looking good today

Försöker sysselsätta mig.

Börjar jobbet om några timmar och brukar oftast vara så att jag bara väntar in tiden tills det är dags att åka. Tänkte över allt det jag skrev igår, så jag ska faktiskt lägga mig på altanen och sola och jag har fotat några pics på mig! Hade jag varit smart så hade jag kunnat åkt och handlat innan jobbet men det kommer att bli efter istället, aja jag ränner på kvällen istället.


Idag kommer det bli några av skorna, har dock ännu inte bestämt mig för vilka.



Eller dessa.



Btw, dessa är de omtalade jeansshortsen!



Vilket passar bäst?



Vilket passar bäst?



Ja sen tog jag några extra kort bara för att.



Lite mer posé.

Nu är allt som vanligt igen

En tradition avklarad, tillbaka till det gamla vanliga.

Midsommar har firats, blev dock ingen sill för mig eftersom jag inte fick någon midsommarlunch, jag jobbade då som sagt och fick servera en massa glass till glassugna människor. Vid halv fem hade jag kommit på plats där midsommar skulle firas och det blev en kul kväll. Men det är över och det är skönt faktiskt.

Veckans planer är dessa; jobba en hel del dagar men jag har tre dagar ledigt totalt om jag inte minns fel. DÅ HOPPAS JAG VERKLIGEN PÅ BRA VÄDER! Jag är så sur över att det jämt ska regna när jag är ledig, är inte alls brun =( Jag vill va brun. Har inte heller haft tid att gå i bikini på nått badställe för det har jag inte heller haft tid med. Vet inte om jag skulle vilja gå i bikini eftersom jag känner mig tjock, jäkla glass :P Sen är jag sur över att jag har även köpt ett par otroligt snygga skor men när ska jag ha tid att ha på mig dem? Har liksom inga tillställningar inplanerade, ja bio ska det bli någon dag men det känns som det kommer ta veckor innan det händer. Då blir lösningen att jag helt enkelt att premiären på dessa skorna blir när jag åker och handlar, wiie vilken miljö men ja oskulden på skorna verkar bli på ett sånt ställe... Ja eller har en tillställning inplanerad, dem är ju svarta så det passar ju in i miljön, begravning, not fun. Ja imorgon blir det att ringa lite samtal för att kolla vad lite vänner har för sig i veckan, pratsugen. Sen måste jag även hämta ut ett brev hos posten, mitt Examensintyg har anlänt. Jag har tagit examen, lalalala. Känslan sitter i fortfarande. Hatar min blogg just nu, den är ful och vill göra om men jag har ingen snygg design än. Behöver ta lite bilder på mig, tar nästan aldrig bilder på mig själv nuförtiden, varför vet jag inte. Sen har jag inte en enda ny bild på min pojkvän, ja precis när såg ni hans ansikte i bloggen? Precis, jag har inga nya bilder på honom. Varför tar jag aldrig några kort på min älskade pojkvän?

Nu ska jag duscha och slå upp en bok.


Blusen som jag hade på midsommar.

Vill ni höra mina planer?

Helg och midsommar här näst, vad gör jag?

Imorgon är det midsommar, så glad midsommar alla, jag jobbar men slutar tidigt så jag catchar up med familjen efter jag har slutat. Tar med mig min pojkvän över midsommar. =) Idag har jag jobbat, tolv till sju så att det har inte blivit gjort så mycket just hemma, lagat en matlåda i princip. Snart blir det sängen för nästa dag som sagt men ja jag har en del tankar i skallen, fortsätter skriva så får jag se om jag kommer in på ämnet eller inte :P Beror på mitt humör för kvällen ^^ Jag har gjort klart ännu en till tavla, dock är den redan hos någon annan än mig :P Det var en beställning, jag som har sagt att jag nu ska måla tavlor som jag sparar och senare kan ställa ut på en vernissage men ja jag ger ju bort alla tavlor jag målar :P
Btw vet ni vad? Transformers 3 har snart premiär! Min favvis film =) Då blir det verkligen bio =)

Nej det blir dusch och sängen nu istället, natti


15 x 15, ännu en Dutt =)

Blir lite halvt galen

Tekniska krångligheter...

Ja att synka paddy har inte gått som det brukar, har varit väldigt krångligt och har fortfarande inte fått det att fungera... Har ominstallerat itunes och det visade sig inte vilja bli installerat så ja istället för att jobba med paddy har jag istället fått jobba med att få igång itunes så att jag får göra ett nytt försök imorgon. Idag har jag jobbat och är faktiskt ledig imorgon. Ska då utföra några ärenden på stan. Sen hoppas jag på att kunna måla lite. Ska passa på att göra en tavla klar så jag kan fotografera den och lägga ut den på hemsidan. Imorgon är det även jag och Ragnar i huset så får se vad han hittar på för bus. Imorgon kommer även min älskling. Sitter och klurar lite vad jag ska hitta på nu, om jag ska ta och läsa eller om jag ska sätta på någon serie. Bläddra i en bok låter spännande.

Btw, har fått en sån bra ide till en tavla! Men måste måla klart lite gammalt först...



Tar vara på de lediga dagarna

Har varit ledig och gjort lite saker.

Älskling och jag tog en tur till Örebro, han behövde fylla upp garderoben och jag följde gärna med som sällis =) Även jag fick lite handlat men hade inget som jag precis letade efter så blev inte så mycket. Jag har äntligen hittat de drömskorna som jag länge letat efter, sen råkade det vara tag två betala för en så jag fick med mig två par skor hem =) Det var även mycket realisationer i stan och det uppskattas alltid. Nu försöker jag snygga till lite i mitt rum, men kom bara till att röja mitt barbord som knappast har blivit städat på tre månader. Fortsätter imorgon. Har även fått reda på mitt nya schema, det var väldigt regelbundet, kanske lite för väl :P Men jag har inga planer i sommar så jag jobbar gärna =) Har ju liksom ingen skola längre ;)
Ja det närmar sig midsommar som varje år är lika jobbigt tycker jag men blir säkert bra.

Nya lovers.

 

Dessa på köpet.

 

Rean.

 

Megastor duk.


Bara en vanlig dag

Jobb.

Ja dags att ha en sån där vuxen dag så jag har jobbat, hemma halv åtta och ja sen så somnade jag på soffan :P Nu har jag just käkat och ska ta mig en dusch och sen fortsätta sova :P Siter och tännker tillbaka på dessa tre dagar då jag har varit redo. Jag har bland annat strykigt en sak på min "måste uppleva lista" Haha tänker inte direkt säga vad det handlar om men jag har klappat ett djur som jag aldrig klappat förut och det var nått som jag kände att jag ville uppleva. Efter många försök så lyckades jag få detta djur att komma fram, har åkt till detta ställe tre gånger innan men utan att lyckas...
Haha ja imorse innan jag åkte till jobbet så målade jag, var så sugen. Har fått upp den gnista för målning igen =) Kommer att ta bild nu i veckan på hur långt jag har kommit, det är min stadstavla.
Jag längtar även till söndag då jag och älsk kommer att köra på en roadtrip. Äntligen en mysig (förhoppningsvis soliga dagar) resa och uppleva nått nytt från vardagen. Hemma igen på måndag kväll.


Och en sak till... jag har tagit EXAMEN!


Börjat måla litegrann

Jag har straxt gjort klart en till tavla.

En beställning på en Dutt faktiskt, kock-dutt. Fattas en signatur, ja och sen ska den in i fotostudion för att få lite sjyssta bilder som ska upp på hemsidan.

15 x 15 cm

 

Det är typ "spikes" runtom hela tavlan på kanterna.


EXAMEN!

Jag har tagit högskoleexamen!!!!

Inte visste jag att denna dagen skulle ha så glada nyheter, det har nämligen framkommit att jag har klarat de sista kurserna på min utbildning. Tentan klarade jag, hade på känn att det hade gått bra men nu ska ni få höra det roliga: Examensarbetet som jag skrev fick det högsta betyget som kan fås! =) Fy fan vad vi är värda det ^^ Är väldigt nöjd över det vi skrev och nu ska jag låta de närmsta få läsa den och faschineras av arbetet =) Nu den här veckan varje kväll så kommer det att firas, på ett sätt eller annat. Jag har ju för tusan blivit en fri fågel nu! Det ska satsas på karriären nu =)

Btw så var jag en tur i linköping, blev inte så mycket handlat eftersom jag sparar till det som älsk och jag har planerat istället. Men blev ett par heta shorts! 99:- och mycket bra pris. Har verkligen dåligt med shorts så bra att jag fann dessa.

Men i alla fall så är jag helt lyrisk över att jag har tagit EXAMEN!

Sitter som en smäck!

 

Rumpa!


Fått ny inspiration!

Glad!

Blogguppehåll - som vanligt. Det är soligt väder ute och jag får besök av älskling idag. Har lite supriser till honom, håller på att fixa till allt. Ja det här med skolan, har fortfarande inte fått in betygen på tentan så jag kan inte säga om jag har tagit examen eller inte, känns som jag har det men vill inte ta ut något i förskott, men när jag har fått reda på den och hur examensuppsatsen får för bedömning då kommer jag att fira att jag har tagit examen! Jäklar vad jag ska belöna mig och vilket röj. Ska tusan åka tjugo varv runt stan och ha min lilla egna "studentflaksavslutning" :P Gud vad skönt med ingen mer skola (om det nu stämmer) känner mig så friiiiii! Ja nu har jag i för sig jobbat ganska så mycket så när jag har kommit hem har jag inte orkat med så mycket mer men jag ska börja göra de saker som jag tidigare inte har hunnit med för jag har haft skola. Jag ska:

1. Börja läsa böcker igen! Nu pratar vi om roliga böcker och inte skolböcker...
2. Måla!
3. Stadsliv!
4. Nischa mig inom någonting, utvecklas inom den kreativa ådra som jag tycks ha.

Idag blev jag sjukt inspirerad av en 4-åring!! Hon är så sjukt duktig på konst för att vara så liten, har redan haft vernissage liksom... Ja men det är klart att man kan tillverka sånna fina tavlor om man har obegränsade resurser. Tycker att jag har mycket färg men så mycket har jag inte så jag har råd att slänga ut en hel tub färg bara sådär =( Här ska köpas färg. Jag ska uppfylla min dröm i sommar, att bara ta flaskor och hälla ut allt på en stooor tavla och sen får det bli vad det blir av det.

Aelita Andre

 

Cute! När jag får en dotter ska vi måla tillsammans =)

 


RSS 2.0