Lycklig idag

Dagen perfekt!

Varit produktiv idag i skolan och mötte upp älskling som satt nere i entrén och väntade på mig =) Bara för det är älsklings och min 1 år och 9 månaders dag idag♥ tänker jag tillägna inlägget åt honom. Planen var att vi skulle åkt och tränat idag men blev inställt för älsklings fot inte mådde så bra, safety first. Åkte istället hem till mig där pepparkaksbakning (eller degkäkning?) blev en aktivitet för mig medan älskling hjälpte mig med lite tekniska julklappar =) Det tar på krafterna att vara igång så vi tog en siesta där jag somnade så gott på hans axel♥, en av de bättre sovpositionerna faktiskt =) Vaknade slutligen upp och blev lite underhållning på teve, matlagning och kysste älskling hejdå =) Jag har haft underbart kul och love you. Kan berätta härligheten att jag har bjudit min älskling på en dejt på lördag ;) Japp jag ska vara mästerkock och laga mat =) Får drömma fram en maträtt som jag ska laga eftersom jag inte nu har nått förslag :P

Nu tänkte jag att vi skulle prata lite om min stora hobby ^^ Har inte jobbat med något projekt idag men för en två dagar sen eller nått. Tänkte lägga upp en liten bild på vad som har hänt, dock endast grundat!

Minns ni?

 

Första lagret klart.

 

Ja signerat och klart :P Brukar man inte göra det sist?


Då kör vi

Hmm min dag vet ingen hur den kommer att sluta.

Jag har en del med skolan som jag ska göra så min plan var att ta det redab nu på morgonen så jag får det gjort, bara braka av allting och inte ta en enda paus. Eftersom det kommer att gå så fort (not) undrar jag såklart vad jag ska göra resten av dagen. Ska nog ha en mysig kolla serie-dag. Är så sugen på att måla så hela avdelningen konstnär kommer att åka fram. Spaningen fortsätter också efter fler roliga appar till min ipad. Kom en lång väg igår då jag hittade massa skoj! Tror jag bara har en massa farmenspel och cityspel typ men det är beroendeframkallande :p Men nu dags att sätta fart, jag lägger upp någon bild sen om det har hänt nått kul :p


Socialt

Salig blandning av socialt umgänge och egen tid.

Det var bra att älskling ringde mig klockan nio på morgonen för annars hade jag nog aldrg klivit ur sängen. Skönt att komma igång tidigt och jag tog en promenad ner till stan där jag mötte upp Olle för shopping. Jag hade faktiska hoppats att jag skulle hitta lite nya kläder men så blev inte fallet tyvärr... Måste åka till någon större stad för att det ska finnas nått nytt. Hemmavid fortsatte jag med min musik och sedan åkte jag på att göra en pajdeg :p Jag verkligen hatar matberedare! Detta för att jag tycker att de är så jobbiga att diska! Ragnar och bror är hemma på besök och han har varit så rastlös, hunden alltså, så att jag har nästan blivit tokig på honom. Status just nu är att jag vill att älskling ska höra av sig för att jag vill höra av den information som han ska delge mig, hade inte räknat med att jag skulle få vänta hela natten för det :p måste ge en eloge till den lokala panduroåterförsäljaren i stan, konstnärsavdelningen var verkligen godkänd :) Imorgon är det jobb som gäller, byter mellan tre olika roller :p Vid fyra sen när jag slutar så ska jag och älsk leka! Som jag har sett fram emot det, hoppas bara att tiden går sakta eftersom vi måste upp tidigt och skiljas vid morgondagen efter... Sitter och funderat lite kort vad det finns för något som jag kan hitta på sista timmen då jag har planerat att sova, det är lite dåligt med nya avsnitt på serier...

Idag hade jag nog stort ego :P


Har ingen att prata med...

Alla tycks sova så då får jag prata med bloggen istället :p Dagen har varit rolig, fixade som sagt mitt rum som ni har sett bilder på, åkte och tittade till min brors nya lägenhet och där vill jag bo! Sen så har jag uppdaterat min musikkatalog litegrann med lite nya clubhits. Kort och gott sagt så har det varit en bra blandning på dagens aktiviteter. Morgondagens aktiviteter kommer att bestå av en tur på stan där jag ska träffa Olle för en runda på stan. Är grymt sugen på att köpa kläder :p kom på en jobbig grej nu också, måste skicka in ett skoolarbete för annars kommer jag garanterat att glömma bort det imorgon :p Nattinatt efter detta!

Tanig början på en julklapp

Hahah ja jag har precis börjat :P

Men ikväll ska jag sätta mig på golvet och kladda ner lite till :P

Här ska det smetas färg.


Adventsmys

Då blev rummet betydligare mysigare.

Tog verkligen röjartag i rummet, tur jag inte tog någon innan bild, för annars hade ni nog skällt på mig :P Men nu ser det ut såhär:

Julmys!!

 

Snöflingor som jag klistrat fast på smutisga fönster :P

 

Ja denna hörna lyckas aldrig bli fin :P

 

Julkula med belysning innuti.

 

Ljusgrupp.


Imorgon ska det bli ordning och reda!

Nu ska jag hugga tag i kaoset.

Mitt rum kommer verkligen att få sig ett lyft, har väldigt mycket prylar framme och nu ska de bort! Myspys för första advent! Imorgon kör vi!
Jag har lekt med mig älskade idag och det känns alltid som om jag kysser honom för lite eftersom nu saknar jag en kyss! Måste få mera för om jag ska lyckas att klara mig någradagar...

Startskottet går straxt.


Snart dags för första advent

Men HJÄLP hur ska jag få upp alla mina julgrejer?

Jag har MASSOR med julgrejer, två stora flyttkartonger! Allt ska jag få in i mitt lilla rum liksom! Gudars, jag har liksom fått en massa julgrejer som är bra sen att ha när jag flyttar hemifrån, tror jag har typ tre julstjärnor, hundra tusentals julslingor, julgran m.m. Ja jo nu menar jag inte att jag ska sätta upp tre julstjärnor i mitt rum men det är ju lite svårt att veta vilken stil jag ska köra på nu i jul. Men mys att få göra om lite i rummet, är väldigt trött på hur det ser ut nu!

Då ska vi se vad det blir för dekorationer iår.


Borta bra men hemma bäst

Tre dagar har spenderats i örebro. Jag måste ta och säga att det där behövde jag. Att få känna mig fri och lite på rymmen. Att ha. Fantastiska vänner som vill spendera tid med mig var guld värt. Det blev festande på lördagen och jag fick slippa kön för fjäskade för vakten ochfickgå in vipvägen, nice! Dock blev det salgsmål mellan vår tjejkompis så vi var på krogen i 40 minuter kanske :p Men gick och la mig klockan halv fyra på kvällen och var lite trött dagen efter med tanke på ingen skönhetssöm!:p Söndagen spenderades endast med bror, vi spelade nog zombiespelet i fem timmar eller nått men han hade saknat mig och jag hade saknat honom :) Måndagen blev det en tur på stan med Sara där vi till slut hittade ett dugligt matställe, gott var det! Bilturen hem tog dock lite längre tid med tanke på att det var snöoväder men nu är jag hemma. Känns faktiskt bra att det går tillbaka till rutinerna igen. Dags att ta tag ordentligt med skolan, måste se en del föreläsningar. Men vill ni höra den goda nyheten då? Jag ska se min älskling snart!

Pics från partykvällen.

 

Huvudkontakt.

 

At Lillis.


Imorgon rymmer jag

Redan helg och jag åker imorgon! Hjälp :p har det mesta fixat, lite småplock som ska ner i resväskan. Det ska bli kul det är jag inte det minsta orolig för men på nått sätt så känns det fel att lämna motala.... Vill nog inte gå och lägga mig ikväll, stanna uppe och prata med älskling är roligare, men behöver ju sömn, har ju jobb imorgon bitti... Jaaa massa blandade tankar just nu och tänk om snökaoset förstör mitt väglag imorgon! Morr. Nej jag ska sitta och vänta in tiden tills älskling slutar jobbet, kanske jobbar med en julklapp under tiden, mos!

IHIHIHI!

Jag ska hitta på bus i helgen!!

Nu är jag tött på det här så jag sticker till Örebro! En helg där jag äntligen äntligen kan ta och hitta på nått kul, tror inte det kommer sånna här tillfällen så lika bra att få det gjort, annars kommer jag bara ångra det hela. Jag åker upp på lördag och åker antagligen hem måndag =) Har massa folk som jag ska besöka =) Först blir det broder, sambo och lille Ragnar, mina vänner Sara och Linneá som vi kommer hitta på en massa bus! Kommer bli en liten tur antingen i stan eller på marieberg eller varför inte båda? Tar shoppingcentret på vägen hem kanske =) Det enda som känns tråkigt är resan dit och hem, men ja får ta med en massa skivor för finns ju ingen direkt att prata med :P Men ja kul på ett sätt att jag inte behöver inte ta till mig någon annans önskemål, kan åka och dra när jag vill och sedan hitta på exakt det jag känner för =) Behöver faktiskt tid för mig själv, att endast göra sånt som gör mig lycklig och bara sväva omkring i omgivningen =) Dock är det som vanligt lika jobbigt att packa resväskan som snart måste göras :P Att välja partyoutfit är ju aldrig lätt.... men kalas blir det nog =) Sen får man se vart tjejerna rövar ut mig någonstans :P

Back in the game again!


Härlig dag eller?

God förmiddag, funderar om detta kommer bli en rolig dag eller inte.

Har endast hunnit att fixa till mig lite nu på morgonen, det är liksom inget go i mig. Ska vid ett till stan för att spana in en lokal och rep på eftermiddagen. Planer till kvällen får se men blir nog inget bloggande om det just idag. Ni får veta imorgon istället.

Det är väl roligare med glada bilder på mig så jag ställer upp för er skull.

 


Besvikelse

Fredagen redan slut!

Ja den här dagen blev inte alls som jag hade planerat, varför? ja det är en bra fråga. 1: Handlingen tog typ två timmar. 2: Går aldrig att lägga ifrån sig ipaden. 3: Dagen har för få timmar.
Finns det ens nått positivt? Fick motion för koreograferade en dans, annars? Nej. Får satsa att göra allt som jag hade planerat denna fredag att göra på söndag istället... =( Sen fick jag en uppenbarelse ikväll med. Inget jag kommer att förklara så ingående här men om jag säger såhär, om jag bara får rymma? Ta bilen och varför inte åka upp till Örebro? Stanna där några dagar, parta och få umgänge? Alla har kul, utom jag.

Morgondagen består av jobb, slutar framåt eftermiddagen och sen har jag bruttan på besök igen i stan, blir att träffa henne. Vill ni veta en annan sak? Jag är PARTYSUGEN! Ring mig om du har fest!

Bitch ♥ Bitch

 


Ibland får man lösa problemet provisoriskt

Wow vilken design ;)

Snart händer det en olycka så lika bra att göra ett tillfälligt skydd. Ska önska mig ett riktigt till julklapp hade jag tänkt. Men duger tillsvidare!

Här sover paddan.

 

Kolla vad skönt den ligger där!

 

Var tvungen att leka lite ^^


Dagens outfit

Körde på en liten pysigare stil idag.

Eftersom jag har den vecka som jag har så får jag myspysa i sköna brallor =)

Funkar att visa sig såhär med =)


Something i love

Älskar pojkvänen =)

Fix lyxen att en dag välja något jag tyckte om. Fastnade för det som var mest bling bling ^^ Mys!

Bling!


Oj vad glad jag blir

Tittade till min andra blogg, konstnärsbloggen.

Vad många besökare jag hade haft! Vad glad jag blev, 45 unika besökare på samma dag. Jag tycker det är mycket eftersom det är en blogg som knappast uppdateras och om den gör det är det en gång i månaden. Men vad roligt att det finns några som är nyfikna och självklart några trogna personer som återkommer då och då. Mycket roligt och kul att jag får visa upp det jag gör. Det har börjat pratas gott bland mina bekanta och jag har faktiskt fått en beställning på en tavla så håller på att skissa, men lite svårt att få ner det på papper, har en kanonbild i huvudet liksom, kan man trycka på print? Har även två framtida beställningar så det ser lovande ut. Motivationen hög! Nu till kvällen kommer jag att se ett avsnitt av en ny serie som jag börjat att följt, the walking dead. Är i stil med supernatural fast en jäkla massa zombies :p
Imorgon, oj oj oj nu är det dags, kan inte hålla på såhär längre, att sitta och titta på den vita sprayade canvastavlan :P Nu måste jag våga smeta ner den med färg! Upp tidigt imorgon och jag lovar och svär att ni kommer få se att jag har kommit långt! En helt ledig dag imorgon med så blir att slappa och ha det skönt, shit så mycket ledig jag är numera :P

Ja en vit grundad tavla, måste smeta på färg, mår bara dåligt att den ser så tråkigt ut :P



Till salu!

En av mina tavlor finns för första gången ute till försäljning.

Nervöst, men jag har genomfört mitt mål för denna vecka, får se om det går vägen. För mer information gå in på min konstblogg: www.artwithlove.blogg.se Tänk på att det är först till kvarn som gäller!

Till SALU!


Dagen som har varit

Ny start på veckan och nya mål!

Har bestämt att denna vecka kommer bli toppen. Jag ska vara så aktiverad =) Jag har ett mål... jag kommer lägga ut en tavla till försäljning så hoppas det kommer att gå vägen... lite nervös för detta kanske. Jag har ju startat upp lite nya konstprojekt och måste verkligen lägga in en högre växel om jag ska hinna bli klar med allt...(julklappar). Längtar faktiskt till julen, dels för all glögg jag kommer få dricka! =D Kommer nog bli en liten tripp till norrköping eller örebro snart, det känns nice.
Har även skola och jobb inplanerat denna vecka så yesbox här ska det vara vuxenliv! =)

Min humor blir konstig på kvällen, men bjuder på en liten glad pineapple!


Äntligen!

Har äntligen hittat ett skal!

Det är helt okej, fyller dess funktion samt är inom ett rimligt pris. Det kommer bli den här!

Ja nu tycker ni säket att jaha det var inget roligt skal, vitt liksom. Men jag har en hemlighet som inte ni vet om! Eftersom den är genomskinlig kom jag på idén att jag lägger ett snyggt papper innuti skalet så baksidan kan bytas ut och anpassas =) En personlig ipad =)


Det som jag för det mesta gör på min ipad...

...spelar beroedeframkallade spel! :P

Jag kan spela hur länge som helst med mina grodor :P Sjukt kul och man vill ju hela tiden komma upp i level :P Stenkul! =)

Love my little frogs!


Ledig lördag!

Glader! Jag ska inte ens kliva ut genom dörren idag!

Härligt är mitt första ord som jag kan beskriva denna dagen med. Har varit nyttig då jag har sett på fyra föreläsningar och har en till som jag ska ta och se senare. Det är det som jag kan klassas som duktig idag =) På nått sätt känner jag ett pirr i magen, jag ska få ta och måla idag! =D Jag ska försöka att bli klar med min egna tavla samt börja på ett projekt till en julklapp. Ska börja göra lite grunder, vitlackerad grund och sen göra upp en sorts mall. Så det ser jag verkligen fram emot. Kommer bli lite eftermiddagsfilmer då jag bland annat måste se de två senaste avsnitten av vampire diaries som jag verkligen ser fram emot =) Det enda som hade kunnat göra dagen ännu bättre hade varit en kyss från Christoffer!

Har sjukt mycket inspiration som måste få komma ner på en duk!


Sorry

Har haft det lite körigt, mycket att göra, gäller då att prioritera lite saker. Tänkte bara informera lite om hur läget ligger till. Dock har tråkiga nyheter dykt upp, jag kommer nu ha mycket mer ledig tid (ja det är väl en bra grej?) men det var det rätta beslutet. Ni kommer att få reda mer i veckan vad det handlar om eftersom man kan säga att jag har tystnadsplikt från tills dess? :p Idag har jag endast jobb på planeringen sen så ska jag läsa två kapitel i en skolbok, den âr mycket intressant men tanken är att jag ska ha hunnit läsa klart 250 sidor tills på tisdag då jag har lånat den av en vän. Har inte lust att lägga ut hur mycket pengar som helst på skolböcker. Men har redan nu läst halva boken så det är nog ingen omöjlighet. Just det! Mitt internet ligger nere på min bärbara dator så dels därav en dålig uppdatering, men älskling ska ta och hjälpa mig :) Shit vad jag börjar att kännas julstämning! Fått lite panik eftersom jag har en del klappar som jag måste ta itu med. Därför kommer jag faktiskt ta och måla efter jag har kommit hem idag! :D Som sagt det var allt för länge sen. Men nu dags att göra sig redo för jobbet, ska bara ta och säga att jag gillar min ipad mer än någonsin!

Jag fick en oväntad hemmaikväll!

Är redan hemma från musikalträningen.

Var lite tjurig över att jag fick ta och åka in till skolan även fast jag hade kunnat göra allting hemmifrån =( Inte första gången som skolan är dålig på att informera. Träffade Linnéa idag och snackade skit och sen ja var typ 40 minuter borta vid teatern, sen fick jag ta och åka hem. Himmel, jag kan inleda en mysig tevetittarkväll redan nu och inte starta den klockan halv elva i vanliga fall :P Imorgon har jag en dag ledig förutom ett kort besök i skolan så det blir att spendera den med älskling. I söndags hade vi den bästaste kvällen ever tillsammans, tror nog inget slår den. Hoppas på samma känsla imorgon! =)

Det syns tydligt hur bundna vi är till varandra =)


RSS 2.0