Månadens måste ha.

Har blivit fast i en outfit, business!

Har kommit på det ulitmata, en konferensmapp som jag numera vill ha som min personliga väska =) Hur tufft är inte det? =) Så jakten har börjat efter konferensmappar.

 

Läder och enkel inredning är det som gäller. Plats för kreditkort viktigt då min plånbok inte kommer att få plats i en sån annars. Tror ni på den här business-trenden? =)



Ett måste..

Designen på bloggen måste göras om igen...

Ja ingen vidare lust kanske men tycker den är så mörk och tråkig på nått sätt plus att det står att jag är 20 år i beskrivningen vilket jag inte är... Ja det är ju ett pyssel att fixa en ny och jag har väl inte så mycket tid att lägga ner på en sån just nu...

Kommer ni ihåg en av mina gamla designer?


Pics!

Då kommer bilderna som lovades.

Hade en del presentkort som jag löste in.

Transparent skjorta.

 

Underwear.

 

Byxor som jag ska ha till en speciell outfit.

 

♥ till håret.

 

Bara för att jag är beroende.

 

Ifall jag får för mig att måla nått stort.

 

Linne.


Wanted? Not any more

Jag har hittat tillbaka.

Har inte haft någon motivation och då är det lika bra att inte skriva nått eftersom det endast kommer vara ett negativt inlägg. Är fortfarande inte motiverad men känner mig mer eller mindre tvungen att skriva nått så det blir negativt inlägg i alla fall. Vad beror detta på då? Jo pms så det är ingen fara.

Det roliga som har skett kan jag väl försöka börja med, jo jag har inhandlat några nya grejer men inte lagt ut några bilder på sakerna vilket jag antagligen får ta och ta tag i. Har köpt en stil som jag inte riktigt testat på innan så det ska bli fun och se. Har även varit på fest hos daniel, jag bangar inte för att dricka jag inte. Hmm ja det var det skulle jag tro som är av den roliga saken. Nej en sak till, två år med pojkvännen på onsdag.

Imorgon ska jag läsa ut litteraturboken, fick den idag och lika bra att läsa ut den så har jag skiten klar. Någon annan uppgift dyker säkert upp. Har en ledig dag imorgon så gäller att sysselsätta den tills klockan halv fem. Ja fast hur mycket glädje ger mobilen mig när den endast piper i några få timmar? Borde hitta nått annat att se fram emot. Känner mig så dålig för jag inte har någon idée till en tavla, hur svårt ska det va att komma på något? Det blir ju ingen utställning här om jag inte producerar... =(

Bilir ingen bil eftersom jag inte har några nya att visa! Ska försöka sova nu vilket inte kommer att fungera särskillt bra, kommer logga in lite senare inatt via paddy för förhoppningsvis finns det någon mer vaken än mig som jag kan ordbajsa med :P



Ska nog klura ut nått

Kvidevitt.

Oj jag har gjort massor och klockan är inte ens tolv. Sitter och är lite förväntansfull och stolt. Det bästa som kommer ske idag är att jag ska se älskling efter jobbet. Vi ska ta ikapp allt vi missa förra gången =) Hallonskurk står och tittar på mig och resultatet blev jag mycket nöjd över. Mitt mål var att göra en tavla som verkligen syns och att man inte kan missa den, lyckades verkligen =) Men nu har jag inte riktigt nått nytt projekt att arbeta med, har lite idéetorka vad jag ska starta upp härnäst. Numera ska jag bara måla riktigt stora tavlor men det tråkiga är att jag inte har några stora canvas hemma... Har ett problem till, måste komma på något gott att laga till lunch och vi har typ inget hemma.
Annars kan jag väl berätta att jag tror att jag ska röva mig bort till norrköping på några ärenden, lika bra att passa på när bilen endå rör sig ditåt. Kul med en liten dagstripp. Till sist avslutar jag med att det är skönt att det snart känns som vår!

Nu ska jag tänka!


Hallonskurk

Såhär ser det ut för en konstnärinna.

Visar upp bilder på det som gör mig glad.

Spraytime.

 

Och slappissoutfit =)

 

Attack.

 

Lite mer graffiti stil på denna.

 

Slutgiltliga resultatet, jag får faktiskt ont i huvudet av att titta på tavlan, färgen intensiv :P

 

Min största tavla hittills och den ser grym ut, denna stil är riktig Cissistil ^^


Dagen har börjat att bli bra

Lite halvt snurrig och halsont.

Tror inte att det kommer att bryta ut till något extremt eftersom jag nyss var sjuk. Men man orkar inte göra så mycket bara för det. Håller på att reparera en tavla, det blev verkligen inte bra när jag sprayade i en viss kulör. Sen ville inte färgen täcka så att fick spruta tavlan vit och i princip måla om den. Är rädd för att färgen inte kommer att räcka... men tur att man har mamma som jobbar i linköping så hon skulle kunna springa in i affären ifall det blir panik. Men på köpet av allt detta så fick jag i alla fall lite mer snygg struktur om man ska se positivt på saken. Sen att man lär sig av sina misstag. Det är i alla fall dagen mål, att se till att det inte syns att det har hänt något med tavlna...
Saknar min älskling som tusan eftersom vi inte setts på evigheter. Jag mår verkligen inte bra av att vara borta från honom så länge, går in i min egna deprimerande värld då. Känns skönt att jag i alla fall inte har så mycket inplanerat så jag inte behöver känna press att jag måste göra en massa saker för stunden. Sen måste jag allt ta och säga att jag är orolig över allt som sker omkring på jorden, krig och katastrofer... Ta inte hit skiten i alla fall.
Sen konstigt nog så är jag danssugen, dansade igår men utan mindre engagemang eftersom jag redan då mådde dåligt. Alltid när jag känner mig lite sjuk så får jag värsta träningssuget! Om jag var frisk hade jag lugnt åkt ner till gymmet och koreograferat lite. Vad känner jag mer då? Jo jag är extremt shoppingsugen! Vill ha nya outfiter, var i för sig på stan igår och kollade in det jag hade lagt upp på bloggen, det mesta var okej. Tänkte jag väntar med att köpa det till ginas vip-kväll. Men kommer hem och kollar datumet och ser att jag är upptagen det datumet! =O Panik. Kommer missa massa fynd. Sen så har jag heller inte någon vidare idé vad mitt nästa konstprojekt kommer att vara... inte för att jag direkt är klar med de saker jag håller på med nu men vill finna inspiration. Btw har skickat in en ansökan om stipendium till mitt konstskapande så får se vad juryn tycker om det. Har man tur så har man. Idag kommer jag också att bli lite rikare eftersom en köpare kommer förbi och vi ska göra klart affären. Mer pengar till mitt mål!
Ja bara att klistra in en bild nu och publicera inlägget.

Det här känns kul men ovant, att se min egen konst i någon annans hem! Detta är i personens inspelningsstudio =)

 

=)



Outfits!

Lite saker jag diggar.

Har kollat in, och detta är det modet som jag personligen gillar =)

 

 

 

 

Vill ha en sån väska, ser ju sjukt viktig ut =)


Varför inte fira jul igen?

Vi fick massa snö idag!!

Nej nej nej, snön som nästan var borta jue. Hade tänkt att börja plocka fram våroutfiten och sådär men nej den idéen sprack snabbt. Jag är grymt inspirerad på att fixa min klädstil lite bättre, känns som jag på nått sätt inte har prioriterat det på ett tag, ja inte att jag klätt mig fult eller så men jag vill köra lite mer på business-stilen. Finns en blogg som jag inspireras grymt av. Vart har den här dagen tagit vägen? Fort försvann den i alla fall. Hela dagen har typ gått åt för att upptäcka lite ny musik. Imorgon har jag en ensam lördag i princip, blir att ta en liten tur till stan tror jag bara för att fördriva tiden tills någon kommer hem.

Hade hoppas på att få bli lite vårchick men nej så blev inte fallet =(


Då har man fyllt år

Igår var det min dag =)

Jag fyllde då år så uppmärksamheten är fullt godkänd. Älskling var väldigt söt, massa massage och personlig kock =) Fick lite små paket med, en efterlängtad mobil, presentkort, armband hej hå. Så en väldigt bra dag igår. Idag däremot trodde jag att jag skulle ha en myspysig dag men nej visade sig finnas mycket att göra på examensarbetet så har i princip suttit med det hela dagen. Får ta tag i målningen imorgon då istället. Ska även ta en liten promenad ner till stan för har några ärenden där imorgon. Hoppas på sol!

Min rosa skönhet =)

 

Baksidan.

 

Btw, fick också en jättestor låda med hjul så nu har jag det mesta samlat på ett ställe, den finns nu under sängen där alla andra lådor finns =)

 

Kolla vilken ordning det blev =)


Nice day

Idag är det en slapp och skön dag =)

Idag ska jag fortsätta att måla beroende på om jag kommer på vad jag ska måla :P Har ingen direkt klar bild i huvudet... Lite skolgrejer måste göras också sen så ska jag gå och möta upp älsklingen min. Precis lagom dag =) Imorgon råkar ju jag fylla år =), då kommer jag att få min efterlängtade mobil! Kommer bli en del knäppande med den och säkerligen någon tårta.

Ja inte kommit allt för långt men det går ju i alla fall framåt sakta ^^


Waiting

Seeg söndag.

Ja beror på festandet igår (a), men annars så gör jag lite småsaker som målar lite. Första fågeln är snart klar, bild kommer på det. Snart så kommer älskling till mig också och jag saknar verkligen manliga armar runt omkring mig =) Jag har lagt märke till en grej, jag har börjat att få jättelångt hår igen, nice! =) Dags för en vårfärgning snart med =)

Börjar bli långt och härligt igen =)


De kvittrande fåglarna utanför inspirerade mig

Tog tag i ett nytt projekt.

Har egentligen ingen större tanke utan det blir lite som det blir. Vill i alla fall ha massa fåglar. Kommer bli någon tropisk tavla av nått slag.

Utekvällen var riktigt rolig, vi bowlade och jag vann båda matcherna såklart =) Träffade sjuuukt mycket folk, för mycket nästan. Såg nog mer än tio pers som jag kan placera och träffade en massa nytt lustigt folk också såklart =) Hive five Linneá för det 40:- som du införtjänade! Men nått lurt var det...

Jobbar med sprayfärger =)


Sunny day!

Fint väder och fågelsång!

Håller för tillfället på att synka min ipad. Det behövdes om man så säger, den har fått massa nya roliga grejer men det tar så lång tid! Har hållt på i en timma snart och det är fortfarande massa uppdateringar som måste göras! Har nu äntligen lärt mig hur man raderar ljud och bildfiler från paddy :P Ja en avancerad pryl att förstå. Håller på att göra den lite mer business så man kan använda den för lite mer fler viktiga användningsområden.
Idag ser planeringen ut som denna att jag ska ta och måla, dock inte på min stora tavla eftersom jag måste införskaffa mig en större pensel, så tanken är att starta något nytt. Helst skulle jag vilja bli klar med min nya ide idag men det är kanske att ta i. Ska bara ta fram lite färgval sen startar jag. Ska måla fåglar =) Till kvällen blir det att ta en sväng ner till stan för att se vänner, det ryktas om bowling. Så lite minichill =) Imorgon är det fest som gäller och jag är så på g!

Paddy får sig en vårstädning =)


Bloggdax kanske?

Behövde ta en paus, från allt.

Nu är jag tillbaka, massor har såklart hänt dessa dagar då jag inte varit aktiv med bloggen. Ja kära vänner, föreställningarna är nu slut. Känns som vi ska köra igen snart men det är faktiskt slut. Avskedet vart inte lika sorgligt som på Teaterbåten eftersom vi alla kommer att ses igen eftersom vi blivit så involverade i Arbis. Jag vill ta att sumera med att "Hur man lyckas i affärer..." har varit en kul musikal och en fin tät grupp. Men känns också bra att jag nu kan fokusera på mitt "andra" liv, den studerande butikschefen och konstnären =)
Dessa dagar har jag faktiskt inte mått så bra, har varit sur. Men har haft tre dagar med älskling nu och han hjälpte mig att bli på bra humör igen ♥.
Btw jag har fixat en födelsedagspresent till mig =) Fyller ju nästa vecka, men jag får inte paketet förns då :P Det är en pink mobil som ligger och väntar på mig. Fy tusan vad jag ska börja ringa till en massa folk! :P Har saknat telefonsamtal eftersom min nuvarande mobil inte fungerar att ringa med. Så den vill jag gärna få nu =)

Showtime

Redo att dra iväg för ytterligare en show.

Sminkade mig hemma idag eftersom jag inte kan vara där vid fyra utan kommer lite senare och detta för att jag inte ska känna mig så stressad på plats. Bara att klistra på mikrofånen på kinden och fixa håret, skönt. Idag kommer det att bli en del att göra eftersom vi har massa matgäster! Det kommer va en del att göra.
Imorgon har jag jobb på planeringen och sen i princip hem äta och åka direkt till teatern, kommer snarka gott sen efter alla dessa aktiviter :P

Sminkningen ser ut såhär, inte så svårt att åstakomma.

 

Yey.

 

Ses till kvällen!


Idag blir det show!

Äntligen blir det en föreställning ikväll!

Vi har tyvärr varit tvugna att ställa in massa föreställningar pga sjukdom men nu ikväll kör vi igen! Vi har endast fyra föreställningar kvar och de kör vi nu idag, imorgon, lör och söndag sen är det slut =( Vad tiden har gått fort. Idag är jag jättepepp att bjuda på en show och se alla personer. Har även några i publiken som jag kommer att känna igen så då blir man såklart ännu mer pepp. Snart dags för mig att åka också eftersom jag ska va där vid fyra, återkommer nog imorgon mer igen eftersom jag kommer va hemma vid halv elva ikväll då showen har tagit slut. Då är jag hungrig och trött så då prioriterar jag det istället för bloggen :P Har umgåtts dessa dagar med älskling också så nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten. Måste ta tag en del med skolan och sedan så ska det börjas att måla. Tänkte ta några penseldrag innan jag sticker iväg. Rosa är det som gäller!

Första grundningen.


Megaprojekt

Min största tavla hittills.

Har börjat att kladda på mitt nya projekt. Grundar och grundar med färg och det tar tid för jag har ingen stor pensel! Jobbigt men jag har inget annat roligare för mig :P Laddar upp en bild senare idag för har kommit en ganska så stor bit sen den här bilden nedan. Till kvällen kommer min älskling och vi får se vad vi hittar på, äta nått gott hoppas jag ^^

Strukturen lagd.


RSS 2.0