Konstnär klar

Då är jag nöjd med tavlorna och publicerar resultatet.

Bara dessa små detaljer tog en och en halv timme att göra! Men jag är ju såååå petig så det kanske inte är så konstigt. Penslarna fungerade super och svor inte en enda gång =) Dock kommer jag inte få behålla dem särskillt länge, älskling ska få dem idag för vi firar faktiskt 1 år och fem månader idag ♥. Hoppas han gillar den slutgiltliga designen.

Här har vi den ena...

 

och den andra.

 

Dålig närbild, hahah tog med webcamen :P

 

Där har vi pullan =)



Uppdrag slutförda

En lagom lugn fredag.

Jag har gjort mitt rum fint, det enda som behövs är dock en dammsugning så är rummet i topptipp. Blev inte en jättestor förändring dock. Tog cykeln ner till stan och skickade iväg paketen som hade med tradera att göra. Sen så köpte jag de där penslarna (nu blir olle glad) var ju endå halva priset på dem och jag svär ihjäl mig på alla katastrofpenslar som jag har hemma, nu har jag några med lite spänst i! Ska testa dem nu faktiskt för ska måla lite. Längtar till kvällen då älskling kommer!

Här har vi kvalitét.

 

Till och med design på dem :P




Blev oerhört mycket snack idag

Sa ju att jag skulle vara lite social idag, blev mycket socialt idag!

Träffade massor med tjejer vid två och det slutade med att jag kom hem halv tio! :P Efter fikat så drog vi hem till Sara där vi faktiskt beställde hem pizza (a) Känner lite ångest över att jag gjorde älskling nervös eftersom jag glömde mobilen hemma. Att inte älskling kan få tag i mig under så många timmar gjorde han självklart orolig så jag ska inte vara så glömsk igen älsk ^^

Imorgon är det en ledig dag igen, YES! Då ska jag fortsätta göra mitt rum myspysigt eftersom det inte blev så mycket med det idag för jag umgicks istället. Vill göra det hemtrevligt, ska slänga ut lite saker och in med nått annat :P Imorgon blir det kvällen med älskling och även lördag med! Söndag ska hela min familj och min käraste kolla på mig på teaterbåten så är så pepp inför det! Det skvallras också om att det kommer bli teaterfest på söndag och det var ju så kul förra gången! =)

Jag är lyckligast!


Iväg för att vara social

Då lämnar jag allt här hemma och åker ner till stan för att vara social =)

Har börjat att fixa iordning mitt rum, det jag hunnit med hittills är att jag har bytt gardiner och planerat om mina blommor =) Men jag nöjer mig inte med det utan mer ska ske! Lägger upp ett resultat senare idag när jag blivit klar, nu ska jag ner till stan för att träffa tre tjejvänner!

Jag får göra vad jag känner för!

Två dagars ledighet!

Jag var hemma vid elva från teatern nu på kvällen så blir att blogga lite om vad som har hänt. Först ska jag säga tack älskling för vår underbara egentid tillsammans. Tack för pommesen du friterade speciellt för min skull och tack för den vackra blomman samt tack för allt annat =) Tar en bild imorgon så jag visar er vilken bautastor blomma jag fick ^^ Ytterligare en föreställning idag som jag faktiskt blev taggad till eftersom jag såg bland annat ronja på plats. Själv blir jag mer pepp om jag vet att det är någon som tittar på mig som känner igen mig så det vart till och med lite roligt =) Nöjd med prestationen.

Imorgon...imorgon...imorgon blir det en dag då jag får göra precis vad jag vill! =)=) Planerna är att kliva upp tidigt, åka ner till stan för att se sara och linneá, handla lite på vägen hem, pyssla om i mitt rum, måla och göra precis det där jag känner för =) Det andra underbara är att jag har fredagen som är ledig med! =)

Älskar dig! Christoffer!


Förväntansfull och pirrig!

Stora roliga planer för dagen =)

Var nyss iväg på ett litet snabbt besök på Korpen. Nu blir det att fixa iordning sig för att ta en tur ut till landet för att träffa älskling! Vi ska ha en egen dag tillsammans =) Har dock inte den blekaste vad älskling har planerat, för han har verkligen planerat mycket har han sagt. Det enda jag typ vet om är att vi ska grilla och jag ska få i mig några smirnoff, några romantiska gester men han har mer planerat det vet jag men han har inte sagt nått :P Jag kanske med kommer att ha något planerat till honom men det får vi se hur det blir med den saken ;) Jag längtar i alla fall tills timmen kommer då jag får ta och åka! =)

Invigde mina nya ostbågar idag genom att ta en biltur! :p

Yey militärgröna pjucks! Dock lite osköna utan strumpor :P


Norrköping

Shopping och stosa omkring i affärer.

Norrköping är en fin stad det, New Yorker är alltid som om det vore julafton igen =) Visar här nu upp vad som köptes därifrån.

Tubtopp i vitt o svart.

 

Mos

 

Där har ni den.

 

Tunika med tryck.

 

Detalj på sidan.

 

Okej kunde inte välja färg så jag köpte båda, men va fan rea och 49:- så det är en piss i havet.

 

Vi kör på militärstilen.


En dag som har varit jobbig men imorgon... då ni!

En föreställning, ja det var min dag det :P

Den 6:e föreställningen var idag och den gick bra, dock har jag grymt ont i min fot så kände av det under hela föreställningen så gjorde att jag inte kunde prestrera mitt allra bästa. Kom hem runt halv åtta så en bit i magen och storbölat till en film :P Nu är det läggningsdags för att orka med morgondagen, det är shopping som gäller! Och här struntar jag faktiskt hur min fot mår :P Shoppa ska jag, och vi ska ju till det bästa stället med - Norrköping, new yorker här kommer jag!! :D Har fått i uppgift att försöka hitta nått åt älskling och hoppas jag har tid till att fokusera på han med =) Nattinatti på er!

Imorgon ska jag sätta mina fötter här som ska få vandra runt i en timme typ i samma affär =)



In my head...

Tankar, funderingar och allmänt skit som snurrar runt i mitt huvud.

Valpvakt igen och han sover äntligen, har tid för mig själv nu en stund. Två fantastiska dagar med min pojkvän har jag haft. Tog en låååång promenad igår vilket innebär att jag har idag träningsvärk. Men vi hittade pant för ca 7 kronor på vägen =) Idag så är jag inte så sugen på att ha föreställning, vet inte varför men känner mig inte så social idag. Men på med ett fejkleende och ös järnet bara. Tyvärr är jag ju inte ledig imorgon för då är det ytterligare en föreställning. Tror det är därför jag inte är så pepp. Två på raken tar på krafterna och känns i kroppen.

Men får blicka framåt, nästa vecka ser det ut att hända nått kul. Shopping på måndag då det är norrköping som gäller. Så skönt att få försvinna från Motala, ta sig utanför gränsen. Detta är det längsta som jag har begett mig till i sommar då jag inte haft tid att resa nått =( Men förhoppningsvis så åker jag och Christoffer till Örebro och förhoppningsvis blir det en Ullaredresa. Blir det inget i sommar så känns det som att denna sommar har varit värdelös =( Visst jag har fått en otrolig upplevelse med det här med teatern, men det har krävt en hel del av min tid...

Neh nu vill jag bara vara hemma! Måla, se film, läsa och ha en mysig lördag. Vill inte att mina bröder ska vara hemma utan en lugn och skön kväll skulle passat idag, men så blir det knappast =(

Hade ingen direkt passande bild för detta inlägg så blir vad som fanns.


Detta spenderar jag tid med på kvällarna innan läggdags...

...om jag inte har älskling att pussa på såklart :P

Läsning! Blivit lästokig, brukar bli det på sommaren :P

Detta är vad jag läser just nu =)


Varför inte vara het?

Våga visa hur vacker du är!

Eftersom jag gillar min mage så varför inte köra på en klädstil som visar upp den? Wola..


Valpvakt

Är valpvakt men jag får inte måla eftersom han tuggar på mina penslar och snor mina färgburkar!

Japp Ragnar regerar jag över nu, muahah. Men han lyder inte så skapligt mycket :P Äntligen har han somnat så att jag kan få leka lite själv :P Håller ju på att målar lite =) Nu har jag dock fått idétorka på de tavlor som jag håller med på. Jag har hur mycket nya idéer som helst men man kanske måste göra klart allt man påbörjat kanske :P Det tycker i alla fall Älsk :P Men seriöst jag behöver verkligen nya penslar!!!!! Får panik över alla spretiga penslar som bara kladdar och förstör!! Ska fan köpa de där dyra så jag får nått som är bra! Ska laga mat ikväll när älskling kommer hem, han ska få mat på bordet efter en tuff och jobbig arbetsdag =) Se film och ha mysigt restrerande av kvällen. Imorgon blir det folkrace om det inte är spöregn såklart. På måndag verkar det bli Norrköping =) Kompisar som skulle dit =)

Lovade älskling en gång i tiden att han skulle få sånna :P Nu vet jag dock inte vad jag ska dekorera de med...

 

Bu

 


Hej alla glada

Glad idag, småmyser lite hemma.

Ska straxt laga lite mat, tänkte äta så sent som möjligt så jag slipper bli hungrig under föreställningen som vi ska ha idag. Kommer träffa två pinglor som kommer dit för att se mig så det innebär att det känns lite roligare att gå och spela idag. Kommer att komma hem ganska så sent, typ vid elva så det blir en nattmacka plus dusch sen se om jag orkar med en film. Jag rensade igårkväll i mitt rum lite så jag har faktiskt varit duktig och lagt ut lite skräp på tradera, lika bra att ge det en chans och om ingen köper så slänger jag helt enkelt skiten =) Bryr mig inte om att jag kanske bara får en tia utan det är ju alltid nått om det endå ska slängas. Jag har en ledig dag imorgon igen! =) Se vad jag ska göra då, blir i alla fall att komma ut ur det här huset :P

Föreställning idag igen =)


Linköpings innerstad

Uppe tidigt, men det gör inget om jag går upp för shoppingens skull =)

Det var inte meningen att jag skulle shoppa utan mamma, men fönstershoppa var min tanke men det blev i alla fall att jag kom hem med nått :P Skor denna gång (a) har ju lite dåligt med sånt, not. Men blir man kär så blir man. Skulle ha lite pocketböcker men tyckte det var dyrt med 70:- boken när internet säljer de för 40:- så blir nog att beställa hem lite ifrån Bokus, även fast jag shoppar tycker jag det är viktigt att man är ekonomisk =) På så sätt kan man ju shoppa mycket mer =)

Måste ju kompensera genom att köpa låga skor ibland också.

 

 

Slampskor, klart det är ju Cissi ;)

 


Min lediga dag!

Vad skönt med en dag utan krav.

Lekte stor flicka genom att åka och handla idag, ångrar mig dock att jag valde att köpa en annan juice istället för den vanliga dock. Nu blir inte upplevelsen på morgonen med ost på ost med ett glas juice densamma, synd :P

Jag har lekt massor med älskling idag! Vi åkte till Varamon och spelade minigolf, och ja jag förlorade. Tog och grillade mat hos mig och käka glass såklart. Det glömde jag ju köpa på mig lite mer när jag var på Maxi! =(

Måste ta och säga att det är så underbart att kunna ha min vanliga sminkning igen! Känner mig grymt snygg än när jag bara har tillåtelse att endast gå runt i mascara, nu kan man ju gegga på allt :P

Mamma och jag ska till Linköping imorgon! Hej shopping! :D

Tack för att man kan se normal ut igen :P


Premiärfesten

Igår var det äntligen dags för den efterlängtade premiärfesten.

Det var roligt att man såg Linneá, Erik och c.o. komma in genom entrédörrarna för att komma och titta på föreställningen igår =) Roligt att de tyckte att det var en suverän show och att de verkligen kommer att tipsa vidare till deras nära och kära om att detta var nått att ha =) Efter en lyckad show åkte jag hem och fixade till mig och kom till premiärfesten där det bjöds på mat och ett glas vin hit och dit. Underhållningen var ju suverän!! Alla söta barn som har suttit vid monitorn och studerat vartenda danssteg vi gjort och sedan ställer sig på scenen och härmar oss! Så duktiga! Vi kan ju ta ledigt på onsdag så kan de ta över ;) Blev scen lite vuxenunderhållning med dans samt fritt dansgolv senare =) Riktigt kul och alla är vi som en enda stor familj =)

Uppträdande =)


Ni vet väl om söta ragge?

Ragnar växer, blir mer tokigare och biter hårdare.

Träffade han igår och det var fullt ös hela tiden :P

voff!


WOHO!

Premiären avklarad!!!

Det gick jättebra, publiken verkade gilla showen som vi bjöd på =) Kvällen kunde nästan inte bli bättre. Röda mattan, mingel, sälja program sen till den stora föreställningen... alla byten gick bra och jag presterade mitt bästa så är jätteglad =) Käkade nyss jordgubbar så nu är det sängen som väntar.

Ja låt oss följas åt!


Boksugen!

Kolla vad jag hittade på stan idag!

Gick in på bokhandeln för att kolla lite efter sommarläsning men jag var för hungrig så kunde inte välja någon bok :P Dock gick jag på den här, the vampire diaries! Den serien finns som bok att läsa och har flera delar! :D Som twilightserien typ =) =) Synd bara att de fortfarande bara finns på engelska och det är jag inte så jättesugen att läsa :P De kommer att släppas den sista augusti så då ska jag ta och köpa dem! =)


Konstverk som varit klara länge...

...men inte kunnat visats eftersom de skulle ges bort i en present!

Dessa gjorde jag för jättelänge sen, de var klara när jag åkte till Uppsala när det nu inträffade :P Men de finns nu i Linneás ägor. Ett par lika dana fast blå är under konstruktion till älskling.

Precis klara innan sista touchen.

 

Bättre kamera och helt klara.


En bra dag måste jag allt få ta och säga

Det har inte varit en tråkig dag och skönt det.

Turen ner till stan var avslappnande, träffade sju personer som jag snackade lite med så fick med den sociala biten på köpet =) Blev lite småinköp, en bh som är har sitt syfte att användas i föreställningarna, ett par träningsbyxor och lätta att bara dra på och åka hem i när man har haft sin föreställning plus en knytskjorta på rean. Har letat ihjäl mig på en sån som man kan knyta i magen. Nu när jag har Sveriges hetaste mage så måste man ju ta och visa upp den lite mer ;) Kom nyss hem från dansrepet och det gick bra, känner mig grymt pepp. Nu ska jag vänta in att älskling slutar och imorgon blir det att träffa tjejerna på stan! Plus inte glömma premiären!

En bh som man kan göra diverse med och borde passa alla lägen =)

 

Mysbyxor!

 

Denna blir skitbra att knyta =)




Dagens planer som kommer att utföras

Torsdag, har knappt koll på vilken dag det är men stan har ju öppet i alla fall.

Jag ska ta mig en promenad i det soliga vädret, ska gå ner mot stan-hållet, se om man kan se nått kul folk, spana in en sommarbok och sen springa hem igen. Måste bara få komma ut från dessa väggar! Huset kan göra en galen har jag börjat att upptäcka. Till kvällen blir det rep och sen natti natti räknar jag med :P

Outfit för dagen.


Bara en dag till premiären!

Kämpa, kämpa.

Ja dessa dagar har bestått sen jag senaste bloggade har varit att spela igenom pjäsen varje dag. Igår kom jag till och med hem halv ett på natten!! Mmm så länge kan man få hålla på och repa om de inte går som de vill. Idag skulle vi egentligen vara lediga men fick bakläxa, så det blir att åka dit igen för att träna igenom två scener. Tänkte ta och visa er hur jag ser ut när jag har kommit hem :P Dock tar jag inte kort på mitt hår för att det ser ut som en enda stor buske efter jag har tagit bort fnulorna ur håret :P

Jag har en grön sminkning från sista scenen Charleston.

 

Green.

 

Det smetas tyvärr ut litegrann eftersom det är så extremt varmt att dansa!


Akut!

Jag behöver en tjänst!

Min kropp skulle behöva MASSAGE, betalar om det skulle vara så! :P

Jag har äntligen badat!

Sommardoppet.

Älskling rövade bort mig till nått ställe mitt ute i skogen som hette vinberga eller nått lustigt namn :P Där låg det en sjö! Det var ju inte så mycket folk där om man så säger :P

Här har vi vattnet.

 

Hello.

 

En gädda käkade upp min bikini! :O

 

Avkoppling.

 

Och mys.


Dagarna rullar på

Hej då vad dagar kan gå fort ibland, hinner ju inte med att berätta vad jag gör ens! Hinner ju inte med datorn.

Men jag ska göra så gott jag kan för att berätta vad som sker. Just nu har jag väldigt mycket repetition med teatern. Det är ju bara fem dagar kvar tills premiären!!! Genrep hela veckan. Nu i helgen så har vi repat åter igen, så upp klockan tio på morgonen och kommer hem vid nio på kvällen så ni kan ana att jag inte har så stor energi till att blogga då ha? Liksom 30 grader, massa tyg och sedan dans på det. Jo det blir svettigt. Idag så kändes det som man hade lite koll på vilka scener som kommer. Dock är det jävligt stressigt att byta!!! Känns som jag aldrig kommer palla den stressen..... peruk, smink, kläder, underställ och allt. Glömde skorna med. =( Jag försöker göra det så smidigt och väl förberedd att t.ex. dragkedjan redan är öppen så man slipper krångla med det men svetten gör ju så att det blir svårt att ta på sig exempelvis handskar och strumpbyxor! Sen underlättar det inte att det är kolsvart så man inte ser hålet som bandet till skon ska sitta... mmm det är inget vidare kul. Men det går ju bättre och bättre för varje dag så dessa problem kanske blir mindre med tiden. Får hoppas.

Somnade nästan på soffan när jag kom hem, konstig eftersom Daniel skrek till fotbollen som en tok :P Även fast jag har kommit hem så sent så har jag faktiskt haft lite uteliv också. Igår var jag hos erik med massa folk där och i onsdags var jag på onsdagsklubben. Fan jag var bäst vid stripstången! :D Ett kärt återbesök ^^ Klänger och snurrar och gör allt :P Vill ha en sån (a)

Här har vi en del av gänget =) inklusive MIG!


Många olika karaktärer imorgon!

Oj haha snacka om att Cissi kommer vara i en massa olika skepnader.

Fullt upp med en massa påhitt. Dagen inleds med att jag ska jobba, 8.00 i receptionen =) Har saknat gymmet =) Slutar tidigt så att då blir det perfekt till att åka hem för lunch samt packa ihop allt som jag behöver ha med mig sen senare till kvällen, fixa mig lite snygg och så. Vid klockan sex så blir det dags att åka till teatern för att repa lite, hoppas att jag kommer ifrån där ganska skapligt eftersom det blir ut på onsdagsklubben sen så det blir partii. =) Så en jobb-Cissi, teater-Cissi och en fest-Cissi. =) Det innebär att jag snart ska gå och lägga mig dock :P Hoppas jag drömmer om vilka kläder jag ska ha på mig imorgon till partiit ^^ Alltid klädproblem.

Idag har jag varit ute i sommarstugan och inte gjort ett dugg så lite ångrar jag att jag åkte dit. Men men, det roligaste som hände där ute var väl att jag fick ett ägg utsmetat i håret :P Ägget exploderade :P Vad som hände får ni väl fråga om :P

Massa omklädnad och omstyling :P


Bio

Såg lite heta hunkar idag (a)

Eclipse filmen sågs idag, bra, väldigt bra. Får godkännande av mig! Blev ingen måndagsklubb men laddar inför onsdagsklubben och fest till helgen istället!


Dagens bästa ögonblick

Jag visste väl det!

Älskling har klagat på mina platåskor men kolla här vad som kommer fram, han gillar dem!


Hahah shiiiit!

Jag ska försöka reda ut den här dagen, vad har egentligen skett, allt har både gått i ultrafart och det segaste ever :P

Jag börjar med att säga att jag var vid teatern vid 10.00 och kom hem 21.00. Då förstår ni att det har varit en krävande dag. Idag skulle vi köra igenom hela akt ett och två men denna gång för första gången med kostymer. Inte så kul att ta på sig flera lager tyg när det är 30 grader ute!! Akt ett gick jättebra, får dock sitta och vänta in tills jag ska göra entré här och där men om man lyckas få tag i en stol så är det inga problem att vänta, blir jobbigt om man skulle behöva stå :P När första akten var avklarad var det dags för lunch och efter det pang på akt två. I den akten har jag FEM klädbyten!!! Så från att ha en jätteslapp första akt till det stressigaste jag varit med om! Sprang som en galning till logerna, tog till och med av mig kläderna på vägen för det var så stressigt. Jag hann tyvärr inte fram till en entré som jag skulle vara med i så lösningen får bli att jag har klänningen precis vid scenen och byter om där för finns aldrig en chans att jag kommer hinna. Känns som jag inte kommer att hinna då heller tyvärr men det märker jag av imorgon :P Får ta hjälp av lite folk som klär på och av mig :P Hahah tror fan att jag ska lista upp precis allt som jag har på mig så får ni se hur mycket grejer det är!

Flicka på kaj
Underkjol
Rumpkudde
Kjol
Överdel
Hatt
Gråa strumpbyxor
Kängor

Chicago parade
Långklänning
Kavaj
svarta strumpbyxor
Gigantisk hatt
Låga skor

Cancan övning

Korsett
Kjol
Svarta strumpbyxor
Kängor
"Trosor"

Cancan
Korsett
"Trosor"
Klänning
Halsband
Handskar?

Montage 2
Låga skor
Klänning
Handskar

Kim´s Charleston
Klänning
Skor
Halsband
Handskar

Allt det här byter jag till fram och tillbaka! :O

Nu är jag jättetrött!!! Ska ta min dusch efter jag bloggat och verkligen gå och lägga mig. Imorgon ska jag ha energi till att göra alla ombyten igen men denna gång ska jag behöva krångla med smink, peruk och håruppsättningar! :O Kommer svimma :P

Kolla proffsigt, skylt med mitt namn!

 

Jag har ju en del klänningar, så det röda markerar min rad =)

 

Kim charleston klänningen

 

Cancan klänning, älskar hur den ser ut under!!! Ska ta en bättre bild imorgon =)

 

Min långklänning med det livsfarliga släpet som dock inte syns men jag ska göra livsfarliga snurrar och underlättar inte med släpet :P

 

Cancan klänningen vid nyår

 

Chicagoklänningen.

 

Här ser ni loger, jag står uppe på min loge som är ett loft med en jobbig trappa att springa upp och ner på :P




Min sommarheta outfit

Såhär såg jag ut i soliga gårdagen =)

Måste ju bara ta och erkänna att jag var sexy bitch igår, ingen kan ju slå det här :P

 

 


Sköna toner i detta sommarväder

Nu när det är så fint väder finns det inget bättre än att plugga in datorn i ljudsystemet och gassa lite bra musik!

Upptäcker ny musik varje dag, har börjat lyssna på lite spansk igen eftersom de gör så skön sommarmusik! Ny favorit är M-clan. Men engelska låtar är ju det bästa så dunka på Flo-Rida - Club can't handle me! Den är riktigt skön i detta väder!


Välkommen Karl Karate!

Pysslade lite igår kom jag ju på! :P

Älskling har ju inget riktigt ballt som hänger i hans backspegel så tänkte att jag skulle fixa det. Det slutade med denna figur som nu har fått namnet Karl Karate. :P Han saknar endast lite vapen som är under konstruktion, svärd och stjärnor =) Sen kommer han göra sällskap med Sebbe Saab. Ja vi två är lite lustiga men det är det som gör att vårt förhållande är så lätt =) Men Karl blev ju en riktig snygging :P Det kommer att bli tillskott för Karl lite senare sen.

Karl Karate by Cissi.


Premiär för my lovers!

Soligt ute och till kjolen som jag har på mig så kan det ju inte vara mer snyggare än att ha mina skor!

Ska åka till teatern vid sex och har bara kör idag så känns skönt att det inte är mer på planeringen än så. Skönt att ha en dags halvvila =) De var så snälla mot oss så jag har både måndag och tisdag ledigt!! :D Har ett svårt beslut att bestämma mig över, antingen följer jag med på bio eller går på måndagsklubben eller så försöker jag få in båda :P
Eftersom jag ska ha mina lovers så känns det dock lite oskarmigt att komma på mopeden med dem men just nu har jag inget annat transportmedel än den eftersom bilarna är upptagna :P Men men. Ska åka till Maxi för att handla lite mat till mina matlådor som kommer att behövas i helgen =) Kommer bli en lång matlista tror jag :P Dags att börja gå upp och se över det :P

Älskling har lekt lite med mig idag och blev en promenad samt en massage för att jag har en sån träningsvärk efter allt teatrande :P Min rygg känns mycket bättre nu =) Tack. Jag sa att jag skulle berätta vad jag gjorde sen igår men eftersom jag inte minns nått så gjorde jag inget viktigt och roligt igår :P En helt tråkig normal dag.

Jag är skapligt pratsugen kände jag nu :P Ska avsluta med att det är soligt och skönt ute och jag är på ett strålande humör! =)

Äntligen, dags för premiärgången! =)


Ändrade planer

Nehepp ingen Varamon tydligen.

Ja förmodlingen så blir det in Varamon just idag, så vad ska jag hitta på istället? Får väl ta hand om huset istället, behöver tvätta och sedan tänka ut lite lunch, måste ta och åka och handla lite bröd och tänka ut lite matlådor. Sen så ska jag försöka att pyssla också, har en grej som jag vill ge till min kära pojkvän för han kommer på ett besök ikväll =) Var ju ytterligare en månadsdag för oss igår ^^ Måste nog ta och ringa ett samtal och se om jag kan få tag på en person nu när det är ledighet, kan kanske bli svårt...

Berättar senare om hur dagen blev =)

RSS 2.0