp: 1: Min rumpa blivit rundare och fastare. 2: Mina lår stenfasta :P 3: Blivit vig då jag snart går ner i spagat :P 4: Ja min mage slim som vanligt ;) Nej men jag gillar verkligen denna motionsform, den passar mig.
Idag började jag dagen med att leka husmor då det var städning på planeringen, nu är det lite dött och tråkigt men får puffa igång med nått projekt. Har en del om man så säger.

 

Glada jag

Jag har det väldigt bra.

Vad jag hittills har älskat februari månad! Den har varit helt perfekt, har inte funnits en enda dag som har varit dålig. Igår jobbade jag på tavlan framför tv- programmet en fyra för tre som är grymt roligt, fick ett besök av Christoffer, tredje dagen i rad nu samt har fikat med en nygammal vän :p Väldigt kul och hoppas vi hittar på mer skoj. Det är mycket tjat om min konst nu men jag är riktigt glad att jag har tillbaka lusten på konst och jag är väldigt stolt att det inte finns något penseldrag som jag inte är nöjd med, det brukar inte vara så vanligvis. Så ja dagens bild blir en wip bild för att visa hur jag jobbar vidare med min tavla. Fredag idag och planeringen är relativt slapp, mysa till det framför teven och bara strosa omkring hemma. Helgen som nu har kommit kommer nog att spenderas med Christoffer samt jobba. Nästa vecka har jag en massa jobb och möten osv. Från att inte ha nått i kalendern till att ha massor, känns ovanligt.


Det är väldigt pilligt att måla, har nog lagt ner nio timmar på denna nu.


Closeup.

Februari månad är en bra månad!

Yey bra dagar.

Jag tycker att denna månad har startat fantastiskt bra. Inga negativa saker utan allt är bara positivt. Har varit i målarstudion och målat på min tropiska tavla. Gillar att jag har flyt. Snart dags att byta om till jobbkläder för det är dags att ha ett instruktörspass idag igen. Imorgon spenderar jag mer tid i studion samt leker med älsk.


Dååålig kamera men hej hå nu ser ni min tanke.

Studiotime

Dags att leka i min studio.

Som sagt fortfarande en fortsatt bra fredag, bägge bröderna hemma så det är nice. Tänkte dock försöka göra nått i min "studio" då jag inte har hunnit med det idag. Kanske inte blir någon förändring som direkt syns på bild men bara jag får ta och måla några penseltag. Ska fortsätta skissa på ett motiv och se vad det kan bli av med detta, måste skissa om för motivet som jag nu har, blev för litet =(


Cambild, me and my art.

Härlig fredag!

Yey fredag och det känns bra!

Det kommer att bli en bra dag idag, är väldigt glad idag. Planering för dagen är att jag får bror min på besök, ska åka och handla lite mat, samt försöka måla vidare på min tropiska tavla! Är sjukt stolt över mig själv för att detta är vanligtvis inget jag målar. Eller rättare sagt inget som jag har vågat göra, det är sjukt mycket färg inblandat och första gången jag är nöjd över en grund. Är bara rädd att jag kommer att förstöra den när jag ska måla motivet...

Fredagsfin?


Vi tar tag i det igen

Greppat penseln.

Då har jag tagit tag i målningen igen, nu börjar jag tycka grunden är okej, inte som jag hade planerat men nu har jag målat denna tavla tre gånger så jag måste ju komma vidare. Funderar på att blanda in lite rosa istället för det röda kanske, glitter kommer att blandas in också. Motivet? Ja det är lite oklart, har inte bestämt mig än... Dags att försöka hitta lite färgkombinationer till en tavla också som jag har fått beställning på. Svårt vilka kulörer jag tycker passar bra in på den beställningen...
Resten av dagen blir att måla och bara ha det skönt =) Snart har jag lyssnat klart på en ljudbok som jag satte på idag :P oops, den har bara vandrat på idag :P Tänker försöka komma på nått speciellt att göra i helgen också, vill vara mysig och suprisa lite, får se vad jag kan tänka ut. ;)


Inte klar ännu.

Stadstur

Drog en stadsrunda.

Skulle behövt lite nytt under hittade dock bara lite undies och ingen bh tyvärr, eller hade väl kanske inte tålamodet med mig idag. Jag kan dock inte bestämma mig vad det blir för sorts godheter efter tacosen idag, om det ska bli glass eller ostbågar, svårt svårt...


Har man snygg rumpa så är det lika bra att visa upp den :P


Det känns bra

Tror på den här dagen.

Ja det känns som en bra dag, klev upp tidigt så har hunnit med att ha en lång och skönt start på morgonen. Dags att snart ta tag i maten. Det känns väldigt positivt att min skaparglädje börjar att ta vid så att det blir att börja måla tavlor igen nu. Men det kommer inte hinnas med idag för att Christoffer ska hämta upp mig lite senare i eftermiddag. Det gick väldigt bra på steppasset igår, känner mig faktiskt pepp på att köra ett pass idag med :P Men nja lite vila ska jag nog se till att få. Men kanske på onsdag? Har ju faktiskt en egen bräda här hemma så att det är ju bara att köra =)

Min egna bräda =)


Långt inlägg...?

Nu har jag en del att förklara.

Blogguppelägget har sin förklaring, usch för den 24:e januari samt hela veckan tills den 31:e. Men "What doesn't kills you makes you stronger" Jag vet i fan om jag har blivit starkare efter detta men jag försöker att hitta tillbaka till den gamla Cissi. Känner inte att jag är exakt mig själv riktigt än men hoppas att jag kommer att bli det... Känner att jag håller mig tillbaka men det är bara för att skydda mig själv, helst vill jag bara släppa och ta igen det som har missats men det blir inte som jag har tänkt. Kanske är steg för steg i alla fall den rätta lösningen? Måste få bekräftelse, vill känna tillit, vill bli reparerad. Men jag hoppas att det finns massa med tålamod så att det räcker för min "läkperiod" har inget exakt slutdatum.

Jag har en del roliga grejer att tala om =), denna helg har spenderats i Örebro! Liten kort tripp men hann med en massa, shopping, partyparty, upplevelsebad och en jädra massa mat! Perfekt är ordet som sumerar helgen.

Mina steppass som jag har (då jag är instruktör) går jättebra! Bokningarna är mer eller mindre fulla till mina pass så det känns så roligt att jag har jobbat mig uppåt. Mitt mål är att utvecklas till att hålla passet framåtvänd mot min "publik" det går sakta men sakta framåt =) Blir sjukt pepp av att jag har så bra musik också men lite mindre pepp till att knät inte känns det bästa, tar det lite lugnare idag, inte så mycket hopp och grejer.

Kvällen kommer att spenderas ute hos Christoffer, ser fram emot en slapparkväll =) Hoppas att vi hinner ses mycket denna vecka.

Tills dess så kommer jag att laga min lunch som det börjar att bli dags för nu och bara vänta in tiden.


Shoppingen i örebro, en liten sjal.


Samt detta plagg.

RSS 2.0