Nu har jag eld i baken!

Shiiit vad jag har mycket denna vecka!

Fick ett litet bakslag med vårt grupparbete. Lyckades inte få ihop en budget, helt omöjligt. Så det vi har skrivit får vi helt enkelt ta bort och börja på ny kula helt enkelt. Fast jag var väl i för sig en bra diskussionsdel som vi kan jobba på. Men mycket att göra på det arbetet. =(
Imorgon ska jag till skolan och sedan träffa älsk på eftermiddagen. Jag måste se till att köpa ett busskort med för resan till Norrköping på tisdag! :D Onsdag ska jag träffa tjejerna och vi ska ta vår hederliga fikastund =) Torsdag måste jag till skolan och sen avsätta till plugg! Fredag är det skolan igen och sedan till Nikolina på kvällen. Lördag har jag dans i vanlig ordning. Puh nu kan jag andas ut. Det var allt för denna vecka.

Jag vill slippa vinterkläder =(


I have got a new favorite song.

Diggar denna musik just nu.

Taio Cruz låt break my heart är det som rullar ut ur spotify just nu.

Skön musik


11 månader!

Nu just idag är det för mig en lite mer speciellare dag.

Jag och älskling har faktiskt varit ihop nu i 11 månader. Grattis till oss. Känns skapligt bra i magen om man så säger. Fast vi ska inte ta och träffas idag för att jag har lite att stå i. Det som jag hade tänkt göra idag är en del med skolan. Men om jag snabbar mig och gör klart allt nu på förmiddagen så har jag ju faktiskt tid att göra nått kul med idag :P Fast skulle tro att jag bara drar ut på allt idag :P Men en sak har jag lovat mig. Jag ska måla lite på min tavla =)

Jag och älskling firar 11 månader. Pussisar.


Resa inplanerad!

Jag ska på en liten tripp.

Tisdag som faktiskt är ganska så snart så ska jag till Norrköping :D Shopping ska äga rum med bästisen Olle :D Tjoho vad kul. Ser fram emot att få bära hem alla kassar (a).

Idag var jag på jobbet. Hände inte så jättemycket. Nu är det kvällsmat som ska äga rum och kolla lite på sångtävlingen. Till sängen blir det nog en liten film. Imorgon blir det en pluggdag, tänkte att jag skulle skriva klart arbetena, skönt att få känna sig skapligt klar så det bara är lite justeringar som behöver fixas. Älskling och jag firar 11 månader imorgon =) Men shit det är ju nära ett år nu! :O Har en sak som jag ska redan nu ta och beställa till min älskling i ettårspresent, (nyfiken hahah eller hur?) 

Jag ska besöka min favoritaffär igen! :D:D


Skidåkning i förrgår

Familjetripp till Omberg.

Familjen med respektive och släkt tog en tur till Omberg där snöaktiviteter ägde rum. Jag höll mig mestadels till skidor eftersom pulka är inte riktigt lika kul. Tråkigt att backen är över så fort och att älskling inte kunde åka skidor. Kändes som han hade tråkigt fast han inte sa det men i alla fall. Ja jag berättar inte mer om detta utan ni får ta och tolka bilderna istället =)

Massa kläder skulle tas på :P

 

Skidåkaren

 

Älskling med nästa års OS-mössa såklart ;)

 

Det roligaste är såklart att käka lunch =)



Jag påväg uppför backen.


Nu tar vi en tur ner till en hemlig person som står där nere.


Internet lever igen!!

Jaaaa! Nu funkar det!

Internet har strulat för mig igen, bara på min dator!! Alla andras datorer i huset fungerar allt som det ska naturligtvis. Men jag har löst problemet nu! Räkna med blogginlägg ikväll sen!


Blev besviken när jag såg att snön fortfarande var kvar.

Dags att göra ett besök på skolan igen.

Ja jag var i skolan men mer om det behöver jag väl ändå inte berätta. Promenerade hem från stan och var duktig och såg en föreläsning. Hänger på ganska så bra =) Om jag har lärt mig nått det är en annan fråga det :P Jag var aktiv idag!! =) Målade! Ihi!. Det blev mer rosa färg (tuggummi) Klar med den grunden så gäller att gå på med lite annat nu. Inte så värst mycket kvar på tavlan faktiskt. Plus att jag blev jätteglad för älsk tyckte tydligen väldigt mycket om den tavlan och det visste jag faktiskt inte om :P
Imorgon ska jag till jobbet och va med på ett möte. Några timmar med älsk tror jag vi bestämde med. Sen så får vi se vad dagen leder till.

Bara en utfyllnadsbild :P


Ny vecka, dags för nya tag.

Först en resumé av min helg.

Snacka om att jag har varit rastlös på söndagen då. Jag ville hitta på nått att aktivera mig innan Christoffer skulle komma hit, men var alldeles för uppspelt över att jag skulle få leka med honom så jag gick bara omkring och väntade in tiden. Det slutade med att jag planterade om mina kaktusar för att jag skulle försöka tvinga på mig att göra en aktivitet. Inte den roligaste aktiviteten men jag gjorde i alla fall nått :P Men sen har jag hatat den här helgen massor. Tre bilar har kört fast på vår uppfart så att jag har slitit, skottat, puttat och kört. Hata snön verkligen. Sen gjorde kylan så att en saab inte startade så massa jobbigt slit med att försöka få liv i batteriet. Fy hata snö och kyla åter igen. Nu ska jag hädan efter gå till de destinationer som jag ska till. Tar verkligen inte ut bilen till nått ställe mer längre :P Älskling och jag var nere på stan idag med. Inhandlades något gott till mig som jag snart förhoppningsvis ska förbrukas =) Nu är det dags att börja ta tag i saker, verkligen! Dags att försöka bli klar med saker med skolan och börja att aktivera mig mer om dagarna! Jag vill göra så mycket saker men hinner inte med det. Ska börja ta mindre sovmornar, dra ner tiden på datorberoendet och verkligen bli seriös. Jag vill hinna uppleva och skapa saker. Jag ska bli så grymt aktiv!


Jag hatar snö!!!!!!!!!!!

Förbannade snö som kommer och förstör allt!

Det var skitsvårt att hålla sig på banan med bilen när jag skulle till jobbet imorse. Ingen hade ju plogat vägarna! Men jag tog mig till jobbet i alla fall. Hade ett danspass på morgonen, trodde ingen skulle dyka upp på mitt pass men sju stycken modiga själar hade trotsat vädret. Gick upp och satte mig i receptionen tills det var stängningsdax. Jag kan säga att det inte var mycket folk som tränade idag, hade det jättetråkigt, vill ju få vara lite social =)
Men nu kommer det värsta, när jag skulle försöka åka hem. Hade redan letat fram ett redskap som skulle hjälpa mig att skyffla bort snön. Ja som innan jag ens startade bilen så började jag att röja bort snön runtom bilen. På första försöket så kom jag två meter, sen fastnade jag. Ut och röjde bort mer snö, försökte igen men där var det stopp. Det hade bildats ett berg av snö under bilen som gjorde att jag inte kom någonvart, så jag fick gå ner på alla fyra och skyffla ut så mycket som möjligt. Efter 40 minuter rörde sig bilen! Den var fri! Men sen var det den där uppförsbacken som bökade lite, men med lite fart så kom jag över den. Vid den tiden hade pappa kommit i sin bil för att försöka hjälpa mig men han hann inte :P Vi åkte förbi Östenssons och köpte vitlöksmojs för vi skulle ha smörinbakad fläskfile♥ med det här. Det var lite strul med bilar med på parkeringen men vägen hem gick bra. Men så kom vi till Brinkenbacken. Vi tog inte vår uppförsbacke utan vi tog andra vägen upp för vi trodde vi skulle kunna komma upp till vårt hus eftersom man får lite mer fart eftersom den vägen inte har en kurva som vår. Men vi kom inte så långt. Det blev att backa nerför en lång bit med båda bilarna så vi åkte upp till Svea och sen den vägen in. Vi parkerade vid våra brevlådor och sen var den resan slut. Det tog en och en halv timme innan jag kom hem ifrån jobbet!! Just nu kommer jag inte kliva ut ifrån mitt hus förns snön är helt borta. Jag hatar snö just nu!

Jag stod och slet med min bil idag för det här jävla vädret!


Ny bra serie!

Jag har hittat en serie som jag gillar.

Jag kan inte rå för att jag tycker om Twilight, Supernatural och allt sånt i den stilen. Nu har jag ju hittat Vampire diaries! Börja kolla om ni inte har gjort det, spänning och dramatik i högsta klass =)

 



Helg känner jag av!

Har jag blivit vuxen på nått sätt?

Kom hem efter jobbet på kvällen och kände värsta suget efter en kall smirnoff ice♥ Liksom tänk er, man har jobbat hårt, man känner av att det är helg, mysig tevekväll och hur underbart skulle det inte kännas att få koppla av med en smirnoff ice i handen? Men hade jag några? Nej.. =(


Jag vill ha dig!!!!!


Friday är veckans bästa dag, eller?

Vaknade med huvudvärk, klockan gick och jag fick inget gjort.

Fram tills klockan tre gick huvudvärken över, sen var det bara en timme kvar tills jag skulle börja jobba. Lugnt och sådär på jobbet, strö räknade lite skoluppgifter, tror jag gjorde sju stycken :P Bra bra. Kom hem och har funderat lite dans. Tog nog en halvtimme sen var jag klar :P Imorgon är det mycket jobb igen som är på planeringen och matlådan står klar i köket =)

 



Oj vad många som gillar mig!

Kolla så många det är som kommer att komma på min fest! =)

Ja listan börjar att bli lång, 16 pers som är klara för att komma! Så om ni också vill komma så gäller det att boka in sig på min vip list för den börjar att bli full så att säga ;) Men kul att det blir lite folk, som sagt det gäller att gå ut i tid för att man ska få folk att komma :P Nu blir det att börja planera massa annat :P

 


Upptagen i helgen

Kommer befinna mig i stan men dock inte så mycket i mitt egna hus :P

Jobb, jobb, jobb och åter jobb. Har fått en massa jobbtillfällen. Imorgon blir det receptionen, lördag med och dans på lördag! Arbetande kvinna jag är ;) Men det är bra, känner för att få ha lite social omgivning =)


What's inside?

Nyfikna vad som var i paketet ha?

Gick upp till min kära kiosk svea, alltid samma snubbe som står bakom kassan. Det var någon jäkla skitunge som tyckte det var skitkul att leka med en grön laser i ett fönster på mig. Jäklar vad långt han kunde sikta med den på mig :P Men irriterande snorunge. Men hämtade mitt paket och gick hem.

Ny väska!

 

En Friis! =) Min andra i samlingen :P

 

Den var lite större än vad jag hade trott, men jag bär ju omkring på så mycket grejer så :P Och liksom tradera, kan ju köpa mig en ny om jag inte gillar den, gav ju liksom en småsumma för den :P





Äntligen!


Babe is so cute!

Svårt att veta om vem som är sötast.

Jag fick tillverka mig ett kollage på alla hjärtans dag av en massa bilder på när Chirstoffer var en liten knodd! =) Kolla så söt han var! Vet inte riktigt om jag vill att Christoffer ska bli några år mindre eller om jag ska behålla honom som han är ;) Får nog ta han som han ser ut nu. Den Christoffer som jag har nu är inte söt utan snygg! =)=)

Cutie! =)


I'm back again

Vill få ut lite tankar.

Här har ni mig igen, står fortfarande på benen men dock lite vingligt :P Är inte lika yr som tidigare men det har blivit bättre. Jag såg massa film och serier idag men var tvungen att göra lite skolarbete så det har jag pysslat med nu och gjort så bra jag har kunnat. Planeringen för resten av denna vecka är en del. Imorgon ska jag sova hos älskling, fre och lördag blir det jobb både i receptionen och ha pass. Har tänkt att jag ska hinna med emellanåt att jobba så gott det går med skolan.
Jag måste berätta nått kul med!! Älskling och jag åkte längdskidor! Det var så kul! Jag skrattade hela vägen (sorry älskling) Skulle tagit med mig en kamera.

Ja det var inte så många tankar men några :P Jag ska leka med digitalkameran med en dag eftersom jag behöver ha lite roliga bilder på mig själv helt enkelt till min blogg =)

Jag mår lite dåligt idag

Känner mig inte på topp idag.

Jag är yr idag, väldigt yr. Vaknade upp med detta i morse och det kommer att hålla i sig i alla fall hela den här dagen och lite i morgon om jag har otur =( Brukar bli yr en gång var femte månad. Har ingen aning om varför men det bara händer. Spelar ingen roll om jag äter en massa socker för det kvittar. Kul dag =( Jag som hade så mycket planerat som jag skulle ta tag i =( Blir att sätta på en film och lägga mig i soffan... Fick inte mitt paket i dag heller, hata schenker, de är väldigt sega!

Jobbigt läge idag =(


Ibland måste man ju prioritera skolan :P

Pluggat idag, väldigt mycket faktiskt.

Idag har jag pluggat massa timmar, inget roligt men kom ju en bit framåt. Jag har faktiskt inte gjort nått annat vettigt idag :P

I helgen har jag jobbat och sen spenderat den med älskling. Det har varit kalas här hemma eftersom Ricki fyllde år. Det har spenderats en alla hjärtans dag där jag fick ett kollage av älskling sen han var en liten grabb =) Söt som socker var han då. Ska dra över en bild på det så ni ska få se =)

Funderar vad jag har att göra imorgon... vet att jag ska till skolan för ett grupparbete. Vet också att jag ska se någon föreläsning och försöka jobba med några uppgifter. Jag har faktiskt en föreläsningsfri skolvecka så jag behöver inte åka till skolan mer än om jag inte ska se min grupp. Sen måste jag tala om att jag vill verkligen måla på min tuggummi-tavla som jag själv kallar den :P Är så kreativ så jag får ett utbrott snart :P

Sen vill jag kunna bygga massor på mitt facebookspel, men jag har ju inga pengar till att bygga :P

Imorgon hoppas jag verkligen att jag har ett paket att hämta ut! Längtar efter min Friis!

Jag längtar såå mycket efter vår och sommar! Denna bild togs under min studentvecka precis innan förfesten =)


Designen uppe!

Här har ni resultatet av många timmars slit.

Kunde inte motstå, jag var tvungen att lägga upp den fast designen inte är riktigt klar än. Bilder ska bytas ut men annars så är det nog komplett. =) Bara för att jag är duktig och vill skryta med den =)

Take a look!



Jag vet ingen bra rubrik till detta inlägg =)

Fredag, härliga fredag liksom.

Måste säga att jag tycker fredagar är den bästa dagen på hela veckan. Början på helgen. Jag spenderade lite tid med älskling fram till eftermiddagen för han skulle sedan åka på en konsert i Linköping så vi kunde inte leka hela dagen. Följde med familjen ner till stan för att köpa någon present till min bror. Men vilken tur hade jag inte som såg att det var halva priset på all hobbyfärg? :D Det vara bara att plocka på i diverse färger och nu är jag så redo för att fortsätta måla igen! =) Men när ska jag ha tid med det? =(
Jag är väldigt trött, lite ont i huvudet med så jag tänkte ta och sova för kvällen och hoppas på att jag hinner blogga mer imorgon. Har en del planerat så att säga; jag ska jobba och sen blir det kalas hemma hos Perssons. Oh boy ;)

Jag har egentligen massor mer som jag vill berätta för er men jag orkar seriöst inte skriva om detta för ikväll! Ledsen hörrni =(

Kolla! Vilket fynd liksom! :D Jag har massor med tavlor planerat! =)


Hemligt projekt

Det har läckt ut rykten om att jag håller på att göra en ny bloggdesign...

Stämmer det? Ja... det gör det. När jag har tid så sitter jag och pysslar med min design, men det går sakta fram. Är ju så petig och vill ju att det ska se perfekt ut så det tar sin lilla tid. Sen är ju jag en upptagen tjejja med så jag har inte så mycket ledig tid. Men bara för att jag är så snäll så tänkte jag visa er hur långt jag har kommit med projektet, ingen större radikal förändring, massa text ska ju läggas till och en massa bilder ska ersättas. Som sagt en hel del kvar.

Detta är väl stommen antar jag, massa ny text och bilder kommer dyka upp.


Damn girl!

Asså jag är helt enkelt bäst.

Först och främst så hade jag det jättekul med tjejerna på stan när vi fikade. Jag drog sedan till jobbet där jag skulle få dansa lite. Tjejerna såg jättebesvikna ut i början när de såg att deras vanliga lärare inte var där och sendan ännu mer besviknare när de inte skulle fortsätta på deras dans utan göra en nu med mig. Men det vände fort, de tyckte min dans var ashäftig!!!! =) Gav mig massa beröm och tyckte min dans var ascool =) Vissa bad till och med att få reda på vilken låt det var jag använde mig av så det talar ju bara om att de kommer att dansa på den vidare hemma ;) Stannade kvar ett tag och pratade med Korpenfolk innan jag åkte hem =) Nu är jag döslut och har ont i kroppen. Vill bara att det ska bli torsdag då jag får träffa älskling =)=)

Jag känner att allt slit jag lägger ner kommer tillbaka med massa beröm! Det värmer verkligen =)


Väntan är lång...

Började bli lite irriterad över att jag inte fått min Friis än men nu har jag i alla fall en bekräftelse på att det är på G.

Snacka om att inte orka posta ett paket då, "skickar varan 1-2 dagar efter betalning" In my ass. Betalade för en och en halv vecka sen och står att hon postat paketet idag. Blev lite orolig av att det hade försvunnit på vägen men nu vet jag att det är på väg hem till mig =)


Nu vet jag till slut vad jag ska göra idag.

Igår skulle jag jobba idag inte, men nu ska jag det i alla fall :P

Fick samtal i morse om att personen jag skullke vicka för blev frisk igen så inget jobb till kvällen. Fick ytterliggare ett samtal om att jag ska vicka för en annan tjej istället som har dansgrupper, så jag ska få dansa ikväll =) Jag ska ta och kolla igenom vilken dans det är jag ska lära ut ikväll. Kör på nått gammalt som jag har i huvudet :P

Det blir inget breakande idag men jag är stolt att säga att jag kan göra →EXAKT← det där som hon gör på bilden !!


Ett steg närmare bloggdesignen

Det är dags för nått nytt.

Har hittat en massa roliga photoprogram som jag sitter och leker med. Tanken är ju att jag ska ta och göra om min design. Gillar egentligen den jag har men vill testa mina gränser om hur ännu bättre den kan bli. Har upptäckt att jag måste ta lite snygga bilder på mig själv så jag har några bilder att jobba med :P Och usch vad klockan redan är mycket liksom. Jag som vill sitta och pyssla massor med det här men jag börjar bli så trött tyvärr...

Ett exempel på vad man kan göra i programmet.


Money =)

Idag är kontot laddat.

Efter en massa strul så har jag äntligen mina pengar på kontot =) Känns väldigt gött. Just nu sitter jag och lyssnar på en föreläsning som är så jättetråkigt :P Han är så seg. Till kvällen ska jag försöka läsa ett kapitel i boken och sen se en föreläsning för ekonomistyrning med. Ligger efter i vanlig ordning. Jag fick heller inget paket på posten idag =( Väntar på min Friis. Men det kommer säkert i veckan... Till kvällen blir det att käka mat och semla eftersom mamma ska baka :P Jag har inte käkat lunch idag så jag är väldigt hungrig som ni kanske förstår... Så mat i magen och lite teve till kvällen =)

Imorgon hade jag tydligen ingen skola så en skolfri dag =) Då ska jag istället träffa Olle och Sara ett litet tag och sen åka in till jobbet eftersom jag blev inringd =) Torsdag är det skola igen men då ska älsk sova hos mig! =) Kan nog bli några bra dagar =)

Kolla den sitter på väggen =) Passa perfekt där =)


Iiiih vad sexiga!

Oj oj oj snacka att dessa verkligen är Cissitastic, satt som en smäck!

Paket till mig på posten! =)=)=) De var skickade ända ifrån Thailand och det tog bara fem dagar! :O Trodde först det var min väska när jag var i affären eftersom den förmodligen inte får plats i brevlådan. (Svårt att hålla koll på vilket paket det är som kommer eftersom det dyker upp paket i brevlådan lite titt som tätt ^^) Öppnade när jag kom hem, vart lite orolig först eftersom de såg små ut i längden. Kom på nu i efterhand att alla kineser och japaner är ju kortväxta människor så de har ju anpassat storlekarna efter dem, men tur att man är en kort liten tjeja då ;) Här har ni några pics på leggingsen, erkänn att ni aldrig kommer hitta några sånna här snygga i Sverige! Lucky me ;)

Hot, sexi, porrigt och Cisssitastic, så det ska låta =)

 

Like my ass? ;) Me do ^^



Dags att ta sig tillbaka till verkligheten igen

Nu har jag haft tre underbara dagar, men dags att ta ta sig tillbaka till jorden igen.

Vilken underbar helg, men känns som vi knappt har varit med varandra :P Klockan fem ungefär kom jag ut till Fågelsta på lördagen efter jag hade slutat jobbet. Direkt blev det en dusch när jag kom dit eftersom jag inte hade haft möjlighet att göra det på jobbet. Massa mat och sedan lite mys framför teven med lördagsonyttigheter. Vaknade upp go och glad på  söndagen där vi kollade på teve hela dagen kan jag väl säga. Stealth var en jättebra film!! =) Rekommenderar den =) Idag klev vi upp vid sju! :O Vad tidigt men vi skulle till sjukhuset i Linköping och sedan blev det liten tur inne vid stan där vi käkade vår lunch på subway. Haha tror både älsk och jag såg ut som bondlurkar innan vi fatta hur man skulle beställa :P Men det var gott. Chips till lunch gillar jag starkt :P Blev inte så mycket shopping men i alla fall något :P Nu känns det helt tomt igen när älskling har åkt hem till sig igen =(

Det börjar bli vår och det märks i affärerna =)

 

Nice ^^


Fågelstahångel!!!

Cissi sitter ute i Fågelsta och bloggar! :D

Första inlägget ifrån Fågelsta. Läget är väldigt bra =) Spenderar ju tid med älskling såklart, vi har mestadels duschat och sett på teve =) Imorgon bär det av till Linköping en sväng och sedan så ska jag hem till mig =(. Vi ska snart ner till köket och käka lite godheter =) Bara massa svull ;) Fastnar hela tiden vid älsklingens läppar och han bara säger åt mig att ska inte du fortsätta blogga :P Men nu tycker jag att jag har uppdaterat er lite så ska fortsätta med där jag var ;)



En video som jag tycker är asrolig!! Skrämmande först men fortsätt kolla! =)

Allt klart för imorgon!

Har gosat ner mig under täcket och tänker över morgondagen.

Väskan är nästan packad, plattång och sminket åker ner imorgon när jag har använt det. Jag har en dans planerad och klar i huvudet och känner mig pepp på att få lämna huset nu under tre dagar! =) Barney kommer nog att sakna mig, ska jag ta med honom? ;) Nu ser jag att klockan är ganska så mycket så kommer nog se ett avsnitt av 24 och sen gå och snussa. Ha det så bra nu under dessa dagar, har nog ingen möjlighet att blogga!

En liten gåva som jag fick av älskling på vår 10 månaders dag för några dagar sen. Något eget kreativt som älsk hade gjort =)


Dagen har fortsatt varit jobbig

INGENTING har gått bra idag.

Ja morgoninlägget och det dåliga humöret som hörde till det har förföljt mig hela dagen. Fortfarande butter och irriterad. Försöker se saker positivt för jag ska faktiskt till Älskling imorgon, men då blir jag tjurig över att jag inte kommer se han förns klockan fem =( Se nu blir saker och ting negativa igen =( Bra att jag ska svulla i mig en hel chipspåse ikväll. Jag har packat min väska, varför blev den inte så tjock som jag hade trott?

Tre dagars förbrukning =)


Paket i brevlådan

Post till mig!

Det var ett litet paket så visste direk vad det var - mascaran =) En äkta Dior för 45:- kallar jag kap. Den var riktigt bra med =) Fransar långa och separerade =)

Klass som sagt =)


Irriterad!

Morrrrr vad allt gör mig på dåligt humör nu!

Internet är slött, min router vill inte logga in mig, voddler startar inte som vanligt, ska ringa och skälla på skolan men de svarar ju inte! De sega asen har tydligen säkert glömt bort min registrering som gör att jag inte får csn! Ont i knät, har dålig inspiration till dansen, saknar älskling, väntar på att posten ska komma, orkar inte se alla skolböcker, listan är lång!!!


Jag kommer ha fantastiskt bra dagar!

Nu har jag fre, lör, sön, mån i princip ledigt :P

Idag blev det lite gjort med gruppen, har i uppdrag att skriva ihop en del till vårt arbete tills imorgon. Har ungefär hälften kvar så kliver upp tidigt imorgon och skriver klart det och lägger upp det. Hann spendera lite tid med Olle idag och mycket bullshit kom upp :P Just nu ska jag upp och pressa mig lite juice =) Tänkte berätta hur mina planer ser ut för dessa dagar

Fre - Lite skolarbete, dans och sen bara unna mig själv!
Lör - Jobba till klockan fyra och sedan åka till älskling där jag sover över natt! =)
Sön - Va med älskling =)
Mån - Älskling och jag åker till Linköpings sjukhus.

Så kan inte lova att det blir mycket bloggning :P

Jag hoppas att det ligger några paket till mig på posten imorgon så det kan kanske bli en spännande dag imorgon =)


Kärleksdagen

Första gången jag har någon att visa min kärlek till på alla hjärtans dag den 14 februari =)

Sitter lite och funderar över alla hjärtans dag. Har en person som jag får visa att jag tycker om =) Funderar på en grej som jag ska tillverka, tyckte den var cool när jag fick inspirationen men mycket tid behövs läggas ner - har jag den tiden säg? Roligare att få nått personligt som sagt.... men jag vet inte om jag är så bra på att skriva texter och sånt :P får fundera över detta lite, dock efter att jag har käkat en risifrutti och pluggat :P


Man ska ju verka så professionell som möjligt

Klart att jag är en make-up artist ;)

Det var detta som dimpte ner i min brevlåda för några dagar sen. 24 sminkpenslar =) Jag hade bara en pensel, den var megastor så den var bara jobbig att ha, blev jätteutsmetat så istället för att köpa styckvis så drog jag till med ett helt kit! Jag har lekt av mig väldigt mycket kan jag tala om för er under dessa dagar =) Jag väntar fyra paket till som jag skrev igår men tror inte vi får någon post idag eftersom det är så mycket snö och de har svårt att komma fram =( Gick till och med ut och skottade så de i alla fall kommer intill och inte skiter i vår brevlåda. Men jaaa ingen post idag =(

Här har vi dem

 

Here you have them =)

 

Man packar liksom ihop dem till en liten neccessär sen =)


Bra dag!

Planeringen var skolan men blev andra grejer.

Älskling skjutsade mig till skolan, man kommer dit och självklart fungerar inte deras nät så vi kunde inte koppla upp oss till distansföreläsningen så det var bara att åka därifrån igen. Tog en tur på stan och sen mötte jag upp Sara. Vi satt och fikade i tre timmar eller nått :P Men jäklar så mycket snack det blev vilket var jättekul. Tog bussen hem till mig där vi hittade Olle som också fick följa med mig hem. Kul med massa girltalk liksom =) Brudarna drog hem vid åtta och har tagit något i magen, kollat banken (ej fått pengar än) samt betalat en massa grejer. Tänkte krypa ner till sängen nu och läsa lite skola. Ligger fortfarande efter men jag ska komma ikapp jag lovar!
Morgondagen ska jag bara ta och ägna mit åt skolan så inget lek med mig inte!

Jag väntar på fyra paket på posten! :D:D Fick föresten ett paket igår, dock inget av det här, ska lägga åt upp bild åt er. Har ett hemligt paket med, man måste ju få göra er lite nyfikna i alla fall :P Neh men det är underkläder men tycker ni inte behöver veta vad jag har under liksom :P


RSS 2.0